Újság >> Cikkek

Érdekességek ~ beszélgetés
Megosztás: f

Érdekességek ~ beszélgetés

Sziasztok! Az előző cikkekben jöttek újabb kommentek, amiket nagyon köszönök. ;) Nagy sikere lett a cikkemnek, és nagyon örülök is neki :3 Sokaknak tetszik az ötletem, sokan írtak ötleteket, okosat, és kevésbé érthetőt levélben is, de ennek ellenére mindenkinek köszönöm, hogy segít, és ír pár kommentet :3 Ma várható az 5. rész is, és ha minden jól alakul megírom a 6. is. (: na lássuk a legjobb kommenteket:
FFF írt egy kommentet: ~'Lehet véletlen egybeesés, vagy épp furcsa megérzés is. Ha azon a napon született, amikor a Titanic elsüllyedt, akkor talán lehet az egyik halálos áldozat reinkarnációja is. Én hiszek ebben, mert nekem logikus a reinkarnáció lehetősége...'~ Én ebben abszolút, de egyetértek. Többet sajnos nem nagyon tudok mondani, köszönöm, hogy hozzám szóltál és a dicséretet is :3
Reny-Gabicy szintén hozzám szólt: Szerintem , ha egy kicsit Einstein állítása szerint is az emberiség még fejlődne , akkor sikerülne megértetni az emberekkel , hogy hogyan és miért történnek ezek a dolgok . Mert mindennek van egy oka. ~ Köszönöm, hogy megdicsérted a cikkem,hogy hozzám szóltál és nem utolsó sorban az ötletet is. (: Egyébként, te írtad az ötletet, és nagyon köszi, mert ez jól jött. ' Ott ahól elsüllyedt a Titanic , próbáltak teleportálni , sikerült is , de mikor ez végbement , akkor pár ember a falba teleportálódott.. ' Nemrégen olvastam egy történetet, miszerint egy ember csontvázát találták egy vastag falban, mit leakartak bontani, és nem tudják, hogy került oda.
bo91, Ez megtörténhet legalábbis szerintem, édes kis Bogika kommentelő még mindig marad a szellemekbe vetett hitével. Ki tudja netán a Titanic is egy démon miatt süllyedt el? S ezt a hajót csak magával akarta ragadni. A megérzés pedig: Nagyon sok ember életét mentette meg, nem tudom de szerintem ezt is egy hallott rokon adja nekünk.. ~ Nem igazán hiszek a teleportálásban, kivételes este, mit az előbb írtam le. x] de akkor is... Furcsa dolgok történtek már velem is ><
Rózy, Szerintem ez csak egy puszta véletlen. Bár hogy egy nap született amikor elsüllyedt a Titanic az is véletlen. Bármi megtörténhetne. És én nem hiszek ebben hogy egynap született és direkt ott van egy jégtömb. ~ Hmm... érdekes a válaszod. ;) Szerintem a Titanic nem véletlenül süllyedt el... Mármint ez kicsit furán hangzik. Valami akkor is történhetett...
Łaura Nincsenek véletlenek. Személy szerint legalábbis nem hiszek a véletlenekben. Minden van valamiért. A földi élet is, sőt, úgy vélem, minden, ami körülöttünk van, pillanatok láncolata, "véletlenek" összekapcsolódása; tehát minden okkal történik és minden "véletlen" egy másik "véletlennel" alkot összefüggést. (A református káté is kimondja: ““(...) és itt minden, ami történik, nem pusztán véletlenségből, hanem az Ő atyai kezéből jő. „ ) „ ~ Én értem amit mondasz... És jó, hogy ezt leírtad. Köszönöm. (:

Most pedig megköszönném mindenkinek, hogy írtak kommentet. Végül de nem utolsó sorban leírnék egy új történetet, amit most nem fogok bemásolni, a saját szavaimmal írom le. >< Sok sikert nekem! x3

Feltámadás.
Egyszer egy 73 éves embert szívinfarktussal szállítottak kórházba, Olaszországban. A férfit sajnos nem sikerült megmenteni, így felhívták a lányát és közölték vele a tragédiát. 35 perc telt el, és a férfi kinyitotta szemét, majd elkezdett beszélgetni az orvosokkal. felhívták a lányát, közölték vele a feltámadás hírét. A doktor szerint ez úgy volt lehetséges, hogy a férfinek túl lassan vert a szíve, így a gépek nem tudták érzékelni. ~

Hmm... Érdekes történet. Nem de? Szólj hozzá, és olvasd el az előző részeket is! (:
1., 2., 3.
Szépi.:3

( 233 megtekintés )

Szólj hozzá:

Łaura
 
2012. 07. 22. 14:57  
Én mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy az embernek akkora az akaratereje, hogy vissza tud jönni akár halálból is. Nincs kizárva ez a lehetőség sem. Nem bizonyított még tudtommal a feltámadásnak sem a létezése, sem pedig az, hogy teljességgel lehetetlen.

*Kirari
 
2012. 07. 21. 14:28  
Szerintem egy ember ha Isten akarja feltámadhat halála után.Vagy ahogyan az orvos is mondta lassan vert a szíve (de azért szerintem ez nem igaz). Ez a sztori először elgondolkodtatott de aztán eszembe jutottak a Bibliás történetek és hát miért ne támadhatott volna fel.Szerintem a feltámadás teljesen lehetséges esemény.

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 21. 12:24  
Igazából, anya mesélt valamit.(Amit sajna nem mesélhetek el lényeg: Egyszer egy rokonunk azt hiszem szülés közbe "meghalt" de "feltámadt" egy olyan helyen járt ahol miden arany volt és nagyon jól érezte magát, mikor fel akarták kelteni azt, mondta, hogy “Hagyjatok maradni akarok „ .) Igen szerintem is Isten segített, ha jól tudom egy Indiai vallás hiszi vagy is temetésen azért imádkoznak, hogy az illető ne térjen vissza a földre. A gyermek hálok a vallás szerint azért vannak mert annak az embernek ad még egy esélyt isten, hogy jót tegyenek, és meg van adva, hogy mennyi időt tölt el a földön..

Rózy
 
2012. 07. 20. 20:22  
Tetszik ez az érdekesség. És még ha azt is mondja az orvos hogy nem érzékelte a gép. Én hiszek ebben hogy feltámadt.

Reny-Gabicy 2012. 07. 20. 20:19  
Igen , lehet a gép hibázott , fel lehet tenni azt is , hogy csodák léteznek , melyeket az Isten teszi , mert ha Isten akarja , hogy az ember éljen , akkor tényleg feltámadhat , nem kevés Bibliás történet is létezik , hogy Pl : egy gyermek a mezőn napszúrást kapott , anyja egész nap sírt és imádkozott , és az Isten megkegyelmezett neki és nem vette el azt amit adott , és a fiú feltámadt és újra átölelhette édesanyját ..
Szóval lehet ez a lány is nagyon szerette az öreget és addig sírt imádkozott , míg az feltámadt Isten csodája segítségével ..  :]

hillen
 
2012. 07. 20. 18:19  
Tetszik!Érdekes...Nagyon érdekes...Hát igen.Tuti hogy az van,amit a többiek mondanak!
Tipp:Szerintem ne írj komit,max. 2-t,hogy legyen több hely is a sztorinak.Így egyszerre többet is be tudnál rakni.

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 20. 18:11  
Ez a Feltámadás nagyon érdekes ! A lényeg az hogy a gépek is hibázhatnak ! Mert ez igaz hogy nem érzékeli a kisebb szív verést ahogy még jó pár gépezet is megtörténhet! De nem lenne túl hihető ha viszont teljesen leállt volna a szív verése! Mert ha a szív verése leáll akkor mindene!
Am a cikk nagyon jó lett! Várom a következő részét!

Lee
 
2012. 07. 20. 17:44  
Ez nagyon durva.... de nekem tetszik

Vatttacukor 2012. 07. 20. 17:43  
Ez tényleg nagyon érdekes történet. Nos, egyetértek Łaurával, valószínűleg nem észlelték a gépek a szívverését. De ha kitapintották a férfi pulzusát, és nem érezték, akkor meg lehet, hogy nagyon lelassult a szívverése , vagy egyszerűen nem sikerült kitapintani. Bár, nem lenne értelme, megnézni normális módszerrel, ha gépek jelzik a szívműlködést. Tehát, valóban a gépek meghibásodásáról lehet szó. 

Łaura
 
2012. 07. 20. 17:16  
Na de azért álljunk meg egy szóra. Nem állítottam, hogy abban a helyzetben meghibásodtak a gépek. Csak annyit mondtam, hogy léphetnek fel ilyen hibák.

S.Ágnes 2012. 07. 20. 17:03  
Sziasztok.(FFF vagyok,másik felhasználóról)
Előzör is köszönöm, hogy beraktad a kommentem.
A történetről:
Łaura írta, hogy meghibásodtak a gépek. Ha csak ez történt volna, akkor az orvosok hamar rájöhettek volna, hogy az ember nem halott. Hiszen kellett volna ellenőrizniük, hogy valóban halott-e. De lehet, hogy nem ellenőrizték. Érdekes.. Én sem hiszem, hogy valóban meghalt volna az ember, majd felámadt...

Szépi egyébként egy cikkbe írhatnál több történetet is...

*Szépike*
 
2012. 07. 20. 16:16  
Laura, Igaz. ;))

Łaura
 
2012. 07. 20. 16:09  
Igen, szerintem sem érzékelhették a gépek a szívverését. A feltámadás azért már abszurdum lenne. Végül is, a gépek csak gépek, bármikor meghibásodhatnak vagy csak egyszerűen meglehet az is, hogy elromlanak, vagy másként csinálják meg a kért utasítást. Vagy talán tévedek?


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat