Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

 Az egész hétvégét átbetegeskedtem. Hétfőn is még lázam volt, így nem mehettem suliba. Orvoshoz nem mentem anya bíztatására sem. Utálom a dokikat. Sok komoly, fehér köpenyes, unalmas emberek, akik mindig halkan beszélnek. Ja és egy fadarabkát nyomnak be a szádba… nem is gondolnak arra, hogy esetleg szálka megy a nyelvedbe vagy valami... és amikor szurit adnak, azt mondják, ne félj olyan, mint egy szúnyogcsípés. És nem az! Én mindig egy darázscsípésnek érzem. Anyám már nagyon aggódott miattam, a még mindig csillapodni nem akaró lázam miatt jobban mondva. Ami azt illeti én is aggódtam egy kicsit. De nem éppen a lázam miatt. A büntetőmunkám harmadik napja még nem telt el Hirotoval.
- Szívem hogy érzed magad? –kérdezte anya bejőve a reggeli teámmal a szobámba. Már öt óra óta fent vagyok, és bámulom a plafont. Anya már egyszer benézett, és akkor látta, hogy fent vagyok. Az olyan.. hát kábé öt harminc körül volt. Megmérte a lázam, de a szűnni nem akaró 38.5C° kicsit elszomorította. Ezért kiment és a teásbögrémbe hozott teát nekem. –El kellene menned orvoshoz.
- Nem megyek…- mondtam felülve. Taiyaki furcsa mód amióta beteg vagyok sosem mászik ki az ágyamból, csak ha én is, ami általában wc-re menés és macskaetetés miatt kerül sorra. Most ahogy felültem ő is kikukkantotta fejét a takaró alól.
- Hajh Taiyaki vedd már rá a gazdádat, hogy menjen doktor bácsihoz.
- Nem vagyok a gazdája. Az ő gazdája magasról lepottyantja. Színét se láttam Makka-channak mit csinál?
- Új őrülete van. Most rajzol éppen, de már vagy három napja csak festett. –mondta anya míg kezembe adta a forró bögrét. Belekortyoltam majd lenéztem a fekete kiscicára.
- A legfurább az, hogy ő se nagyon érdeklődik iránta…
- Ó ez biztos azért van, mert szegénykének a farkára vagy hatszor rátaposott a húgod. Meg midig kergetőzik vele a házban, ha hazaér. De mióta elkapta ez a festőláz más sem érdekli csak a színek és a festékek.
- Hmmm.. Picasso lesz a húgomból úgy, hogy én nem is tudok róla. Ez annyira elkeserítő. Ilyen rossz nővér lennék?
- Ezen ne most törd a fejed, hanem idd meg a teád, és pihenj. Mindjárt hozok be neked reggelit. És újra megpróbálkozunk a levessel. –bólintottam. Igen mert a csodalevesünk befuccsolt. Nem működik, vagy immunis lettem rá nem tudom, de nem működik. Tegnap, tegnap előtt és pénteken is azt ettem ebédre, de semmi. Úgy tűnik ez egy nagyon erős nátha.
- Nyaaa. –nyávogott fel a kis fekete szőrgombóc, amikor belekortyoltam a teámba.
- Éhes vagy? –mosolyodtam el. Letettem a bögrét, majd szédülve felálltam. A szekrényembe és a falba kapaszkodva kimentem a szobámból, majd a wc-t céloztam meg a macskával a nyomomban. A kis dobozkájában ő is elintézte a dolgát, és mikor már kezet mostam ő már ott várt engem a radiátoron. Ölembe vettem majd már biztosabb lábakkal kimentem a konyhába.
- Misaki! Mondtam, hogy pihenj!   
- Anya… ha nem megyek ki wc-re bepisilek az ágyba! Amúgy meg Taiyaki éhes, és nekem is kell egy kis testmozgás. Nagyon leépülök, ha nem mozgok.
- Tudom, de ilyenkor inkább jobb lenne ágyban lenned. Hűvös van.
- Nem baj mindjárt megyek. –mondtam majd elővettem a cica konzervjét. Beleöntöttem tartalmát a tálkájába az pedig élvezettel enni kezdte. Elmosolyodtam, majd kinyújtóztam. A reggeli hűvös levegő megborzongtatta a lábamat, ami kilógott a hálóingem alól. Ekkor csengetést hallottunk. Anya ment, hogy megnézze ki az.
- Yuji-kun az. Felhívjam?
- Mit akar?
- Csak meglátogatni. Mielőtt elmenne suliba.
- Még nem ment el?
- Nem… ezek szerint.  –ott mintha elpattant volna valami bennem, kirontottam a házból, egy szál hálóingben, a hideg hajnalba, és odatrappolva az ajtónkhoz megálltam Yuji előtt. Terpeszbe álltam csupasz lábaimmal, és felszegtem az állam. Már szóra nyílt a szám, és már vettem a levegőt az ordításomhoz, mikor két kar átölelte a vállam. Kitágult a szemem, és csak néztem az előttem lévő vastag sálat. Yuji...

( 524 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 17. 19:17  
Köszönöm. Folytatással próbálok igyekezni.

vad berni 2012. 09. 10. 18:21  
igaz mer reg nem olvastam de meg mindig nagyon tetszik.folytasd


  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 06. 16:12  
Folytasd kíváncsi vagyok a folytatásra.Nagyon jó mint mindig

Márti *_* 2012. 09. 05. 19:56  
41 megtekintés!
Te zseni vagy öregem!
Basszus!
Gratula! (én mér nem tudok ilyeneket írni?)

Vatttacukor 2012. 09. 05. 19:37  
Megint tök jó lett! Folytasd!
Megint tök jó lett! Folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 05. 19:06  
Nagyon jó lett ez a rész is Folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 05. 18:39  
folytit!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 05. 17:37  
Folytasd!!! Júj, kíváncsi vagyok mi lesz itt!!!

ETUKAPETUKA
 
2012. 09. 05. 14:55  
Folytasd!

Mei
 
2012. 09. 05. 14:46  
Folyti! hogy tudsz ilyenek írni?

Márti *_* 2012. 09. 05. 13:56  
Én csak ezt a rész olvastam eddig de nagyon tetszik. Elég sok rendszeres olvasód van azt hiszem. Gratulálok!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 09. 04. 21:44  
Fantasztikus rész lett! Alig várom a folytatást!

Nacturna 2012. 09. 04. 21:40  
Nagyon jó lett!
Hamar folytasd!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat