♥Pisze♥
 
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
♥Pisze♥ Teljes neve:   ♥Pisze♥Anita♥   
Pénze:   470 ¢ 
TP:   42 pont 
Versenyek:   4 · 0
Utolsó belépés:   1881 napja, 13:32
Üdv^^
Először is: CICAFAN vagyok! Hogy miért? Már rég óta rajongok a cicákért, de csak most jöttem rá, mennyire fontosak egy ember életében. Ez nem így van? Sok olyan ember van, aki gyűlöli a cicákat, de nem érti senki, hogy miért. Én nagyon is Cicafan vagyok! Van is egy cicám Pisze  neve. Egyszerűen IMÁDOM! Pótolhatatlan! Egy cicának nem lehet ellenszegülni, annyira aranyosak!


Pisze: ♥2015.04.20.♥ Bátorság és a félénkség keveréke Pisze, Fehér, és a farkánál rozsda foltok vannak. Elválaszthatatlanok vagyunk. Olyan mint egy hercegnő. A cukiságától híres. Szeret enni. Kedvenc étele: tej, kalács, cicajutalom falat! 2 hónapos. Szeret kóborolni. Van egy barátja, lány cica Irma a neve. Pisze szeret játszani, és sütkérezni a napon.

Perzsa cica (kedvenc):
Eredet:
A fajta Perzsiából (a mai Iránból) származik, de a török angórával és a brit hosszú szőrűvel való keresztezés miatt a származása tisztázatlan. Európában való megjelenése Pietro Della Valle itáliai utazóhoz köthető. Angliában az 1800-as évek végén, a Harrison Weir által lefektetett fajtastandardok alapján értékelték a perzsa macskákat, és az 1900-as évek elejére minden tenyésztői egyesület elfogadta a fajtát.


Barátaim:

Stilett
B°gica
kitty334
BrittKinga
Veralupa
Bari cuki
sára2

Bárkit kifelejtettem az szóljon.
Ha szimpatikusnak tartasz nyugodtan beszélgethetsz velem. Lejjebb lesznek azok, hogy mit NE írj nekem(:


Cicáim, és a családtagjaim cicái: Pisze, Mázli, Robi, Lola, Cirmi, Micó, Titanilla, Tita, Bolyhi, Mimó, Tobi, Dombi, Dodo, Szefi, Foltos, Micike, Mazsola, Negró, Miska, Sanyi, Majom, Muzsik, Szerénke, Szamár, Szuzi.


Mit ne írj nekem:

1: Egyszavas leveleket Pl.: Szia!
2: 18+ levéltartalomra nem vagyok kíváncsi. Válasz nélkül jelentelek + tiltalak is!
3: Felhasználó csere, vagy egyéb felhasználói dolgok Pl.: Figyu, csinálok neked ingyen különleges cicát, csak a jelszód kell!
4: Unalmas levél Blah! Rühellem.
5: Személyes dolgok Pl.: Mi a vezeték neved? Hol laksz? Melyik suliba jársz?
6: Cikk elolvasása, esetleg klubba belépni, vagy adatlapot elolvasni! Ezektől kíméljetek meg! Majd én tudom, hogy mit akarok.
7: Az illető megkérdezi, hogy legyek-e a barátja vagy a barátnője, esetleg a csaja. Kicsi szívem. Én bármikor barátkozok veled. De csak így simán rávágod, hogy: na csá legyünk barátok! Ezeknek még a levelét is utálom. Picit beszélgessünk, ismerkedjünk. Na ha meg valakinek a csaja legyek, arról elfelejtkezhet mindenki! MINDEN FIÚ! LÁNYOK MEG PLÁNE! Fúj!


Magamról: Nem szeretnék minden szennyest kiteregetni ország világ elé. Ezzel szemben néhány dolgot, ami érdekel is titeket (remélem) elárulok. De maradjon titok XD. Nos, Anita vagyok 11 éves. 2004.01.22. születtem egy kis településen. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élek. Hajam barna (most be van festve vörösre), szemem kék. Magas, vékony testalkatom van. Kedvenc állatom a cica (mily meglepő), és kedvenc színem a piros, fekete, rózsaszín, lila. Most tuti azt gondoljátok, hogy egy elkényeztetett p*csa vagyok. Nagyot tévedtél. Nem vagyok betelve magammal, sőt, nem is vagyok nagyképű se, és végképp nem elkényeztetett vagyok. Mindent magamnak csinálok. Bajból egyedül is kimászok, és mindent (majdnem mindent) megtudok oldani egyedül. Suliban kitűnő voltam. Bár most a matek a nehézségem. 5. osztályos voltam, most vagyok 6-os. Kedvenc tantárgyam a tesi, rajz és az angol. Álom városom Debrecen. Kedvenc, és szerencse számom a 3. Imádok rajzolni. A művészet az életem. Legyen az tánc, ének, zene, rajz. Akármi. Álom munkám: tervező. Anyukám neve: Mónika, apukám neve: Attila. Apukámra hasonlítok. Feltűnő szemöldököm van. Fekete és vastag. :D Azért az én nevem Anita, mert az apukám Attila, és mivel én a legjobban rá hasonlítok, hasonló nevet adtak nekem. Húgom neve: Veronika. 10 éves. Másfél év van köztünk. Úgy mond én vagyok a rangidős. Vera felhasználója: Veralupa. Kedvenc csatornám: RTL, Animal Planet, Life network, Disney Channel, Nickelodeon. Kedvenc filmem, sorozatom, rajzfilmem: Éjjel-nappal Budapest, Rossz kutya, Spongyabob kockanadrág, szerelem tálalva, sürgősségi osztály, Bunkó vagyok így hódítok, Ha ciki hanem beteg vagy, átnevelő tábor, sok sikert Charlie.Létezik FIÚ ÉS LÁNY BARÁTSÁG! Sokan azt hiszik, hogy az nem barátság, hanem szerelem. Az emberiség nagyot tévedett. A Barátság és a szerelem, két külön szó és jelentés. Még véletlenül sem hasonlítanak, sőt nem is ismerik egymást. Egy a közös bennük. A BIZALOM. Egyes emberek nem is ismerik ezt a szót.

FNAF rajongó vagyok. Kdvenceim: Foxy, Mangle. De még kedvenceim: Sugar, Kitty, Chica, Puppet, Bonnie, Toy bonnie, Old Freddy, Freddy, Toy Chica, Old Foxy, Old Mangle. Akiket utálok: PurpleMan, Spreentrap.


A zene és én egy nem mindennapi kapcsolat.
A szüleim mesélték ezt nekem:
Mikor megszülettem már akkor látszódott rajtam, hogy igenis zenemániás vagyok. Az orvosok a kórházban kérdezték anyukámat, hogy mikor aludtam egyfolytában a lábammal doboltam. De nem csak így random szerűen. Meg volt minden ütésnek az ideje.5 nap után haza jöttünk a kórházból. Semmi baj se volt. aludtam mint a bunda (a dobolásom akkor is szüntelen volt). Egyszer csak sírok. Anya nem tudta mi bajom volt. Nem voltam se éhes se semmi. Apa bekapcsolta a zenét és abba hagytam a sírást. Vissza is aludtam. Kikapcsolták a zenét, és megint sírtam. Na utána rájöttek. Azért sírtam mert zenét akartam hallgatni. Egész nap úgy aludtam, hogy szólt a zene és ütemre doboltam.
Aztán nagyobb lettem 2-3 éves, és még mindig imádtam a zenét. Nyáron mindenki kint játszott, én bejöttem, bekapcsoltam a hifit, és ment a zene. Lefeküdtem az ágyra és hallgattam. Egyszer 6 óra hosszát ott feküdtem. Este zenével aludtam el.
4-5 évesen egyre több zenét hallgattam. Naponta kb. 40 db zenét. Volt nekem egy rózsaszín kicsi rádióm. Azt oviba el vittem. Bekapcsoltam rajta a zenét, és behúzódtam egy sarokba. Naphosszát úgy voltam.
6-7 évesen anya telefonján hallgattam a zenét. Persze a hinta sem hiányozhatott. Volt, hogy csak 3 órát hallgattam, volt mikor 5. mikor mentünk valahova kocsival az első válaszom az volt: APAA! Bekapcsolod a zenét? Köszi!
8-9 évesen ismerkedtem meg az Electro zenékkel. A hintában azokat hallgattam mindig. (már saját telefonom volt). A szüleimet ezzel mindig kikészítettem.
10-11 évesen (most) kiteljesedett a zene iránti szeretetem. Mikor ezt írom, hallgatom teljes hangerőből a zenét. Már Nérót és Mazsolát (2 kutyámat) is megszerettettem a zenével.
Zene + Anita = ♥♥♥♥


     


Védjétek a felhasználótokat!

 
 Macskái:
Fajtája: Különleges
Kora: 1959 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 5.5 kg
Gazdája: ♥Pisze♥
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
Maxi
 

 

Fajtája: Skót lógófülü
Kora: 2201 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 5.7 kg
Gazdája: ♥Pisze♥
   
 
 
Házastársa: Cirmi
Tapasztalat: 1 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák:
Apa lesz...
   
   
cicuka
 

 

Fajtája: Török angóra
Kora: 1970 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 5.5 kg
Gazdája: ♥Pisze♥
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 3 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
Sziszi
 

 

Fajtája: Török angóra
Kora: 1970 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 5.5 kg
Gazdája: ♥Pisze♥
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 3 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
Mancs
 

 

Fajtája: Somali
Kora: 2212 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 5.8 kg
Gazdája: ♥Pisze♥
   
 
 
Házastársa: cicuka
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák:
Vemhes...
   
   
Cirmi
 

 

Fajtája: Különleges
Kora: 1977 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 5.5 kg
Gazdája: ♥Pisze♥
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 12 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
Pisze
 

 

Fajtája: Török angóra
Kora: 1970 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 5.5 kg
Gazdája: ♥Pisze♥
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
Zasu
 

 


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat