ωση∂єя♥cυтєηєss
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
ωση∂єя♥cυтєηєss Teljes neve:   SaYuKo/Bunny   
Pénze:   3060 ¢ 
TP:   77 pont 
Versenyek:   0 · 0
Utolsó belépés:   1982 napja, 20:48
Klubjai:   · Watashi wa anata o aishiteru!
Konnichiwa!
Egy hard-otaku lány adatlapját olvasod, aki képes öt órán át beszélni a pillanatnyi kedvenc animesorozatáról megállás nélkül. Azt hiszem, az AL végére felsorolok néhányat, de egyelőre meséljek magamról, gondolom... ._.  154 cm, szinte vállig érő barna (alul aranyszínű) haj, óriási szemüveg és az "elöl deszka, hátul léc"-típusú testalkat.
A személyiségemre rá lehetne mondani, hogy változó. Azt hiszem, határozottan szeszélyes tudok lenni: egyszer még úgy sírok mint egy gyerek, ha nem én lehetek Darth Vader a játékban (!!), máskor nem szólok senkihez egész nap, aztán olyan is van amikor a kedvenc horrorfilmjeimről beszélgetek. Az utóbbi esetben jobb széles ívben elkerülni.
Szólíthatsz Sayuko-nak, ami igazából a nickname-em rövidítése, amivel szinte mindenhova bereggelek, nem mellesleg a való életben is szeretem használni: Sadako Yuno Keiko.(Igeeen, adjunk három nevet!!)
Jótanács: SOHA ne próbálj rájönni, hogy min gondolkozom, és meg ne kérdezd, hogy mi jár a fejemben! Elég piszkos a fantáziám.. C: gondolatolvasó szuperhősök saját érdekükben kerüljék az agyamat.
Ésperszeméghozzátenném, hogy engem a macskás cuccokkal itt ne zaklassatok. A cicám bent van a panzióban, és ha rajtam múlik, nem fog kijönni soha -.-" A történetírás miatt vagyok fent.
WWAOA-olvasók: A sorozat rövid időre szünetelni fog. Okai ihlethiány és közelgő 8.osztály végi vizsgák...


 
 Macskái:
Fajtája: Török angóra
Kora: 2202 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 5.8 kg
Gazdája: ωση∂єя♥cυтєηєss
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 1 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
rmmm
 

 


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat