Lili
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Lili Teljes neve:   Timea   
Pénze:   70 ¢ 
TP:   371 pont 
Versenyek:   1 · 0
Utolsó belépés:   1200 napja, 14:16
Sziasztok!
Én egy lórajongó, barátságos, kedves, 12 éves lány vagyok. Imádom az állatokat, a zenét, szeretek olvasni, tanulni, és gépezni is.
Gondolom sokakat meglep, hogy olvasok, tanulok, mégis gépezek, ami azt illeti nem is keveset. Sok barátom van, első tanuló vagyok az osztályomban, imádom  a matematikát, az irodalom-nyelvtant, a rajzot -gyönyörűen rajzolok-, a zeneórákat nem annyira, mert nem sok hangom van, de ezen kívül jó jegyeim vannak abból is. Én is belekeveredhetek bolondságokba, én is lehetek rossz, vagy épp nem a legjobb modorú. Én sem vagyok tökéletes, megvannak a hibáim is(pl. sokszor hagyok elől dolgokat, nem teszem a helyükre, elég rendetlen a szobám).
A személyiségem bátor -néha vakmerő is-, kitartó, kedves. Bátran írhatsz nekem, nem leszek mogorva, de ha te mogorván, maflán, öntelten vagy ezekhez hasonló modorban, hangvételben írsz nekem, nem válaszolok, ahogy körlevelekre sem.
A zene terén szeretem a pop-ot a rock-ot, szeretem a huszonévesek zenéit is (pl. Selena Gomez, Katy Perry stb.), de talán inkább a befutott, igazi, jó hangú énekeseket (pl. Michael Jackson).
Első látásra bárkiről, bármiről megvan a véleményem.
Leveleidet kérlek érthetően, kedvesen fogalmazd meg, ne használj rövidítéseket a PL.(például) és a STB.(s a többi)-n kívül.
Bárkivel szívesen megismerkedem csak előbb írj magadról egy rövid ismertetőt. Igyekszem minél hamarább válaszolni leveleidre, de elő fordulhat hogy leveledre egy héten belül nem kapsz választ, hisz én hét közben soha nem vagyok elérhető, mert minden időmet a tanulásra szánom, de hétvégén megnézheted a postaládádat.

Kedvenc idézeteim:"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan!"
                  "Férfi és nő: a legnagyobb dráma. Minél férfiasabb a férfi és minél nőiesebb a nő, kapcsolatuk annál feszültebb, izzóbb és gyönyörűbb. De annál megoldhatatlanabb is. Sehol az egoitás nem olyan végzetes, mint a párkapcsolatban. Egymást akarjuk, de nem tudjuk a másikat igazán megkaparintani. Mert önmagunkat nem tudjuk föladni. Saját nemünk újra és újra rákattintja magányunkra a lakatot."
 
 Macskái:
Fajtája: Szibériai
Kora: 2550 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 6.1 kg
Gazdája: Lili
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 16 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
Tappancs
 

 

Fajtája: Manx
Kora: 2686 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 6.2 kg
Gazdája: Lili
   
 
 
Házastársa: Kitty
Tapasztalat: 101 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
komi
 

 

Fajtája: Highland Fold
Kora: 1228 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 4.8 kg
Gazdája: Lili
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 0 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
husi
 

 


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat