Újság >> Történetek / Sorozatok

Me&He
Megosztás: f

Me&He

 A buszról leszállva, megvártam míg kedves kis barátom elköszön a barátnőitől, és végre keresgélni kezd szemeivel engem. Miután leszállt, mérgesen rám nézett.
- Miért mentél el?
- Ha nem vetted volna észre, a drágalátos kis barátnőid kilöktek a helyemről. Szóval nem volt más választásom.
- Miért mondtad ilyen gúnyosan a barátnőidet? -kérdezte a hanglejtésemre felfigyelve. Durcásan elfordítottam a fejem.
- Mert nem tetszett, ahogy a lábaikra néztél. Olyan perverz volt tőled. -mondtam, mire ő tökre elpirult.
- Nem is néztem a lábaikra! -hadart, zavarba esve, szinte kiabálva.
- Ó igen? Akkor miért vagy most is elpirulva, mint egy rák? -mosolyodtam el gúnyosan miközben ránéztem a srácra. Ő mérgesen rám nézett, majd zavarában még jobban elvörösödött. Lassan meghallottuk Nanami kuncogását. Nevetett olyan jóízűen, hogy Yuji is elmosolyodott tőle.
- Bocsi, csak olyan viccesek vagytok, amikor veszekedtek. -kacagott fel a göndör hajú lány. Elmosolyodtam amikor ránéztem, majd ránéztem az iskolánkra. Lassan lebegtette meg fekete hajszálaimat a hűvös őszi szél, a rózsaszín sálammal együtt. Újra be kell menjek ebbe az épületbe, pedig itt változott meg az egész életem. Kellemetlen. Nemsokára már az osztálytermünk előtt ballagtunk édes kettesben Yujival, majd bementünk a helyiségbe. Mikor megláttam, hogy Ike ismét az én padomban ül elhúztam a szám. Bár most furcsa volt. Haruhival beszélgetett. Nevetgéltek, és beszélgettek. Úgy éreztem, mintha egy tőrt szúrtak volna belém. Kicsit meg is torpantam, de mivel Yuji mögöttem nekem jött, így muszáj volt bemennem. Pedig legszívesebben elfutottam volna.
- Hm? Áh Misaki megérkezett. Nos, akkor majd délután találkozunk. És bocsánat, hogy untattalak. -mosolygott a szőke srác a lányra. Haruhi csak legyintett, majd miután Ike elment a helyemről, lepakoltam, és öltözni kezdtem.
- Miért volt megint itt? -kérdeztem a lánytól.
- Á semmiért, csak egy szívességet kért. Egyébként Ayu-san, te szereted Ike-kunt? -én megdöbbentem a kérdéstől, és valószínűleg el is pirultam tőle.
- Nem. -ráztam a fejem meg, hogy a pír lefagyjon arcomról.
- Hm? Tényleg nem?
- Utálom őt. -hazudtam, majd letekertem a nyakamról a sálamat. Mindenki ilyen zavarba ejtő kérdésekkel fog bombázni egész nap? Unottan merültem a mindennapi dolgokba. Jobbnak láttam csak elfelejteni a büntetőmunkámat, amit ezennel.. azt hiszem Hirotoval kell letöltenem. Nem.... Yujival.. igen vele kell másodjára takarítanom. Mondjuk annyira nem tartok tőle, hiszen a legjobb barátommal leszek. De hogy mi fog kikeveredni Ike és Hiroto közt, az már tényleg aggasztott. Amúgy sem bírják egymást, ráadásul még itt vagyok én is, aki összeugraszthatja őket... Miről beszélek? Ike nem szerethet. Nem. Ő csak játszik, bár a tegnapi sírása jó színjáték lehetett... és mi van.. ha mégis? AWHJ nem tudom! Úgy utálom ezt! Azt mondja szeret, de mi van, ha mégsem? És mit ír most a táblára a tanár? Milyen betű az? Ká, vagy Há? Jesszusom! És akkor elvárják tőlem, hogy jegyzeteljek, miközben semmit nem értek a tábláról, és még a gondolataim közt is más mocorog... De tényleg! Ike.. nem szeret. Igazából nem... én viszont igen, de én megfogadtam, hogy nem lehetek az övé, és hogy bebiztosítsam ezt Hirotoval kialakult egy egy hónapos kapcsolatunk. Amiben 100% hogy Hiroto vagy húsz lánnyal meg fog csalni, Ike pedig ok nélkül végig fogja féltékenykedni. Yuji meg... hát ő pedig tűrni fogja... Én pedig... csak játszom a barátnő szerepet, miközben belül ordítani fogok Seijy Ikéért, akit a makacsságom miatt nem fogok megkapni. De minden nap, amikor látom, egy megkönnyebbülés lesz úrrá rajtam, hogy legalább láthattam, hallhattam hangját. Én.. tényleg beleszerettem abba a nagy marha fejébe. Teljesen, és most úgy érzem magam, hogy azt a tőrt amit belém szúrtak, most még fogatják is bennem.

( 532 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2014. 10. 26. 10:53  
Hűűű..Jó!Folytasd! *-*  '-'

Ciaomaowvagyok 2013. 07. 12. 13:14  
de jó*-* imáádom

  - megszűnt felhasználó - 2012. 08. 18. 17:59  
Folytasd!Nagyon tetszik!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 20. 11:05  
köszi, ahogy tudom folytatom

Lakala 2012. 07. 19. 20:07  
Nagyon jó!
Folytasd

xxNikolett 2012. 07. 19. 11:05  
Folytasd, nagyon jó!

Vatttacukor 2012. 07. 19. 10:46  
Egyetértek az előttem szólokkal (avagy írókkal) Nagyon jó lett!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 19. 10:38  
Nagyon jó folytasd!!

Łaura
 
2012. 07. 19. 9:55  
Folytasd, én örömmel olvasom!

ETUKAPETUKA
 
2012. 07. 19. 8:15  
Folyti!

  - megszűnt felhasználó - 2012. 07. 19. 8:11  
Első komi! (: Na, Misaki Két szék közé került! Azért sajnálom! :/ Bár, még magával sem őszinte, akkor hogy lehetne IKe-vel az?! ÁÁÁ, én ezt nem bírom ki!
Folytasd hamar...! Vagyis amint tudod...!


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat