Újság >> Gyerekszáj

Cherry, a fekete macska 9.rész
Megosztás: f

Cherry, a fekete macska 9.rész

                          Halloween


Mivel csak ez a második alkalom, amikor megyünk cukrot, csokit és sok más édességet gyűjteni, nem igazán tudom, hogy mi a lényege.  Talán az, hogy azok az elképesztő ruhák, amiket magukra vesznek, annyira megijeszti az embereket, hogy félelmükben nyalókát meg Milkát adnak? Én nem tudom, de ne is kérdezz! Csak azt mondom el, hogy milyen volt az idén ez az ünnep.
A jelmezünk, mivel én fekete macska vagyok, természetesen Emma boszorkány, én pedig a macskája voltam. Olyanok, mint a régi időkben, amit a rokonaimtól hallottam. De ez igen hosszú. Átmentünk Szonja nénihez, aki a legkedvesebb asszony a környéken. Szívesen fogadja a fiatalokat a 72 éves néni.
Elbeszélgettünk vele, és mentünk cukorkát szerezni. Ahogy mentünk, föltűnt egy érdekes ház, ami eddig nem állt azon a helyen. Elgondolkodtam, de lehet, hogy csak a sok esti mászkálás a gazdim vállán. Pihenésre vágytam.  Aztán egy különös alak lépett ki a házból, aki úgy tűnt, mint ha lebegett volna. Olyan volt, mint a legidősebb fekete macska boszorkány gazdája. Ezt tanultuk a Cicamancs Általános iskolában Történelemből. Egy ősi monda meséli el azt, hogy ha egy macska, azaz szín tiszta fekete macska rátalál jövendőbeli boszijára, az láthatja ezt az ősi gonosz varázslót. Én nem hittem benne, de úgy látszik igaz. Megráztam a fejemet, és véletlenül leestem Emma válláról. Nem hittem a szememnek, de a boszorkány megszállta Emmát. Azt gondoltam: Ennek véget kell vetni! Mi lesz ebből a végén?!
Elindultam Bélához újabb tanácsért, és velem jött Karolina is. Furcsa alakokat láttunk a környéken, de nem ijedtünk meg, inkább beszélgettünk:
-Szóval miért is mész Bélához?-kérdezte Karolina
-Ne nézz butának, de egy különös házat láttam és kiballagott, vagyis inkább ki szállt a házból egy banya. Nem tudom, te láttad?
-Már hogy láttam volna, amikor csak most keltem fel? De azért meg vagyok lepődve.
-Félek! Mi lesz a gazdámmal? Mi lesz a világgal, ha egy gonosz boszorkány szelleme újra él? Jó vagy rossz, ezt nekem kéne tudnom?–panaszkodtam, amikor barátnőm hirtelen ledermedt, és ahogy körbenéztem láttam, hogy nem csak ő, hanem mindenki, aki a környéken volt. Egyszer csak megjelent előttem Emma, a gonosz szellem lelkével.
- Hozd el nekem az olajt, melyet a nap, sugárzó virágaiból nyernek ki, vagy különben bundád örökre elveszti a fényét, míg téged lát a világ! Ráadásul, kinek teste enyém lett, határidőn túl elveszti az életet!
-Nem, nem, nem! Nem ölheted meg Őt! Elhozom, amit akarsz, de inkább én, mint ő! Nem félek tőled, te csak egy porfelhő vagy!
- Bosszúm teljesítem, így megérdemled a fakóbb bundát!- az utolsó, amire emlékszem, hogy szédelgek, elájulok, majd egy hideg mancs, vagy orr kelt fel…

Folyt. köv.

Írta Esztee macska azaz Hugika

Klubb: Cherry a fekete macska, vagy aki szeretné vagyis ha megkérhetem azokat akik szeretik ezt a mesét, írják ki az adatlapjukra, hogy CHERRY=CSERESZNYE♥
Nem kötelező, de boldoggá tenne!

( 180 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 11. 01. 13:00  
Köszi, köszi!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 11. 01. 12:53  
Folyti!!!

encike 2012. 11. 01. 12:50  
nagyon jó lett eszti<3


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat