Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

 Végig néztem a zöld, poros gumipadlón. Hosszú terem, széles terem. Nehéz takarítani. Elhúztam magam elől a hálót, majd beléptem a terem közepére, ahová leraktam a két tisztító eszközt, majd hátra néztem. Yuji is mellém állt, és lerakta a kezében lévő vödröt, és a tisztító szereket.
- Mivel kezdjünk? -kérdezte. Én végignéztem a termen. Mindig is furcsálltam, hogy a bordásfalak olyan porosak. "Meg lehetne egyszer törölgetni őket." Gondoltam magamban párszor. Persze eddig fogalmam sem volt róla, hogy a takarítók is elfáradnak egyszer. Márpedig ez a hatalmas terem bizony kifárasztja az embert. De ha már itt vagyunk, ne félmunkát végezzünk.
- Én bevállalom a bordásfalakat, ha te megcsinálod a sepregetést, és a felmosást. -jelentettem ki, ránézve Yujira. Ő épp a hajával babrált. Egy fekete hajgumival felkötötte a nyakánál a haját. Igen, mert kicsit hosszúkás haja van, így kicsit úgy nézett ki, mint Kagamine Len. Valahogy így: Szóval felkötötte a haját, majd rám nézett tengerkék szemeivel.
- Sepregessek, meg mossak is fel? Az olyan lányos munka.
- Akkor törölgesd le a bordásfalat... nekem az is jó. De az több munka. -biccentettem mögém. A terem úgy nézett ki, hogy mindkét végében egy egy kapu, és ahol nem kapu volt, ott bordásfalak. Na most a bejárat, az az egyik kapunál volt, szóval rengeteg bordásfalat kellett volna megcsinálni. Minden fogok egyenként leporolni. Nem kis munka.
- Oké... megcsinálom, ha játszhatok zenéket a telefonomon. -nézett mögém, majd újra rám.
- Nekem könnyíted meg a dolgom. -mondom, majd felveszem a seprűt a földről. Ő is elővett egy rongyot, és elindult a jobb oldali bordásfal felé. Én pedig megindultam utána. Ő elkezdte leporolni a fokokat, én pedig sepregettem, a háló mögötti padok alatt. Bekapcsolt egy számomra ismeretlen számot, majd folytatta a dolgát.
- Ismered? -kérdezte.
- Nem. De nem rossz.
- Greenndaytől a Boulevard of broken dreams.
- Nem rossz. -mondtam.
Lassan, és szótlanul fejeztem be a felmosást, majd ránéztem a már másik oldalamon takarító Yujira. Belemerülve a zenébe dúdolta a Gone Forevert a Three Days Grace-től.
- I fell so, much better.. now that you're gone forever... I tell myself that.. I don't miss you at all. -énekelte a refrént.
- Im'm not lying, denying that I fell so much better now -szálltam be én is.
- That you're gone forever -énekeltük egyszerre. Amitől nevetni kezdtünk.
- Jó a hangod. -fordult felém.
- Neked se rossz. -nevettem. Odamentem hozzá, majd elővettem a farzsebéből egy rongyot, és elkezdtem én is törölgetni a bordásfalat a fiú mellett. Mikor vége lett a számnak, némaság lepte be a termet. Ekkor elkezdtem énekelni, egy szép lassú számot. Az Anasztáziában volt ez a dal, és én nagyon megkedveltem. Majd ahogy belejöttem, ringatózni kezdtem. Yuji meg csak nézett. Lehunytam a szeme, és úgy énekeltem. Egyszer csak éreztem, hogy a lábaim útra kelnek a terem közepe felé. Elkezdtem ott keringőzni magamban. Mikor kinyitottam a szemem, Yuji is beszállt, és úgy forgatott a karjai közt. Lassan, ahogy mondtam a szöveget, és ahogyan énekeltem is azt. Az érzés szárnyakat adott, és úgy éreztem, hogy minden pörgésnél szárnyalok a levegőben. Yuji pedig tartott engem fent a magas égben, a felhők közt. Ketten szárnyaltunk, mint két madár. Kicsit hercegnőnek éreztem magam. Yuji pedig volt az én szőke hercegem. Majd ahogyan visszatértek gondolataim a valóságba, úgy lett vége a keringőnknek. Milyen szép volt ez.

Misaki dala:

( 441 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 26. 10:59  
Hú,ebből szerelem lesz...Folytasd! (lány)+(fiú)=(szerelem)

Łaura
 
2012. 07. 22. 14:05  
Hát, mindjárt még Misaki összejön Yujival.. Folytasd!

xxNikolett 2012. 07. 22. 9:43  
Nagyon jó lett, folytasd!

ETUKAPETUKA
 
2012. 07. 21. 22:06  
Folytasd!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 21. 21:36  
Ismét nagyon jó lett!
A dal az Anasztázia c. meséből is tetszik, bár nekem a magyar változata jobban bejön! Bocsi! :/ Várom a folytatást!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 21. 19:13  
folytasd

Vatttacukor 2012. 07. 21. 17:10  
Nagyon jó, várom a folytatást!

Lakala 2012. 07. 21. 16:54  
Yuyi*.*
Nagyon jó lett!
Folytasd^^
*Yuji(bocsi félre írtam "^^)


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat