Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

 Könnyeim csatornája elállt, és mereven néztem Yuji lehunyt szemhéját, ami még ennyire sose volt közel. Megcsókolt. Megcsókolt, pedig tudja, hogy nem szabad. Leállítsam? Ahhoz nincs erőm… Beszálljak a dologba? Sokkal könnyebb lenne, de nem tehetem… Szemei egy pillanatra megrebbentek, majd felnyitotta a pilláit. Megbűvölt kék szemeivel. Yuji…. Yuji…. Miért? Ilyen szánalmas lennék? Kérdeztem, hátha megtalálja a kérdéseket a szemeimben, és válaszol rá. Lassan elemelte arcát az enyémtől, majd felállt. Én csak kitágult pupillával figyeltem sötét alakját, ahogyan bemegy a fürdőbe és felkapcsolja a villanyt. Hátra nézett a válla fölött, majd rám vetette szomorú szemeinek tekintetét.
- Bocsánat. –azzal elfordult és folytatta útját a fürdőbe. Nem… nem tudom miért csinálta… Felnéztem a plafonra, mintha adott volna valami választ, vagy tanácsot. Mutatóujjam ajkaimra szökött. Miért… csinálta? Azt hittem csak barátok vagyunk… semmi több. Én szeretem őt persze, hiszen a legjobb barátom… de.. Yujinak vajon elég ennyi? Eddig bele sem gondoltam… talán ő többet érez irántam? Szerelmet? Ekkor visszajött és letérdelt a kanapé mellé. A vizes rongyot rárakta a homlokomra. Bűnbánó szemeivel rám nézett miközben rám rakta a rongyot. –Tudom.. nem kell ilyen sajnálkozó nézéssel nézned rám. Tudtában vagyok, hogy Ikét szereted, nem pedig engem.
- Nem arról lenne szó, hogy nem szeretnélek… de én azt hittem csak barátként tekintesz rám.. –suttogtam, mert egy hang nem jött ki a torkomon.
- Igen… akkor rontottam el. De így a közeledben tudtam lenni egy ideig. –mosolyodott el. Azt a szomorú mosolyt mutatta nekem.. ami úgy esett nekem, mintha még egy tőrt szúrtak volna a szívembe. –De tudod.. nálad furcsább lányt a világon nem találok, aki elcsalhatja a szívemet. És annak örülök, hogy egy ilyen lány csalta el, mint te. –lehunyta a szemét, és mosolyogva felállt. –Aludj jól. –ezzel kiment a nappaliból. Újra könnyek kezdték mardosni a szemem. A legjobb barátom ebben a pillanatban hagyott magamra. És lehet.. többet már nem fogunk beszélni... lehet .. hogy soha többet nem akar majd látni. De igaza van.. hiszen így is szenvednie kell Hiroto miatt. Én meg összekevertem Ikével.. olyan marha vagyok. Könnyeim szakadatlan csorogtak az arcomon. Zokogni nem mertem, mert felkeltettem volna Yuji anyuját, szóval csak némán könnyeztem. Néha felszipogtam, mert úgy éreztem, hogy lassan taknyom-nyálam egybefolyik. A tetőtéri ablakon át a holdfény elrejtőzött egy halom felhő között, és nem talált kiutat magának. Nem értettem.. még mindig nem értettem. Szóval azért volt velem, mert tetszettem neki, és azért lett az egyetlen barátom?  És most megcsókol, majd bocsánatot kér, aztán meg eltűnik az életemből? Összeszorul a torkom, ha erre gondolok.. és még azt mondja, aludjak jól. Hogy tudnék én aludni? Letöröltem a szememről a könnyeket, majd felültem. Ekkor a homlokomról leesett a vizes rongy. Le a takarómra. Bambán bámulni kezdtem. Felhúztam a térdeimet, és átkaroltam azokat. Rázott a hideg, de nem érdekelt. Kicsit ki akartam lépni a világból, és ezt semmi nem gátolhatja meg. Ilyenkor az ablakomba szoktam ülni. De most a tetőtéri ablakba nem ülhetek ki. Yuji kellett az életemhez. Nem akartam elveszíteni. De azt sem mondhatom neki, hogy maradjunk barátok, mert tudom, hogy rettenetesen fáj neki, ha vele maradok. Önző vagyok. Egy borzalmas ember, aki mindenkinek fájdalmat okoz. Lábaimat leraktam a padlóra. A hideg padló kellemetlenül esett csupasz lábaimnak, de nem érdekelt. Yuji… Yuji… nem akarlak elveszíteni..
- Yuji…- suttogtam. Felálltam, de majdnem visszaestem, úgy megszédültem. Ingatag lábakkal bandukoltam el ahhoz a világosbarna ajtóhoz, amin nemrég Yuji bement. Kezemet ráraktam az ajtóra, majd nekidöntöttem a homlokom. Hallgatóztam, de semmilyen hang nem érte el a fülem. Szinte hangtalanul kopogtam hármat az ajtón. Vártam a választ. Yuji… nem akarlak elveszíteni…

( 440 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 18. 18:17  
Folytasd!Nagyon tetszik!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 06. 10:43  
am igazából jól csináltam.. mert ez lenne a 63.rész.. azzal egy régebbi hibámat javítottam ezzel ki... Vá..de belekavarodok xd

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 05. 14:57  
upsz : o kicsit elnéztem ^^" na mindegy xd majd kijavítom magam :3

Łaura
 
2012. 08. 04. 21:29  
Nagyon jó lett. :]
De egy kérdés...: hol van a 62. rész? o.o

Lakala 2012. 08. 02. 18:41  
Nagyon jó^^Folyti!
És egyetértek Vatttacukorral

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 02. 16:58  
hát a manga, meg anime xd azért kicsit túúúlzás xd marad szövegben :3 de folytatódás az lesz, mert írom :3

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 02. 16:32  
nagyon jó lett folytasd hamar!!!!!Vatttacukornak igaza van!!!

xxNikolett 2012. 08. 02. 15:54  
Nagyon jó rész lett, folytasd! Vattacukorral pedig egyet értek!

Vatttacukor 2012. 08. 02. 15:50  
Ó, szegény Misaki mennyi dolgon megy keresztül... És Yuji remélem nem tűnik el a színről, mert nagyon jó fej. Nagyon jó sztori, komolyan mondom ebből mangát és animét kéne csinálni!
Ó, szegény Misaki mennyi dolgon megy keresztül... És Yuji remélem nem tűnik el a színről, mert nagyon jó fej. Nagyon jó sztori, komolyan mondom ebből mangát és animét kéne csinálni!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 02. 15:29  
Ismét olyan fordulat lett, amire nem számítottam!
Folytasd hamar!

ETUKAPETUKA
 
2012. 08. 02. 15:09  
Foltyasd!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat