Megosztás: f i
   Könyv/Film/Zene Ajánló
 
Könyv/Film/Zene Ajánló Ezt a klubot azért csináltam, hogy megmutassam nektek, hogy én milyen könyvet, filmet, valamint zenét szeretek. Valójában csak úgy unalomelűzésképp készül a klub, de kitudja, lehet megszerettek 1-2 filmet, zenét (:

1. Film: Egy kutya négy élete

Nagyon jó, higgyétek el, valami csodálatoooooooos! Egy kutyáról szól, akit a gazdája nagyon szeretett, de a kutyus elhúnyt. Bailey, vagyis a kutya a másik életében rendőrkutyaként, és lányként élt tovább, de ott nem tartott sokáig az élete. A harmadik életében már megint egy új gazdit kapott, kis törpekutyaként élt tovább. Azonban ott is elhúnyt. De a negyedik életében nagy csámborgás után visszatalált 1. gazdájára, aki már elég öreg volt. Persze még emlékezett Bailey-re. Ám gazdija párja, Hana (ha nem jól írtam, akkor bocsi) is szerette a kutyit, és emlékezett rá. Az emlékekből megmaradt, mikor kergette a farkát, a sok ügyesség a labdájával. Mivelhogy másik testben éledt Bailey, szintén nagykutyaként, így nem tudhatta a gazdája, hogy ki lehet. Csak arra gondolt, hogy átlagos kutya lehet. De mikor labdáztak, a mutatványát bemutatta Bailey, amit még vele tanult. A "főnök" szóra mindig ugatott a kutyus, és ezzel rájött a gazdija, hogy ő Bailey, a saját kutyája.
Nagyon jó, nézzétek meg, könyvben is megvan biztos, de filmbe is nagyon szuper. Aki ezt kibírja sírás nélkül... le a kalappal :"D Én nem bírtam, az utolsó élete nagyon szomorú volt, de szép is. (jah, és az egyik kutya neve benne az, hogy Roxi Mint az enyém, de meghaltam benne :'c xdd)
Egy kutya négy élete
Tessék, itt egy link is, nézzétek meg, szupcsi xd

És egyébként könyvben sokkal másabb, ott is elolvashatjátok, csak azt nem találom interneten.


2. Könyv: Harcosok törzse (Warrior cats)

Ez viszont egy angol könyv, film nem hiszem, hogy van róla, csak pár animáció. Könyvbe viszont ez is másabb, igazából nem mondom el miről szól, van linkem, olvassátok el 318 oldalas, de az izgalmas részeknél csak úgy röpül az idő. Link: Warrior cats
Ez valami nagyon jó történet, igaz, hogy a legvégét én sem olvastam el, de majd tervezem továbbolvasni az elejétől. Nagyon jó, macskákról szól, akik harcolnak.


/szerk./
 Tagok:
 
Loser
 
 
 
Tigriskarom
Homokvihar
Kyle
Tűzcsillag
adri
Pettyeslevél
Kékcsillag
Szürkemancs
Cloudtail
Brightheart
Warrior cats fan
Regisztráció: 2018. 01. 13.

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Tedd ki te is, ha van olyan személy, akinek örülnél ha látnád akár 1 percig is..♥
▬▬▬▬▬▬▬▬▬


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat