Megosztás: f i
   Dragon Hope*~*
 
Dragon Hope*~* Sziasztok, kedves érdeklődők!
Biztosan szeretnéd tudni, hogy ebben a klubban miről is van szó, ha már az olvasással töltöd az időd. A  lényege egy régóta tervezett, precízebb szerepjáték. Szerintem néhányan még emlékeznek a „Pangea-The Camp is Killing” nevű szerepjátékra, ami nemrég drámai véget ért a gyilkos sziget megsemmisülésével. A tagok újdonsült szerepjátékot hoztak létre, melynek a neve Dragon Hope, azaz Sárkány Remény. Története egy fantáziaföldön játszódik, ahol az emberek megtehetik, hogy gondoskodjanak egy misztikus lényről, ami a sárkány lenne. Egy nap kiderül, hogy a szerepesek otthonát nagy veszély fenyegeti. Viszont az ő birodalmuknak van egy nagy előnye. A sárkányok! A felettesek azt a döntést hozták, hogy összegyűjtik az összes sárkánytulajdonost, majd a Tall Dragon nevű hegyen kiképzik őket. A hadseregből néhány értékesebb embert kiválasztanak, akiket több csoportban előre küldenek. (Minden jelentkező egy csapatban van. A több csoport csupán azt a célt szolgálja, ha valaki későn jön harcosként, a másik csoportból jöhet.) A résztvevők öt táborban cikázgatnak, közben megfigyelnek, legyőzik a néha kiküldött ellenállást és persze foglalkoznak a sárkányaikkal.

Tagok:

Lolax7 karaktere:
Név: Luna Flower
Kor: 16
Nem: lány
Tulajdonságok: Hidegnek és érzéketlennek mutatja magát, pedig olyan mint bármelyik másik ember. Nem riad vissza semmitől bármilyen véres tettekkel járjon is az. Nagyon nehéz elnyerni a bizalmát főleg mert ellöki magától az embereket. Általában első találkozáskor dönti el kit szeret és kit nem.
Történet: Egy aprócska és jelentéktelen országba született a virág földjére, az egyik gróf lányaként. Egy gyönyörű kastélyban lakott egy hatalmas fényűző birtokon teljes boldogságban. Jómódban és jó nevelésben részesült ám a lázadás kitörte után a kastélyukat, az otthonát és az addigi életét felégették. Csak ő élte túl így a király oltalmába került és szolgálóként dolgozott. Ekkor volt 13 éves. Egy év munka után beletörődött sorsába és kezdte megszeretni azt az életet. Hamarosan a lázadók betörtek a király városába is és mindent felgyújtottak és mindenkit megöltek vagy elfogtak. A lángoló házak között futott a mészárlók elől menekülve kormosan és véresen. Egy sikátorban bújt el ahol a palota mágusa holteste volt. Szatyrában világított valami, egy nagy tojás ami a közelségére kikelt. Egy sárkány volt benne még apró és védtelen. Lunát választotta lovasául. Ő megszökött a csatornában oltalmába véve a fiókát. Akkor kezdődött kettejük kapcsolata. Kinézete: Fekete haj, sápadt fehér bőr. Nagy fekete szemek, kb. 172cm magas és csont és bőr, de az arca azért telt.

Minni karaktere:
Név: Cherilee Darkness
Kor:17 év
Nem:Nő
Kinézet: Hosszú vállra omló fekete haj, ami csillog a nap sugaraiban, és egybeolvad az este sötétjével. Bőre hamvas fehér, szeme káprázó lila, ami elég egyedi, s bizony ez a természetes szemszíne. Nem olyan magas, vékony. A fiúk bizonyára olvadoznának csinos, szép méretű mellére, ha a lány nem lenne ellenséges. Sudár alakja van. Az arca barátságos, bájos. Tulajdonságok: Általában komoly és elzárkózott, viszont vannak barátai, akikkel kibontakozik, olykor másokkal is. Számára szimpatikus emberekkel barátkozik, akik nem mennek az idegeire és az elméjük megközelíti a száz százalékot. Elég okos lány, jól tanul. Jó emberismerő, és komolyan áll a dolgokhoz. Ügyes harcos, a munkáját is komolyan végzi, mindenre odafigyel. Jól bánik az íjjal, és elzárkózott stílusa ellenére igen kedveli az állatokat. Jól bánik a sárkányával és a hollójával. Általában a sárkányáról íjazva harcol, mellette a madara megy felderítve. A stílusa elég sötét. Kedvenc ruházata, amit nem restell egymás után rengetegszer azt felvenni, egy fekete kapucnis póló, amit fejére húz, egy bőrdzseki, egy fekete nadrág, és egy elég gótos cipő. Nem használ krémeket, se sminket, semmilyen dolgot, ami szebbé tenné. Ő a természetes szépséget kedveli, persze nem nagyon foglalkozik a külsődleges dolgokkal. Nagyon morbid tud lenni, amit a harcban imád kimutatni. Jó szeme van. Ért a technikai dolgokkal, a heckelés sem esik nehezére. Az interneten nem szokott lógni, semmilyen társadalmi oldalra nem megy, pusztán keresési célokra használja. Mindig kimondja a véleményét mindenre, akár személyekre is, hidegen hagyva mások érzelmét.
Történet: Cherileenek elege lett bonyolult gyermeki hétköznapjaiból, így elszökött otthonról. Végső szomorúságára elhatározta, hogy véget vet az életének, így elment a számára legzordabbként ismert helyre, a mocsárba. Szeménél megcsillant egy fénysugár, s mikor arra rápillantott, meglátott egy fényes gömböt, amiről akkor még nem tudta, hogy tojás. Ekkor bevetette magát az iszapba, s mikor már megértette, hogy meghal azt vette észre, hogy egy barlangban van, kezében a fényes gömbbel. Mikor az megmozdult a lány megijedt, de mikor kikelt boldogan látta, hogy egy fekete sárkány tulajdonosa lett.

Eddig ennyi...
 Tagok:
 
Mr.AnyádTetvesDög <3 :33 *q*
 
 
 
szépség
Molly
Lódika
mini
démon
hántör
minerva
sziszi
Nyávi ♥
Melló
Felhõ
minni
Tinédzser kor, amikor a felnőttek azt mondják lesz roszabb is, mint néhány szerelmi bajnál, veszekedéseknél. Hmh.... Mimu vagyok, de nem ez az igazi nevem, hat éve boldogítom az oldalt. Minden ember színesíti a társaságot, de elmondom én milyen színekben pompázom.
Piros: Azért, me

 
  ▲  Lilcsó papa ▲
 
 
 
Fényes és Gyémánt
juniorka
Pisztácia
Szivárvány
Sassy
Harry
Bundás
Sandy
Liliana2002b
Engedd, hogy az álmaid nagyobbak legyenek, mint a félelmeid; s tetteid is legyenek hangosabbak, mint a szavaid

Mert kell és akarom elmegy én feladom


Luigim,LuigimLuigimLuigimLuigimLuigim...♥ 
Tabiii*ww*
 
 
 
Hógolyó
Manó
cicó
Tomas
Hamu
Balu Maci
Kaktusz
Tigriske
eshly
tap
Harry♥George
Norcica
PINK FLUFFY UNICORN DANCING ON RAINBOWÍrj nyugodtan, nem harapok, max megkóstollak egy kicsit. Csak előtte lécci mondd el, hogy miért írtál, mert egy egyszerű "szia mizu"-ra nem fogok válaszolni :D de akkor se, ha az írásod hemzseg a helyesírási hibáktól :D és házassági aj

 
Luca
 
 
 
Josephine
Summer♥
Rebcsii☺
Üdv. :)

Bizonyára észrevettétek, hogy kevesebbet tevékenykedek az oldalon, talán havonta lépek fel.

Nos, jönnek a feltételezések, hogy feltörtek-e, vagy meguntam a játékot (ami kb 6 év után nem lenne csoda), hogy a tanulás miatt nincs időm stb. Ezek egyikéről sincs szó. A

 
Kori, Koki XD
 
 
 
Abi
sztár
Fiúú
Sztár
*Korina*
15 éves vagyok.

 
Pillecuki :3 ♥,  Nutella:33 *-*
 
 
 
Zsófia
Cuki
Hógolyó
tyrt
Cirmi
Kartazu
Micike
Cunci
яαωя.~♥
Macskák Klubbja

 
^.^
 
 
 
Kinga
Ricsi
Ivett ♥
Elenám <3
Brenda
Lizus
Yvette
Király
Szabina
Nina
Stella
Yvette

 
 
 
 
Annamária456
▓Daniéla♥
IDE TÖBBET NE ÍRJATOK LEVELET, MERT NEM JÖVÖK FEL TÖBBET ÉS A LEVELEKRE SE FOGOK VÁLASZOLNI!

EZ A FELHASZNÁLÓM PÁR HÓNAP MÚLVA BIZONYÁRA MEG FOG SZŰNNI!

 
 
 
 
1 falat krumpli
1kiló krumpli
Hello!!!!!!!!!! A nevem Krump Li...

 
 
 
 
Pamacs♥
Nyammi♥
Wattacukoj♥
Momo♥
Cili♥
Csoki♥
Dream♥
Cat♥
Misu♥
Nikolom
FehérCsoki ♥
Living without passion is like being dead.~

17 | lány | imádok olvasni, bár lenne több időm | kpop multifandom | anime | csak a tanulás alig várom az érettségit :’) |<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat