Megosztás: f i
   Cats life
 
Cats life Ez a szerepjáték az újságban található meg.ITT
Ha elérjük az 1000 kommentet, beküldök egy új cikket.
Jelenleg a kommentek száma(kb.): több mint 900

!!A KÉPEKET NYUGODTAM LOPD, DE HA MEGTESZED AZZAL SEMMIT NEM ÉRSZ EL. MÁSOK EME KÉPEK MEGTALÁLÁSÁRA TÖBB NAPOT FORDÍTOTTAK, TE PEDIG CSAK SZIPMLÁN LEMENTED. NEM SZÉP DOLOG!!

Nagyon sokáig eltüntem az oldalról, mivel az iskola eléggé beleszól a szabadidőmbe...
Beküldök egy új cikket!


Nos akkor, történet:
Minden macskának van élete. Mármint a gazdákon kívül... Biztos te is elgondolkoztál már azon, hogy vajon mit csinál a te egyetlened amikor te nem vagy otthon.
A történet egyszerű, igazából ti írjátok. Amikor a cicák megunják az otthon létet és a lustulást, akkor elindulnak felfedezőútra (igen, akár este is) és vagy vadásznak, vagy pedig összefutnak pár macskával. Persze a macskák körében gyakoribb a verekedés mint a haverkodás főleg a kandúroknál. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek barátok, mert vannak. Csak nem egyből úgy kezdik hogy: "áá sziaa, én xy vagyok gyere beljebb!". Nem. Remélem ezt tudjátok. Az erdei macskák (a vadmacskák) törzsekben élnek. A kóbor macskák pedig alkalmazkodnak.


Helyszín:
Egy elég nagy és forgalmas város. Ha kimegyünk a "szélére" ott egy erdő van, amelynek közepén egy patakocska is folyik. A heky lábánál van a "veszélyesebb" erdő, ahol a törzsek élnek.

Szabályok: (kérlek olvasd el!)
> Természetesen neveldénk szabályai
> Ne irányítsd más karakterét (kivéve ha engedélyt kaptál rá)!
> Először csak 4 karaktered lehet! (mivel később úgy is fognak születni kismacskák, és akkor (ha te úgy döntesz) akkor a macskád gazdája befogad egyet. Ekkor azt a macskát is te irányítod és leírást is kell róla adnod.)
> Ha úgy döntesz, hogy a gazdád egy új állatot hoz a házhoz, akkor azt is te irányítod, viszont nem lesz a karaktered!
> Ha házimacskád van, akkor adj leírást arról, hogy hányan és kik (név nem kell) laknak vele együtt, illetve ki a gazdája (aki foglalkozik vele)! Ezt a "családja" pontban írhatod le
> Ha kóbor macskád van, akkor add meg, melyik területeken szokott leginkább lenni! Ezt az "egyéb" pontban írhatod le.
> Mivel városban vagyunk természetes, hogy - ha házimacskád van - van szomszédja, ahol feltehetőleg van állat. Ezt az állatot is te irányítod, viszont nem a karaktered! (De ha úgy döntesz az egyik karaktered a másik karaktered szomszédja, akkor azt jelezd!)
> Ha a macskádnak kiscicái születnek, akkor add meg hogy mennyi illetve a nemüket és a színüket is!
> Csak akkor játszhatsz, ha a karaktered el van fogadva!
> A karaktereket csak én (Marshmallow) és Whiskey fogadhatjuk el! Ha valaki más írja, hogy "elfogadva" akkor azt ne vedd figyelembe!

Karakterlap:

Név: (rátok bízom,)
Nem: (kandúr/ kandasszony xD)
Kor: (lejjebb találsz pontos leírást erről)
Családja: (kiknél él/kóbor, van-e más macska az életében(kölyök/testvér/csak úgy xD))
Lakhely: (nem utcát kérek, hanem, hogy a város közepében, vagy szélén, esetleg sehol mert kóbor... stb)
Tulajdonságok: (pár monda arról, hogy milyen a természete (nem kérek kisregényt!))
Történet: (ismét pár mondtat, később úgy is kérdezősködni fognak a történetéről)
Fajtája: (persze ha keverék akkor azt írd ide)
Kinézet: (kép!!!)
Egyéb: (ez nem muszály, csak ha úgy érzed valamit még fontos tudnunk a cicádról)

Egy kis segítség a macskád korához:
Kölyök: születéstől 6 hónapos korig
Ifjú: 7 hónapos korától 2 éves koráig
Felnőtt: 3 éves korától 6 évesig
Középkor: 7-től 10-ig
Öregkor: 11 éves korától 14-ig
Időskor: 15 év felett (nagyon ritka)

A történet szövődése közben ki fognak alakulni csapatok, remélem ez természetes ;)

Karakterek:

Enyéim/Marshmallow:

Név: Kávé
Nem: kislány :3 (nőstény)
Kor: Kölyök (3 hónapos)
Családja: Egy anyuka, egy apuka és egy kislány. Ő leginkább a kislányé, viszont etetni az anyuka eteti.
Lakhelye: A város közepében laknak egy családi házban, ahol hatalmas kert van. Az a kert csak az övé meg az öreg Huskié. Kávé a teraszon kapott egy kis házikót amit az apa rakott össze. Nagyon szereti, mert jó meleg van bent. A kutyával nincs baja, bár szokott vele játszani (igaz az öreg kan csak hagyja magát, hogy a kiscica játszon a fülével)
Tulajdonságok: Kíváncsi, hiperaktív, pozitív élőlény. Mindenki felé nyitott.
Történet: Pár hete került ehhez a családhoz. A kislány kapta ajándékba és rögtön a kávé nevet kapta. Szeret itt élni. A területet még nem igazán fedezte fel, még a kertet sem nagyon.
Fajtája: szomáli cicus
Kinézet:
Egyéb: Egyenlőre nincs :3

Név: Silver
Nem: kandúr
Kor: Ifjú (2,5 éves)
Családja: Egy fiatal házaspárnál "lakik", hisz ők csak befogadták, igazából kóbor macska. Rajta kívül van két kutya is; egy Berni pásztor és egy Mastiff. Igen, elég nehézkes két kutyával élni...
Lakhelye: Úgymond a város közepén lakik. Elég sokat császkál, de fél éve otthonának hívja a házaspár (és a két kutya) házát.
Tulajdonságok: Szereti a nőstény macskákat megkörnyékezni...
Van pár "haverja" akikkel jóban van, rajtuk kívül elég passzív a kandúrokkal, főleg ha az ő területére lépnek. (ha a kertjébe betéved egy macska, azt minden előzmény nélkül megtépi)Nagyon makacs és nem szereti ha parancsolnak neki. Remek vadász illetve kicsit egoista. A kismacskákkal általában kedves, de ha úgy van kedve akkor szivatja őket. Mindent magától sajátított el, hisz már kiskorában kitették...
Történet: majd idő közben megtudjátok :3
Fajtája: igazából a rák se tudja xD
Kinézet:
Egyéb: Nem engedi senkinek, hogy megsimogassa. Még a "befogadóinak" se.

Név: Midnight (Jelentése: Éjfél)
Nem: kandúr
Kor: 3 év
Családja: Teljes mértékben kóbor, már születése óta az. Legalábbis így emlékszik, a gyerekkora teljesen kiesett... Anyja első kölyökként hozta világra, megáldva egy testvérével.  Pár hétig együtt nevelkedett tesójával, de utána mikor már járni tudott elkóborolt. Az erdőben rátalált egy felnőtt kandúr, aki maga mellé fogadta. Azt a kandúrt egy éjszaka egy kamion elgázolta, azóta nem kötődik senkihez.
Lakhely: Az erdő és a város széle. Sokszor átmegy a hegy lábához ahol a "veszélyes erdő" van.
Tulajdonságok: Alapvetően szelíd, nem szereti az agressziót. Ám ha valaki rossz fát tesz a tűzre, akkor elég könnyen odakap. Nem barátkozós típus, nehezen enged bárkit is a közelébe nevelőapja halála óta. Korához képest elég bölcs macsek.
Fajtája: keverék
Kinézet:
Egyéb: Ha nem egyedül van, akkor a kék szemét becsukja, hogy ne lássák és ne az legyen az első kérdésük, hogy miért ilyen a szeme. Apropó szeme, a kékkel nem lát valami jól, szinte nem is lát vele. Titkos vágya megtalálni a testvérét, akiről azt se tudja, hogy fiú vagy lány...

Név: RoseLight (Zoey a "titkos" neve, hisz ezt anyja után kapta, kevesen szólítják így)
Nem: nőstény (egy vérbeli kandasszony xD)
Kor: 1,5 éves (ifjú)
Családja: A Villámtörzsbe való volt, már születése óta. Apját nem ismerte. Egyetlen testvérkéje volt, de ő kiskorában el vándorolt és azóta nem hallott róla. Később anyja meghalt egy kutya támadásban. Amiben egy ember is ott volt.(erről majd részletesebben később) Akkor volt az a pont az életében, amikor elhatározta, hogy beáll egy törzsbe, harcos lesz és kiirtja a kutyákat. 
Lakhely: Az erdő veszélyesebb oldala, a szél törzsbe.
Tulajdonságok: Mit ne mondjak szép cica... Szemeire mindenki irigykedik. Elég sok kandúr probálkozott nála, mert elmondásuk szerint (is) egy szép cica. Általában csendes, nem szeret a középpontban lenni. Ellenben ha harc van, na akkor aztán mindenki menekül. Ha idegen jön a területére vadászni, könnyen megtámadja az illetőt. A törzsi tagokkal kedves és segítőkész. Az idegenek előtt nem nyíl meg, és a törzsbelieknek is csak kevesüknek beszél a múltjáról.
Történet: A Villámtörzsben elkezdett harcosnak tanulni, de az a törzs feloszlott.(akkor volt kb fél éves) Anyjával kezdte járni az erdőt. Anyját lvesztette a kutyák miatt. Felkerekedett és beállt a szél törzsbe. Ott igazi harcos vált belőle.
Fajtája: Keverék, anyja egy mogyoróbarna macska volt.
Kinézet:
Egyéb: Csak ketten vannak(voltak) akik Zoey-nak szólítják. A régi Törzsvezetője(a Villámtörzsbe), a mostani törzsében a legjobb barátja(azt hozza valaki?).
(Rose és MidNight testvérek, de egyikőlyük se tudja)
gazni:

Név: Miss Clew
Nem: Nőstény
Kor: Ifjú, 8 hónapos.
Családja: Egy nagyon rendes családnál él, akik örökbefogadták őt. A családban egy anya, egy apa és öt gyerek van (akik most összemennek, de nem tudok megszabadulni Liferoéktól. xD Anna 3 éves lesz, a két D 4 és fél, Eric 6, Henry pedig 9). Jelenleg még egyedül van, de mivel állandóan összeveszik (ez értelmes szó?) rajta az öt gyerek, ezért tervezne neki társat.
Lakhely: Uhh, hát a közepének a szélén. xD A szomszédságukban meg majd lesz aki lesz.
Tulajdonságok: Ő egy olyan cica aki kedves. Alvás közben, közvetlen előtte és utána. Amúgy egy igazi kisördög. Vagyis az emberek ilyenkor Démonkának hívják, pedig ő csak játszani akar. De mivel még kicsi, ezért senkit és semmit nem karmolt még szét. Nagyon emberbarát amúgy, nem fél tőlük, bárkivel szívesen jászik és bárkinek hagyja, hogy megsimogassa. Nem éppen bújós fajta, tekintve, hogy mikor nem álmos, akkor ugrál, karmol, futkos, hempereg, olyan mint egy katona. xD Csak kicsibe és macskába. Amúgy nagyon aranyos egy teremtés. <3
Történet: Anyja egy szegény család macskája volt, szülés közben meghalt. 6 testvére született, ők még most is ott vannak a családnál, de Clew elszökött, miután már nem volt szüksége az anyatejre.  Maga sem erti miért tette ezt, de ma már nem bánja. A sintér szinte azonnal elkapta, és elég hamar örökbefogadták Liferoék. Azóta velük él és nagyon megkedvelte őket. Apját nem ismeri.
Fajtája: Tonkinéz
Kinézet: https://www.pets4homes.co.uk/images/articles/3521/large/siamese-cat-colour-genetics-5702903c531fe.jpg
Egyéb: Muszáj pontos j, de asszem nincs semmi.

Dezoxiribonukleinsav:

Név: Áfonya (zokni)
Nem: nőstény
Kor: Ifjú (8 hónapos)
Családja: Egy kedves öreg nénivel él együtt, egészen kicsi korától fogva.
Lakhelye: A város szélén, egy kicsi kertes házban. A néni beengedi a macskát a házba is, sőt van egy külön fotelje is. Amikor kint van, általában a kis kosárkájában fekszik.
Tulajdonságok: szelíd, segítőkész és kalandvágyas (ez létező szó? Ha nem, akkor most már az xD) cica. Persze semmiképp sem hagyná el az öreg nénit aki felnevelte, hisz tudja, a néninek szinte csak ő van...
Történet: Egy fajtiszta Ragdoll mama egyik virgonc kis kölyke. Az öreg néni egyből kiszúrta őt, és rögtön el is vitte. Ő vigyáz a nénire, és a néni reá.
Fajtája: Ragdoll
Kinézet:
Egyéb: különlegessége, hogy ő egyáltalán nem olyan mint a többi ragdoll macska, mivel az ő pofáján nincs barna folt. Neki a tappancsain lettek barna "papucsok". Ezért is kapta becenévnek a zokni nevet.

Whiskey:

Név: FireStar ( nincs becézés, nagyon közeli barátainak esetleg Fire )
Nem: kandúr
Kor: felnőtt ( 3 és fél év )
Családja: Szüleire és a legtöbb testvérére nem emlékszik. Egyetlen húgát viszont ismeri, illetve az unokaöccsét. Amúgy az erdőben él, kóborol.
Lakhely: Az erdőben él, elég közel a városhoz, egy tölgyfa nagy odvában.
Tulajdonság: FireStar egy nagyon erős, okos és cseles kandúr. Harcokban tökéletesen teljesit, eddig mindig győzedelmeskedett. Vadászatban sem marad le, könnyedén elfog kisebb állatokat. Egy rettentően nyugodt, korához képest okos kandúr. Nem dönt elhamarkodottan, mindenre nyugodtan reagál. Idegenekkel kissé agressziv és goromba, de idővel megkedveli az illetőt és kedvesebb lesz vele. Barátaival viszont nagyon kedves és védelmező. Ha már a barátaival tartunk... nincs senkije. Nem kötődik senkihez, nincsenek szerettei. Csakis a húga, akit nagyon ritkán lát. Illetve egy elég fiatal nőstény cica, aki egyik szeme elvesztése után FireStar- hoz csapódott. A kandúr megkedvelte a kitartó kis cicát és szárnyai alá vette.
Történet: Egy kedves családnál született. Testvéreire nem emlékszik, csakis a húgára. Fél évesen elszökött az erdőben, ott pedig csatlakozott egy csapathoz. Kiharcolta magának a vezér cimet, viszont alig pár hónap múlva a többi macska meghalt, otthagyta vagy elfogta őket a sintér, esetleg gazdára találtak. FireStar magára maradt, igy mikor a kis BrightHeart megkérte, hogy nevelje fel magához vette és felnevelte. Azóta is együtt élnek.
Fajtája: keverék/ házimacska nem tudom
Kinézet:
Egyéb: -

Név: BrightHeart ( nincs beceneve, bár rengetegen csúfolják Lostface- nek )
Nem: nőstény
Kor: ifjú ( lassan 2 év )
Családja: Senkije sem maradt, a családja meghalt. Az egyetlen barátja is odaveszett egy kutyák elleni harcban. FireStar a nevelőapja, tanitója.
Lakhely: Az erdőben él, elég közel a városhoz, egy tölgyfa nagy odvában.
Tulajdonság: Egy kicsit félénk és halk macska. Nem nyilik meg senki előtt, nem szeret barátkozni. Egyetlen olyan macska, akit szeret és megnyilik előtte FireStar. Csakis vele kedves, aranyos és barátságos. Alapból nagyon hiperaktiv, minden kalandban benne van, a feladatokat is nagy élvezettel hajtja végre. Harcban nem teljesit vala jól, vadászatokban viszont annál inkább. Érzékszervei nagyon jók, a legkisebb zajra is felfigyel, minden állat vagy macska szagát megismeri. Nagyon jól mászik fára, karmai nagyon élesek.
Történet: Mindenkije meghalt még kiskorában, mikor fél éves volt. Onnantól kezdve magában élt egy nagyon jó barátjával, akivel kilenc hónapos korában egy harcba keveredtek néhány kutyával. Ő csak az egyik szemét vesztette el, a barátja viszont meghalt. Alig élt, mikor FireStar rátalált és azóta vele él.
Fajtája: keverék/ házimacska
Kinézet: Amúgy a szeme zöld, csak sok helyen kék.
Egyéb: Sokszor hord virágot a fején/ szemén.

Név: Graffity
Nem: kandúr
Kor: kölyök ( 6 hónap )
Család: Kiskorában a szülei elhagyták, azóta egy kis családban él, ahol nem szeretik túlzottan.
Lakhely: Valahol a város közepén, egy kis családi házban.
Tulajdonság: Graffity egy mogorva, harcias kandúr aki elég erős korához képest. Gyors és nagyon cseles kis kölyök, nehéz elkapni. Nem valami játékos, inkább alszik vagy eszik. Nem szeret vele egyidős kölykökkel játszani, őket általában megtépi. Az idősebbekkel jobban elvan, korához képest elég okos. Nagyon hamar tanul, szeret új dolgokat kipróbálni.
Történet: Szüleinek nem kellett, ezért otthagyták az utcán. Egy kis család vitte haza, ahol egy kis ideig törődtek vele, azóta viszont néha rá sem néznek.
Kinézet:
Egyéb: Utálja a kutyákat és a nála fiatalabb kölyköket.

Név: Wena
Nem: nőstény
Kor: ifjú ( 2 éves )
Család: Apja egy Szél törzsi kandúr, az anyja pedig egy Villám törzsi nőstény volt. Két testvére van, ők viszont a Szél törzsben élnek, még ő vándorol az erdőben.
Tulajdonság: HollyLeaf egy ritka gyönyörű nőstény. Ügyes vadász, könnyedén elkapja a prédáját, viszont harcokban sem marad alul. Korához képest elég bölcs és okos, bár sokszor dönt elhamarkodottan. Nem valami harcias, ok nélkül nem támad, viszont előszeretettel visszapofázik másoknak. Barátai egyenlőre nincsenek, egyedül él. Családját utálja, mivel sok fájdalmat okoztak neki. Gyors, cseles egy lény, aki inkább lefárassza ellenfelét és utána támad.
Történet: Apja a Szél törzsben él, anyja pedig a Villám törzs orvosmacskája volt. Két testvére volt, mind a kettő kandúr, akiket nagyon szeretett. A Villámtörzsben élt, mikor az szétesett több ok miatt is, így testvérei apjához mentek, az anyja pedig az emberekhez, így egyedül maradt. Egyetlen barátja Fallen Leaves meghalt, azóta ilyen zárkózott.
Kinézet: (ezen Fallen Leaves is rajta van)
Egyéb: Két bátyja van, LionBlaze: és Jayfeather: . Illetve lejgobb barátja, aki meghalt Fallen leaves:

Mókuskám:

Név: Little Charlie (csak Charlie röviden xd)
Nem: Kandúr
Kor: Ifjú (8 hónapos)
Családja: Az apja egy maine coon, az anyja pedig egy háromszínű keverék macska. Négy testvére van, az anyjuk elhagyta őket. A nevelőanyja Ravenstar, a nevelőapja pedig egy kandúr, akiről a nevét kapta.
Lakhely: Az utcán élt, most már az erdőben.
Tulajdonságok: Kedves, szelíd kiscica. Különleges hangja van. Egyedül ő örökölte az apja hosszú szőrét az öt testvér közül. Szeme zöldnek látszik, de ha közelebbről nézzük, inkább sárgának látjuk.
Történet: Az utcán született öt testvérével egy bolt raktárának az udvarán. Az anyjuk pár hetes korukban elhagyta őket. Egy házimacska talált rájuk, aki elvitte őket a házához. Később a kandúr megismerkedett Ravenstarral, a Vér törzs új vezérével. A nőstény megígérte a házimacskának, hogy gondoskodni fog az öt kiscicáról. El is hordták őket a Vér törzshöz.
Pár hónap múlva a Vér törzs újra küzdeni kezdett, hogy kapjanak egy részt az erdőből. Végül kibékültek a többi törzsi macskával és azok beengedték őket az erdőbe.
Fajtája: Félig maine coon, félig házimacska
Kinézet:
Egyéb: -

Név: Ravenstar
Nem: Nőstény
Kor: Felnőtt (4 éves)
Családja: A szüleiről semmit sem lehet tudni. A nevelőapja Scourge volt. Két kölyke van és öt nevelt kölyke, a szerelmét Charles-nak hívják, akiről az egyik nevelt kölykét nevezte el.
Lakhely: Az erdő
Tulajdonságok: Túlságosan kedves. Sokszor elengedi az áldozatát. Nem érdekli őt, hogy a törzséből hány macskának van olyan szerelme, aki nem tartozik a Vér törzshöz. Viszont hogyha bosszút akar állni, akármennyit is könyörög az áldozata, nem engedi el. Fogai szokatlanul hosszúak, farka lompos, a nyakán egy fehér folt van. A két hátsó lába szintén fehér.
Történet: A Folyó törzsben született. Mikor még nem volt harcos, egy csatában súlyosan megsérült és a macskák otthagyták a mezőn. Scourge, a Vér törzs akkori vezére hazavitte és felnevelte. A nőstény cica harcosneve Ravenstorm lett. Scourge két helyettest választott, őt és Bone-t. Egy csatában Scourge és Bone meghaltak, és Ravenstorm lett az új vezér. Természetesen a nevét is meg kellett változtatnia Ravenstarra. Nehezen tudta elfogadni, hogy a nevelőapja már nem él.
Később megismerkedett Charles-szal, és szerelmesek lettek. Két kiscicájuk is lett, Bluetail és Crystalclaw. Bluetail-t megölte az egyik Vér törzsi áruló, akit azonnal száműztek.
Ravenstar egyre többet ment a városba, és összebarátkozott egy kandúrral, akitől az öt kiscicát kapta. Stripe-nak szólította a házimacskát, mivel a Cicán kívül nem volt másik neve. A törzs elől Ravenstar nem igazán titkolta az új barátját, mivel tudta, hogy a törzse nagy részének másik törzsből való szerelmük vagy barátjuk van.
Fajtája: Sima keverék macska
Kinézet:
Fiatalabb korában: 
Egyéb: -

Név: Charles
Nem: Kandúr
Kor: Felnőtt (4 és fél év)
Családja: Mint említettem, a szerelme Ravenstar, két kölyke Bluetail és Crystalclaw, és rajtuk kívül még öt nevelt kölyök. Két testvére van. Az apja egy vadmacska, az anyja házimacska.
Lakhelye: Az erdő
Tulajdonságok: Kis termetű macska, de nagyon jó harcos. A törzséért bármit megtesz. A hasa, a farka vége és a mancsai fehérek.
Történet: Egy házban született. Két testvére volt, Lilly és Alex. Lilly nem látott jól, ezért Charles mindig segített neki. Egy nap a kandúr nagyon furcsát álmodott, amiből annyit értett, hogy csatlakoznia kell a Vér törzshöz. El is ment, Lilly-t magával vitte. Alex nem akart velük menni, ahogy az anyjuk sem. Scourge megtanította a két testvért harcolni. Egy nap Scourge új macskát hozott a törzsbe, Ravenpaw-ot, (nem a könyvből, ez egy másik Ravenpaw xd) és nagyon jó barátok lettek. Scourge őt is felnevelte és harcosnevet adott neki. Kiválasztotta helyettesnek Bone-nal együtt. Miután one és Scourge meghaltak, Ravenstar lett a vezér, a helyettes pedig Lukrécia (őt szerep közben fogom hozni). Ez után Charles szerelmes lett Ravenstarba, é kiscicáik is születtek. Blackstar, az Árnyék törzs vezére elhagyta a törzsét és harcosként csatlakozott a Vér törzshöz. Charles legjobb barátjává vált, mindig együtt mentek vadászni. Charles és Ravenstar kölykeit is ő tanította meg harcolni.
Egy nap Charles észrevette, hogy Ravenstar egyre többet hiányzik otthonról. Megtudta, hogy a szerelme egy házimacskával barátkozik, aki adott neki öt kismacskát. Charles örült az új kiscicáknak. Egy nap elment a házimacskához, hogy elmondja neki, hogy milyen szépen növekednek a kölykök. Mikor meglátta a fekete kandúrt, rájött, hogy az a féltestvére. Felajánlotta neki, hogy ő is csatlakozzon a Vér törzshöz, de a kandúr inkább ottmaradt a gazdájával.
Fajtája: Félig vadmacska, félig házimacska
Kinézet:
Egyéb: -

nonti:

Név: Ezüst
Nem: Kandúr
Kor: Ifjú(2 éves)
Családja: Egy kislány, egy anyuka, egy apuka, egy vele egyméretű yorkshire terrier kutya, egy örökmozgó, túlságosan hiperaktív Jack russel terrier, egy Golden retriver, egy óriási berni pásztor, még rengeteg házi-és haszonállat.  Macska rajta kívül nincsen a farmon(vagyis még, erről az egyéb részben lesz szó).
Lakhelye: A város szélén, a farmon.
Tulajdonságok: Barátságos cica, de a területére behatoló idegen macskákkal nagyon kegyetlen. Szeret bóklászni a környéken, találkozni négy barátjával, amikor a kislány nincs otthon, különben a többi idejét otthon tölti a családjával.
Történet: Egy macskatenyésztőtől vette meg a kislány anyja a lánynak, eleinte félt, de a lány türelmének, biztatásának, törődésének és kitartásának hála már nem fél, inkább barátságos. Azóta ott él a tanyán, szereti az őket körülvevőket(a yorkie kivételével, ő nagyon  idegesíti, és piszkálják egymást).
Fajtája: házimacska
Kinézet:
Egyéb: A kutyák közül nagy barátja a Golden retriver, mondjuk úgy, hogy ő a pótanyja, a Berni pásztor pedig a pótapja, a Jack russel a testvére, a két örökmozgó sokat futkározik és ugrálk együtt. Ez a négy állat szinte egy család, még ha nem is egy családba taroznak. Tagja egy öttagú kandúrbandának a környéken, a családján kívül csak ők vannak neki. Szeretne lány cicák kedvében járni, de nem igazán sikerül szegénynek. Van egy kóbor cicalány a környéken, akinek a lány minden nap tesz ki ételt, és nem engedi meg, hogy ő egye meg a finom falatokat. A kislány túlságosan sok időt tölt vele, amint meglátja, és vele már nem foglalkozik annyit. Ezért megutálta, irigy a cicalányra. Egy szép napon viszont tisztázott mindent a cicával, a családja tagjává vált, befogadták őt, és szerelmesek lettek, lett négy szép kiscicájuk(őket nem szánom karakternek).

Név: Cirmi
Nem: Lány
Kor: Ifjú(2 éves)
Családja: Nincsen családja, a szülei elhagyták őt, még kiskorában, a kóbor macskákkal sincs túl jóban, tehát, nincs senkije.
Lakhelye: Nincsen lakhelye, többnyire a városban császkált, néha elment a város szélére is.
Tulajdonságok: Visszahúzódó, mert megszokta, hogy mindenki bántja. Szomorú élete van, mert nem szereti senki, nincs senkije. Sovány cica, alig van ennivalója, gyenge és csúnya.
Történet: Még kiscica korában elhagyták a szülei, mert sántának született, egyedül, nagy nehezen eléldegélt, közben meggyógyult a lába is. Később történt vele, hogy megváltozott az élete(majd az egyébnél).
Fajtája: Keverék, senki sem tudja, milyen fajta van benne.
Kinézet:
Egyéb: Ő az a cicalány, akit elkezdett gondozni a kislány, ezüst gazdija. Később befogadták őt a városszéli farmon, így lettek barátai, egy szerelme, azaz Ezüst, és négy kiscicája.

Dipsy:

Név: Lynx
Nem: Kandúr
Kor: 2 éves
Családja: Szüleitől kis korában elszakadt, így családjának az őt gondozó családot és Frisk nevű lakótársát hívja (aki egyébként egy kölyökhusky )
Lakhely: A város szélén lakik egy kertes házban.
Tulajdonságok: Okos, taktikus típus, viszont képes néha túlgondolni dolgokat. Hidegvérű típus, nem szokott túl sok érzelmet kimutatni, nem becsül alá senkit, viszont eléggé arrogáns és szereti kihozni az ellenfelét a sodrából (mégha ez nem is így látszik). Macskához illően fürge, jó az egyensúlyérzéke és igencsak élesek a karmai (sokszor magának élezi), viszont erősnek nem a legerősebb, ezért is hagyatkozik inkább az eszére és az ügyességére. Nem feltétlenül utálja a kutyákat, viszont Frisk az egyetlen eb, akit feltétlenül megtűr maga mellett.
Történet: Még 6 hónapos volt, hogy apjával elment az erdőhöz, ahol azonban elszakadt apjától és eltévedt. 3 napnyi bolyongás után sikerült visszatalálnia a városba, azonban a hazautat már nem tudta, így az utcára került és saját erejéből kellett megélnie. Titokban leste el más kóbormacskáktól, hogyan is kell használni az adottságait, azonban ő a kutyák elleni harcban inkább kicselezte és legyengítette a támadóit, mintsem hogy elfutott volna vagy fára mászott volna. 1 éves és 7 hónapos korában fogadta be egy egy-gyerekes család, ahol első nagy feladata az volt, hogy összeszokjon a lakótársának nevezett kölyökkutyával (ami végül nem volt túlzottan nehéz a kutya naívsága miatt).
Fajtája: Bengáli-Karthauzi keverék
Kinézet:
Egyéb: Sokszor megesik, hogy Frisk követi, ha megy valahova.

P.kata:

Név: Raphael(Ra)
Nem: kandúr
Kor: 5 éves - felnőtt
Családja: Egy felnőtt egyedül élő férfinél lakik, a város, ő az ottani egyetlen macska, a testvéreivel nem igazán tartja a kapcsolatot, de nincsenek is jóban, szóval ha összetalálkoznak akkor a bajszuk is összeakaszkodik.
Lakhely: A város közepe felé, de van olyan hogy messzebb elkalandozik és máshol alszik.
Tulajdonságok: Egy csendes macska, szívesebben kommunikál mozdulatokon keresztül a fajtársaival, a nyávogást és a többit meghagyja az embereknek. Bár erős és agilis, mégsem harcol ma már, azt csak régebben csinálja. Hagyja hogy a többi macska átjárjon a kertjén, és általában inkább megpróbálja elkerülni a többi macskát, még a nőstényekre sem figyel. Szeret vándorolni és csak menni valamerre, de megérkezni nem. Nem mutatja magát érzelmesnek, és nem is az, sokkal sötétebb és romlottabb humora van, mint amilyennek legtöbben gondolnák. És szeret napozni.
Történet: Az apját nem ismeri, ő és a testvérei el lettek ajándékozva, és felnőtt, nem találkozott igazán a testvéreivel vagy anyjával. Semmi tragédia.
Fajtája:balinéz
Kinézet:
Egyéb: -

Név: Red
Nem: kandúr
Kor: 3 - felnőtt
Családja: Van egy gazdája akihez ha odamegy megeteti de ezen kívül nincsen senkije akivel érzelmi kapcsolatban lenne. Raphael-lel meg csak megegyeztek és kompromisszumokat kötnek egymással.
Lakhely: A város közepe felé, a szomszédságában meg van egy kutya, és közel van Raphaelhez.
Tulajdonságok: Agresszív és könnyen fel lehet húzni akármivel. Igen erős és jó harcos, de nem éppen a taktikáknak él. Gyakran csak megrohamozza az áldozatot és az ellenséget, és a brutalitással próbálja meg megfélemlíteni, ami gyakran működik. Nagyon aktív, rengeteget szokott futni és harcolni mások ellen. A nap kis részében Ra oldalán van és követi messzebbről, hogy tudja fizetni a tartozását. Nem éppen a kedvence ha kommunikálnia kell a fajtársaival, de ez sem állítja meg attól hogy ott is teljes beleéléssel és energiával beszéljen, sőt, van olyan hogy be nem áll a szája, de az csak ritkán.
Történet: Egy nagy kertes házban született, Az apját nem ismerte. Egy jó ideig ott lakott, boldogan élt a testvéreivel, amíg örökbe nem adták. Ezután nagyon territoriálissá vált, és mindenkivel harcolt minimum egyszer, amíg Raphael-be nem botlott. Őt elintézte, de ahelyett hogy eliszkolt volna, megdicsérte az ereje és a kitartóképességét és felajánlott több ajánlatot, amikből többet el is fogadott.
Fajtája: *megrántja a vállát*
Kinézet:
Egyéb: a kompromisszum(ok) amit Raphael-lel kötött: Amikor az Ra oldalán van és megtámadják őt, Red fog harcolni, és addig nem hagyja abba, amíg a le nem győzik, vagy ha elmenekül a támadó. Ra döntheti el, hogy támadjon-e, ha kétes(ha csak beszólnak nekik magyarán). Ha Ra távol van, ő védi meg Ra otthonának a környékét azoktól akik át akarják venni az ottani irányítást, és ő élhet hatalommal egyedül a terület felett. Ezekért fizetségül Red ingyen ételt kap és azt hogy szabadon lehet Ra területén akármikor, és Ra házának kényelmét is élvezi - de azt csak éjszakánként.


Karina2003107:

Név: Luna
Kor: 2 év (ifjú)
Nem: nőstény
Családja: Kóbor, de egy Paloma nevű lány szokta etetni, ha a kertjébe téved. A csaj be akarja fogadni.
Lakhelye: Az nincs. Kóbor. Hol it-hol ott húzza meg magát, de egyre gyakrabban jár Paloma kertjébe. A bejárati ajtó mellet van egy rongy, azon szokott aludni.
Tulajdonságok:Kedves nőstény, de néha azért tud mogorva is lenni. Barátai jelenleg nincsenek, de hamarosan lesz két társa. Néha azért összefut egy másik nősténnyel, de még nem beszéltek, csak egyszer köszönt rá Luna. Viszont nem adja fel. A többi állaton szeret segíteni. Paloma dalmatájával már találkozott és nem volt gond, bár egy kicsit először megijedt a kutyától, és a dalmata sem volt oda a macskáért. Viszont aztán iszonyatos vihar volt az éjjel, így a két állat egymásra "vigyázott". Szóval állatokkal jól kijön. Vadászni nem vadászik. Szerelme nincs, és szerinte nem is lesz. Szereti a vicceket, imád ugratni másokat. Szereti a zenét, ő maga "énekelni" szokott. Mást nem is tudna. Macskához képest elég jól táncol. Már spanyolul is ért, mivel Paloma csak ezen a nyelven szól hozzá. Szeret kóborolni, egy percig sem bánja, hogy így él. De azért szeretne egy gazdát, akihez haza tud menni. Csak még fél.
Történet: Boldog macskacsaládban született, az igaz, hogy az utcán. Apja is velük volt. Anyjának először született kölyke, és bár fura, de Luna egyke volt. Tavasz volt, nagyjából április vége. A nyáron már azért nem volt túl jó a hőség, de akkor is megoldották, hogy lejártak a folyóhoz inni. Családja mindig is különösnek találta, hogy Luna szereti a vizet. Bár szülei is elviselik, nyáron bele merészkedtek a patakba, de úszni ha nem féltétlen muszáj, akkor inkább nem. Aztán eljött az ősz, beköszöntött a november és a mínuszok. A család menhelyre került, majd befogadták őket. Mindenki más helyre került. Hiányzott neki a szabad élet. Így aztán sokszor elkóborolt. Aztán a gazdája elköltözött, Luna-t nem vihette magával. Luna így került vissza egy évesen a kóbor léthez. Aztán megint befogták. Csak most nem volt szerencsés. A menhelyről egy nap alatt szabadult, csak sajnos olyan emberhez, aki a bikaviadalhoz hasonló show-kat rendezett kutyákkal és macskákkal, önmaga szórakoztatására. Az állatokat éheztette, verte, és egy apró ketrecben tartotta őket. Így aztán volt pár társa akik hála ennek a húzásnak hamar szülőkké váltak. Jópár állat végezte zsákban valahol az út szélén vagy a szemetesben. Legtöbb így menekült meg. Már ha ki tudtak szabadulni. A többiek közül többen megszöktek. Luna ki lett dobva, az utolsó pillanatban szabadult, hála egy gyereknek. De azóta nem bízik az emberekben. A gonosz azóta már börtönben csücsül, lassan fél éve. Luna bár még nem tervez családot, saját kölyköket sem szeretne még, de az utca kicsinyeivel szívesen van együtt.
Fajtája: Amerikai rövidszőrű
Kinézet:
Egyéb: Mivel egyáltalában nem vadászik így még az amúgy prédáknak is segíteni próbál. Mentett már meg madarat és egeret is attól, hogy vacsora legyen. Halat azért néha eszik, de csak akkor ha nagyon nincs más. Inkább keres valamit a kukában, minthogy más állatot megegyen. Eddig összesen kétszer evett halat amióta egyedül él, mind a kétszer halászok adtak neki egy keveset a saját fogásukból.

Név: Diamante (Dia)
Kor: 1 év 8 hónap (ifjú)
Nem: nőstény
Családja: Egy nagyon gazdag házaspár. Más nincs.
Lakhely: A város szélén egy gyönyörű villa, hatalmas kerttel.
Tulajdonságok: Nem egy barátkozó, sohasem segít senkinek. Nagyon elkényeztetett. Erősnek mutatja magát, de valójában nem az. Hamar megsértődik, mindenen felkapja a vizet. A kóborokat általában lenézi, szóba sem áll velük. Még a köszönésüket sem fogadja, és egyre jobban idegesíti az egyik kóbor próbálkozása. Azonban arra nem számít, hogy össze fognak barátkozni. Elég beképzelt, de azért van benne némi jóság is elrejtve nagyon mélyen. Vadászni nem vadászik, ahhoz túlságosan lusta. Viszont nem is szereti ha más azzal strapálja magát, hogy vadászik, számára az lealacsonyító, nem méltó hozzá, és szerinte más macskához sem. Éppen ezért kicsit lenézi azokat, akik vadásznak. Kényesen ügyel a bundája tisztaságára. Néha pedig szívesen játszana felszabadultan, de ennek az egója határt szab. Elég díva, szerepelt már filmben is. Szóval mondhatni sztár-macskának. A jótékonykodást általában elítéli. A menhelyieket sem szereti, de azok közt van olyan akihez éjjelente lejár, és némi ételt dob annak a macskának. Egyik kölyökkori barátja van ott, vele már a szabadulási tervet készítik. Gazdát találni is segítene neki, de magukhoz nem vinné, mert akkor nem ő lenne a család fő kedvence. Meg szerinte nem is lenne jó, ha össze lennének zárva. Néha elmászkál otthonról, olyankor élvezi, ha valaki felismeri. Szeret felfedezni, és néha elengedi magát. Mert ez az egész viselkedése félig álca. Valójában elég szerethető, meg minden, de amúgy magányos farkas jellemmel rendelkezik.
Történet: Ugyanannál a családnál született, akiknél most is van. Anyja a csaj szüleinél van, mivel azok szerettek volna egy szobacicát, akit el lehet kényeztetni, viszont szerényebb körülmények közt élnek. Így mivel, a felnőtt macska nem volt túl nagy igényű, ő került le szobacicának a város másik végébe. Anyja amúgy teljesen más jellem, mint Diamante. Ő mindig is kedves volt, és a kóborokkal is barátkozik. Igaz, sohasem szerepelt tévében. Diamante mivel egyedül volt, hamar el lett kényeztetve. Más állatok is vannak a házban, szintén elkényeztetve.
Fajtája: Savannah
Kinézet:
Egyéb: A család két házőrzője a testőrei.

Név: Esperança (ç=sz) (Espi)
Kor: 3 hónap (kölyök)
Nem: Nőstény
Család: Egy Nina nevű brazil lány, és a kutyája, Princesa.
Lakhely: A város közepén egy manikűrös szalonban, az emeleten lakórészben.
Tulajdonságok: Kedves kis kölyök. Nagyon játékos. Aki szimpatikus neki, arról le sem lehet vakarni, aki viszont nem, azzal szóba sem áll, vagy ha igen, akkor két szónál többet nem beszél az illetővel. Kissé éjjeli bagoly, napközben nem túl aktív. Szeret tréfálkozni, másokkal kitolni. Aggódni is nagyon tud. Barátkozni nem igazán szeret, de idősebekkel jól kijön. Más állatokkal nincs gondja, szereti az egereket (nem megenni!).
Történet: Anyja is tagja volt a harcos csapatnak, ahová Luna-t vitték. Mikor a macska vemhes lett folytatták vele a harcot, de szülés előtt kidobták. Ugyanaz szabadította ki, aki Luna-t. Pár napra rá megszületett Espi. Egy testvére volt, őt az anyjával hamarabb befogadták. A kölyökre Nina talált rá a vihar idején. A fiatal manikűrös lány amúgy alig pár hete költözött ide, és első nap talált rá a kiscicára. Két okból kapta az Esperança nevet: Az egyik, hogy ha nem találják meg, akkor valószínűleg nem éli túl a vihart, a másik meg, Nina miatt, aki azért találta ki a Remény nevet, hogy az új környezetben új társat is lelt, és reméli, hogy minden rendben lesz. Nehéz itt mindent újrakezdeni. Azóta boldogan él, és Princesa nagyon jó barátja lett. A kutya néha elkíséri a kóborló cicust a városban.
Fajta: Manx
Kinézet:
Egyéb: Imádja Nina-t, és azt is ha a lány kifesti a körmeit.

Lulilla1:

Név: Emily
Kor: 2 év
Nem: nőstény(kandasszony)
Család: Egy 22 éves lánynál él, otthonát megosztja egy kölyök németjuhásszal.
Lakhely: város szélén
Tulajdonságok: Emily egy kedves, megértő nőstény, aki mindig meghallgat mindenkit. Nagyon jó vadász, szabadidejében sokszor elmegy vadászni az erdőbe. Ide a kis kölyök németjuhász, Fred is sokszor követi. Imád éjszaka egyedül sétálni, és barátkozni másokkal. Sokszor makacs, és nem engedelmeskedik másoknak, de egyébként kedves.
Történet: Egy tenyésztő félénél született, helyét három testvérével osztotta meg. Testvéreit szerette, kivéve egy bátyját nem nagyon kedvelte. Egy napon, egy kislány befogadta, azóta a lánnyal él.
Fajtája: keverék
Kinézet:
Egyéb: -

Név: Layla
Nem: nőstény
Kor: 6 hónapos
Családja: kóbor, és egyedül él.
Lakhely: kóborol
Tulajdonságok: Layla egy elég félénk, visszahúzódó kiscica, aki eléggé fél odamenni másokhoz. Egyébként egy erős kiscica, korához képest nagyon jó vadász. Sokszor hazudik másoknak, amikor az igazat kellene mondania, de ha n agyon muszáj az igazat mondja. Aranyos cica, sok nagyobb nem képes rá haragudni, mivel mindig beveti a bociszemeit.
Történet: Szülei kóborok voltak. Egy tavaszi napon hozta őt, és négy testvérét világa anyja. Testvérei sokszor piszkálták őt, aminek persze nagyon nem örült. Egy napon, kóbor kutyák támadtak a családra, és Layla-n kívül az összes családtagot megölték. Azóta Layla egyedül kóborol.
Fajtája: keverék
Kinézet:
Egyéb: -

Név: Melody
Nem: nőstény(kandasszony)
Kor: 2 és fél év
Családja: ő is egy fiatal felnőtt lánynál él. Otthonát egy berni pásztorral osztja meg, akinek a neve Betty, de nem nagyon szokott vele beszélni. És egy keverék kutyával, Hope-val. (Hope egy 2,5 éves szuka)
Lakhely: város szélén
Tulajdonságok: Melody egy szép, nőies nőstény. Mármint nem olyan hisztis, csak na... Szeret éjszaka sétálni a városban, és az erdőben. Sok kandúrt elbűvölt már belső szépségével, de igazából neki egyik kandúr sem tetszett annyira. Jó vadász, és jól alkalmazkodik dolgokhoz. Nme olyan könnyű felbosszantani, sokszor nyugodt hangon beszél, de ha egyszer valaki felbosszantja, akkor nagyon felkapja a vizet. Sokszor utálja, ha gazdája elkényezteti.
Történet: Egy városban született, nem voltak testvérei. Anyját nem nagyon szerette, mert ő nagyon gyakran felkapta a vizet, és veszekedett apjával, és Melody-val. Apjával lett volna inkább. utálta, amikor a szülei veszekedtek, és egy nap el is szökött emiatt. Egy lány fogadta be, és azóta vele él.
Fajtája: keverék
Kinézet:
Egyéb: (ő lesz Silver párja)

Név: Ashley
Nem: nőstény
Kor: 3 éves
Családja: az erdőben él,kóbor
Lakhely: kóbor, erdőben él
Tulajdonságok: Ashley egy nagyon fiús nőstény. Nagyon jó harcos, és még erősebb is néhány kandúrnál. Nagyon nehéz becsapni őt. Utálja azokat a macskákat, akik azt hiszik, hogy olyan könnyű az élet az erdőben. nagyon szeret harcolni, a vitákat sosem kerüli el.
Történet: sebét úgy szerezte, hogy egy napon, mikor vadászni ment, nem vette észre, hogy a kutyák területére lépett. Csak akkor vette észre, amikor észrevett egy kutyabarlangot, és megpróbált ellopni a kutyáktól egy kis húst, de nem járt sikerrel, és egy hatalmas sebet szerzett oldalára.
Fajtája: keverék
Kinézet:
Egyéb: bal oldalán egy nagy seb van, ez a képen nem látszódik.


 Tagok:
 
Pillecukor ◕‿◕
 
 
 
Csokifondü❤
Hajnal
:)
Marcipán
Marshmallow
=3

Ide mindenki hosszú és unalmas bemutatkozást illetve mindenféle vonalakból és pontokból kirakott képeket illeszt be. Csinálhatnám én is ezt. Csináljam? Nem, kösz.
Na, de azért rólam is kell tudni pár dolgot.
A nevem, lakhelyem, telefonszámom, e-mail címem és ehhez hasonló

 
Állatbarát
 
 
 
Angel
babucika
Zsófi-chan
falatka
Monti
maszat
Karolett
Cukorpehely ♥♦♣♠
Nancy
Ízisz
Betty
Karina2003107
Sziasztok!

FIGYELMEZTETÉS: Eurovízió rajongó, gyenge idegzetűek (a saját érdekükben) kerüljék :D

A "Szia" levelekre nem válaszolok, /kivéve ha esetleg szerepeztünk már együtt/ és jelentem az illetőt!

ZENE NÉLKÜL MICKEY EGÉR!

A történet, amit a keresővel lehetetlen

 
Raven :3
 
 
 
Mirike
frici
Leia
maszat
lolo
Szimba
Bolyti
Ramira
cuki
Fernando
Misszuri
Mókuskám
Ha találsz valami idióta kódokat az adatlapomon (kettő van), nem kell megijedni, azok nem jelszavak, csak kódok. Nem CN-vel kapcsolatosak. :P

----BEMUTATKOZÁS, BABE----

A nevem Lilla, 14 éves vagyok. Kedvenc állatom az elefánt. 2015.12.11.-én regisztráltam a CicaNeveldére. Misszuri

 
 
 
 
Kékszem
Pihe
Cirmi
Kira
Max
Sally
nonti
Sziasztok!

Keresd az V-t!
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUVUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ha megvan kívánj valamit.
Figyelem: Ha nem rakod ki ezt 19 percen belül a kívánságod nem fog teljesülni. Csak az ellentéte.

 
Alpha
 
 
 
Folti
Tigó
liliom
Hercegnő
*/Love*/
picur
Azura
Pam
Azúr
Alvin
Nyunyika
likomil
Profilomat fogadásból ilyen><


 
Timi
 
 
 
稲妻
友情
ボス戦士
暗黒
天道虫
ユキ
王子
ゆきちゃん"Nem számít, mit mondok, őszintén, az emberek ítélkezni fognak." (Jonghyun, SHINee)

„Jobb gyűlölve lenni, mint ignorálva."  (G-Dragon, Big Bang)


I`m not a perfect person, there`s many thing I wish I didn`t do


     
      
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat