Újság >> Történetek / Sorozatok

Damon smile ☺ 5. rész.
Megosztás: f

Damon smile ☺ 5. rész.

Előző Rész(ek)
Ha érdekel, hogy játszák a Frakkot, olvasd el, ez nem tartozik a részhez
A Frakk kártya a világ legjobb játéka!
Van egy felnőtt tenyérnyi kőlap(nagyon vékony), amin mágikus világoskék mozgó alakzatok vannak: van 5 különböző kártyalap, mindegyikből 2db. Van viszont egy 11. lap is, a Frakk. Azon egy kockás Kutyus foglal helyet. A többi kártyalap:A Nyúl, 5 pontot ér. A Az ősi sárkány jele:-2 ponttal ér fel. Van még a Zene(tele van kottajelekkel), és a csillag lap, amik együtt 5, külön-külön pedig 2 pontot érnek. És az ötödik, a legrosszabb:egy kalapot rajzol le. Az minusz 5 pont. Ha van 2 egyforma lapod, amit leteszel, a kettő ősszegének  kétszeresét kapod.(Pl. két nyúl=10 pont, de mivel kettő, és egyforma, ezért 20. De ha pl 2 sárkányod van, akkor 2 pontot kapsz, ha két kalapod, akkor 5-öt))A játék menete egyszerű: Maximum 3 ember játszhat. Mindenki kap eleinte 3 db lapot. Egyet abból le kell tennie, a legjobbat maga elé úgy, hogy senki se lássa. A maradék kettő a kezében marad. Nálam jelenleg Van egy Zene, egy sárkány, és egy kalap. Hát nem csodálatos? Letettem a zenét, majd maradt nálam a 2 legrosszabb kártya. Most le kell tenni egy kártyalapot, tök mindegy, melyiket. Ha valakinek van 2 egyforma, ő azt teszi le, vagy ha ugye zene+csillag. (ebben az esetben az elején nem kötelező a legjobb lapot letenni.)Akinek van a legtöbbet érő kártyája, az kapja meg az egésznek az összegét. A letett kártyákat félretesszük, összekeverjük, majd vissz.arakjuk a pakliba. És ezt addig kell csinálni, míg valakinél nem köt ki a Frakk, amit ha letesz, kap ugye 20 pontot, és így viszi az egészet. Ő nyert, meccs vége

1.Rész.
Eddig 6 meccset játszottunk, abból 4-et Lighty nyert, egyet Szimat(A Szimat sokkal jobban tetszik, mint a Billy), és egyet Jack.
-Ugye játszunk még egy meccset?-néztem rájuk reménykedve.
-Áh, kezdenek lemerülni a kártyák.- mocorgott Szimat.
-Mi? De ezek csak lapok!- a kártyák vad sikításba kezdtek.-ó értem, akkor aludjanak!-lepődtem meg. Ők kinevettek.
-Nem butus, a kártyák nem alszanak! Azt hittem, ez egyértelmű!-röhögött Jack.
-Bele kell dobni egy csésze holdfénymázba, hogy újra megerősödjön a színük, mert mint látod, kezdenek fakulni.
-Jajj, értem, pedig már azt hittem, velem van a baj...-könnyebbültem meg, hogy nem a fura hely okozza a lapok fakultságát.
-Ebben nem tévedtél -állt meg az ajtóban Tappancs.- visszajöttem egy kicsit, mert már meguntam a sok lány visítását. Bár tény: Ki ne akarna engem?-mondta magabiztosan, kicsit elszállva magától.
-A normális gondolkodású emberek?-torkolta le Lighty.- Azok csak Tündérek, drága. Minden tündérlány kedveli a szépfiúkat. Ezért nem is értem, mit esznek rajtad.
Tappancs lesajnálóan elmosolyodott.-Pedig úgy hallottam, emlegették személyedet a Warrior fiúk. De hát mivel én csak a tündérek sztárja vagyok, miért is mondanám el?
Lighty maga elé meredt.- Mond el, vagy lelöklek a fáról!
-Hol is kezdjem? Áhh megvan! Na szóval... Épp elszöktem a tündérektől, akik egyébként imádnak, ha tán nem mondtam volna még...
-Térj a lényegre!-csapott szemével villámokat Lighty.
-Aztán mentem, hogy boldogítsam a Warriorokat, akik épp a neten szivatták az embereket...
-Elképzelem, milyen boldogok lehettek tőled...- nevetett Szimat.
Tappancs válaszra se méltatta a megjegyzést.-... és szóba hoztak téged is, drága Billy. De miért kéne elmondanom?
-Na idefigyelj nyögd már ki!!!-ordította le nevetve Jack.
-Billy, Rólad nem mondtak semmit, csak idegesíteni akartalak. Sikeresen Lighty, neked piszkálták a ruhádat, és ha már ott voltam, kicsit sajnáltattam magamat, hogy veled élek...
-Nekik sincs szebb cuccuk.-Rángatta meg vállát a lány.
-Ebben tévedsz. Ők lányruhát hordanak. És egész nap szépítgetik magukat.
-Van jobb dolgom is, minthogy tettszek neked.
-Neked nincs is min szépítgetni-mondta kacsintva Szimat. Lighty elvörösödött.
-Neked viszont annál inkább.-nézegette tenyerét tappancs.-de olyan meleg van... megyek kajálni.
-Ennél összefügőbb mondatod is volt már.-próbálkozott Jack poénkodni. De tappancs elindult egy feljebb vezető lépcsőn át, egészen a fa tetején álló 4 közül egyik bungalóig.
-És mikor alszotok?-kérdezgettem a csöndben.Kezdett zavarni.
-Úgy mint ti, emberek. csak mi 11 órát.-felelte Lighty.-Jut eszembe, te hol alszol?
-Őőőőő.....-ezen még nem gondolkodtam. Elvégre idehozott valaki, az állítólagos Alilágba, ahol füstölgő farkú kutyák élnek, nem épp azon gondolkodtam, hol fogok aludni...
-Nálam?-kérdezte Lighty.
-Köszi
Most Jackre tévedt a tekintetem. Ő is ember? Vagy Alvilági ember? fiú tündér? Meg kéne kérdezni...

( 169 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat