Újság >> Történetek / Sorozatok

Smile me!
Megosztás: f

Smile me!

Első része.

Azt mondtam Rukinak, hogy gyorsan szedje össze magát, nem igazán akarok rá várni ha már hajlandó vagyok arra, hogy haza vigyem. De az igazság az, hogy csak a kabátját hagyta a próbatermünkben és szinte egyből indulhattunk is. Bár jobban belegondolva, ilyenkor mit készülődne az ember. Hamar le is értünk a parkolóba, ő csak jött utánam mint egy jól nevelt kiskutya, egyetlen egy szó nélkül. Nagy nehezen a kocsiig is elértünk, aztán újból máshol kezdett el járni az agya.
-Ruki-san!! Nyitva van az ajtó, szállj be, ne húzd az időt!-szólaltam meg eléggé megelégelve az ácsorgást, amire persze egyből felrezzent és bólintott egyet. Mintha teljesen zavarban lett volna, kicsit meglepődve végre be is szállt. Végre beszálltunk a kocsiba és már indulhattunk is, kocsival is sok idő, de azt hiszem ennyi idő alatt kénytelen voltam kiszedni belőle azt ami bántja. Egész végig csak az járt a fejemben, hogy “Hajrá Aoi, csak fél órád van. „ Elhatároztam ezt így magamban, de egyszerűen nem tudtam, hogyan is közelítsem meg a dolgot. Az elején, a végén? Sehol sem volt épp a megfelelő, féltem a reakciójától is, vagy talán még attól is, hogy nem is reagál inkább semmit. Nagy nehezen sorra vettem magamban a legtöbb lehetőséget, azt hiszem már meg is volt mit akarok kérdezni, de a dolgok nem az én terveim szerint haladtak. Lesütött fejjel ült még akkoris mellettem, azt hittem újra máshol jár az agya, de tévedtem.
-Aoi... aggódsz miattam?-hangzott el eléggé halkan ez a rövid kérdés tőle. Meglehetősen meglepett ez a kérdése, nem akartam igazából, hogy ez gondolja, talán ettől még rosszabbul érezné magát. Tudom, hogy nem akart ő sosem senkinek a terhére lenni, azt hiszem úgy gondolta mindig is, hogy egyedül is megáll a saját két lábán, és ez teljes mértékben elég. “Jesszusom, mégis mire gondolhat?
-Miért kérdezed ezt? Eléggé magad alatt vagy.. igazán érdekelne, hogy miért, de ha nem szeretnéd elmondani nekem úgyis jó, de tudod én itt vagyok...-válaszoltam kis gondolkodás után, újból sorra véve magamban a lehetőségeket. Reméltem nem kell sokáig magyarázkodnom neki, hogy nagyon is érdekel mi bántja.
-Tudom, hogy itt vagy, még azt hiszem látok.-próbált a maga idétlen módján poénkodni, nem épp a megfelelő pillanat volt ez Ruki.
-Chh.. ennek azért legalább örülök.-válaszoltam erre a kijelentésen talán a kelleténél kicsit gúnyosabban.
-Jó, tudom, hogy nem ez érdekel. De emlékszel arra a lapra? Arra a lapra amit a kezemben szorongattam, az az ami rettentően kiakasztott.
-Rossz hír?-és ennél a kérdésemnél a korábbinál is jobban kezdtem el aggódni, mondhatni féltem a válaszától. Mégis hiába kérdeztem és gondoltam, hogy végre tudunk róla beszélni.. ez nem így volt. Újra csendben maradt és egy szót sem szólt.

Na és egy kérdés... Szerintetek mi az ami ennyire megrázta szegény Rukit, mi állt abban a papírban?

( 355 megtekintés )

Szólj hozzá:

hannushkah
 
2013. 01. 24. 20:22  
szuppppppppppppppppppi fojt.

Lakala 2012. 10. 04. 20:30  
Nagyon jó lett!
Folytasd! És nem tudom, hogy mi állt a levélben...

Balexa
 
2012. 10. 03. 20:13  
Folytaaaasd! Fogalmam sincs mi állt a levélben! Épp ezért folytasd, hogy megtudjam! Ja meg azért is, mert nagyon-nagyon jó történeteket írsz!

Łaura
 
2012. 10. 03. 19:32  
Szerintem valami olyasmi lehetett, hogy oszlassák fel a bandát.. vagy valami ilyesmi. Folytatást!! *w*

kgergő
 
 
2012. 10. 03. 18:34  
Nagyon-nagyon klassz lett.
Őhm, nem tudom... T.T Valami.
Folytasd, de gyorsan.*w*

jony12
 
2012. 10. 03. 18:30  
Aoi-chan Unalmamban haladtam vele. Csak votl rajta valami. :33
volt

voldemort
 
2012. 10. 03. 18:27  
Ohh...>< egyszer csak látom, hogy bent van a második rész o.O tök jó lett.. bár.. A papíron mittudomén mi volt, akkor is tetszett.

jony12
 
2012. 10. 03. 18:09  
Köszönöm. Tudom, nem nagyon volt időm olvasni, megígérem a hétvégén bepótolom és kapsz komit is, ha lehet egy jó hosszút. Neeem, azért nem akarom Ruki-chant bántani.. T.T

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 03. 18:07  
első komizó, sztem a lapon az állt h reita szakít rukival, jó csak vicc volt vmi szerelmi bánata lehet szegény ruki-channak az bizt. de nehogy öngyilkos legyen mint egy másik storyban aztán kiderül h nem olvasta végig a levelet és teljesen másról szólt, mint amit gondolt...
folytasd, jonnykám, de néha megpislogathatnád az én mesémet is!
jó lett! így tovább szólj ha lesz kövi rész!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat