Újság >> Gyerekszáj

Jane titkos klubja - Az unokák élete
Megosztás: f

Jane titkos klubja - Az unokák élete

Hétfő reggel volt. Már az összes pónigyerek az iskola udvarán gyülekezett. Adél Jasminnal és Julie-val beszélgetett. A tanárukat is látták az udvaron, két pónilány és egy pónifiú volt vele. A gyerekek egyik pónit se látták még a tanárnő kíséretéből.
  Besípoltak. A gyerekek párokba álltak, és nemsokára az osztályok egyesével felmentek a lépcsőn, ki-ki a maga termébe. Még volt 15 percük a csöngetésig, addig általában előpakoltak, leckét ismételtek, verset mondtak fel, ha kellett; és persze előpakoltak az első órára.
  Aztán, körülbelül 5 perccel a becsengetés előtt a tanárnő is beállított; sarkában a három ismeretlen póni.
  Becsöngettek. A pónigyerekek felálltak, és érdeklődve szemlélték az újakat. Mikor megtörtént a "Jó reggelt kívánok!", mindannyian leültek, kivéve a három ismeretlent.
- Öhm. Nos, gyerekek, lenne egy bejelenteni valóm. Három új osztálytársatok érkezett: Bea, Ashley és Charlie. Mindhárman a St. Dolly bentlakásos intézetből jöttek (nem tudtam jobb intézménynevet kitalálni ). Viselkedjetek velük rendesen, és segítsetek nekik beilleszkedni! Esme, Jake, Edward és Thomas, induljatok, és hozzatok be két padot a raktárból! - rendelkezett a tanárnő.
  Adél alaposan szemügyre vette az új diákokat. Az egyik lány nagyon magabiztosnak, büszkének tűnt, és látszott rajta, hogy gazdag családból származik. A másik lányt szerénynek, okosnak és kedvesnek gondolta, aki kissé szegény család sarja és nagyon szeret olvasni. Valahogy ez is mindig meglátszik a pónikon; hogy szeretnek-e olvasni.
  A fiú pedig, Charlie, sportosnak tűnt, és minden bizonnyal nem szeretett iskolába járni. Adél elgondolkozott, hogy vajon melyiküket fogja a legjobban megkedvelni? Minden bizonnyal Beát, mert ő tűnt a legszimpibbnek.
  A négy pónifiú megérkezett a két paddal, ketten-ketten hoztak egyet.
- Hova tegyük őket? - kérdezte Thomas.
- A többiek egy kicsit húzzák előrébb a többi padot, hogy leghátul elférjenek ezek a padok! - mondta a tanár.
  Minden, amit kért, teljesült.
- Bea és Ashley üljön egymás mellé a jobb oldali, Charlie pedig a bal oldali padba, egyedül, aztán majd meglátjuk, hogy lesz!
  Mielőtt a három új gyerek leült volna a helyére, a tanárnő variálni kezdett.
- Nem is, inkább... Sun helyére üljön Charlie, és Andrew helyére Bea! Sun és Andrew üljön egymás mellé valamelyik hátsó padba, és... Adél meg Jasmin üljön az üresen maradt padba, és Ashley menjen az ő helyükre!
  A gyerekek szó nélkül az új helyükre mentek. Megszokták már, hogy néha ellentétes nemű lesz a padtársuk. Jasmin és Adél örült, hogy ők egymás mellett maradhattak. Sun teljesen kiakadt, hogy elültették barátnője mellől, de azon még jobban, hogy Andrew mellé került.

Bea így néz ki:
Ashley így néz ki: (Lehet, hogy túl színes póni lett, de szerintem így is jó!)
Charlie így néz ki:


Nos, remélem kárpótoltalak a rövid részekért ezzel a nagyon hosszúval! Bár ez se egy világrekord, de hát akkoris...

( 323 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 28. 10:31  
Folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 28. 12:32  
Köszi, Daniélám!
Lorka: Igen, tudom, Lorka. Köszönöm, és örülök, hogy már beilleszkedtél! Remélem, jól megy a tanulás, és hogy elviseled majd a bentlakást! Természetesen elmesélem majd, és remélem, tényleg találkozunk majd egyszer!

▓Daniéla♥
 
2012. 10. 28. 11:35  
Folytasd!

Lorka 2012. 10. 27. 15:04  
Idén el kell mennem a CN-ről, méghozzá hamar, mert anya úgy döntött, hogy legyek bentlakós a suliban, ezért a töridet nem fogom tudni tovább olvasni. De, ha valaha találkozunk élőben, feltétlenül el kell mesélned, végül hogy fejeződött be Adélék CNhírú (világhírűt akartam mondani, de hát az azért mégsem) története!

Lorka 2012. 10. 27. 15:02  
Ugyan még szinte sosem komiztam a töridet, Kormim, de ma ráakadtam a klubodra, és újra végigolvastam az egész sorozatot. Azért mondom, hogy újra, mert már, mikor elkezdted ezt a mesét, akkor lelkes olvasód voltam, csak nem komizhattam soha, mert tudod, hatosztályos gimibe mentem, ahol ma már teljesen beilleszkedtem, hiszen egy éve itt vagyok. Ezzel azt akartam kifejezni, hogy folyti! Bár az ilyen Gyerekszáj-os törik már nem nekem valók, ez nagyon tetszik, és nem érdekel, ha valaki emiatt dedósnak tart! Folytasd, Lau!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 24. 16:34  
Köszi!

Kriszti :)♥
 
2012. 10. 24. 13:29  
Folytasd!! : ))

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 23. 19:29  
Nincs mit, Lulum!
Pannám: Köszi! Ö... Magam sem tudom.

Lillulu 2012. 10. 23. 18:58  
Köszi, Kormim!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 23. 15:55  
A fenébe... Az új ülésrend így hogy is alakult? A régit már nem találom...

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 23. 15:35  
Folytasd! Szuper lett!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 23. 14:16  
Ja, és Ashley a gazdag.

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 23. 14:13  
Köszönöm, loxonia10 és Etukám!
Lulum: Én is gondoltam valami ilyesmit... akkor vegyük úgy, hogy ez még nem a harmadik évad, csak a 2. utolsó része, és a kövi részbe már valami új címet is hozzáteszek!

Lillulu 2012. 10. 23. 13:35  
Jó lett nagyon, csak azt nem tudom, hogy Bea-e a szegény és Ashley-e a gazdag.
Amúgy ha már így belekezdtél a harmadik évadba, adhatnál még egy címrészt a mostani után pl.: Jane titkos klubja-Az unokák élete: Balhés újak, Jane titkos klubja-Az unokák élete: Baljós újak, Jane titkos klubja-Az unokák élete: Új társak=új gondok
Persze nem muszáj, csak azért gondolom ezt így, mert a 2. évadnál is hozzátetted az unokák életét.
Amúgy a Cs. b. é. évadjai igen hosszúak, eddig hármat gondoltam ki:
1. évad: Félnormális pónilány (min. az 50. részig)
2. évad: A világ legfurcsább évei (min. 100. részig)
3. évad: Minden gyanús (min. 150. részig)

ETUKAPETUKA
 
2012. 10. 23. 13:34  
Folytasd!
loxonia10:Ne ennyi nagybetűt!

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat