Újság >> Gyerekszáj

Jane titkos klubja - Az unokák élete
Megosztás: f

Jane titkos klubja - Az unokák élete

 - Ébresztő! 20 óra múlva indul a repülőgépünk, és ez, ha minden igaz, musicalsztár-pályafutásunk kezdete lesz! - kivételesen nem Sky, hanem Adél ébresztette a többieket. Sky alaposan meglepődött, mikor észrevette, hogy megelőzték az ébresztő-szereppel.
  Ami pedig a 20 órát illeti, igaz volt. Hajnali 4-et ütött az óra, és a gépük éjfélkor indul (remélem, jól számoltam, hogy ez húsz órának felel meg).
- Milyen igazad van, Adél! - Jasmin kiugrott az ágyból, és körülnézett. Feltűnt neki, hogy tegnap az utolsó tubus tusfürdőt is bepakolta már, és a szobája teljesen üres volt, nem számítva az aznapi és az utazóruháját, plusz egy fésűt, egy mobilt és egy laptopot.
  Így hát csatlakozott Adélhez és segített ébresztgetni azokat, akiknek nem akaródzott kimászniuk az ágyból.
  Hosszas szólongatás után a legnagyobb álomszuszék, Katie is kikászálódott már az ágyából, és mind a folyosón álltak. Odalent csend volt.
- Nos! - kezdte Sky. - Tegye fel a patáját az, akinek még van pakolni valója! Az utazóruhát és hasonlókat nem számítjuk!
  Egy pata lendült a magasba.
- Star! - néhányan annyira meglepődtek, hogy majd' hanyatt vágódtak.
- Ne nézzetek már így rám! - Star-on látszott, hogy nagyon kényelmetlenül érezte magát. - Beismerem, fölösleges volt elhoznom a Nagyon Extra Sminkkészlet-et, de sosem szeretek megválni tőle!
  Néhány fiú a markába kuncogott, a "csinibabásabb" lányok, például Katie, együtt érzőn néztek rá. A többiek pedig már ki is ötlöttek valamit.
- Na figyuzzatok ide! Ezen nem kell annyit töprengeni! Egyszerűen pakoljuk össze együtt Star holmiját, utána meg azt csinálunk, amit akarunk! A reggeliig úgyis van még időnk, ilyen korán viszont egy strand sincs nyitva. - mondta Tiffany.
- Igaz, Tiffany! - mosolygott Sky. És, mielőtt Star bármit tehetett volna, kinyitotta a zavart pónilány szobájának ajtaját, és a pónik egytől-egyig beözönlöttek a helyiségbe.
  Odabent... enyhén szólva egy "kicsivel" kevesebb dolog volt összepakolva, mint amit Star említett. Jóformán minden szanaszét volt, és Star táskái teljesen üresen álltak a sarokban.
  Ahogy a gyerekek körülnéztek, feltűnt nekik, hogy Star egy egész osztálynak elég ruhát hozott magával, a többi pedig mind valami kozmetikai szer volt. Fésűk, patalakkok, csattok, hajgumik, hajvasalók, hajfestékek voltak mindenütt.
  Sky, aki csöppet sem volt meglepve, Jasminnal az élen, fogott egy köteg ruhát, és azt, mindenféle hajtogatás nélkül belegyömöszölte egy táskába. Star nyögött egyet.
- Legközelebb ne hazudj, Star, és ne halaszd utolsó percre a dolgokat! Semmit nem pakoltál össze, magad látod kárát. Ha valami bajod van a pakolás-módunkkal, majd helyrehozod, míg mi a strandon dőzsölünk! - Jasmin keményen megszidta Start, így az minden tiltakozás nélkül tűrte, hogy társai minden óvatosság nélkül bedobálják a táskáiba a temérdek patalakkot, és a többit.

( 268 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2013. 01. 06. 17:10  
Folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 05. 13:08  
Lulum: Semmi baj, és köszi!

Lillulu 2012. 10. 04. 19:41  
Jaj, én nem akartam ennyi smiley-t! Azt hittem, hogy csak 4-et raktam! De tényleg nem tudom, hogy hogyan került oda!

Lillulu 2012. 10. 04. 19:39  
Folyti hamar! Bocsi, hogy ilyen későn írok, de csak most volt időm elolvasni is! Nagyon jó lett!!!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 04. 17:26  
Köszi mindenkinek!
Annám♥: Akkor jó!

▓Daniéla♥
 
2012. 10. 04. 15:49  
Folytasd!!

ETUKAPETUKA
 
2012. 10. 03. 20:05  
Folyti hamar!

Yvette
 
2012. 10. 03. 18:43  
Folytasd!!!!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 03. 17:57  
Folytasd! Jól számoltál, tényleg 20 óra jön ki

xénus
 
2012. 10. 03. 17:36  
jó lett

  - megszűnt felhasználó - 2012. 10. 03. 17:28  
Ez gyorsan bekerült! Szupi! Köszönöm a Moderátornak, aki betette!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat