Újság >> Gyerekszáj

Jane titkos klubja - Az unokák élete
Megosztás: f

Jane titkos klubja - Az unokák élete

  Sky-ék egy pillanatig csak álltak. Aztán egyszer csak megszólalt valamelyikük:
- Egyébként Sky, elküldted már Lunának e-mailben azt, hogy pontosan mire táncolunk? - Angel volt.
- Természetesen! Miért kérded? - kérdezte Sky.
- Csak eszembe jutott.
- Jól van. Na, gyerünk munkára!!! Bemelegítés! Adél, Jasmin, Julie, gyertek, ti fogtok velem “vezényelni! „ Na gyerünk, ne csak álljatok, munkára! - Sky egyszerre átugrott a szigorú énjébe, és javában osztotta az utasításokat, amikor megcsörrent a mobilja, amit szokás szerint magával vitt. A pónilány sóhajtott egyet, aztán odasétált a mobilhoz, és beleszólt:
- Szia, Anya! - Sky telefonja mindig kijelezte, hogy ki hívja, és most ott villogott nagy, fekete, nyomtatott betűkkel, hogy “ANYA!
- Jaj, szervusz, édesem, hogy vagytok? - szólt bele Charlotte, a szőke hajú póniasszony, Sky édesanyja.
- Jaj, képzeld Anya, jelentkeztünk egy táncversenyre, és most éppen abban a teremben vagyunk, amit azért bérlünk, hogy abban gyakorolhassunk!
- Csillagom, ugye, valami más programotok is van, nem csak a táncolás, igaz? Legalább strandon voltatok már? És a feliratnál? Mondj el mindent! - kérte Charlotte.
- Anya, mint mondtam, béreljük ezt a termet, és beszéd közben fogy az időnk! Minden perc pénzbe került, és nekünk sem egy feneketlen hordó a pénztárcánk! - mondta Sky.
- Hát jó. Akkor majd hívj fel, drágám! Puszi!
- Szia, Anya. - Sky befejezte a telefonálást, és menten rákiáltott bámészkodó osztálytársaira.
- SOROKBA RENDEZŐDNI! NEM VOLTAM ELÉG VILÁGOS AZ ELŐBB?!!!
  Sky félelmetes, hangos hangjára a többi póni azonnal vissza rendeződött azokba a sorokba, amikbe még a telefon megcsörrenése előtt rendezte őket Sky.
- Figyu, Sky! - fogott bele Jasmin, aki köztudottan nem rettent meg még egy üvöltöző oroszlántól sem. - Nem kéne egy énekes is nekünk, aki, míg a többiek táncolnak, énekli a dalszöveget?
- Erre bizony nem gondoltam! Ki vállalná? - síri csend. Mindenki Star felé fordult, aki köztudottan nagyon szeretett a figyelem központjában lenni és jól kicsípni magát mindenféle ünnepélyre.
- Ó, nem! - vigyorgott Star; kérette magát.
- De, de, de! - mondták a többiek.
- Na jó. De csak akkor, ha én döntöm, el, hogy hány csomag sminket kenek magamra! - röhögött a lány.
- Felőlünk akár százat is! Az osztályban te énekelsz legjobban!
- Benne vagyok! - Star mosolygott. - De nem kéne már táncolnunk?
- Bizony, már fél óra elveszett a három órából! MUNKÁRA!!! - Sky-on látszott, hogy már akkor sem hagyná félbe a bemelegítést, ha égne az épület.
  A többiek sóhajtottak egyet, de azért engedelmesen utánozták Adél, Sky, Julie és Jasmin mozdulatait, akik ritmusra tornáztak.
  Tíz perc múlva abbahagyták a bemelegítést, és elkezdtek azon gondolkozni, hogy hogyan épüljön fel a koreográfia. Elmélyülten gondolkoztak. Jasmin úgy rendelkezett, hogy egyenlőre Star álljon előre a képzeletbeli mikrofonhoz, a többiek pedig rendeződjenek egy körbe. Jó darabig eltartott, míg ez sikerült, ugyanis a kör állandóan szabálytalan ellipszis formát öltött, és csak sokára volt teljesen szabályos. Sky egy krétával alig látható pöttyöt tett minden, a körben álló póni lába alá, hogy legközelebb is be tudjanak állni. Ő, Adél, Jasmin és Julie a kör elejére álltak be, és amíg Star csak állt, és nézte őket, megpróbálták valamiképpen elkezdeni a táncot. Julie azt mondta, hogy a jobb mellső patájukkal csináljanak egy kört jobbra, és utána hirtelen emeljék fel a bal patájukat, és húzzák el az arcuk előtt. (Bonyolultan írtam le, nem tudom máshogy.) Ilyen, és ehhez hasonló mozdulatsorokat végeztek még vagy 5 percig, aztán csak elővett a pólója zsebéből egy lemezt, és azt betette az íróasztal sarkán levő lejátszóba. Mint később kiderült, az a lemez tartalmazta az általuk összeállított zenemixet, amire táncolni akartak. Felhangzott a Tunr me on című dal első néhány hangja, és a pónik végigtáncolták az előbb kitalált mozdulatokat.
  Pontban kettő és egy negyed óra múlva kopogtattak: Az ősz hajú póniasszony jött vissza, hogy szóljon, lejárt a bérlési idejük. A gyerekek kimelegedve átöltöztek táncruhájukból a rendes ruhájukba, és kipirult arccal, kissé izzadtan távoztak a Nagyteremből.

( 284 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 12. 04. 16:16  
Köszike Kormim csak így tovább!!

zoey97
 
2012. 09. 23. 8:39  
Ell.

▓Daniéla♥
 
2012. 09. 21. 16:28  
Folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 20. 16:03  
Beküldtem a folytit, és nagyon remélem, hogy beteszik, mert nem sok kedvem van újraírni...

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 19. 10:19  
Köszi, Yvettem!

Yvette
 
2012. 09. 18. 22:31  
OK,olvaosm,folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 18. 19:39  
Köszi, Esztee macskám!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 18. 19:09  
Jó lett! nem olvastam az elejétől, de eddig nekem tetszik!

Yvette
 
2012. 09. 17. 22:56  
már nem olvasom -.-

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 17. 21:40  
Folyti!!!

ETUKAPETUKA
 
2012. 09. 17. 21:39  
Sky lány?Azt hittem fiú. de folyti hamar!

Lillulu 2012. 09. 17. 19:12  
Jó lett, nagyon! Folytiiiiii!!!!!!!!!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 17. 18:06  
cirmi♥: Nem káromkodtam!
loxonia10: Köszi! Azt akartam írni, hogy vissza.rendeződött, természetesen pont nélkül, dehát ha egyszer kipontozza csak azért, mert úgy kijön az a bizonyos szó...

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 17. 18:00  
ne káromkodj! legközelebb .-ot tegyél a szóba(vissza.rendeződött)


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat