Újság >> Cikkek

Életem felnőttként - bemutató
Megosztás: f

Életem felnőttként - bemutató

Úgy látom, divattá vált ezen a héten a bemutatók írása. Gondoltam, én is bemutatom a saját törimet, mert igazából olyan nagyon sok olvasója nincs is. A cikk képén a töri nemsokára főszereplőjévé váló lányt, Amandát láthatjátok. A töri klubjában megtalálható az összes rész belinkelve. A töri eseményei nemrég hatalmas fordulatot vettek.

A töri címe: Életem felnőttként
Terjedelem: eddig két évad
Legfontosabb főszereplők: Gáspár Ferenc, (Fűzfa Júlia,) Fűzfa Amanda
A történet rövid leírása: Fűzfa Júlia hatgyermekes anyuka, akit elhagyott a férje, amint a hatodik gyereke megszületett. Juli vitézül megállt a saját lábán, és öt évig egyedül nevelte Amandát, Levit, Fannit, Petit, Tamást és Katát, a gyermekeit. Azonban a mindig mindenből színötös Amanda egy nap négyessel jön haza az iskolából, és később kiderül: felbukkant Gáspár Ferenc, Júlia volt férje, és mindent elrontott. Juli, aki titkon még mindig szerette Ferit, ellenállt a kísértésnek, és elküldte Ferit. A férfi azonban nem hagyta annyiban; elrabolt Amandát, Juli legidősebb lányát, és Julit annyira megviselték az események, hogy belehalt a szomorúságba.
Édesanyja temetésén Amanda is ott van, Feriékkel, de megszökik, összetereli a testvéreit és Fickót, a kutyájukat, s a közeli erdőbe menekülnek.


Ha érdekelnek a további események, csak olvasd a törit!
Ennyi lenne. Ha megtetszett, ne habozz kihasználni a klubunkban található link-sort, vagy az Újságbeli újításokat. Ha utóbbinál döntesz, írd be az Újság keresőjébe, hogy Életem felnőttként, és minden, a törivel kapcsolatos cikket kidob, ha helyesen írtad le a címet!
Üdv: Igazi Kormocska

( 478 megtekintés )

Szólj hozzá:

Laura211 2014. 08. 19. 16:25  
Kár hogy megszűnt a felhasználó aki írta

Yvette
 
2012. 12. 09. 22:22  
kedvenc törim mindörökké♥


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat