Újság >> A CicaNevelde Hírei

Ötletdoboz
Megosztás: f

Ötletdoboz

Sziasztok! =^ᴥ^=

Ahogy a rövid leírásban is olvashattátok, az oldal fejlesztésével kapcsolatos ötleteiteket várjuk ebbe a hírbe. Kérlek, ne kérjetek megvalósíthatatlan dolgokat, és legyetek tekintettel arra, hogy az oldal adminisztrátora nap mint nap rengeteget dolgozik a neveldéken!
Olyan dolgokat, amik (remélhetőleg) a közeljövőben meg lesznek valósítva, (mint például a tanítás) szintén felesleges kérni, hisz tervben vannak már. Negatív véleményeiteket kérlek civilizáltan kifejezni!

NE KÉRJETEK több fizetést! A fizetésen kívül számtalan pénzszerzési lehetőség áll rendelkezésetekre. Fizetéselemlés úgysem lesz. Szintén felesleges kérni "centért vásárolható különleges fajtájú cicát a plázába", mivel nagy valószínűséggel az sem lesz megvalósítva, és különben is feldobták már ezt az ötletet legalább kétszáz alkalommal, kétszázegyikdszer pedig semmi értelme újra beírni.
ILLETVE szintén ne kérjetek olyant, hogy minden héten/hónapban TP alapján új moderátort válasszunk, és hasonló, moderátorokkal kapcsolatos ötletet. Az eddigiek közül az összes értékelhetetlen volt, így a továbbiakat azt hiszem felesleges is tárgyalnunk. Ezekből amúgysem fog egy sem megvalósulni, hisz ez nem így megy!

Reméljük, sok jobbnál jobb ötlet gyűl ide az idő folyamán! =)

Ötletek:

• A cicák számára, neveléséhez és gondozásához
1. Több verseny a cicák számára.
2. Legyen újra orvos, legyenek betegek a cicák, így ezáltal lehessen használni a vitaminokat is.
3. Adagok beállítása a víznél (mint a tápnál).
4. A menhelyről örökbefogadott cicák örökbefogadásnál, illetve a 100 napos kort még el nem ért cicák átnevezésének lehetősége, ingyen.
5. 100 nap alatt kiscica képe legyen a cicának, 100 nap fölött felnőtt.
6. A megvásárolt tárgyakat féláron (vagy kevesebbért) el lehessen adni (akár a "neveldének") vagy másoknak odaadjándékozni (ugyanarról az IP címről ne lehessen küldeni!)
7. Ne csak kiscicát lehessen elajándékozni, hanem felnőtt cicákat is.
8. Több cicafajta.
9. A plázában lehessen tejet kapni a kiscicák számára.

• A függöny rész bővítése
1. A Boltból vásárolt tárgyak látszodjanak a cica házában (lehessen őket mozgatni, "berendezni" vele a házat).
2. A hűtőben legyen található az étel, illetve lehessen kinyitani és onnan kivenni a cica kajáját, amit odahúzol a cica táljára, így megetetve.
3. Legyenek új szobarészek, amiket bizonyos összegért meg lehet majd vásárolni.

• Pláza
1. Új áruk a boltba, esetleg testreszabható cicaruhák a plázába (ha lesz, akkor a ruha a függöny menünél is látszódhatna).
2. A tárgyak testreszabása vásárláskor (minta, színezés). (A testreszabott tárgyak drágábbak).

• Klubok
1. A klubbalapító az összes klubbtagnak egyszerre írhat egy levelet, hogyha valami frissül a klubban (vagy bármi más esetén - úgymond klubkörlevél).
2. Lehessen privát, illetve publikus klubbokat alapítani: a privátba kizárólag meghívóval lehet belépni (a meghívót csakis az alapító küldheti), a publikus pedig a mostaniakhoz hasonló, ahová bárki beléphet. Ez azért fontos, mert felmerült ötletnek az is, hogy a klubbok rendelkezzenek külön fórummal.
3. A klubbok rendelkezzenek külön fórumokkal, ahol a klubbalapító hozhat létre, illetve törölhet témákat.
4. Legyen lehetőség a klubboknak kategóriát választani, illetve kategória által is keresni őket.

• Levelezés
1. Smileyek és linkelő ikonok a levelekhez (bár kiadja a smileyeket, és a linkeket is, csak az ikonok nincsenek ott konkrétan).
2. Keresés a levelek között (dátum alapján), illetve visszalapozni a régi levelek között, hogyha a régi leveleket vissza akarod olvasni, ne kelljen a frisseket töröld. (Pl. az első oldalon feltüntetve 20 levelet, aztán lapozol a másodikra, ahol a későbbi 20 leveled van, és így tovább.)

• Biztonság
1. Jelszó megjegyzése.
2. Jelszó/e-mail cím változtatása esetén engedélyező levél küldése az e-mail címre vagy egy személyes kérdés feltétele.

• Egyéb
1. Olyan versenyek mint a Nyuszitanyán.
2. Az újságban legyen külön rész a versenyeknek.
3. Cicákat nem alapján is lehessen keresni a Cicák menüpontban.
4. A menhelyen lehessen vemhes, illetve leendő apacicákat is keresni, ahogyan nem szerint is.

( 19936 megtekintés )

Szólj hozzá:

Cafrinka
 
2020. 05. 15. 13:56  
Lehetne olyan, hogy a TP-ért a függönynél lehessen a cicádra venni különböző dolgokat pl. Cicaruhát, nyakörvet

Liza57 2018. 08. 10. 18:57  
Nekem is van egy ötletem, az idei cicanevelde táboról jutott az eszembe, Mi lenne ha lehetne a levelezésnél külön csoportot létre hozni, ahol akár többen is beszélhetnének egymással.

Rollipopp 2018. 07. 06. 12:35  
Lehetne egy olyan lehetőség, hogy barátokat lehessen felvenni/bejelölni.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 10. 18:26  
Megvan! Bár lehet satnya lesz, de leírom. Ha jelentettél egy felhasználót a nem helyénvalónak tartott levele miatt, akkor a modik az összes vele folytatott párbeszédedet visszaolvashatják

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 10. 18:22  
Ki lehetne választani egy levél írásánál, hogy milyen fajta levelet szeretnénk küldeni. Pl sima levél, ajánlat, felkérés (pl a privát klubboknál), stb.

A salyát történeted alá érkező kommentekről levélben értesítést pl.: a levél címe az lenne, hogy 'kommentje érkezett'

Ééés még ehhez kapcsolódik: lehetne a kommenteknél egy olyan lehetőség, hogy 'Válasz' vagy 'Válaszolok' és ha erre rányomsz, akkor az adott "válaszod" ugyanúgy egy levélben, értesítés formájában érkezzen meg a küldöttnek.

Meg még volt valami a fejemben, csak elfelejtettem. Na mindegy, majd máskor

I - Love - You
 
2018. 03. 17. 10:02  
A menhelyen ki lehetne választani, hogy fiú, vagy lány cicát szeretnénk-e. Valamint hogy 100 év alatti-fölötti, és hogy vemhes-apa lesz, vagy nem, hogy törzskönyvezett, vagy nem-e.

Drazsi 2018. 01. 25. 14:44  
Nekem ezek az ötletek, amik fent le vannak irva mind tetszik. Szerintem be kellene hozni!

Pinghorizon
 
2018. 01. 11. 15:17  
T.hannus, Már tervbe van véve, illetve fel van írva a listára, hogy öregebb macskát is lehessen ajándékozni!
ゆきちゃん, ha valaki regisztrál, alapból kap egy olyan üzenetet, aminek az elején rögtön az található, hogy mielőtt bármit csinálnál, figyelmesen olvasd el a Súgót! Egyébként azok magukra vessenek, akik nem olvassák el az oldalra vonatkozó szabályzatot, és tiltva lesznek. Ezért vagyunk mi, hogy rendet tegyünk, és ügyeljünk a fórum rendjére. c:

ゆきちゃん
 
 
2018. 01. 05. 12:08  
Én azt ajánlom amikór valaki regisztrál akkor CicaNeveldétől kapjon egy olyan levelet ami tartalmazza a szabályokat mivel  sokan nem olvassák le és ebből szokott baj lenni

T.hannus 2018. 01. 03. 18:49  
Lehetne cicát ajándékozni(nem újszülöttre gondolok) Hanem egy öregebb macskát is! ÉS bárkinek! De legyen olyan hogy betudod állítani, hogy küldhetnek-e neked vagy sem!
remélem érthetően fogalmaztam

Liza57 2017. 12. 21. 18:38  
Nekem tetszenek az ötletek.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat