Kriza
 
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Kriza Teljes neve:    I'm a Neopoliton   
Pénze:   11655 ¢ 
TP:   4601 pont 
Versenyek:   0 · 0
Utolsó belépés:   3 napja, 19:55
Klubjai:   · Billentyűzet koptatásaim
Mélyen tisztelt emberi lény aki arra vetemedett, hogy az adatlapomra tévedett. Légy üdvözölve. Amit lényeges tudni rólam:

Név: Titkos
Kor: Nem publikus
Lakhely: Úgy sem ismered

Továbbra is kitartok amellet, hogy ez az oldal nem társkereső. De ha te mégis ìgy látod akkor kímélj meg az ilyesmi levelektől ès az olyanoktól is amiben szemèlyes adataimra kérdezel rá, hisz felesleges... Úgy is a fent leírtakat írom vàlaszul. Azonban az ezen kategóriákba nem tartozó értelmes levelekre nagyon szívesen váloszok.

Az oldalon fut a Dr. Ralf sorozatom (aminek nincs jelenleg klubbja mert egyszer törlődött a felhasználóm és itt meg csóri vagyok, hogy újat alapítsak). A társoldalon ez szintén megtalálható plusz egy másik sorozatom is. Illetve megtalálható egy-két novellám is az oldalon hébe-hóba. Szerintem ebből lejött hogy szeretek írni. ( Ez nem azt jelenti, hogy tudok is)

Szeretem előre megtervezni a dolgokat (úgy is felborul és soha nem sikerülnek teljesen, akkor meg kiborulok és csinálok egy újat és ismétlődik minden előről)

Szeretem a sportot. Ezen elméleti és fizikai sportot is értek. Lovagolok és görkorcsolyázni egy pár hónapja kezdtem el komolyabban. A szellemi meg... Dáma játékos vagyok. Kétszer volt szerencsém kijutni a Világbajnokságra és azóta az, hogy harmadjára is kijussak, nagy célommá vált.

Zenei ízlésem erősen a rock felé hajlik. Three Days Grace, Bring Me The Horizon, Skillet, Green Day de még a Twenty one Pilots és a Linkin park is helyet kap.

Nagyon erős az igazság érzetem, rendszerint ez sodor bajba, ha nem tudom időben elnyomni.

Szerény személyemről ennyit regélnék. Talán még idebiggyesztek egy-két idézetet, de lehet még azt is, hogy milyen néven vagyok elérhető még egy pár oldalon. Még megfontolom.

2018-as CN tábort lilákként, vagyis egészen pontosan Lila Asztromacskákként megnyertük.Egy élmény volt veletek dolgozni! 56réka kis musicalis, Speedpeintwolf Picasso, Csicsibogyó a gyorsaságban verhetetlen. Köszönet nektek! ^^

Barátaim az oldalon:
Somi123
Eszter07
56réka
Speedpaintwolf
Csicsibogyó
Varga Luca
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Vagy írj olyat, amit érdemes olvasni, vagy csinálj olyat, amit érdemes megírni."
(Benjamin Franklin)

"Szánalmasnak láttam magam. Nem bajbajutottnak, aki képtelen önmagán segíteni, hanem egy sajnálatra méltó teremtésnek, aki tudna segíteni, aki jó is lehetne, ha hinne önmagában. Aki annyi korlátot állított föl önmagával szemben, hogy végül inkább belehal, semmint elismerje, hogy igenis többre képes. Hogy szükség van rá."

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

KT: Kriza (és egy pótfelhasználó aminek a nevét nem kötöm az orrodra)
Nyuszitanya: Kriza
Wattpad: Peacys
 
 Macskái:
Fajtája: Különleges
Kora: 828 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 4.4 kg
Gazdája: Kriza
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
Mendax
 

 


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat