Újság >> Történetek / Sorozatok

Smile me!
Megosztás: f

Smile me!

Előző rész

Azt hiszem az előre elhatározott tervem teljesen kudarcba fulladt. Nem szólt egy szót sem egész végig, nem is beszéltünk tovább. Mindezek után nem sok időn belül meg is érkeztünk Ruki házához, ahol ő illedelmesen kiszállt, majd megköszönte, hogy haza hoztam. Eléggé gyengén próbálta bezárni az ajtót, de még mielőtt az bezáródhatott volna ő megfogta és újból kinyitotta.
-Aoi.. igazából tényleg nem nagy dolog, tényleg nem, sajnálom ha így viselkedtem.-kínos csönd következett ezek után, ő is inkább úgy döntött, hogy bezárja az ajtót aztán majd ha úgy van mindent tisztázunk később.
-Várj!! Ha nem nagy dolog akkor miért?-állítottam meg aminek köszönhetően az ajtót megint nem sikerült becsuknia.
-Tudod csak sok a rossz hír mostanság, megviselő néha.-mosolygott egyet aztán végre sikeresen becsapta a kocsiajtót és már indult is a bejárati ajtaja felé.  Elővette a kulcsát majd próbálta kinyitni vele a bejáratot. Úgy gondoltam inkább megvárom még bemegy. Kinyílt az ajtó majd az az apró kis kutyusa száguldott ki rajta. Egyenesen felém szaladt és nem a gazdája felé. Az a kis vakarék egyenesen meg akart engem támadni, beengedtem a kocsiba, mire szószerint megtámadott, mintha olyan jó barátok lennénk. De sosem ismerkedtem meg még vele közelebbről, ha Rukinál voltam akkor láttam, de a házban különösebben nem zavart. Egy párszor megzaklatta Rukit ha éhes volt vagy esetleg játszani akart, de egyébként igazán elfoglalta magát. Persze ez alatt Ruki ismét csak mosolygott, de nem erőltetett vagy hamis mosoly volt, ez teljes mértékben igazi. Szokásomhoz híven ezen én is elmosolyodtam, de a pöttöm nagyságú kutyától akkor sem menekültem.
-Koron-chan!! Hagyd békén Aoit, szeretne haza menni.-kiabált rá a neveletlen kutyájára és nagy nehezen ide is sétált, hogy leszedje végre rólam.-Bocsánat, de úgy tűnik eléggé kedvel téged, pedig már nem először lát.-úgy mondta ezt nekem mintha ilyen nagy csoda lett volna, hirtelen megkedvelt a kutyája. Jó, meg kell mondjam igazán aranyos kutya, de túlságosan kicsi, mondjuk mit várna az ember egy csivavától?
-Nem gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen kis törpe dög megtámad engem.-válaszoltam neki, már lassan én is inkább nevetés közben.
-Teljesen úgy beszélsz, mintha utálnád a kutyákat.
-Nem utálom, igazán.. öhh.. aranyos, de azt hiszem a nagyobb kutyákért jobban odáig vagyok, meg nem igazán szeretem ha megtámadnak.-erre a válaszomra csak vett egy mély lélegzetet majd mint aki erre elkezd duzzogni elköszönt tőlem. Láttam végre őszintén mosolyogni, de még mindig nem tudom mi a baja. Bármi is legyen, már igazán közel vagyok hozzá.

Egyébként ő lenne Koron-chan :

( 416 megtekintés )

Szólj hozzá:

L°lliPop.^^ 2012. 11. 29. 9:36  
Folytii+

Lakala 2012. 10. 06. 22:33  
Folytasd! : )

Narancs<3
 
2012. 10. 06. 21:55  
Még-még-még ennyi nem elég! :3

jony12
 
2012. 10. 06. 21:51  
Reitám Idővel..
Aoi-chan Nem örülsz magadnak? T.T
Köszönöm mindenkinek.

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 06. 18:09  
Ez nagyon jó rész lett! Alig várom a folytatását, és, hogy megtudjam, hogy mi állt a levélben. :33

Rebcsii☺
 
2012. 10. 06. 18:03  
Imádom,folyatsd!

voldemort
 
2012. 10. 06. 16:32  
Fúú folytasd!!!!

Balexa
 
2012. 10. 06. 14:35  
Folytasd! Nagyon szuper! De mikor derül ki már mi baja van Rukinak? ><


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat