Újság >> Gyerekszáj

Scarlet élete-5.rész~Osztálytársak
Megosztás: f

Scarlet élete-5.rész~Osztálytársak

Pink Flower volt az, egy másodikas póni.
- B-b-bocsi, nem direkt volt! Éppen repülni próbáltam!
- Semmi baj, nem történt semmi! – vigasztaltam.
- Jaj, Flower, már megint leestél? Ó, szia Scarlet! – köszönt Pink Starlight.
Ő az osztálytársam volt. Sose volt velem gonosz, de jóban sem voltunk. Elsőben próbálkoztam vele barátkozni, de aztán jött Hearty, és inkább vele lógott. Hearty is rendes volt, de mellettük én inkább egy szürke egérnek éreztem magam.
- Szia! – köszöntem vissza félénken.
De ő nem zavartatta magát, vidáman csacsogott:
- Ó, hogy mik történnek! Hallottál Lily balesetéről? Ó, hát persze, hisz mindenki hallott róla!
- Te is meglátogatod? – kérdeztem.
- Természetesen. Csak Flower repülni akart, nem sok sikerrel – itt jelentőségteljesen a húgára nézett.
- De az osztályunkból már mindenki tud! – panaszkodott Flower.
- Ugyan! Hisz a barátnőd, Plum Flower sem tud! – nevetett Starlight.
- Még közülünk sem tud mindenki! – mondtam, s közben Emilyre gondoltam. Itt az ideje bemutatni az osztályt. Kezdjük az alikornisokkal:

Kira: Kedves, barátságos pónilány, de nem szoktam vele nagyon beszélni. Barbi barátnője. Színe aranybarna, sörénye és farka csokibarna fehér csíkokkal, pofiján és patáján halványbarna minta van. Átlátszó pillangószárnya és hosszú sza.rva van. Cukijegye is van,egy fehér örvény. Strawberry-t és Lime-ot ki nem álhatja.

Barbi: Visszahúzódó és kicsit félénk, de aranyszívű póni, Kira jó barátnője. Színe sötétkék, sörénye és farka kék és lila csíkos. Hosszú sza.rva és pillangószárnya van, de nem olyan nagy, mint Kiráé. Cukijegye nincs.

Hearty: Barátságos, ábrándozó természetű póni, Pink Starlight legjobb barátnője. Színe rózsaszínes lila sötétlila foltokkal, sörénye és farka világoskék. Sörényében mindig neonzöld hajpántot és masnit visel. Sza.rva kicsit görbe, mert egyszer repülés közben elábrándozott, és neki repült egy fának. Szárnya hétköznapi. Cukijegye nincs.

Pink Starlight: Barátságos, állandóan csacsogó póni, Hearty legjobb barátnője. Színe halványrózsaszín, sörénye és farka sárga és fehér csíkos. Sza.rva épp, szárnya pillangószárny, olyan, mint Barbié. Cukijegye nincs.

Emily: Barátságos, szerény és félénk, az én legjobb barátnőm. Színe bordó, sörénye és farka lila. Sza.rva szép, ívelt, szárnya hétköznapi, van szeplője. Cukijegye nincs.

Lily: Díva típus, makacs és önfejű, de tud kedves is lenni, általában Strawberry és Lime párosával lóg. Színe sötétlila, sörénye neonzöld pink csíkokkal. Farkát befestette pirosra. Sörényében mindig egy kék masnit, mellső lábán kék lábperecet visel. Sza.rva épp, szárnya hétköznapi. Cukijegye egy nagy gyémánt.

Fiú alikornisok nincsenek.

Íme a pegazusok:

Strawberry: Díva típus, szeret másokat piszkálni, önfejű. Lime inkább a csatlósa, mint a barátnője. Színe piros, sörénye és farka bordó nagyon világos piros csíkokkal. Szárnya hétköznapi. Cukijegye egy egész és egy félbevágott eper.

Happy Lemon: Butus és naiv pónilány aki mindig vidám. Mindenkit kedvel. Színe citromsárga, sörénye és farka gubancos és zöld. Szárnya hétköznapi. Cukijegye egy mosolygós arc.

Dragon: Vakmerő és menő fiú. Folyton dicsekedik. Színe fekete, sörénye és farka szürke. Szárnya sárkányszerű. Cukijegye egy sárgán világító szempár.

Az unikornisok:

Lime: Díva típus, de félénk Strawberry nélkül, igazi talpnyaló. Színe citromsárga, sörénye és farka zöld világos narancs csíkokkal. Sza.rva ívelt. Cukijegye egy egész és egy fél citrom.

Haribo: Happy Lemon ikertestvére, bár kicsit okosabb nála, de kajlább. Színe citrom, sörénye gubancos és piros. Sza.rva le van törve, mert egyszer ugrált, elesett és letörött. Cukijegye egy cukorka.

Cacao: Nagyszájú és pimasz fiú. Színe barna, sörénye és farka fehér. Sza.rva hegyes. Cukijegye nincs.

És a földi pónik:

Candy: Furcsa póni, véleményem szerint kétszínű. Egyik nap kedves másik nap mindenkibe beleköt. Nincs barátnője. Színe citrom, sörénye és farka lila, száján és patáján neonbordó mintázat van. Szemüveges, amit szégyell, meg még azt is, hogy földi póni. Cukijegye van, különös, én még nem tudtam megfejteni, hogy mit ábrázol.

Rex&Alex: Két izgága, kíváncsi fiúpóni. Ikrek, nehéz a megkülönböztetés. Mindketten fehér színűek barna csíkokkal, sörényük és farkuk sötétkék. Cukijegyük nincs.

Én (Scarlet): Kíváncsi és magába zárkózó póni vagyok. Legjobb barátnőm Emily. Színem citrom, sörényem és farkam kék és zöld csíkos, arcomon és patámon narancs mintázat. Kövér vagyok. Cukijegyem nincs.

És akiket még ismerek:

2. o. Pink Flower: Alikornis, Starlight húga. Vicces és csacsogós. Színe rózsaszín, sörénye és farka sötétrózsaszín fehér csíkokkal. Sza.rva hosszú, szárnya olyan, mint nővéréé. Cukijegye nincs.

2. o. Star: Földi póni. Kedves és szelíd. Színe fehér, sörénye és farka fekete, egy nagy kék masnit hord. Kicsit ő is duci. Cukijegye egy kék csillag.

2. o. Plum Flower: Ábrándozó és szerény pegazus. Színe rózsaszín, sörénye és farka mályva. Cukijegye nincs.

6. o. Lucky: Magabiztos póni, aki nem szereti, ha babusgatják vaksága miatt. Színe rózsaszín, sörénye és farka zöldeskék. Sörényét kis rózsaszín hajgumikkal köti össze. Cukijegye nincs.

Oda is értünk a kórházhoz.

Figyelem, Pehely, Pihe és Nova majd később szerepelnek a történetben. Pehely és Pihe nem osztálytársak, Novát pedig még nem ismeri Scarlet.

( 321 megtekintés )

Szólj hozzá:

Lillulu 2012. 12. 14. 15:10  
Nagyon szupi a bemutató Candyről, ahogy az egész rész. Folyói nagyon hamar!
Mármint folyti!

ETUKAPETUKA
 
2012. 12. 13. 18:37  
Folytasd!És bekerültek a pónijaim.De jó.Am jó ötlet volt, hogy tesók legyenek!!^^ Várom a kövi részt!

2000dori kiscicái 2012. 12. 13. 18:22  
Clawdeen01:
Pandóra? Nem emlékszek ilyen nevű pónira, bocs. Ha az előző történetek hózzászólásában ajánlottad, akkor lehet nem láttam. Ide még berakhatod.
Folytatni fogom, lehet, kicsit uncsi volt a mai rész, de be kellett az osztálytársakat is mutatni!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 13. 17:38  
folyti! De, Pandórát mikor rakod be?

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 13. 15:28  
Folytasd! Jó hamar


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat