Újság >> Cikkek

Beszélgessünk az érdekességekről!
Megosztás: f

Beszélgessünk az érdekességekről!

Első sorban bocsánat, hogy az előző részben csak 1 kommentet tudtam kiírni, de túl hosszúnak bizonyult a cikk. (: Első sorban megköszönném azoknak, kik végig olvasták és írtak hozzászólást az 1., vagy a 2. cikkhez. (; Kezdeném Yvette kommentjével:
~Én nagyon is hiszek a világ végében,mivel sokan mondják már mindenhol ezt látom. És ezek a nagy viharok,borzasztóak.~
Erről annyit mondhatok, hogy én teljesen másként gondolom, de te gondolod így. Köszönöm  a kommentet!
Folytatnám a sort ▓Daniéla♥ hozzászólásánál: A világ  vége csak több millió év múlva lesz! Már többször is megjósolták a világvégét és még mindig van a föld. Nem kell ezt elhinni. Egyébként szerintem is van élet a földön kívül!
Köszönöm a kommentet. (:
ETUKAPETUKA szintén írt egy kommentet:
A világ végéről én is azt gondolom hogy nem jön el.Suliba mindenki ezen lógott, de csak a Maják írták addig a naptárat.
Szerintem léteznek földön kívüliek.Valahol olvastam, hogy valaki bebizonyította, hogy Marslakók nincsenek.Akkor hol a bizonyíték?
Ja, és a világ végéről még annyit, hogy egyet értek ▓Daniéla♥-val.Van róla egy könyvem, és a Nap miatt lesz.Megnövekszik, és a környező bolygókból sivatagot csinál, mert akkora óriás lesz.Nekünk meg emiatt még nem kell aggódni.Max. az Ózonréteg miatt, mert a benzin, meg a füst tönkreteszi.
Łaura is írt egy kommentet, méghozzá egy másikra válaszként.
Emma™ ~1. Én hiszek a világ végében mert a tanárunk is azt mondta, hogy 200000 évvel ezelőtt (még időszámításunk előtt!) megfordult a föld valahogy úgy az eggyik félteke így a másik úgy és keletkezett egy jégkorszak. De most megint vissza fordul és itt lesz a 2. jégkorszak és senki nem fogja túlélni, csak az akki kilövi magát a holdra és ott tölti mind azt azz időt míg elmúllik a jégkorszak. Utána ki tudja mi lesz. De Én hiszek a világ végében. 2. Az Ősi Maják csak 2012.dec.22-ig tervezték meg a naptárakat.(nem azért mert nem volt hova írnijuk! nagyon vicces az aki ezt kitalálta!!) És az Ősi Maják nagyon bölcsek voltak!
Łaura válasza ~ Egyetértek abban, hogy a Föld megfordult a másik féltekére. És így is van most is, már elkezdte a fordulást. Valójában mi már benne vagyunk mióta a világvégének nevezett dologban, tudósok állították. De azt senki sem igazolta, hogy meg fogunk halni; személy szerint nemigazán hiszek abban, hogy pont mostanra várható ez. Több száz, több tíz évvel ezelőtt is jósoltak már meg világvégét, de láthatjátok, hogy még itt vagyunk ~
Köszönöm. Egyetértek! (:
A többiekét elolvashatod itt
Hát, köszönöm. Megdöbbentő válaszok jöttek, és örülök a sok pozitív véleménynek. Csúcsok vagytok. (:
Hoztam egy új érdekes sztorit. (: Szokásokhoz híven, szintén írhattok hozzá kommentet, és adhattok továbbá ötleteket. :3 Az előzőeket köszönöm. nem hittem volna :3

Egy véletlen egybeesés? Történet egy másik hajóról amelyet Titanian-nak hívtak. A Titanian 1935 áprilisában szenet szállított Tyne-ból Kanadába. Egy éjszaka William Reeves volt őrszolgálatban, amikor rossz előérzete támadt. Ahogy közeledtek ahhoz a helyhez ahol a Titanic elsüllyedt, szorongása teljesen elhatalmasodott. Megállíthatta volna a hajót csupán egy rossz előérzet miatt? Döntésében végül is egy fantasztikus egybeesés segített. Azon a napon született amikor a Titanic elsüllyedt. "Veszély előttünk" kiáltott fel a hídra. Alig mondta ki, máris egy hatalmas jéghegy tűnt fel előttük. Éppen hogy el tudták kerülni az összeütközést.

Ez is egy érdekes történet, ha szeretnél még ilyet olvasni, kattincs ide.
Köszönöm :3 Szépi. (:

( 382 megtekintés )

Szólj hozzá:

agi1025 2012. 07. 20. 15:19  
Ez nagyon érdekes,és  ez tényleg igazi egybeesés.
Döbbenetes!

*Szépike*
 
2012. 07. 20. 13:09  
Vatttacukor, (: Köszi

Vatttacukor 2012. 07. 20. 12:52  
Sziasztok! Sajnálom az első részben a cikket, amiben káromkodás volt, nem tudtam, hogy az a szó  is annak számít :$

A cikkről: Nagyon jó ötlet megbeszélni ezeket, amúgy szerintem a hajó története csak véletlen egybeesés. Az embereknek szokott ilyen megérzése lenni, szerintem szó sincs démonokról, meg ilyenekről.

*Szépike*
 
2012. 07. 20. 12:35  
Laura, Nincs mit köszönni :3

Łaura
 
2012. 07. 20. 12:04  
Szépi, nincs mit. Én köszönöm.

*Szépike*
 
2012. 07. 20. 10:47  
Köszönöm a kommenteket. Ma a 4., 5. rész várható, és talán  a 6-at is megírom.

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 20. 9:55  
* ami szerintük

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 20. 9:51  
Am. a cikked nagyon jó lett!
Hát a francia tudósok valami szabályos négyzet alakú tárgyat látnak amiben szerintük egy űrhajó!
(ezt a kereszt apukám mondta mivel Franciaországban él)
Hihető a világ vége!

Reny-Gabicy 2012. 07. 20. 8:56  
FFF : igen egy egész hajót teleportáltak , a TV-ben volt egy műsor a tudósokról és kisérleteikről , és itt olvastam , és feltünt nekem is , h ott ahol a Titanikc süllyedt el ott sikerült a teleportálás . (de ennek kevés a köze a Titanichoz).. És aki ezt tette  , titokban szerette volna tartani , mivel , hogy az embert a falba teleportálta , nehogy az ember a jövőbe egy úgyan ilyet tegyen , de később sok kutatás után , találtak evel papirokat és információkat , de , hogy hogyan is lehet elkészíteni , azt már többé soha meg nem kapták .. És ha más ez is egy érdekesség elhatároztam leírom , lehet másnak más a véleménye , de én ezt így láttam , így olvastam , így jegyeztem meg És nem viccelek :|

Łaura
 
2012. 07. 19. 23:34  
Nincsenek véletlenek. Személy szerint legalábbis nem hiszek a véletlenekben. Minden van valamiért. A földi élet is, sőt, úgy vélem, minden, ami körülöttünk van, pillanatok láncolata, "véletlenek" összekapcsolódása; tehát minden okkal történik és minden "véletlen" egy másik "véletlennel" alkot összefüggést. (A református káté is kimondja: “(...) és itt minden, ami történik, nem pusztán véletlenségből, hanem az Ő atyai kezéből jő. „ )

Rózy
 
2012. 07. 19. 23:15  
most keztem olvasni ezt a cikksorozatot és nagyon jó!
Szerintem ez csak egy puszta véletlen. Bár hogy egy nap született amikor elsüllyedt a Titanic az is véletlen. Bármi megtörténhetne. És én nem hiszek ebben hogy egynap született és direkt ott van egy jégtömb.

 FFF
 
2012. 07. 19. 21:51  
Bo91, namármost sok köze a Titanichoz nem lehetett a démonoknek. Itt emberi mulasztásról volt szó. A démonok egy másik téma, most nem kezzdeném el bonclgatni.

 FFF
 
2012. 07. 19. 21:49  
Teleportálás? Jó vicc. Teleportálni a részecskéket próbálják egyesével. Namármost az ember megszámláltahatlan részecskéből áll, ha ezeket egyszerre akarnák tleportálni, akkor anank az lenne a vége, hogy a részecskék teleportálódnának, de nem ember forájéban, MErt végtelen mód van arra, hogy az emberi test résecskéi hogyan épülnének egymásra. Szinte esélytelen, hogy sikerüljön embert teleportálni.

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 19. 21:45  
Ez megtörténhet legalábbis szerintem, édes kis Bogika kommentelő még mindig marad a szellemekbe vetett hitével. Ki tudja netán a Titanic is egy démon miatt süllyedt el? S ezt a hajót csak magával akarta ragadni. A megérzés pedig: Nagyon sok ember életét mentette meg, nem tudom de szerintem ezt is egy hallott rokon adja nekünk..

Na tessék ez de hosszú lett..

Reny-Gabicy 2012. 07. 19. 21:44  
Elnézés a sok üres helyért véletlen volt.. :3

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat