Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

 Ajkai izzottak, lélegzete elállt, kicsit nedves ajkai megremegtek. Megcsókoltam. Tényleg megmertem csókolni. Járok Hirotoval és megcsókoltam Yujit! Hogy lehettem ilyen? Megcsaltam… Hirotot. Megremegett a szemem és lassan felnéztem Yuji meglepetten kitágult szemeibe. Most is elbűvölt az a két kék szempár. Lassan elemeltem az arcom. Taiyaki felnyávogott, mire mindketten megrezzentünk. Ránéztem, és láttam a kíváncsi szűk pupillájú cicaszemeket. Elmosolyodtam. Visszanéztem Yujira.
- Bocsánat. –majd feltérdepeltem és beletúrtam a frufrumba. –Csak kijött belőlem. Ne haragudj. –vigyorogtam rá. Ő pedig most elsőnek vett levegőt és kicsit kinyitott száját összezárta. Kicsit elnyamnyogott még a csókon, majd vörösen elmosolyodott.
- Semmi gond. –nevetett. –Kaphatok még egyet?
- Mohó vagy. –nevettem vele.
- Csak kiélvezem a helyzetet. Kérek mééég! –rántott vissza magához és ajkát az enyémre tapasztotta. Elöntött a forróság. Kellett még. Érezni akartam a csókját. Szétnyitottam a szám, majd befúrtam a nyelvem az ajkai közé. Majd visszahúztam hátha kapok engedélyt rá. Ő is megnyalta belülről az ajkam, szóval szabad utat fúrva a szájába francia csókba kezdtünk. Nyálas volt. De tényleg ennél nedvesebb és nyálasabb, gusztustalanabb élményem még nem volt. De közben olyan szinten élveztem, hogy az valami hihetetlen. Taiyaki nyávogására elemeltem a fejem az övétől és vékony nyálcsíkot hagytam lent Yuji nyelve hegyén. Kinyitottam a szemem, majd elmosolyodtam.
- Jobb ha abba hagyjuk mielőtt anya benyit.
- Igaz. –vigyorgott. –Te jó ég és Ike erről mondott le. Hát hallod sajnálom szegény srácot.
- Jó volt?
- Nem volt jó?
- Hm… nem tudom… már elfelejtettem. –vigyorogtam.
- És én vagyok a mohó? –nevetett. Én is nevettem vele. Olyan jó volt most vele. Lehet, hogy megcsaltam az érzéseimet, de Yujival olyan könnyen ment az egész. –Misaki-chan. –váltott komolyra. Mosolyogva lágyan tekintett fel rám. –Köszönöm. –Mintha megállt volna az idő. Egy pillanatra olyan hálát éreztem iránta. Vigyázott rám, mindig megnevettetett, velem volt akkor is, amikor érzelmileg kifacsartak. Én is lágyan elmosolyodtam.
- Én köszönöm. –majd felültem, és kinyújtóztam. Sokkal jobban éreztem magam. Anya kinyitotta az ajtót majd behátrált a szobába két tálcával a kezén.
- Kész a reggeli. –jelentette ki, majd behozta letette az egyik tálcát az ölembe, a másikat pedig megtartotta a kezében, míg Yuji fel nem ült mellém. Akkor odaadta neki a tálcát és egy gyors lázellenőrzéssel kezdtünk neki a reggelihez. Úgy tűnik mindkettőnknek lement a láza. Étvágyunk is volt én három míg Yuji hat szelet bundás kenyeret ettünk meg két nagy bögre teával. Persze utána jóllakottan bújtunk vissza az ágyba. Anya kivitte a tálcákat és azt mondta ideje pihennünk. Szót fogadtunk neki, és a végén Yuji karjai közt aludtam el, Taiyakival a hasamnál.

Arra ébredtem fel hogy ismét csókolják a szám. Ez esetben viszont a fekete szőrmók nyalogatta az ajkaimat.
- FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ! –kaptam kis híján szívrohamot, amikor megláttam a rózsaszín nyelvecskét előttem. Úgy kipattantam az ágyból, hogy Yujit lesodortam a földre és ő is felkelt.
- Mi az? Földrengés volt?  Vagy tűz van? –kapkodta jobbra-balra a fejét kómásan.
- Nem csak a macska lesmárolt! –akadtam ki teljesen. Yuji kisebb fáziskéséssel ránézett a paplan alól előbújó szőrgombócra, aki ásított egy nagyot.
- Te elvetted a puszipajtásomat? Ezért most büntetés jár. –mondta majd felállt a földről és a macskát grabancánál megfogva belenézett a szemébe. Hosszan bámult a szűk pupillákba. A cica, mint valami sóbálvány megmerevedett és úgy nézett a fiúra, mint egy zombi.
- Mit csináltál vele?
- Mindig beválik az állatoknál. Ha belenéznek a szemembe, lemerevednek. Elvileg valami furcsa hatása van a szemem színe az állatok agyára. Hipnotizálom őket. Ahogy az orvos mondta. –mondta, nem engedve a macska tekintetét.
- És ez fáj neki?
- Nem, csak zavart lesz tőle, és így megbűnhődik.
- Eh…. Legyél vele kíméletes oké? A húgom nem díjazná, ha a macskája agyilag károsult lenne. –tettem az állam a vállára, és úgy néztem a kitágult pupillájú merev cicust.
- Oké. –hunyta be a szemét, majd elengedte a macskát. Az mintha egy szempillantás alatt visszatért volna a kómájából talpraesett, és beiszkolt az egyik fotel alá.
- Azt hiszem megharagudott rád.
- Annyi baj legyen. –nyújtózkodott. Megfogta a kezem, majd maga felé forgatott. Lassan rátapasztotta ajkait az enyémre, és magához szorított. Valahogy leestünk az ágyra, és rajta feküdve csókoltam. Beletúrtam szőke tincseibe, megsimogattam az arcát, a fülcimpáját. Olyan volt mintha egy csepp mézbe csöppentünk volna. Abba az édes mámorba. Kezei végigsuhantak a vállaimon és a gerincemen, arcomon és egy ideig ujjai eljátszottak a hajammal is. Majd elengedtem egy kicsit a száját, hogy kapjak levegőt. Lihegve néztem bele elbűvölő kék szemébe. –Misaki-chan…- szólt suttogva.
- Hm? –kérdeztem vissza egy nyögéssel.
- Szeretlek…

( 509 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 03. 03. 20:54  
júúúúúj annyira ügyiii vagy

Łaura
 
2012. 10. 20. 21:11  
Ez nagyon jó rész volt, alig várom a folytatását. :33

Lakala 2012. 10. 20. 20:45  
Nagyon jó lett :3 Folytasd! ^^

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 20. 18:57  
nagyon jó! de mindig késel! folytasd hamar! nagyon hamar! mert szuper egyszerűen imádom!

Nacturna 2012. 10. 20. 13:52  
Ez nagyon jó lett! Hamar folytasd!

Vatttacukor 2012. 10. 20. 9:11  
Iszonyú jó *-* Folytasd

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 20. 8:57  
Készül készül :3

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 20. 8:18  
Ez valóban szuper rész volt! *pirul* Bár, ha kíváncsi vagy a véleményemre, én Ike pártját fogom. Az lenne a csúcs, ah vele jönne össze.....De sebaj a dolgok jelenlegi állásánál csak annyit mondok, hogy Misaki legyen boldog, mindegy kivel. (jó azért mégse mindegy, de na! xD) Küld be hamar az ígért 3 részt! Hosszú hétvége van, szóval időd van megírni! ^^

ETUKAPETUKA
 
2012. 10. 20. 7:30  
Folytasd!!!Ez a legjobb rész!!!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat