Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

 Lágy csobogást hallottam magam mellől, majd kellemes meleg vizet éreztem átsiklani a hasamon, és a melleimen. Aztán a csobogás megállt, majd a simogató érzés folytatódott. Megérintette mindenem, majd egy csúszós, eléggé hideg, masszával végig csúsztatta a testem újra. Öt csápja volt, nem túl hosszú, de határozott, és mégis lágy. Ezek a csápok végigsiklatták a testem vonalát, hol megállva, némi kis szöszmötölésre, hogy még több massza kerüljön csupasz bőrömre. Hol vagyok? Talán a mennyekben simogatnak fehér szárnyú angyalok? Vagy valahol a mély pokolban vagyok egy perverz fürdőben? Ekkor hallani kezdtem egy finom dúdolást, ami az előbbi képet rögtön elfelejtette velem. Lassan felnyitottam kevésbé hosszú szempilláimat, és hunyorogva néztem a fénybe. Majd a fény elbújt, illetve eltakarták, és egy harmincas éveiben járó nő képe ismerődött meg a fejemben. Ki ez az asszony?
- Nahát, ébredezel?- kérdezte tőlem kedves, és halk hangon. Sötétbarna göndör tincsei zöld szemébe hullottak, így ő a kezével elsimította őket a füle mögé, amiben egy aranyfülbevaló ékeskedett. Szép nő volt. De ismeretlen, amitől ijedve pattantak ki a szemeim. Csápolva, hadonászva ültem fel a meleg vízben, testemet reflex szerűen eltakarva.
- Ki-kicsoda maga?! -kiáltottam.
- Ohoho, nyugodj meg aranyom, én csak Hiruka Ari vagyok, Yuu-chan nevelőanyja. -nevetett.
- Yuu-chan?
- Ayuzawa Yuji.
- Nevelő anyuka? -esett le az állam.
- Nem tudtad? Óh bocsáss meg kis virágszálam. Hát akkor nem mesélte Yuu-chan, hogy örökbe fogadták?
- Nem igazán említette a témát... várjunk csak.. hol vagyok?
- Itt vagy nálunk, nyugodj egy kicsit meg, és feküdj vissza a kádba. Fürödj meg, aztán beszélünk. Egyébként hogy érzed magad? Fáj valamid?
- Hát...- nem igazán tudtam bízni az asszonyban, de mivel megkérdezte, megráztam a fejem. -Csak egy kicsit émelygek...- vallottam be.
- Az a láz miatt van. Majd lecsillapítjuk azt a kis harcocskát a testedben ne félj.- viccelődött, majd felállt. Vizes kezeit megtörölte az egyik fehér törölközőbe, majd lehúzta rózsaszín pólója ujját. Kiment a fürdőből és magamra hagyott. Lassan kinyújtottam a térdeimet a narancssárga kádban, majd körbe néztem. Mogyoróbarna csempével volt kirakva az egész fürdőszoba. A citromsárga kád felett volt egy fém félkarika, aminek a végén volt egy fehér zuhanyzófüggöny. Én az alatt ültem, és figyeltem a zuhanyrózsát a fejem felett. Rázni kezdett a hideg, szóval mielőtt még körülnézhettem volna, bebújtam a forró vízbe, és bambulni kezdtem a mogyoró színű csempe mintáit. A zuhany rész mellett volt a lámpa, ami vakító fényt juttatott a fürdőbe. Mikor felültem újra körülnéztem. A kád mellett volt a szennyesláda, de mosógépet nem találtam furcsa módon. Lehet van egy mosókonyhájuk vagy mi. A felett pedig volt egy törölköző akasztó, amiken színes törölközők voltak. Pontosabban három. Egy fehér, amit már említettem, egy kék, és egy zöld. A mellett volt a narancssárgás színű faajtó, majd következett a mosdókagyló, ami olyasmi megoldással volt, mint a mosogatónk. Szóval egy fehér szekrény félébe volt beleépítve a szintén fehér mosdókagyló. Na most ennek a szekrénynek az oldalán volt még egy kis törölköző fogas, amin volt egy ciklámen színű törölköző. A mosdó felett volt egy széles tükör, ami felett szintén egy lámpa volt. A szekrény és a fal közti kis sarokban pedig láttam a fésűket, csatokat, sprayeket, dezodorokat, borotválkozási eszközöket, fogkeféket, fogkrémet, és a többit.  Ezzel a tükörrel szemben volt egy ablak, ami kinézett a sötét égboltra. Az ablak alatt volt egy fehér radiátor, amiken a ruháimat láttam száradni. A radiátor mellett pedig volt egy WC, sárga ülőkével, lehajtva a szintén sárga fedelével. A mellett pedig egy WC papírtartó. Kellemes kamilla illat terjengett a levegőben, majd éreztem, hogy ismét megborzong a testem. Visszabújtam a meleg vízbe, majd a megmaradt szappanmaradékot lesikálva magamról, felálltam, és levettem a fehér törölközőt. Magam köré csavartam, majd megtörölve testrészeim, kicsoszogtam a fürdőből.

( 381 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 18. 18:11  
Folytasd!Nagyon tetszik!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 06. 10:33  
60.rész bocsi ><

Nacturna 2012. 07. 29. 15:12  
Nagyon jó lett!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 29. 8:18  
igyekszek vele ahogy tudok :3

Łaura
 
2012. 07. 26. 16:46  
Várom a folytatást! ^^

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 25. 22:51  
Nagyon tetszik!!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 25. 16:52  
A szokásos: Nagyon jó lett folytasd.!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 25. 13:16  
Hát nem azért,, d elég fura Yuji nevelőanyja! :/
DE amúgy jó rész lett, mint szokott! Szóval, folytasd! El se hiszem, hogy a következő már a 60.! (:
*de

Vatttacukor 2012. 07. 25. 13:12  
Kicsit tarka a fürdőszobájuk... amúgy nagyon jó rész lett, mint mindig. (:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 25. 13:00  
folytasd

ETUKAPETUKA
 
2012. 07. 25. 12:42  
Folytasd!

xxNikolett 2012. 07. 25. 12:42  
Nagyon jó rész folytasd!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat