Újság >> Gyerekszáj

Scarlet élete-4.rész~Baleset az uszodában
Megosztás: f

Scarlet élete-4.rész~Baleset az uszodában

Ma péntek van és ma az iskolával uszodába megyünk. Mivel hamarosan itt a nyári szünet, Mrs. Camilla úgy döntött, elvisz minket egy napra az Arany Sellő Uszodába. Busszal megyünk, természetesen Emily mellett ülök. Nagyokat nevetünk egymás viccein, zenét halgatunk, csokit majszolunk. Ám egy pillanatra kicsit elkomorodok. Szegény Lucky! Ilyen melegben is otthon kell lennie! Még a szünetben se mehet le a strandra! Szerintem Emily is erre gondol, mert egy pillanatra ő is elgondolkodik. De hamar eszébe jut a legújabb vicce, és már nevetünk is tovább. Tíz óra környékén érünk el az uszodába. Már igencsak melegünk van! Mrs. Camilla még elmondja, hol és mikor gyülekezünk, majd mindenki elmehet fürdeni. Ez nem is uszoda, inkább élményfürdő. Van csúzda, öt féle, termálvíz, úszó medence, tocsogó a kicsiknek, sodrófolyósó és még sorolhatnám. Emilyvel most az úszómedencéhez megyünk, ami kétméteres. Jaj, ne! Strawberry és Lime is itt van, meg egy másik nagy szépség királynő, Lily. Már éppen visszafordulnánk, amikor a három ,,díva" elindul felénk. Strawberry már bele is kezd a mondókájába:
- Na, megjöttek a lúzerek!
Lime is rákezd:
- Ússzatok csak, legalább lefogytok egy kicsit!
Lily csak röhög, majd felvetett fejjel, gőgősen elindulnak a büfé felé. És ekkor történt a baleset. Lily megcsúszott, és ráesett a jobb lábára. Szörnyű látvány! Eleredt az orra vére, és úgy jajgatott, mintha ölnék! Strawberry és Lime csak állt ott megszeppenve, Emily elszaladt Mrs. Camilláért (ugyanis repülni még nem tud olyan jól), én meg Lilyt csitítottam, ne olyan hangosan, mert mindenki minket figyel. Utána már minden gyorsan történt. Megjött a mentő, Lilyt betették a mentőautóba, én meg elájultam. Később az egyik strandágyon ébredtem. Nem történt velem semmi, csak egy kis sokk hatás ért. Aztán megjött Emily és elmentünk a csúzdákhoz. Egy kicsit még a balesetről beszéltünk, de utána annyira belemelegedtünk a fürdésbe, hogy el is felejtettük. Sajnos vége lett a napnak, és hétkor mindenkit visszavitt Mrs. Camilla az iskolához. Emilyért érte jött az édesapja, úgyhogy egyedül mentem haza. Útközben azon gondolkodtam, ne látogassam-e meg Lilyt. Igaz, hogy gonosz volt velem, de mégiscsak az osztálytársam. Kihalásztam a táskámból a telefonomat, hogy megkérdezzem, mit szól hozzá Emily, amikor valami, jobban mondva valaki nekem repült...

Lily-t Lívia B. csinálta, köszi! Minden kedves olvasót kérek, hogy ne csináljon már több barátot, mert már nem fogom tudni beilleszteni a történetbe!

( 233 megtekintés )

Szólj hozzá:

hello!
 
2012. 12. 12. 7:02  
Folytasd, lehet, hogy pónis történet, de végre egy értelmes! ^^

2000dori kiscicái 2012. 12. 11. 19:18  
Véletlenül kétszer küldtem be, de nem érdekes, ugyan az a történet.

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 11. 16:28  
Folytasd! Jó hamar, ha lehet!

ETUKAPETUKA
 
2012. 12. 11. 15:51  
Folytasd!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat