Újság >> Gyerekszáj

Cherry, a fekete macska 6.rész
Megosztás: f

Cherry, a fekete macska 6.rész

                  Minden gyanús...
              “Mi történt az előző részekben??
Cherry cicánk egy új rejtélyt oldott meg. Részleteket nem írok, csak a lényeget, szóval jó olvasást!
Új lakó érkezett a kertvárosba, aki azért jött, mert az unokatesójának, Vivinek eltűnt a kisfia, kiscicája. Zorronak hívták. A gazdik egy macskát láttak átugrani a kerítésen, és arra gondoltak hátha az a macska vitte el a kicsit. Amikor az új lakó, Harry és Cherry beszélgetni kezdtek az ügyről hirtelen minden zavaros lett, és kiderült, hogy Harry nem unokatestvér, hanem csak a gazdik unokatestvérek. Ám cicánk valami furcsát álmodott, amely segített megoldani az ügyet; Rájött, hogy az első két nyom az út szélén, és Viviék kertjében van. És így is lett. Cherry úgymond beazonosíttatta a nyomokat Vivinél, és kiderült hogy egy karom darabka akadt az egyikbe, a szőrcsomóba, de kifejezetten Zorrótól származott mindegyik. Azt még nem is mondtam, hogy az új lakó eredetileg nyaralni ment volna egy tóhoz, és egy veréb repült az ablakhoz akinek beteg volt az egyik szeme. És csak egy dolog ez. Most jön a lényeg! Amikor Cherry megoldotta az ügyet, mindenki ujjongott. De hogy is történt ez??
  Harry nem akart tóhoz menni nyaralni, mert minden macskánál jobban utálja a vizet. A verébnek viszont segített a szemét meggyógyítani, és a veréb azt mondta:
-Ha bármikor segíthetek örömmel teszem.-aztán Harry gondolt egyet és megkérdezte:
-Segítenél most? Nem akarok vizet látni! Tudnál valami káoszt csinálni itt ebben a kertvárosban, hogy leköthesse a gazdáimat? Inkább faljon fel egy kutya itt, mint hogy belefulladjak a vízbe.- fintorgott- Kérlek!
A veréb akit egyébként Luisnak hívtak segített a bajban, és így került karom darab a kiscica bundájába: Este amikor nem figyelt senki, legalábbis úgy látszott, Luis fölkapta a kuckóból a cicát, és elvitte feltűnés nélkül az út szélére. Ám amikor leszállt, egy pehelydarab leszakadt a csöppség bundájából, és abban benne maradt a verébkarom. Leállt pihenni. És újra fölkapta a cicát, és elvitte a fészkébe, ahol a kihullott tollak melegítették a kiscicát. Ennivalót úgy lopott a madár a cicának, így nem esett semmi baja.
 
  Így jutottunk el idáig. Remélem most már minden világos, ha nem, lapozz vissza és olvasd el az előző részeket is.

Remélem azt is, hogy tetszett!
Következő részben: Cherry hibát követ el. Egy ártatlan emberre szór véletlenül átkot, és Bélától a lámától kér segítséget. Hogy hogyan? Majd kiderül!
(ez a rész 2 részből áll összesen)

Jó olvasást kívánok!

Esztee macska azaz Hugika: ) és Újhold!

( 211 megtekintés )

Szólj hozzá:

Tália 2012. 09. 24. 11:44  
Ez szupi nagyon jó!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 23. 17:34  
Köszi kormim még egyszer!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 23. 14:52  
Szuper lett! És hasznos, mert mostmár megértettem az egész történetet! Folyti!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat