Emike4402
Regisztrálj, és írj neki levelet!    
 
Emike4402 Teljes neve:   Götze ... <3 :3 :*  *----*   
Pénze:   2035 ¢ 
TP:   698 pont 
Versenyek:   4 · 10
Utolsó belépés:   2195 napja, 16:29
Klubjai:   · Tudatos életmód
· Könyv ajánló avagy Eszémelten jó könyvek! :3
Az első cicám Boris volt, szóval 2014.jan.8-adikán van, hogy 525 napja játszok a CN-en.. :D (Bár, lehet nem ennyire régen mert ez a feli a tesómé volt..)

"Amióta az okos enged, azóta a hü.lyék uralják a földet." :(

Lelkünk az Ördögé, Szívünk az Állatoké Mindörökké. Ahol a jog nem védelmezi a gyengébbet, Prédává teszi az ártatlan lelkeket, mi ott voltunk, ott vagyunk és leszünk! Értük, az Állatokért!!!!

Még csak most vettem észre, hogy a CN-en egyre jobb írok gyűlnek. Próbálok mindenkinek építőkritikát adnom, de ezzel egy a gond. Amennyire kitudok javítani egy történetet annyira nem tudok magam írni. Egyszer megpróbálkoztam eggyel, de amennyire rossz lett annyi jó komment ment hozzá. Nem, nem azért mondom, hogy azt mondják, hogy az nagyon jó volt. Csupán azért, mert az tényleg nem volt jó. Sok volt benne a párbeszéd, kevés az érzelem meg a leírás. De most megpróbálkoztam eggyel. Eggyel ...

Az ízlésem egyenlő Horniéval. Ahogy ránk néznek el sem hiszik, hogy testvérek vagyunk, mert annyira különböző a külsőnk, de annál inkább egyforma az ízlésünk. Mind ketten ugyan azt az ételt szeressük és utáljuk együtt. Mind kettőnk nagyszájú, és szinte egy új, sajátos divatot hoztunk be. Többet veszekszünk, mint más testvérek. Horni fest, rajzol, rengeteget olvas, sőt, néha meglepődöm mennyire tájékozott minőségi filmek terén is. A zenei ízlése másmilyen, mint más kamaszé. Ő nem rajong a 20 éves fiúkért (csak egy bandáé). Ő inkább velem éli a rock együtteseket, és az 50-es évek zenéit. Rock? mint például a Rise Againts, Billy Talent ... Ugyanazokat az énekeseket tartjuk helyesnek, mint például Benjamin, aki a képemen is látható. Amennyire kemény, és bunkó annál inkább önzetlen. Mindenki önző idiótának hiszi,d e igazából még egy hangyáért is sírni tudni. Tegnap együtt jöttem vele haza, és egy kis rigó ugrált az úton sebesült szárnyal. Meg akarta fogni, hogy nehogy elgyúrják, de elbújt. Akkor egy idegen macska rátámadt. Kínszenvedés volt nézni, ahogy mindennél jobban élni akar, és menekül életéért. Horni elkergette a macskát, de a rigó megint csak elbújt. Este mentünk meccsre, és szívszorító volt látni húgom tekintetét, miközben a kis élni akaró rigó az úton volt eltaposva. Még este sírt is miatta. Állatvédő, talán a legnagyobb a világban. Nemrég voltunk cirkuszban, és egy erős, mondhatnám kövér férfi volt a nagymacskák idomára. megakarta mutatni az embereknek, hogy ártatlan, ezért rá állt, ugrált rajta, megmutatva, hogy az nem csinál neki semmit. Tesóm volt az egyetlen aki a néma csöndet megtörve felordított, hogy hagyja azt az állatot. A férfi kicsike bűntudattal, de abba hagyta a folyamatot amit szerintem folytatni szeretett volna. Igen, én szeretem a húgomat. <3 :3 (És vele együtt a nővéremet, és az öcsémet is, akire meg kívülről hasonlítok, húgom meg a nővéremre. Össze keveredtek a genetikai hasonlóságok bennünk. :'D ) 
 
 Macskái:
Fajtája: Amerikai rövidszőrü
Kora: 3090 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 6.6 kg
Gazdája: Emike4402
   
 
 
Házastársa: Dáma
Tapasztalat: 136 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák: Nincs
   
   
Boris
 

 

Fajtája: Maine Coon
Kora: 3108 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 6.7 kg
Gazdája: Emike4402
   
 
 
Házastársa: Boris
Tapasztalat: 138 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák: Nincs
   
   
Dáma
 

 

Fajtája: Maine Coon
Kora: 2924 napos
Neme: Lány
Testsúlya: 6.5 kg
Gazdája: Emike4402
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 27 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Olvas
Kiscicák: Nincs
   
   
Kira
 

 

Fajtája: Maine Coon
Kora: 2924 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 6.5 kg
Gazdája: Emike4402
   
 
 
Házastársa: Lizi
Tapasztalat: 27 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák:
Apa lesz...
   
   
Fenci
 

 

Fajtája: Maine Coon
Kora: 2856 napos
Neme: Fiú
Testsúlya: 6.4 kg
Gazdája: Emike4402
   
 
 
Házastársa: Nincs
Tapasztalat: 6 pont
Képességek: nincs
Törzskönyv: Nincs
Kiscicák: Nincs
   
   
Xafy
 

 


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2021 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat