jumboobmuj
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
jumboobmuj Teljes neve:   Tán olyan fontos, hogy tudd???!!!!!!!!   
Pénze:   1200 ¢ 
TP:   79 pont 
Versenyek:   0 · 0
Utolsó belépés:   2625 napja, 17:31
Én, mint a(z) A Menhelyi Cicákért Alapítvány tagja, engedélyt kaptam rá a csapattagoktól, hogy egy titkot felfedjek. Én, Lorka, Én kicsike cicám, tusimusi, Lyukacska, foltika477, bicskácska, szivike3, amerikairövidszőrűek, fiúcicáktenyésztője, Megmentők, Megmentők2, Megmentők3, olivia501, rózácska64, Kálikovics, CsAjSzIkÁm, Cicaimádólány és Eszti091997 tagjai vagyunk e menhelyi cicák jó életéért küzdő Alapítványnak. Igazi Kormocska az alapító, Lorka a helyettes alapító és én a titkárnő. Ha bárki tagja szeretne lenni ennek az Alapítványnak, az jelentkezzen a tagok bármelyikénél, levélben.
Jelentkezési feltételek:
1. Legalább 1 cicád menhelyről legyen!
2. Legalább 3 cicád legyen összesen!
3. Egy cicád sem kerülhet menhelyre. Ha egyszer régen, vagy a közelmúltban megesett ez, akkor sajnos alkalmatlan vagy ahhoz, hogy tag legyél.Adatlap?
Nem ígérem, hogy egy mesterművel fogok szolgálni... de azért megpróbálok összedobni valamit.
A nevem Juli. Így szólíthatsz akkor is, ha nem vagy a barátom. Vezetéknevet nem adok meg, elvégre nem egy családi körben vagyok. És különben sem a teljes nevemen fogsz szólítani! De, ha te nem vagy hajlandó úgy Julinak nevezni, hogy nem tudod a vezetéknevet, akkor neked csak Jumboobmuj vagyok! És, mielőtt megkérdeznéd, a nevem két azonos szóból áll, a jumbo-ból, csak éppen másodszorra a visszájára fordítottam, így lett obmuj. Vagyis Jumboobmuj!
14 éves vagyok. Nem szándékozom percre pontosan megadni a születési időmet, úgyhogy erre hiába is vársz. Lehetsz akár öt évvel idősebb vagy fiatalabb nálam, nem vagyok előítéletes. De ne lepődj meg, ha minden leveledre csak kb. 1 héttel később kapsz választ, mert csak hetente jövök fel.
Nos, az érdeklődési köröm a jó könyvekre és a fűben való napozásra terjed ki. Kedvenc könyvem a Monte Cristo grófja, amit immár hetedszer kezdtem újraolvasni. Remekül megtanulhatod belőle, milyen gonoszak és kegyetlenek tudnak lenni az emberek. A kedvenc idézetem is egy könyvből származik, mégpedig a Grant kapitány gyermekei-ből, amit Jules Verne írt. Így szól: "Glenarvan, a bátor kutató, alulmaradt a küzdelemben: a pampákon diadallal állt a harcot a lázadó, összeesküvő természeti erőkkel, de Ausztrália földjén legyőzte az aljas emberi gonoszság..." Hát, igen. A fűben való napozás összefügg az ábrándozó természetemmel. Gyakran kifekszek a házunk előtti gyepre, mikor az még kissé harmatos, és fürdök a felkelő nap fényében. Persze, télen, meg, mikor hideg van, nem teszem ezt, de nyáron, mivel sehova sem megyünk, ez a kedvenc elfoglaltságom.
Igen, jól olvastad: az egész nyarunkat otthon töltjük, évről évre. Ez van. A családom szegény: nincs pénzünk ide-oda utazgatni, Egyiptomba, Párizsba, meg ilyenek...
Ennyi. Ha mást is tudni akarsz, akkor úgy fogsz meghalni, hogy ezt a kíváncsiságodat nem elégítettem ki; mert soha, de soha nem fogok ennél többet elárulni magamról...
 
 Macskái:
Fajtája: Somali
Kora: 2190 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 5.7 kg
Gazdája: jumboobmuj
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 24 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák: Nincs
   
   
Cilu
 

 

Fajtája: Somali
Kora: 2276 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 5.8 kg
Gazdája: jumboobmuj
   
 
 
Házastársa: Niti
Tapasztalat: 15 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák: Nincs
   
   
martin
 

 


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat