Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

 Rázott a hideg. Hűvös volt. Sőt! Hideg. Kellett volna az a bordó takaró rám, de nem mertem felállni, mert úgy éreztem, menten összeesnék. Lehunytam a szemem, és csak hallgattam Yuji egyenletes horkolását. Ami egyszer csak megállt. Kipattant a szemem. Yuji ráncolni kezdte a homlokát, majd hirtelen odakapott a mellkasára.
- Mi…saki…chan. –motyogta. Kezei elkezdtek tapogatózni a mellkasán, a hasán, maga mellett, majd kipattant a szeme, és olyan hirtelen ült fel, hogy még én is megugrottam. Ijedten nézett körbe, majd megakadt a szeme rajtam, és egy nagyot sóhajtott. –A frászt hoztad rám.
- Ezt mondhatnám én is…- mondtam, megszeppenve. Ő elmosolyodott majd lábait átlendítve a kartámlán alkarját ráhajtva a térdeire előre dőlt. Beletúrt a frufrujába, majd megdörzsölte a szemeit, és fáradtan rám nézett. Arcán maradt kezei közül látszott a huncut mosolya.
- Elképesztő álmod lehetett. –nevetett. Én elpirultam.
- Nem vagyok benne biztos, hogy csak álmodtam…- sütöttem le a szemem.
- Miért mit álmodtál? –telt meg tekintete aggodalommal. Én hallgattam. Ha mégis álmodtam volna.. akkor..  nem akarom a kapcsolatunkat ezzel tönkre tenni. Potyogni kezdtek a könnyeim. Már megint. Felálltam, majd odamentem Yujihoz.
- Azt álmodtam, hogy magamra hagysz. –mondtam elvékonyuló hanggal, majd felzokogtam. Belevetettem magam Yuji karjaiba, és sírtam. Ő hátradőlt a fotelban, én pedig átvetve a lábam rajta sírtam az ölében. Átkarolta a derekam, és magához húzott. Nyugtatás képen megsimította a hajam.
- Nem hagylak magadra. –csitított. –Felesleges könnyeket nem szabad elengedni. –Eltoltam magamtól a mellkasát, majd belenéztem a szemeibe.
- Nekem nem vagy felesleges! Fontos vagy nekem. –ő pedig meglepődött a kijelentésen. Könnyeimet hullajtottam, de nem engedtem el Yuji pillantását. Meg kell értenie, hogy nekem szükségem van rá. Ekkor megláttam valamit a tengerszínű szemekben. Könnyeket. Rengeteg könnyt. Amik szabadon engedve kipotyogtak Yuji szemeiből, majd arcán végigcsordulva lepottyantak az állán és végül megállapodtak az én kezeimen, mit Yuji mellkasán tartottam. Sírt. Ugyanúgy, mint én. Szótlanul hullajtotta a könnyeit. Majd halványan elmosolyodott, és magához húzott. Beletúrta szőke fejét fekete hajamba, majd felszipogott.
- Nekem is fontos vagy Misaki-chan. –elmosolyodtam, majd én is átöleltem. Lehunytam a szemem, és abbahagytam a könnyeim záporát. Nem fog egyedül hagyni.. mert fontos vagyok neki. Ez olyan jó érzéssel tölt el. Arcomat beletemettem Yuji nyakába, majd hallgattam a fiú lélegzet vételét.
- Yuu-chan felébredt már?- hallottuk Ari-san hangját a lépcső aljából. Yuji felsóhajtott, amitől kirázott a hideg, mert éppen a nyakamba fújta a levegőt.
- Fel. –nyögte kicsit engedve az ölelésen.
- Lejönnétek akkor enni?
- Máris!- mondta, majd eltolt egy kicsit magától. Belenézett a szemembe, majd elmosolyodott. –Menjünk enni! –vigyorgott. Én is elmosolyodtam, majd letöröltem a könnyeket az arcáról.
- Jó! –vigyorogtam én is. Tényleg szükségem van rá, hogy el tudjam felejteni a valóságot, és őszintén fel tudjak nevetni, ha valami bánt.

( 414 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 18. 18:23  
Folytasd!Nagyon tetszik!

♪CuTe♫ 2012. 08. 13. 20:58  
Folytasd!Légyszi!

Zsófi63
 
2012. 08. 09. 14:32  
Jó lett folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 08. 22:04  
jézusom azért még ne xD A Nobel díj zseniknek jár, nekem meg még csak általános végzettségem van négyes nyelvtannal és irodalommal xD Ilyeneknek nem adnak Nobel-díjat x3 de azért hízelgő xd köszönöm, már íródik a folytatás :3

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 08. 20:43  
Annyira jó, hogy nem tudom mit mondjak!!Igaza van mindenkinek Nobel díjat neked!!!!!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 06. 19:05  
Megint nagyon jó lett. Igaza van Rokudo Mukuro-nak, és Hikari - chan -nek. Nobel-díjjat érdemelsz.

Lakala 2012. 08. 06. 18:25  
Nagyon jó lett!
Folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 06. 17:07  
Ismét alkottál! Nem mondok sok mindent, mert akkor csak ismételném az előttem írókat! A Nobel-díjjal én is egyetértek!^^ Megszavazzuk neked!
De csak akkor, ha hamar folytatod! (:

Rokudo Mukuro 2012. 08. 06. 13:40  
Nagyon-nagyon jó!!  Nobel-díjat neked!^^  A kép meg nagyon tetszik!

ETUKAPETUKA
 
2012. 08. 06. 13:40  
Folytasd!

Fanchi
 
2012. 08. 06. 13:26  
Nagyon tetszik! fojtasd

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 06. 13:22  
65.rész bocsánat.. de bele vagyok nagyon kavarodva már xd


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat