Újság >> Gyerekszáj

Hoppelin és a macskák 8.
Megosztás: f

Hoppelin és a macskák 8.

                                  8.
Hoppelin, Cukorka, Tappancs és Banda, reggel puha kosarakban ébredtek a teraszokon. Kisvártatva Folti és Lola is előkerült. A szokásos reggeli és festés sem maradt el. Majd játék következett a teraszon. Fogócskáztak, bújócskáztak stb. A néni is kijött akit igazából Mártának hívtak és a sokáig simogatta a kisállatokat. Egyszer csak egy autó gördült be az autóbejáróba. A járműből egy férfi szállt ki. Az állatorvos volt az. A néni (Márta), fölrakta Hoppelint a padra. Az állatorvos beoltotta,megvizsgálta Hoppelint, Cukorkát, Bandát és Tappancsot.
- Jó kis lakást alakított ki az állatainak!- mondta az erkélyek felé mutatva.
- Mit kapnak enni?- kérdezte az álltorvos.
- A macskák Whiskas vagy Felix tápot szoktak kapni, a nyuszi pedig szalmát és zöldségeket. – válaszolta a néni (Márta).
- Ha kérdése van, akkor hívjon fel vagy a www.Cica+Nyuszi.hu weboldalon talál még több információt!- mondta az állatorvos.
Az állatorvos távozása után folytatódott a játék. Vihar közeledett. Egyik pillanatról a másikra elkezdett esni az eső. Hoppelin, Cukorka, Tappancs Banda és Márta bemenekültek a házba. Lola és Folti pedig hazamentek. Márta megengedte az új kedvenceinek, hogy a kanapéra üljenek. A délutánt bent töltötték estig ment a játék. Aznap nagyon sokat futottak és játszottak ezért aznap csak Banda látogatott el a macskaközösségbe (MK.).

( 223 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 20. 16:12  
Köszi!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 20. 14:59  
Folyti.
5 pont.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat