Megosztás: f i
   Fatal Bullets~Hivatalos Klubb
 
Fatal Bullets~Hivatalos Klubb Ez itt a mi kis klubunk ^^ Aki a szerepben benne van az nyugodtan csatlakozzon :3

Történet: A messzi jövőben vagyunk Japánban. A karaktereink élik az ők kis átlagos középiskolás tanulónak való életüket. Legalább is azt az érzetet keltik. Valójában otthon ülő, naplopó otaku mind, akik csak az animevel, a mangával és a játékokkal töltik mindennapjaikat. Van egy bizonyos manga, amiből anime és egy játék is készült. Mind oda meg vissza vannak érte, legszívesebben benne élnének. Persze mint mindig nem feltétlen gondolják meg, hogy mennyit kell küzdeni. Minden nap erről áradoznak, meg arról, hogy várják a folytatását az animenek. Egy tudós feltalált egy olyan szerkezetet amivel az emberek képzelete valósággá formálódik, de csak azok az emberek képesek ebben a valóságban létezni, akiknek szintén megvan egy azonos vagy egy ahhoz hasonló képzeletbeli világ az elméjükben. Mivel nagyon felkapott lett a manga, na meg kortól függetlenül mindenki nézte, így egy okosabb egyed beosont a professzor laborjába és ezt a világot tette a többi ember valóságává. Minden igaz fan-ja az animének és a mangának, meg a játéknak a fellegekben járt, de volt 3 és fél millió ember akik a földön maradtak. Az emberiség fele egy másik dimenzióba került, ami párhuzamos volt a földel. Sokan csak azért kerültek be oda, mert egy álmukban, valami hasonló világban jártak. A mi kis otakuink ebben a világban próbálják túlélni. A világban a túlélés a lényeg különböző high tech pisztolyokkal és egyéb fegyverekkel, de a nagy része ezeknek golyóval működik. A kisebb családok akik együtt kerültek ebbe a világba, azok persze hozzá sem nyúlnak egyhez sem. Mivel a mangában is megrendezés került egy versenyre így, amint a talpára állt ez a dimenzió, nemsokára meg is rendezte ezt a főbb vezetőség. Erre a versenyre készülnek a karaktereink. A szerepet 1 nappal a versen előtt kezdjük. Tudom hosszú lett a történet, de ez van.

Verseny: A karakterek össze fognak csapni egymással, meg kitalált emberkékkel. A program szerint először lesz egy olyan játék amiben mindenki részt vesz, azután meg 1v1 mérkőzésekben fognak szerepelni. Nem fog kiesni senki, a pontok alapján döntik el, hogy ki lesz az első.

Karakterek:

Cicuska :3

Név: Sakura Fukuhara
Kor: 18
Tulajdonságok: Álmodozó és amit megálmodott azt meg is valósítja. Kedves, mindig mosolyog. Régóta anime és manga fan, de a játékokon nem annyira játszik, bár néha, mikor egy-egy online játék megfogja, akár órákat is el tud vele tölteni. Csodásan zongorázik, mivel már kiskora óta egy nagyon tehetséges zongorista tanította. Könnyen meghatódik, viszont, jól tűri a fájdalmat. A tanórákat mindig is unta, a legjobb foglalkozása ekkor a hajcsavargatásban merült ki. Pozitív, mindenben csak a jót látja. Nem ítél el senkit. Nagyon édesszájú és imád nasit enni. Nagyon gyerekes, de nem annyira, hogy idiótának nézzék. Imád ironikusan beszélni.  Régebben balettezett, így még néhány mozdulatra ma is emlékszik. A sportokban sosem jeleskedett, mivel eléggé vérszegény volt, de mára kigyógyult ebből. Sokat járt kórusra és szeret énekelni, így sokszor az utcán is elkezd énekelni. Ha csatára kerül sor hihetetlen kegyetlen, senkinek sem kegyelmez. A gyorsasága kiemelkedő, mivel olyan mint egy apró szellő amit önuralmat nyert.
Történet: A családja nagyon gazdag, apja szinte folyamatosan üzleti úton volt, anyja meg nem tudott figyelni rá annyit amennyit kellett volna, a céges hívások miatt. Sok barátja volt akiknek a szüleit megfizették, hogy játszanak a kislánnyal. Régebben nagyon hercegnős volt és pont olyan pozitív mint most. Egy nap a szülei éppen egy üzleti útról jöttek hazafelé amikor egy végzetes baleset történt. Mind a ketten belehaltak. Sakura nevelőszülőket kapott. Elhatározta, hogy valódi barátokat fog szerezni. Mivel a szülei egy teljesen más városban éltek így odaköltözött. Egyre több barátot szerzett és egyre több mangát olvasott. Az animéket is egyre jobban kezdte megszerezni.  Mivel a családja nagyon szerette a hagyományokat, így sokszor hordott yukata-t vagy kimono-t. Minden évben együtt nézte velük a cseresznyevirágzást és álmodozott a jövőjéről.  Ezután nem sokkal belekerült a másik világba, viszont a szülei nélkül. Hiányoznak neki, de mindig is a szívében fogja őrizni az emlékük.
Fegyver: Négy fegyvere van. Az első az egy ezüst kasza aminek van egy fekete markolata.  A többi csupán három sima kézifegyver.
Kinézet: Türkizkék haja van, ami nem festett. A szemei hasonlítanak a haja színéhez. Mindig yukata-t vagy kimono-t hord, ami legtöbbször rövid, főleg ha éppen harcban van. Nem annyira hord ékszereket, de nem is szereti őket.
Kedvenc yukata-ja:Név: Watashi Ayano
Kor: 19
Nem: Lány
Tulajdonságok: A fizikai ereje felbecsülhetetlen. Kitartó és megvédi a szeretteit, bár eléggé kevés ember tud közel kerülni hozzá. Sokat edz, mivel már az alternatív világba kerülése óta tudja, hogy ha elismert akar lenni az az egy út vezet a megerősödéshez. A múltja eléggé szörnyű így legtöbbször nem beszél, vagy gondol rá. Ha jobban megismered akkor egy kedves és védelmező oldalát is láthatod. A könnyeinek mindig van oka, sosem sír azért mert a szomszéd Gyuri bácsi elejtette a szemüvegét. A tehetsége a harcolásban van, másban nemigen tehetséges. A rajzolás még elég jól megy neki, de nem annyira szokott azzal foglalkozni. Imádja a gyümölcsöket, csillogó szemmel és tátott szájjal figyel ha egyet is meglát. A lövészetben nem annyira jó, de azért tart magánál egy kisebb fegyvert is. A mosolya be tudja ragyogni az egész napod, főleg ha tudod, hogy keveset mosolyog. Nagyon keservesen tud sírni, de csak akkor amikor tényleg valami megrázó történik a lelkével. Sosem volt szerelmes, de a barátjai mindig egyre csak gyűltek aztán egyszerre eltűnt az összes. Imádta nézni a cseresznyefák virágzását, még ha egyedül is. Nagyon nőies és elegáns, sok férfi hajtott már rá, de egy ütéssel a hasuk közepébe el is felejtette magát velük. Sosem volt ideje ilyesmikre, de ez inkább csak egy kifogás, hogy hanyagolhassa a család alapítást és boldogan haljon meg ahogy ő akar, és úgy, hogy senki se sírjon utána. Nem szeret veszekedni, így mikor valami ilyesmibe keveredik akkor, csak elfogadja, hogy a másiknak van igaza, még ha tudja is, hogy valójában nem. A sminket sosem preferálta, elvégre elrejtené saját magát egy maszk mögé, így sosem használt és nem is tervez használni. Nem annyira édesszájú, a gyümölcsök kivételével más édességet nem annyira szeret. Sokszor érzi úgy, visszamenne az előző világába, de akkor az életének semmi célja nem lenne, így azt választotta, hogy a párhuzamos világban marad. Csodás érzésnek tartja, ha a madarak csipogására ébred, vagy egyszerűen azt hallgatja egy kellemes naplemente közben, bár ezt már nem annyira szokta csinálni.
Történet: Kiskorában mindig kíváncsi volt és sokat tanult, de a barátkozás sosem ment neki. A szülei is folyamatosan ezt hajtogatták neki, de ő nem hallgatott rájuk. Mikor a szülei egy bérgyilkos áldozatai lettek, teljesen megváltozott. A bérgyilkos megfogta őt és emberkereskedőkhöz került. Sok verést kapott, így sokszor sírt. Takarított, megtanult főzni és mosni, de annak ellenére, hogy jól végezte a munkáját, még megverték. A könnyek minden este tengerszerűen ömlöttek ki a szemeiből. Egy bizonyos napon a gyámügyhöz került, mivel elfogták a főnökét ennek az egész szervezetnek. Megnövelte az addig még rövid, vállig érő haját és elkezdett különböző küzdősportokat tanulni, miután egy kedves nevelőcsalád örökbe fogadta. A leginkább a kardozás tetszett neki, így azt választotta és folytatta tovább. Ezután megismerte a játékot, de csak azért, mert az egyik nap hallott róla az iskolában és elkezdett gondolkodni ezen. Végül a játékban végezte. A nevelőszülei nem voltak vele, de ezt nem annyira bánta. Nem volt túl közeli kapcsolatban velük.
Fegyver: Van egy fekete markolatú fémkardja, amit csak harchoz használ. Gyakorláshoz egy sima szamurájkardot használ. Mivel néha a távol harcra is szükség van így hord magával egy fegyvert is. (A kardokdól a kinézeténél lesz kép)
Kinézet: Sötétbarna, már-már fekete haja van. Ezt kiegészítik a sötétbarna, néha vörösbe átvándorló színű szemei. A ruhái egyszerűek. Legtöbbször egy sima piros és fehér yukata van rajta. Mint mondtam nem hord sminket. Nem annyira vannak kiegészítői, de van, hogy egyet-egyet felvesz. Az idomai is szépek, ezért is figyelnek fel rá sokszor a férfiak. 


Mishkus


Név: James Nashvill
Kor: 20
Nem: fiú
Tulajdonságok: Laza, fürge és ravasz srác, de néha eléggé lezser és lusta tud lenni. Humoros és poénos alak, de néha eléggé szenvtelen és gúnyolódó tud lenni, viszont őszinte is. Emellett eléggé megértő tud lenni másokkal, és segítőkész is tud lenni. Időnként szokott őrültségeket csinálni, mert szereti magát néha veszélyben érezni, ezzel is tesztelve a saját képességeit. Jól szokott neki menni a haverkodás és akik egyszer a barátai lettek, azokat megvédi.
Történet: James 10 éves koráig Amerikában nevelkedett, aztán a családja Japánba költözött a jobb álláslehetőség reményében. Japánban először nehezen ment az új barátok szerzése, mert eléggé kítaszított volt a közösségben. Elég nagy gamer volt, leginkább az MMORPG játékokat szerette, meg az egyéb RPG játékokat. Emellett viszont azért edzett is rendesen, hogy népszerű lehessen a japánoknál valamennyire. Nem sokkal a 20. születésnapja után került a másik világba,  viszont az abszolút nem tetszett neki, hogy a családja nem jött vele, csak az öccse jutott ide vele együtt, akiről most már neki kell gondoskodnia.
Fegyver: Nem szokott lőfegyvereket használni, csak akkor, ha tényleg akkora bajban érzi magát. Három kard van nála: egy hatalmas pallos a hátánál és két kisebb, fekete kard a két oldalánál rögzítve. Emellett hord mindkét kezén bokszereket is és a cipőjének sarkánál is hasonló fémrész található.
Kinézet: 180 cm-nél valamivel magasabb, fekete haja van, a szemszíne vörös. Nem egy body builder, de látni lehet rajta, hogy van benne izom Általános időkben normális ruhát hord kapucnis felsővel, arénai- vagy egyéb ütközeteken pedig amolyan törzsiszerű harci viseletet hord, ami így néz ki:
Egyéb: Van egy 12 éves öccse, aki szintén bekerült a másik világba.


сапфир (Szunyogmatka)

|Név|: Itami Chikara & Chikao
|Kor|: Tizenötödik életévüket nemrég töltötték
|Nem|: Hímek
|Tulajdonságok|: Két sokat mosolygó fiú, ki a világ pozitív oldalát nézi. Arcukon mindig van egy apró mosoly, melyet nem lehet róluk levakarni. Visszafogott és komoly, de ugyanakkor két jópofa kisfiú, aki imád játszani. Csak nem mindegy, hogy mivel. Virtuális világ az otthonuk, és inkább vallanák Los Santos-t otthonuknak, mintsem azt a házat, ahol él. Szerencsétlen fiúcskák, mivel képesek bármit összetörni. Lyukas markúak és gyakran megbotlanak mindenben. Vagyis csak Chikao. Chikara azért ennél magabiztosabban mozog. Általában. Egyébként barátságos, mindenkiben a jót látó emberek, akik „enyhén” egoisták és piromániások is. Vagyis most már a jót látják az emberekben, bár a szivatás a lételemük és, ha valakiben meglátják az áldozatuk, azt csúnyán lealázzák, de amúgy jófejek. De ha meglátod a fejükön azt a „Támadt egy ötletünk” mosolyt, akkor jobb, ha futsz, mert az az ötlet egyenlő azzal, hogy elkezdődött a III. Világháború. Az „Oops” meg annyit tesz, hogy elindítottak egy nukleáris bombát, vagy hasonló.  A kandalló mellett érzik igazán jól magukat, nem csak a hideg téli napokon, hanem az év bármely szakában. Mint már említettem a virtuális világban élnek, értenek a számítógéphez, ami manapság a tizenéves fiúknál nem meglepő. Hasonlóan sokat ügyködnek rajta, mint mások. Sötétben bezárkózva rontják a szemüket a nap huszonnégy órájában. Chikao szemüveges, de nem az imént említett ’kütyüzéstől’, hanem örökölte szüleitől. Kiskora óta fején van és, ha leveszi, akkor nem mondok nagyot azzal, ha azt mondom semmit nem lát. A színes pacákon kívül. Lassan két éve, hogy kontaktlencsét hord, de szeme sosem szokta meg rendesen, így inkább a hagyományos üveg mögötti életet választotta. Csak bizonyos eseményekkor szánja rá magát, hogy betegye, mert akkor muszáj neki. Bár~ mostanában egészen rákapott, így inkább azt látjuk, hogy be van rakva. Nem a nagy keretet. Azt csak akkor hordja, ha a számítógépen játszik. Ja, és csokoládé függőségük van. Mindkettőjüknek. (:3) Ja és rendszerint játszák a „Találd ki, melyikünk Chikara?” játékot. Mindkettejüknek kifogásolhatatlan kézügyessége van a rajzoláshoz, különleges rajzstílusuk van, és az érdeklődésük is a művészet felé hajlik. Teljesen jó.
|Történet|: Tizenhat évvel ezelőtt születtek ugye, június 6-án, ami számukra egy igen kedves szám, ugyanis hát elég perverzek a drágák és a születési dátumból pont kijön, hogy 69 és hát lehet érteni, szóval nem is nagyon fűzök hozzá többet. A lényeg az, hogy Japán egy kisvárosában születtek, pontosabban Yamagatában egy eléggé nagy vagyonnal rendelkező családba. Chikara az idősebbik iker, melynek sok jelentősége nincsen, de azért szereti mondani. Van egy kishúguk, aki nemrég totyogott át kemény harmadik életévébe, és az ikrek egyszerűen teljesen odáig vannak érte. Halmozzák különféle maguk tervezte ruhákkal, meg ilyenekkel, melyeknek Ai általában örülni is szokott. Nem sokszor vannak otthon szüleik, legalábbis apjuk, különféle üzleti utak miatt, így a srácoknak egyedül kellett átvergődniük magukat a nehézségeken, emiatt is annyira szoros a kapcsolatuk. Na akkor ezt most szépen fejtsük ki; Chikara és Chikao mindig is különcök voltak, nem nagyon mentek oda senkihez beszélgetni meg ilyenek, úgy voltak vele, hogy rajtuk kívül minden ember egyszerűen idióta. Szóval igen. Lelkük köré építettek egy falat, egy hatalmas, fekete, íves kerítést, melynek tetején szúrós díszek vannak. Ezen a kerítésen belül vannak ők ketten és senki más nem tud bemenni, csak kívülről tudja figyelemmel kísérni a dolgokat. A kerítésen van egy kapu, mely a reményt szimbolizálja számura, hogy egyszer jön valaki, aki megnyitja ezt a kaput és kíváncsian besétál. Ez akkor történt meg, mikor tizenöt évesek voltak. Egy lány jött és nem tévesztette el, hogy melyikük kicsoda. Ezzel indult el az, hogy a kapu egyre csak kijjebb nyílt, egészen, míg el nem ért a maxig. Chikao legnagyobb félelme, hogy egyszer azon a kapun Chikara kilép és ő egyedül marad. Nem tudja, mit csinálna akkor, ha ez megtörténne. Nade. Nagyon más nem történt velük, csak elkezdtek megnyílni oszt tsö.
|Fegyver|: Mindkettejüknek van egy-egy fél méteres pengéje, markolatánál lapos, éles kristályokkal(?). És ezt nem tudom jobban leírni…() Chikao pluszban egy szürkés, távcsöves AK47-tel mesterkedik, amit jobban használ, mint a pengét, mint kiderült ő a távolharcban jobban jeleskedik(). Chikarának pedig egy modernebb gépfegyvere van, szintén szürkés, érdekes markolatú fegyver. Ő viszont testvérével ellentétben a közelharcot jobban preferálja. Mindenhol. Játékban is(:3)()
|Kinézet|: Körülbelül százötvenöt centiméter magasak és rettenetesen vékonyak. Nem esznek rendesen, nem kívánják a sok kaját sosem, emiatt is van az, hogy mindketten összesen csak negyven kilót nyomnak körülbelül. Lábszáruk, karjuk mind betudható egy-egy pálcikának, sokak fejében néha megfordul a kérdés, hogy ezek hogy állnak meg egyáltalán a lábukon. Ebből adódóan nem annyira sportemberek, de azért szeretnek kosarazni. Arcuk tiszta, pattanásmentes, egyedül egy anyajegyük van, ami jobb oldalt, az arccsontjukon helyezkedik el. Szemöldökük vékony, enyhén íves, hajukhoz hasonló árnyalatú, mely világos, barnás, de inkább bézshez, sárgához, borostyánhoz hasonló, macskás szemeik felett ékeskedik, melyet gyakran természetes hatású sötét, vöröses színű nem is hosszú, de nem is annyira rövid hajuk takar el. Hajkoronájukat általában úgy hagyják, ahogy felkeltek, azaz amolyan pumukli kinézettel, de, ha alkalom adódik rá, akkor fel van zselézve. Különleges ismertető jelük, hogy Chikara haja jobb oldalra van simítva, míg Chikao-é balra, de gyakran cserélnek ezzel is a többieket szivatva. Ajkaik vékonyak és halvány rózsaszínek, felettük egy apró, hegyes orrocska helyezkedik el. Bőrük szinte fehér, mint a porcelán. Mindig belebújós pulóvert látunk rajtuk, és naponta más színű magas szárú vászon tornacipőt. Vagy anyjuk/maguk által tervezett szerelésük van. Nem az a feltűnési viszketegséges egyének, így öltözékével inkább beleolvadnak a tömegbe, ami egyáltalán nem zavarja őket, sőt, örülnek is neki. Ebből is látszik, hogy a srácok tényleg ugyanúgy néznek ki. Szóval, ha nem látszik, hogy merre áll a hajuk, akkor lehetetlen megkülönböztetni őket. Így már érthető a „melyikünk Chikara?” játék, mi? Mindkettejüknek van egy-egy száj PC-je a jobb oldalon, aminek rágcsálásával oldják a stresszt maguknak, valamint szintén a jobb oldalon a fülükben öt-öt lyuk helyezkedik el, mindegyikben valamiféle fülbevaló.
|Egyéb|: Chikara nemrég rájött, hogy ő nem igazán a lányok felé kacsintgat.


Kriza

Név: Asuna Hama
Kor: 16 év
Nem : leányzó
Tulajdonságok: Csendes és némi önbizalom hiányban szenved. Ám hűséges és kitartó. Soha sem hagyna cserben senkit sem. A kitartása pedig mindig is megvolt. Mivel mindig kisebb volt, mint a többiek, de tőle ugyanazt követelték így az “ami nem öl meg az megerősít „ elv szerint él. Taktikai játékokban nagyon jó. (Például Rizikó) Szereti a meglepetés erejét használni. Ha rá néz az ember inkább aranyos jelző igaz rá, mint sem egy gyilkoló gépezet. Na jó ez azért túlzás, de mindenesetre nem tűnik erős ellenfélnek. Ez eleinte zavarta, de később inkább kihasználta azt, hogy alábecsülik és gyengének tartják, így mindig nagy meglepetés éri ellenfeleit. Ugyanis hiába kicsi, de egyben nagyon gyors és könnyű is. Vidéken nevelkedett egészen 13 éves koráig. Fára mászás és egyéb hasonló dolgokat mindig is kedvelte. Apukája régen íjászkodott és meg is tanította Asunát amikor 7 éves volt erre a mesterségre. Hamar kiderült, hogy jó szeme van az ilyesmikhez. De a sors úgy hozta, hogy városba költöznek, így Asunának erről le kellett mondani. Anyukája javasolta neki a vívást. Eleinte ellenezett, de belátta, hogy valamilyen sport azért jól jönne és végül megtetszettek neki az edzések így rendszeresen jár edzeni. A veszekedéseket kerüli, de ha szükséges kész megvédeni magát.
Történet: Normális családban nevelkedett. Anya, apa és ő. Testvére nincs. Volt neki egy nővére, de egy motorbaleset áldozata lett. Nehezen tudta túltenni magát az ügyön. Vidéken nevelkedett. Nagyon szeretett ott élni. A házuk végében egy erdő terült el, és ha szomorú volt mindig oda ment. Anyukája azonban soha vissza nem térő lehetőséget kapott a munkahelyén, de ennek feltétele az volt, hogy a munkahely központi irodáiban dolgozzon, ami persze a városban volt. Eleinte rosszul esett neki, de alkalmazkodott az új környezethez idővel. A barátai mindig szeretik szívatni és a „kis szerencsétlen” jelző is rajta ragadt. Tudja nagyon jól, hogy az életben semmit sem adnak ingyen és ő kész megküzdeni az álmaiért és céljáért. „ Ami nem öl meg az megerősít” hajtogatja így már szinte a mottójává vált.

Fegyver: A közelharcokban tört használ. Nem szereti a nehéz fegyvereket. Ő a gyorsaságban és a pontosságban tartja erejét így a tör a legmegfelelőbb számára, mint harci eszköz. 

Mivel szereti a meglepetés erejét, és jó a szeme az ilyesmihez így mester lövészetet is előszeretettel alkalmazza fegyvere Hecate 2.

Kinézet: Vörös hosszú haj, mély barna szemek jellemzik. Nagyon alacsony. 155cm magasságú lányról lenne szó. Nagyon vékony 45 kg körül van. Ruhái egyszerűek. Egyaránt hord ruhát, nadrágot is. Városban mindig szoknya és blúz van rajta, de ha kimozdul, akkor természetesen nadrág és póló megoldásnál marad.

Na és ezzel itt is lennénk a karakterek végén owo Majd ha még több infó lesz arról, hogy a szerep, hogy folytatódott akkor jelentkezem ;3

By: Cicuska :3 (Kettősponthárom)
 Tagok:
 
Áliász: Kettősponthárom :3 Cecca-san :3
 
 
 
Picur
Csöpi
Mokka
Champ
Kávé
Cicuska :3
"Eltorzított önképek,
Megsebzetté vált lélek.
Abnormális elvárás,
Boldogságtól elzárás."
Depresszió- Nincs kivétel

"I tried it like before and this time I made a deep cut
I thought about my friends and the way I didn't give enough
And I shoulda told my mother 'mom, I love y

 
✧❃Яаνеи❃✧
 
 
 
Miaufia
Felice
kim
Borsó
Samu
ζαφείρι
leyla
сапфир
Saphir ✧❃ Szúnyogmatka-chan ✧❃ Yarni ✧❃

Hmm... Egy újabb adatlapot kéne csinálni... Eh
Nem.
Majd valamikor máskor. Annyit mondok, hogy egy újabb Szúnyogmatka-chan felhasználót találtál, kedves gazdatestem x3 Vigyázz, mert még nem figyelsz, addig rád szállok és kiszí

 
Ezüstkígyó
 
 
 
Zsömle
Sean
Dragfly
"Boldogság mindenkinek ingyen - és senki ne maradjon elégedetlen"


"I don't know anything without my screen."


Vigyázz! Analitikus, rosszindulatú és a tetejébe elég kegyetlen személy adatlapján jársz.

Érdemes lenne most azonnal hátat fordítanod és eltűnnöd... hacsak ha ni

 
 
 
 
PEDRO LEON
jh
Zolcsa*
jade
benji
Belie
Cirmi
Milli
Timi
tom
Mimócica
Szelli21

 
Timi
 
 
 
稲妻
友情
ボス戦士
暗黒
天道虫
ユキ
王子
ゆきちゃん"Nem számít, mit mondok, őszintén, az emberek ítélkezni fognak." (Jonghyun, SHINee)

„Jobb gyűlölve lenni, mint ignorálva."  (G-Dragon, Big Bang)


I`m not a perfect person, there`s many thing I wish I didn`t do


     
      
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat