Morzsolya
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Morzsolya Teljes neve:   Szigeti Orsolya Stella Debóra Liba   
Pénze:   95 ¢ 
TP:   273 pont 
Versenyek:   18 · 0
Utolsó belépés:   6 napja, 19:48
Sziasztok! Morzsolya vagyok. Úgy hívnak engemet, hogy, Szigeti Orsolya Stella Debóra Liba. 20 éves vagyok. 1997.június 17-én születtem. A szülinapom június 17-én van. A névnapom október 21-én van. Magyarföldön lakom. Van házam. 3 házam van. Elváltak a szüleim. Az apukám nem lakik velünk. Az anyukámnak van egy barátja. Az anyukám barátja velünk lakik. Az anyukám és az anyukám barátja nem házasodtak össze.  Van lakásom. 1 lakásom van. Van autóm. 1 autóm van.
Van telefonom. Van órám. Van izzadsággátlóm. Van fényképezőgépem. Van távcsövem. Van számológépem. Van mikroszkópom. Van nagyítóm.


                 
Meghalt a nagypapám. Tudok vasárolni.Tudok mosógéppel mosni. Tudok teregetni. Tudok hajat szárítani. Tudok egyedül menni. Tudok ágyazni. Tudok esemest küldeni. Tudok nyomtatni. Tudok fénymásolni. Tudok szkenelni. Tudok körmöt levágni. Voltam külföldön. Sok országba voltam külföldön. Voltam Horvátországban és Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban és Szlovéniában és Olaszországban és Ausztriában és Csehországban és Németországban. Autóval mentem el Horvátországba és Bosznia-Hercegovinába és Montenegróba és Szlovéniába és Olaszországba és Ausztriába és Csehországba és Németországba. Fürödtem az Adriai-tengerben. Mégegyszer elmentem Olaszországba. Akkor amikor mégegyszer elmentem Olaszországba repülőgéppel mentem el Olaszországba. Voltam repülőgépen. Van nekem egy tesóm. A tesómnak van egy barátja. A tesóm barátja olasz. A tesómnak kisbabája született. A tesóm kisbabája fiú. A tesóm és a tesóm barátja még nem házasodtak össze. A tesóm kisbabájának a tesóm barátja az apukája.

 
 Macskái:
Fajtája: Török Van
Kora: 565 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 4.1 kg
Gazdája: Morzsolya
   
 
 
Házastársa: Tilda
Tapasztalat: 20 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák:
Vemhes...
   
   
Ufilla
 

 

Fajtája: Karthauzi
Kora: 865 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 4.4 kg
Gazdája: Morzsolya
   
 
 
Házastársa: cicóka
Tapasztalat: 16 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák:
Apa lesz...
   
   
minkuz
 

 

Fajtája: Török Van
Kora: 689 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 4.2 kg
Gazdája: Morzsolya
   
 
 
Házastársa: minkuz
Tapasztalat: 20 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák:
Vemhes...
   
   
cicóka
 

 


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat