Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

 A büntetőmunka hamar eljött. Utolsó óra után, a táskámba pakolgattam a francia cuccom. Senki nem volt már a teremben csak én. A napsugarak már nemsokára a horizontot fogják súrolni, még csak pár óra kell hozzá. Fáradtan, és meggyötörve húztam rá a cipzárt a könyveimre. Ekkor két lépést hallottam meg az ajtó felől. Felnéztem, és két kéken csillogó szempárba ütközött a szemem. Fekete haján megcsillant a napfény, magas alakjától árnyék keletkezett a padlón. Lassan közelebb lépett hozzám, és kifejezéstelen arcát belefúrta a nyakamba. Nem karolt át, csak lehajtotta a fejét a vállamra. Megcsapott Hiroto illata.
- Oké már ezért érdemes volt idejönnöm. -motyogott.
- Ki tudod bírni vele? -kérdeztem halkan tőle.
- Remélem.
- Adjak hozzá bátorítást? -kérdeztem, mire ő felkapta a fejét.
- Kérek..- mondta.
- Akkor elsőnek hunyd le a szemed.- lehunyta, én pedig megfogtam az arcát, majd lábujjhegyre állva adtam két csókot mindkét szemére. -Minden pislogásnál gondolj arra, hogy a számodra legkedvesebb dologért maradsz Seijyvel. Ösztökéljen arra, hogy minél gyorsabban takaríts, és úgy hamarabb vége. -kinyitotta a szemeit, és lágyan megcsókolt.
- Rendben. -mosolygott. Én is elmosolyodtam, majd visszaálltam a talpamra.
- Turbékoló galambocskák, nem akartok végre jönni? -hallottunk egy meglehetősen mogorva hangot. Kikukkantottam Hiroto mögül, és észrevettem, hogy Yuji, és Ike, néz ránk az ajtóban. Ike az ajtónak támaszkodva karba tett kézzel, morcos arccal, Yuji pedig az ajtófélfának dőlve zsebre tett kézzel, álmosollyal. Hiroto is hátrapillantott a válla fölött, majd felsóhajtott.
- Oké na. -azzal zsebre vágta a kezeit, majd megfordult, és fülön csípve Ikét kisétáltak a látóteremből. Csak Yuji maradt, akinek ahogyan eltávolodott a két fiú, az álmosolya azonnal lehervadt.
- Én tényleg nagyon próbálom moderálni magam, de ez így nehéz.
- Nem tudom miért vagy féltékeny. Ez csak színjáték. És ha igazi lenne, akkor se kéne féltékenynek lenned. Vagy igen? -ő csak csendben maradt, és félrenézett a pillantásomtól.
- Inkább menjünk. -mondta, majd elindult előttem. Én csak lépkedtem utána. Milyen széles válla van.... védelmet nyújtó... szeretnék odabújni hozzá... JESSZUSOM MIRE GONDOLOK?! Megáztam a fejem, majd inkább a csempéket kezdtem el figyelni. Játszani kezdtem a lépéseimmel. Nem léptem csíkra, csak sötétszürke csempére léphettem, néha lábujjhegyen, néha sarkon. Addig amíg neki nem mentem Yujinak. -Megkérdezhetem mit táncolsz?
- Áhh semmit. -vakargattam a tarkóm zavartan nevetve. Ő csak megrántotta a vállát, majd felfigyelt a portásra. A torna termet kaptuk.
- EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHH?????!!!!! DE AZ HATALMAS!- akadt ki teljesen.
- Most megtanuljátok, hogy nem szabad verekedni szünetben.- beszélt karba tett kézzel a kegyetlen portás.
- De nem is mi verekedtünk!- álltam be én is.
- Az nem érdekel. Ezt kaptátok, irány dolgozni! -mondta, majd a kezembe nyomta a seprűt, a kulcsokat és a felmosórongyot. Ezek után nem tudtunk mást tenni, elballagtunk a tornaterem felé. Bent megcsapott minket a jellegzetes szag, ami mindig is a tornatermekben ólálkodott. Beljebb mentünk, és egyszerre sóhajtottunk, beletörődve ebbe a kegyetlen sorsba. Egy ekkora termet, mégis miért nem lehet a takarítóknak kitakarítani?!

( 363 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 21. 11:08  
Nem lennék a helyükben! :/
Ismét alkottál....folytasd hamar!!!!

xxNikolett 2012. 07. 21. 9:44  
Nagyon jó rész lett, folytasd kérlek hamar!

Nacturna 2012. 07. 21. 9:23  
Nagyon jó lett!
Nagyon várom a folytatást! 

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 20. 19:23  
Nagyon jó folytasd hamar!!!

Vatttacukor 2012. 07. 20. 17:34  
Pont a torna termet?! xD Szerencsétlenek.... Nagyon jó rész lett (ez is) várom a folytatást!

Łaura
 
2012. 07. 20. 17:06  
Szegények.. xd Amúgy várom a folytatást! ^.^


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat