Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

Kimásztam az ágyból és fájós fejjel elbaktattam a konyháig Taiyakival a nyomomban. Adtam a cicának enni, majd felraktam főni egy kis teát. Bementem a szobámba és átöltöztem egy kicsivel kényelmesebb öltözékbe. Ez név szerint egy világos színű fekete macskafejes bő pulcsi volt és egy szürke nadrág, ami alól kilátszott vastag pamut zokniba bújt lábam. Hajamat felkötöttem, hogy ne lógjon a szemembe, majd kiráztam az ágyneműmet. Ezután kényelmessé vertem a párnát, majd előhordtam a szekrényemre a még el nem olvasott kötelezőolvasmányaimat. Ezek után belebújtam az ágyba a frissen főtt teámmal. Ahogy elhelyezkedtem belebújt az ölembe Taiyaki is, majd elkezdett dorombolni. Lassan iszogattam a forró teát. Közben pedig a kis fekete szőrgombócot simogattam. Agyam a reggeli viselkedésemen járt, és megpróbáltam elképzelni, hogy vajon milyen lesz, ha betegségem után sem tudunk majd kibékülni Yujival. Rettentő magányos leszek. Hirotoval ugyan még lehetek… de ő nem olyan, mint Yuji… ő teljesen más tészta. Vele nem tudok beszélgetni… nekem Yuji… Yuji a megfelelő barát. Aki nem várja el, hogy én is beszéljek, nem várja el, hogy vele legyek… mégis mindig mellettem van. Szeretem őt. Mint legjobb barátot. És mégis… mégis tönkretettem az egészet. Felsóhajtottam, miközben elvettem a számtól a forrón égető teásbögrét.
- Néha olyan jó lenne meg nem történté tenni az egészet. –néztem le a behunyt szemmel doromboló kiscicára. –Miért nem lehetne… csak egy kicsit visszapörgetni az időn? Akkor szépen csendben elfogyasztottuk volna a reggelit, és mikor anya értem jött volna, szépen hazamentem volna. Mikor pedig meggyógyultam volna, ugyanúgy ott lett volna Yuji az ajtónk előtt, mint szokott. –sóhajtottam. –Túl sok a feltételes mód…. –nekidöntöttem fejem a falnak. Lehunytam a szemem. Lázas voltam, és fájni kezdett a torkom is. Egyre nehezebben vettem levegőt az orromon. Tényleg nem tudom, majd honnan fogom beszerezni a házit…-Fáj a fejem.
- Nyaaa –nyávogott fel hirtelen a kis szőrpamacs. Lenéztem rá. Nagy kék szemei aggódva néztek.
- Ja igen. Tényleg fura lehet, hogy magamban beszélek. –mosolyodtam el. Leraktam a bögrém a könyvoszlop tetejére, majd lecsúsztam vízszintesre. Taiyaki bebújt mellém a takaróm alá. –Csak most az egyszer megengedem, hogy itt legyél. Már csak azért is, mert amilyen állapotban vagyok, még felállni se tudnék. –nyöszörögtem, miközben lehunytam a szemem. A láz pedig győzedelmeskedve legyűrt, és álomba merültem.
..
- Misaki… Misaki kicsim ébredj fel! –hallottam anya hangját, amire szemeim lassan felnyitódtak.
- Hm?- nyögtem kómásan.
- Jöttek hozzád látogatóba. –még mindig kómában voltam. Ekkor bejött a képbe valami feketeség és elkezdett játszani az arcomba hulló hajtincseimmel, ami által néha felpofozott.
- Jól van… na, kelek már, ne ütögessél. –szorítottam össze a szemem, majd lassan felültem. Az ajtóban megláttam egy fekete hajú fiút. Elsőre meg sem ismertem, ám mikor kapcsolt az agyam félelem görcsölt a hasamba. –Hiroto… mit keresel itt? –nyöszörögtem megdörzsölve a szemem.
- Jöttem megnézni, hogy vagy… meg a házit is elhoztam. –mutatta fel táskáját. Bólintottam majd anyára néztem. Ő elmosolyodott, majd a homlokomra tette a kezét.
- Ahogy látom kicsit lejjebb ment a lázad. Felkelhetsz az ágyból, ha szeretnél. –bólintottam, majd kicsúsztam a takaró alól. Kicsoszogtam wc-re majd vissza a szobámba. Alvás közben kicsúszott a hajamból a gumi, így most úgy nézhettem ki, mint valami oroszlán. Kíváncsi vagyok, hogy igazából miért jött ide Hiroto.

( 416 megtekintés )

Szólj hozzá:

*Ecat*
 
2013. 05. 27. 14:28  
Ez...ez.... eszméletlen! Alig ülök itt, de már az elejétől idáig jutottam! )
grat

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 26. 20:35  
Nagyon jó folyti!^^

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 24. 17:56  
köszii :3

Nacturna 2012. 08. 24. 13:14  
Folytasd!

ETUKAPETUKA
 
2012. 08. 23. 21:39  
Folyti!^^

Lakala 2012. 08. 23. 21:22  
Nagyon jó!
Folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 23. 21:11  
Nagyon jó volt ez a rész is!Hogy tudsz ilyen jókat írni??
Folytasd ha van időd!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 23. 21:11  
Folytasd!!!!!!!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 23. 20:23  
Végre ezt is olvashattam! Mi tartott eddig?
Na, jó, nem szekállak, az a lényeg, hogy itt van! folytasd sürgősen!

Gitáros.™
 
 
2012. 08. 23. 19:30  
Tetszik,de valamelyik rész nem tetszett!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 23. 19:27  
folytasd! már vártam a kövi részt! nagyon szeretem a sorozatod úgyh ne hagyd abba!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat