Lupuz
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Lupuz Teljes neve:   Egy farkasfan!   
Pénze:   1440 ¢ 
TP:   148 pont 
Versenyek:   21 · 520
Utolsó belépés:   ma, 17:42
Klubjai:   · Sundown hangjai~Élet északon-szerepem
· Szerepes karaktereim:)


Regisztrálásom ideje:
-2020.július 17.(KT)
-2020.július 18.(CN)
-2020.október 25.(NYT)

-100TP! (2020.október.4)

Amit szeretek, illetve hobbiim:<3

-Szerepezés(főleg farkasos, erről lentebb adok részletes leírást)
-Rajzolás(főleg állatok, farkasok, törekedek a minél pontosabb és részletesebb ábrázolásra)
-Anime és rajzolt farkasos képek gyűjtése
-Értelmes rajzfilm(sorozatok) nézése(Lassie és barátai, Dzsungel könyve, Oroszlánkirály, Balto, Macskarisztokraták, Léna farmja, Heidi, Mézga család stb.)
-Sorozatok nézése(Sorsok útvesztője, Rex felügyelő, Légikatasztrófák, néha Don Matteo, Múzeumi rejtélyek stb.)
-Farkasos természetfilmek nézése(Farkasok közt, Farkaskirálynő, Egy fekete farkas sikertörténete, Farkasok vs pumák/medvék, Farkasok völgye, stb.)
-Kutyasétáltatás és tanítás(a saját kutyáimnál már értem el sikereket:D)
-Olvasás(Ne féljünk a farkastól, Rumini, Nózi nyomoz, 200 tipp kutyakedvelőknek, Zuhatag, Sete bárány és a kuvasz, Kántor, Természetbúvár, stb.)
-Zenehallgatás(igazából mindenféle:D)
-Naplóírás(Többé-kevésbé sikeresen)
-Történetírás(lentebb részletes írás)

Történeteim:

Történeteket mindig is, folyamatosan írok kb. azóta, mióta megtanultam írni-olvasni, tehát nyomon követhető, hogy 6 éves koromtól hogyan fejlődtem egészen mostanáig. A sztoriaim mindig is állatosok voltak, ember csak mellékszereplőként volt jelen, róluk sose szerettem annyira írni, az állatos mesék mindig is jobban magukhoz ragadtak. A történeteimet mind kézzel és füzetbe írtam, általában rajzoltam is hozzá, ezért is érzem mindegyiket egyedinek és különlegesnek. Mindig is szerettem fantáziálni, az állatoknak személyiséget és emberi tulajdonságokat adni, ezek adják az írásaim alapját. Rengeteg történetem van, szerencsére ezek nagyrésze mind megvan és ami érdekes, hogy egyik sincs befejezve. Nos igen, sose voltam az a típus, aki méltó lezárást ad a képzelgéseimnek. Mindig félbehagytam őket egy újért, ami nem valami jó tulajdonság, de legalább emlékként megmaradtak, bármikor tudom folytatni őket és motiválást adnak, hogy ha ismét elkezdek egy történetet, azt fejezzem is be.

Szerepezésem kezdete:
Nos hát ez az egész nyilván nem csakúgy kezdődött:D
A szerepek mindig is érdekeltek, igazából már azóta, mióta megkaptam az első olyan telefonom, amin volt net és wifi, tehát 9-10 éves korom óta tart ez az őrület.:P
Asszem akkoriban vált a kedvenc állatommá a farkas a ló helyett, ami nem tudom, hogy jött, de mikor házba költöztünk és lett kutyánk, valamiért nagyon elkezdtek érdekelni.🤔 A farkasfalka felépítése és a rangok eloszlatása is nagyon izgatott, ezért Google-n elkezdtem rákeresni olyan címszavakra, hogy farkas rangok, farkasfalka felépítése és így találtam rá több szerepre is. Eleinte nem nagyon érdekeltek, de aztán idővel elkezdtem felfedezni kíváncsiságból a szerepek többi részét is. Volt egy kiemelkedő szerep, nevén Sundown.gportal, ami mára sajnos privát és nem lehet se megnézni, se csatlakozni, de akkoriban még keresztül-kasul átlehetett bogarászni, innen ismertem meg a szerepjáték világát. Nagyon tetszett az oldal kialakítása, minden játékot, karakterlapot és egyéb információt elolvastam, lassan pedig rabul ejtett az egész szereptörténet, a karaktereket a szívembe zártam mind és meglettek a kedvenceim. Mikor megölték az egyik kedvencem, rendesen sírni kezdtem, és olyan történeteket kezdtem írni, amibe nem halt meg és alfa lett. Akkoriban a szerep ugyan ki volt halva, de minden álmom az lett, hogy csatlakozhassak. Ezt végül aztán nem tettem meg, mert egyrészt kisebb gyerekként mêg nem mertem csakúgy beírni a középiskolások és több, mint 20 évesek közé, másrészt meg annyira összetett és kidolgozott volt az egész, hogy egyszerűen féltem, hogy én úgyse tudnék ilyen jó karaktereket csinálni, meg ilyen jól levezetni történeteket, tehát megfigyelő maradtam. Idővel aztán más szerepeket is kezdtem nézni, pl. Aglar, Chandialer, Dawaham, Asgard, Spirit of the wolf, Wolf's paradise, Pirate Valley.gportal, Farkasok erdeje, CC mindenkilapján egy szerepet, de végül ezekbe se csatlakoztam.
Ahogy telt az idő, és nagyobb lettem, elhatároztam, hogy megpróbálok csatlakozni, legalább egy próba kedvéért. Ekkor mindegyik szerepbe írtam, de mivel nagyrészt az összes kihalt, nem kaptam választ, a Sundownos vezető pedig közölte, hogy nem vesznek fel újakat, és mikor nemsokára újra beindította a régi nagy kedvenc szerepem, le is privatizálta, azt azóta se tudom követni az ottani dolgokat😭😱
Végső elkeseredésembe felregisztràltam ide és KT-ra, mivel itt is csomó szerep volt. Most bevallom az igazat, ide én semmiképp nem akartam regisztrálni, mivel a szerepek sokkal alacsonyabb színvonalúak és gyengébbek voltak, mint pl. egy Gportalos, de az a baj, hogy kénytelen voltam, ha szerepezni akartam. Végül nem bántam meg, mert jó társaságra leltem, de ha felajánlanák a Sundown.gportal beli csatlakozást, én itt hagynék mindent, mivel mindig is arról álmodtam, hogy abba, vagy egy ilyen gportalos szerepbe részt vehessek. Lehetek áruló meg hűtlen, de az a baj, hogy engem a szerepen kívül nagyon még semmi nem köt ide, a semmiért itt maradni meg nincs értelme.
Persze ez még csak kezdetleges vélemény, gondolom ha már itt leszek jó pár éve, nyilván nem ezt fogom már gondolni😁

Kedvenc zenéim: Hát...sok van. Én a modern és a régi zenéket is szeretem, főleg a '80-as '90-es évekbelieket. A magyar zenékből is van pár kedvenc, de ne az ilyen Manuelesekre, Bódi Gusztira, Follow the flowra meg társaikra gondolj, mert azokat utálom meg az ilyen reppelős fasságokat is, amik nem is rímelnek. Az olyan magyar zenéket szeretem, mint pl. Ákos-Hűtlen, Nagyvárosi angyal, Compact Disco-Veled, Demjén Ferenc-Honfoglalás stb. Persze van egy-két baromság is, amit én se értek, hogy mér szeretek, mint pl. Irigy hónaljmirigy-Numerakirály meg Pixa-Isztambul, ja és Majka-90'es évek. A rendes címét elfelejtettem. xD
Nahát ennyit a magyar stílusomról. Modern angol zenékből nagy kedvenc pl. a Dua Lipa-Phisycal, DISCO'S HIT-Sunglasses, Ava Max-Sweet but psycho és a TheWeeknd-Blinding Lights se rossz. A régi zenékből a Fancy-Slice me nice, L'amour Toujours, Hans Zimmer zenéi és Bad boys blue-You're a woman példaként, amik nagyon bejönnek. 

Röviden egy .. éves lány vagyok, aki most megy majd nyolcadikba(hurrá!😒), de mint ahogy a zárójelbe láthattad, nem sok örömmel. Ês hogy mért? Mert eddig is nehéz volt a suli és semmi kedvem nincs a felvételihez, másrészt pedig ismét láthatom a rendkívüli kedves és megértő osztálytársaim.(🤮) Egyébként viszonylag jó tanuló vagyok(ahhoz képest,hogy sokszor a házit se csinálom meg:D), de sajnos sok rossz jegy is becsúszott az idén. Iskolán kívül általában otthon szoktam lenni, mivel nem sokat utazunk, vagy a kutyákat viszem sétálni. Apropó,kedvenc állatom a farkas,de kedvelem a kutyákat és a macskákat is.Otthon is van belőlük 2-2, nagyon szeretem őket.Ha nem kutyát sétáltatok,de mégis utcán vagyok,a közelben lakó barátnőmmel szoktunk csövezni és beszélgetni.Álmom,hogy felnőttkoromba kutyákkal foglalkozhassak és hogy sok szép helyet lássak.Mint interneten,farkasos szerepjátékot keresek már több hónapja (sajnos nem sok sikerrel),ezért is szívesen csatlakoznék ilyen jellegű oldalakra.Bevallom,ezért regisztráltam a Cicaneveldére és ide is.

🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩🐩

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mint személyiség, visszahúzódó és csöndes vagyok,megmaradok a háttérben és nem szeretem a túlzsúfoltságot,szóval ne lepődj meg,ha az ilyen nagy társasági party-kon nem veszek részt weboldalakon se.Nehezen barátkozok, ugyanakkor elkell mondanom, hajlamos vagyok sokat hazudni és sunyiba dolgokat csinálni.Egyenlőre legyen ennyi elég,a többit majd megtapasztalod,ha megismersz. Az öltözködésem egyszerű,utálom túlságosan kicsicsomázni magam,kedvenc színpárosításaim a piros-fekete,szürke-fekete és a kék-fekete.

🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘🧘

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

Na ennyit a bemutatkozásról, szerintem ez is elég véleményalkotó és bő volt,a többi adatomat pedig nem kívánom kiterjeszteni az internetre.

🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Levelezési etikettem:

-Az ilyen primitív,értelmetlen leveleket,pl.szia,leszel a barátom,csatlakozz a klubbomba,nézd meg ezt,nézd meg azt,ari a profid,mizu,boldog karácsonyt,hogy vagy stb.nem érdemes nekem küldeni,mert egyből törlöm,és aki tovább írogat,azt letiltom.Ez a helyzet az ilyen ,, beleverem a fejem a billentyűzetbe"levelekkel is,szóval hogy xygdjhdhjfrhjsatzi,meg ilyesmik.
-Amit még nem akarok látni a leveleim közt,az az adatkérés,pl.mi a neved,telefonszámod,elérhetőségeid,mit gondolsz erről és arról,szereted ezt ,szereted azt,mert ezeket is kivágom a kukába.
-Az ilyen pedofil leveleket,hogy hogy vagy kislány,tetszel nekem,találkozzunk,szeretlek,küldj magadról képet,adok neked valamit,egyből tiltom,és az a legkevesebb,mert még jelentem is a felhasználót.
-A spamelés,hogy gyere,mert ilyen jó ez a játék,ez az oldal és ez a klub,meg hogy milyen jó ez a weboldal és termék, nem érdekel,ahogy a mindenféle bemásolt link se.Amit egyedül elfogadok,az a farkasos szerepjáték hirdetés,ugyanis mindenáron szeretnék szerepelni egybe, tehát ilyen leveleket lehet küldeni.
-Az engem szidó,megalázó,fenyegető vagy zsaroló levelek,vagy ami tele van humortalam tömény káromkodással,azokat is tiltom és jelentem.Ez a helyzet a szexes és erőszakos levelekkel is.
-Az ilyen add meg a jelszavad,cserélj velem profilt,küldj pénzt meg SMS-eket, nem foglalkozok,mert egyrészt mivan ha nem, másrészt meg őszintén,ki az az idióta,aki ezeknek eleget tesz?
-Mivel én végig tisztelettel szólok hozzád,elvárom,hogy te is így reagálj!
-Amit nagyon utálok,az a körlevelek,pl.hogyha ezt nem küldöd tovább 10 embernek,fél órán belül meghal az egyik családtagod,szóval ilyet meg se próbálj küldeni!
-Mivel én nem kritizálak téged,én is elvárom,hogy te se,max építőjellegűekkel!
-Én szeretem,ha valaki helyesen ír,de félreértés ne essék, nem kell minden egyes szót helyesen írnod,de örülnék,ha eltudnám olvasni,amit írsz!
-Mint mindenki,én is szeretem,ha dicsérnek,de azért ne írj rám,hogy milyen szép és jó a profilod,meg hogy milyen helyes vagy.

****************************************

Végül pedig:Csak akkor írj nekem,ha okod van rá,tehát ha valami fontosat akarsz kérdezni,vagy ha farkasos szerepjátékról van szó.Feleslegesen nem akarok szót váltani senkivel.

💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌

----------------*******------------------

Milyen lennék farkasnak?
Hát egy fekete, alacsonyabb,erősebb testalkatú, hosszú szőrű és borostyán szemű szuka,aki a kém szerepét töltené be,ha lenne olyan.

🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆

-Egy Alfa vagyok,aki határozottan dönt,de belül fél a hibáktól.🐺
-Egy Béta vagyok,aki hallgat a felettesére és készen áll mindenre.🐺
-Egy Mogur vagyok,aki hisz a Túlvilágba és a Lehetetlenbe.🐺
-Egy Gyógyító vagyok,aki hisz Magába és a Társaiba.🐺
-Egy Felderítő vagyok,aki suttog és csendben hallgatózik.🐺
-Egy Őrző vagyok,aki éberen figyel és éjszaka sem alszik.🐺
-Egy Mester vagyok,aki türelmesen tanul és tanít.🐺
-Egy Ellenörző vagyok,aki másban keresi a hibát,de tudja,hogy csak magában találja.🐺
-Egy Nyomozó vagyok,aki nem ítél ok nélkül,és minden pillanatban megállja a helyét.🐺
-Egy Harcos vagyok,aki az utolsó csepp vérig küzd,és ugrik,ha kell.🐺
-Egy Vadász vagyok,aki egyszerű,de mégis bonyolult.🐺
-Egy Őr vagyok,aki a végsőkig kitart és megvédi,akiket szeret.🐺
-Egy Diplomata vagyok,aki kerüli a konfliktust és szereti a békét.🐺
-Egy Idős vagyok,aki mindig okoskodik és sok mindent megélt.🐺
-Egy Dada vagyok,aki bátor,de mégis fél.🐺
-Egy Kölyök vagyok,aki naiv és örökre kicsi akar maradni.🐺
-Egy Omega vagyok,aki gyenge,de mégis remél.🐺

-Egy Falkabeli Farkas vagyok,aki a társaira van utalva,de egyedül harcol.🐺
-Egy Magányos Farkas vagyok,aki egyszerre küzd és menekül.🐺

-EGY FARKAS VAGYOK,AKI SOHA NEM ADJA FEL ÉS TÚLÉL MINDENT.🐺

🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺

=========================================

-A falka megvédi a tagjait.
-A falka együtt harcol és vadász.
-A falka együtt veszt és nyer.
-A falka közösen ünnepel és sirat.
-A falka közösen dönt.
-A falka közösen neveli a kölyköket.
-A falka közösen ápolja a beteg,sérült és idős tagjait.
-A falka összetart.
-A falka közösen lép fel az ellenséggel szemben.
-A falka együtt küzd.
-A falka soha nem hagyja magára a tagjait.
-A falkának mindegyik tagja ugyanannyit ér.
-A falka nem vet ki és néz le senkit.
-A falka együtt igazán erős.
-A falka megosztja a munkát,és mindenki részt vesz benne.
-A falka több egy farkasokból álló hordánál.A falka egy család.

-A falka egy olyan család,amiről mi,emberek is példát vehetnénk!

🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Az nem világ,ahol a gyengéket eldobják"

"Nem mindig az nyer,aki győz"

"Mi az árnyékba vagyunk igazán erősek"

"Eddigi életem során nem találtam jobb társat a magánynál"

"Az emberi nagyság nem a kivételes pillanatokban, hanem a szürke hétköznapi munkába világlik ki."

"Nem hiszek a véletlenekbe,mert minden véletlenül történik"

"Egy jó vezér mindig okkal cselekszik"

"Nem a sors és a szerencse irányítja az embert, hanem az ember a maga szerencséjét és sorsát"

"Akinek a legtöbb barátja van,valójában az a legmagányosabb"

"Gyakran azt a dolgot látjuk meg legelőször,amit valaki rejtegetni próbál"

"Csak egy fény világítson a saját utadon"

"Az utunkat maguknak kell kitaposni"

"Vadászol,vagy téged vadásznak"

"Csak azért kútba ugrani,mert valaki azt mondja,nincs értelme,mert utána hogy mászol ki?"

"Futsz a múlt elől,de minek,ha úgyis mindig ott lesz az emlékezetében? Nem egyszerűbb szembenézni vele?"

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

#########################################

            Hideg van és fú a hó,
            Ilyenkor csak a barlangban jó
            Valaki mégis kint sétál,
            Átfagyva és csendben jár,
            Nem törődik a hideggel,
            Csak vonyít szívvel-lélekkel,
            Nem más mint ez a farkas,
            Aki fázik,de mégis szabad.

            Ha csatlakozna egy falkába,
            Biztos lenne a dolgában,
            Nem éhezne és nem fázna,
            De ki járkálna a tajgába?

❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Egy farkas:
-túlél!
-harcol!
-vadász!
-küzd!
-nem adja fel!
-hallgat!
-vonyít!
-védi akiket szeret!
-kitart!
-elviseli,ha veszt!
-tanul a hibáiból!
-engedelmeskedik!
-megvédi magát!
-lopakodik!
-kihasználja,amije van!
-próbálkozik!
-segít!
-bosszút áll!
-éberen figyel!
-kutat!
-szívből cselekszik!
-ösztönből tesz!
-nem alszik!
-rejtőzködik!
-belát!
-észreveszi magát!
-magányosan jár!
-elfogad!
-fejlődik!
-átérez!
-törődik!
-szeret!
-csak magában bízik!
-elrejti az érzelmeit!
-hisz!
-megjegyzi a sérelmeit!
-nem felejt!

TANÍT.

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Egy farkas:
Hűséges
Elfogadó
Együttérző
Barátságos
Kitartó
Büszke
Csendes
Határozott
Felelősségteljes
Rideg
Kemény
Ravasz
Megfontolt
Játékos
Óvatos
Félénk
Megbízható
Türelmes
Gyengéd
Családcentrikus
Ambiciózus
Karizmatikus
Szkeptikus
Jó humorérzékű
Makacs
Békés
Segítőkész
Problémamegoldó
Őszinte
Becsületes
Igazságos
Önzetlen
Szerény
Egyszerű
Megfejthetetlen
Vad
Szabad
Bátor
Éber
Gondos
Tanulékony
Kreatív
Természetszerető
Halk
Erős
Csapatjátékos
Háttérbe húzódó
Együttműködő
Konfliktuskerülő
Sunyi
Kíváncsi
Jószívű
Bosszúálló
Fürge
Gyors
Észrevehetetlen
Elkaphatatlan

IGAZI TÚLÉLŐ.

🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️🏞️

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Random fasságok:

Olvassátok el! ezen én nagyot röhögtem:
Fiú:- Hurrá! Végre! Már nagyon várom!
Lány:- Elköltözzek?
Fiú:- Nem, ne is gondolj rá!
Lány:- Szeretsz?
Fiú:- Természetesen!
Lány:- Megcsaltál valaha is?
Fiú:- Nem, hogy juthat ilyen az eszedbe?
Lány:- Adsz egy csókot?
Fiú:-IGEN!
Lány:- Fogsz verni?
Fiú:- Soha!
Lány:- Hihetek neked?
Ezt olvassátok fentről lefelé majd, lentről felfelé!


Neved?:ha nem látnád ott van fenn
Hol laksz?: Otthon
Azon belül?. Házban
És hol van az a ház?: Pont a szomszéd mellett
Korod?: van
Mennyi?: Egy évvel több mint tavaly
Hobbid?: Hülyének nézni másokat
Hogy vagy?: Jól voltam míg te meg nem jelentél
Hogy nézel ki?: Jobban mint te
Miért ez a neved?: Hogy legyen mit kérdezned
MSN?: van
Címed?: Kopj le utca 39
Jó de az MSN címed?:kopj le @mert meghalsz .hu
Hogy öltözködsz?: ha késésben vagyok kénytelen vagyok gyorsan
Milyen pasik  jönnek be?: akiknek kinyitom az ajtót
Van most kapcsolatod?: persze a vodafonnál
Miért ilyen nagy a pofád? :mert szeretem a pizzát és, hogy több férjen bele.


Ezt csinálod éppen most:
1.Internetezel
2.Játszasz a kutyatanyán.
3.Az adatlapomat olvasod.
5.Nem vetted észre hogy hiányzik a négyes pont.
6.Most megnézed hogy hiányzik a négyes pont.
7.Mosolyogsz vagy röhögsz.
8.Átmásolod a sajátodba
Na ugye? :D
Minek a suli?-.-
.Matek = > mire van a számológép?
.Magyar= >beszélni tudok
.Fizika/Kémia = >belőlem úgyse lesz fizikus, kémikus meg duplán
....Angol/ Német => mire van a Google fordító meg a többi webfordító
.Tor na => tudok járni, ha kell még futni is
.Föci =>észak, dél, kelet, nyugat
.Töri = >tudom mi volt tegnap
.Tedd ki te is, ha egyet értesz!


Átlagos fej az iskolában: (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-)
Dolgozatot írunk: (O.O) (O.O) (O.O) (O.O) (O.O) (O.O)
Dolgozat közben: (←.←) (→.→) (←.←) (→.→) (←.←) (→.→)
Amikor jön a tanár: (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓)
A teszt megírása után: (๏̯͡๏) (๏̯͡๏) (๏̯͡๏) (๏̯͡๏) (๏̯͡๏) (๏̯͡๏)


Én és a többiek, lányok :
~ Fogkefével sétálunk a házban.
~ A zuhany alatt olvasgatjuk a samponos flakont.
~ Már előre nevetünk a vicceinken , pedig még el se meséltük.
~ 10x eltudunk olvasni valamit anélkül, hogy értenénk.
~ Toljuk az ajtót, pedig nagy betűkkel ott a HÚZNI felirat.
~ Utáljuk ha a szél szétfújja a hajunkat.
~ mindenkinek végignézzük az adatlapját a kt-en
~ 10 x nézünk a hűtőbe anélkül, hogy ennénk valamit.
~ Felhívjuk a saját telefonunkat, ha megakarjuk találni.
~ Nézzük az órát anélkül, hogy tudnánk mennyi az idő.
~ Forgatjuk a párnát, mert a hűvös része mindig jobb.
~ A WC-be 1 lány kíséri ki:
- Mert Társaságra vágyik.
~ a nyelvtan könyvünk tele van lányos rövidítésekkel
~ annyi ruhánk van, hogy magunk se tudjuk mennyi
~ ott szerepel a radírunkon a szerelmünk/pasink neve
~ kikészülünk, ha nem találjuk a hajguminkat reggel
~ lehülyézzük egymást miközben mi vagyunk azok .
~ minden üvegen megnézzük, hogy jó áll-e a hajunk .
~ kiskorunkban sellők akartunk lenni.
~ Nagy hullámokat csináltunk kiskorunkban a kádban.**
- Ha leülünk a fűbe elkezdjük tépkedni a fűszálakat**.
- A telefonunkkal szoktunk világítani a sötétben.**
- Nem értjük hova tűnnek el a ceruzáink, fél pár zoknijaink, csatjaink.**
- Nem szállunk ki a kádból, míg meleg a víz, mert nem akarunk fázni.**
- Azt mondjuk hogy úton vagyunk, miközben még el sem indultunk.**
- Mentünk el úgy egy fájlt, hogy 'fheuksfgkwglkngbhdgresa' csak mert nem volt kedvünk jobbat kitalálni.**
- Ha megtetszik nekünk egy szám rongyosra hallgatjuk azt napokig.**
- Percekig tanulunk, és több órás szüneteket tartunk.**
- Bepánikolunk, ha egy teszten sorban ugyanazt a betűt karikázzuk.**
- Nem lógatjuk le az ágyról a lábunkat, nehogy megegyék a szörnyek.**
- Kiskorunkban a kiürült tusfürdős flakonokkal játszottunk a kádban.**
- Bevizezzük a fogkefét, mielőtt fogkrémet nyomunk rá.**
- Idiótán vigyorgunk, miközben olyat írunk valakinek, ami nekünk tetszik.**
- Nem értjük, hogy amit kivettünk a dobozból miért nem megy vissza bele.**
- Fürdés után órákig ücsörgünk a szobánkban törölközőben, csak mert lusták vagyunk felöltözni.**
- Ha valami ropogósat eszünk elgondolkodunk, hogy mások is ugyanilyen hangosan hallják e.**
- Reggel amíg csak lehet pizsamában mászkálunk, mert lusták vagyunk felöltözni ))**
BÜSZKE VAGYOK ARRA HOGY LÁNY VAGYOK!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

./\„,„/\.......... <<<---- Lucifer<3
...( =';'= )........
.../*♥♥*\.........
..(.|.|..|.|.)......
Tedd ki ezt a cicát te is az adatlapodra, hogy távol tartsa a Patkányokat, akik a szemedbe jó pofiznak, de a hátad mögött meg kibeszélnek!


A tinédzserek 97%-a sírna, ha azt látná, hogy a sztár Justin Bieber egy felhőkarcoló tetejéről le akarna ugrani. Ha te abba a maradék 3%-ba tartozol akik ehelyett hátradőlve popcornal a kezükben kiabálnák:"DZSÁMPINGOLJÁL MÁR" akkor írd ki ezt az adatlapodra! Ha a 97%-ba tartozol írj üzenetet!


Petíció:

Kérjük adója 101%-val támogassa a gonoszokat, hogy végre ők győzzenek. Adó szám: 999-969-669-100-931-145-634-709-345-614-465-798-456-714-356-109. köszönjük!

BOCSI, DE TÖRÖLLEK AZ ÉLETEMBŐL *kattints ide a törléshez* LOADING... ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ 99%. .............HIBA! ..................... ...................................................Lehetetlen törölni a barátságunkat. Mert sokat jelentesz nekem. Tedd ki te is ezt, ha vannak olyan emberek, akiket soha nem akarsz elfelejteni!


Tanár:Felhivom a szüleidet!
1-2.osztály:Tanár néni.:'(
3-4.osztály:Ne,ne megjavulok!:(
5-6.osztály:De én semmit nem csináltam.:/
7.osztály:Csak nyugodtan!:D
8-9.osztály:Üdvözlöm őket!^-^
10.osztály:Akkor tessék má' megkérdezni,hogy mi lesz az ebéd!:'D

"Azt mondják, szeretik az esőt, mégis esernyőt használnak. Azt mondják, szeretik a napot, mégis árnyékot keresnek, amikor kisüt. Azt mondják, szeretik a szelet, mégis becsukják az ablakot, amikor fújni kezd. Ezért ijedek meg, amikor azt mondja nekem valaki, hogy szeret."

"Mindenki különc, és pontosan ez a dolog lényege. Ünnepelnünk kellene az egyediségünket ahelyett,
hogy szégyenkezünk miatta. Mindnyájunknak megvannak a magunk hóbortjai. Az emberek sokat ártanak maguknak azzal,
hogy igyekeznek elrejteni önmaguk elől valódi énjüket pusztán azért, mert félnek attól,
vajon mit gondolnak majd róluk a többiek"
~ Johnny Depp

OLVASD EL!
A tinédzserek 98%-a holtan rogyna össze,ha Justin Bieber azt mondaná:"Nem menő levegőt venni."
Ha te a maradék 2%-ba tartozol,akik nem így tennének,akkor írd ki ezt az adatlapodra!:)

“Hogy megértsd, mennyit ér 1 év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell.
Hogy megértsd, mennyit ér 1 hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra.
Hogy megértsd, mennyit ér 1 hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét.
Hogy megértsd, mennyit ér 1 óra, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár.
Hogy megértsd, mennyit ér 1 perc, kérdezd meg az utast, aki lekéste a vonatot.
Hogy megértsd, mennyit ér 1 másodperc, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet.
Hogy megértsd, mennyit ér 1 tizedmásodperc, kérdezd meg a sportolót, aki csak ezüstérmet nyert az Olimpián.
Minden pillanat kincs, ami a tied. És becsüld meg jobban, mert megoszthatod valakivel, akivel tökéletesen eltöltheted.
És emlékezz, hogy az idő senkire sem vár. A tegnap történelem.”

Hamis barátok:Soha nem kérnek kaját tőled...
Igaz barátok:Ők az okai,hogy nincs kajád...
Hamis barátok:Soha nem látnak sírni...
Igaz barátok:Sírnak veled...
Hamis barátok:Tudnak rólad néhány dolgot...
Igaz barátok:Könyvet tudnának írni rólad..
Hamis barátok:Kopogtatnak az ajtón...
Igaz barátok:Bemennek a házba,és azt mondják:Itthon vagyok...
Hamis barátok:Felsegítenek ha elesel..
Igaz barátok: Rádugranak és azt ordítják:Szendvics...
Hamis barátok:Velünk van egy darabig...
Igaz barátok: Velünk van egy életen át...
Hamis barátok: Elolvassák ezt...
Igaz barátok:Ellopják,épp úgy,mint Én..Ne lopj!Farkas fan vagyok,tehát a farkasaimmal gyűlik meg a bajod,ha lopsz a saját írásomból!(Kivétel a random fasságok,mert az másolt)

Első szerepjátékom:(2020.augusztus 18.)War to the end Alvilági Kandúrtól, remélem hosszú életű szerep lesz😁🐕🐺
Első saját szerepem:
Sundown hangjai~Élet északon(2020.október 18.)


   
*Ez a profil még munka alatt áll,tehát még bármi változhat rajta, nem ez a végleges formája! Köszönöm,hogy végigolvastad,és hogy eljutottál idáig!*


 
 Macskái:
Fajtája: Bengáli
Kora: 130 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 3.7 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: Simba
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák:
Vemhes...
   
   
Tintin
 

 

Fajtája: Maine Coon
Kora: 183 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 3.7 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: Klea
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák:
Apa lesz...
   
   
Kuro
 

 

Fajtája: Szibériai
Kora: 163 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 3.7 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: Tintin
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák:
Apa lesz...
   
   
Simba
 

 

Fajtája: Thai
Kora: 207 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 3.8 kg
Gazdája: Lupuz
   
 
 
Házastársa: Kuro
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák:
Vemhes...
   
   
Klea
 

 


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat