Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

 Ott álltunk. Ő a kezét derekamon pihentette, állát a fejemen. Én a mellkasára döntöttem fejem, és kezeimet a vállán hagytam. Olyan jó illata volt. Kicsit ugyan hideg volt a keze, amit a derekamon tartott, de a test melege olyan volt, akár egy nagy meleg teás palack. A világ összes kincséért nem engedtem volna el, abban a hideg teremben őt, de mégis el kellett. Ugyanis eltolt magától a teás flakon.
- Nem szabad. Te már jársz Hirotoval. Emlékszel? Nem szabad megcsalnod.- mondta, majd visszament a bordásfalhoz törölgetni. Én csak akkor kapcsoltam, hogy mit mondott. Igaza van. Mire gondoltam? Hiszen ő... ő bár nem kedveli a kapcsolatunkat Hirotoval... attól még becsületes annyira, hogy megállítson, mielőtt hibát követek el. Sóhajtottam, majd beletúrtam a frufrumba. Forró volt a homlokom. Vagy csak a kezem hideg? Nem tudom.. eléggé szédülök... nem, nem. Nem szabad betegnek lennem. Már csak a tanulás miatt is. Nincs senki lány aki elhozná a leckét nekem, mivel Nanami nem egy osztályba jár velünk. Fiút meg nem engedek be a szobámba, ha én pizsamában tespedek az ágyban, mint egy bálna. Sóhajtottam, majd visszamentem, és törölgetni kezdtem, azt a bordásfalat, amit elkezdtem. Nem szóltunk Yujival egymáshoz. Remélem... nem csináltam semmi rosszat vele szemben.
- Bocsánat. -nyögtem ki végre.
- Semmi baj. -mondta, rám se nézve. Szomorú volt az arckifejezése. Talán.. tényleg elszúrtam valamit. Bár tudnám, mit!
(...)
Már a portásnak visszaadtuk a tisztítószereket, és megkérdeztük, hogy a fiúk már elmentek-e, és a válasza egyértelmű igen volt. Azt is elmesélte, hogy a fekete hajú srác nagyon megviseltnek tűnt. Kócos volt, és ki volt marva a szeme alatt az arca. A hasonlat pedig átjárult Ikére is, mert ő sem nézett ki jobban. Magyarul összeverekedtek. Mit is vártam? Ők tényleg rühellik egymást. Hallottam néhány pletykát, hogy ők már ovi óta ismerik egymást, és azóta is gyűlölik a másik képét. Olyat is hallottam, hogy egyszer Hiroto eltörte Ike karját, amire nem sokára pont az ellenkezőjét hallottam meg, hogy Ike törte el a sötét herceg karját. Aztán értesültem róla, hogy Ikének egy biciklis balesete történt, és ott törte el a karját, míg Hiroto egy kosárlabda edzésen. Yuji megmosolyogta, hogy a két srác, így felhevült. Én csak bambultam magam elé. Még mindig azon járt az eszem, hogy vajon történt-e valami, amivel Yujit megsértettem. Hazafelé, is csöndben voltunk. Egymás mellett ültünk, én a sálam végével babráltam, ő pedig unottan bámult az ablakon kifelé. Eleredt az eső. Ismét. De most nem volt szél, csak eső. Felhúztam az esernyőmet, és nem sokkal később, Yuji is mellém sétált, kapucnival a fején.
- Gyere be, mielőtt megfáznál! -emeltem magasabbra az esernyőt, hogy elférjen alatta. Ő bólintott, majd elvette a kezemből a kék esernyőt, és úgy tartotta a fejem fölé. Közel álltam hozzá.. nem csak most... észrevettem már korábban is, hogy igazi barátra leltem benne. -Yuji...
- Hm?- dörmögött a sála alatt.
- Fázok... -és tényleg. Éreztem, hogy a lábam libabőrös a harisnya alatt. Igazából, melegem is volt egyben. Lázasnak éreztem magam. És kezdtem szédülni.
- Beteg vagy. Láttam a szemeden is már reggel. Nem éreztél semmi furcsát?
- Nem tudtam koncentrálni órákon. Mintha elnyelte volna az agyam valami nyálkás szutyok.
- Hazamentél, vegyél egy nagy forró fürdőt. Ne lázasodj be még jobban. Talán akkor nem be.....- innentől eltorzult a hangja. Valamiért homályos lett a világ körülöttem, és gyengének éreztem a lábaimat. Onnantól pedig már csak annyit észleltem, hogy hirtelen közel lett a nedves járda. Összeestem. Félig nyitva volt a szemem, és körülbelül annyit láttam, hogy Yuji leejti az ernyőt, majd letérdel elém. Ezután, elvesztettem az eszméletem, és elnyelt a végeláthatatlan sötétség.

( 413 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 18. 18:08  
Folytasd!Nagyon tetszik!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 06. 10:32  
59.rész már megint elbénáztam ><

Lakala 2012. 07. 22. 20:41  
Nagyon jó!
Folyti

Vatttacukor 2012. 07. 22. 18:57  
Nagyon jó, mint mindig! Kíváncsi vagyok a folytatásra, és arra, hogy mi lesz Misaki-val!

ETUKAPETUKA
 
2012. 07. 22. 16:49  
Folytasd!

Łaura
 
2012. 07. 22. 16:46  
Hú, ez most nagyon izgalmasra sikeredett! A végeláthatatlan sötétség... Hm... Milyen gyönyörű, gondolatba ejtő kifejezés... Várom a folytatást!! :3

xxNikolett 2012. 07. 22. 16:45  
Nagyon jó rész volt, folytasd hamar!
Izgulok nagyon, hogy mi lesz majd Misakival!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat