Megosztás: f i
   Magic?!-A szerep klubbja (:
 
Magic?!-A szerep klubbja (: Történet: Mondjuk, hogy Amerikában játszódik a történet. Az a lényeg, hogy a mi karaktereink kockák, stréberek kinézetileg viszont kedvesek és segítőkészek. Minden megy nyugalomban míg egy közös munkánál az egyik karakter nem talál egy “könyvet. „ Miután jobban megnézte és egy picit tanulmányozgatta rájön a tartalmából, hogy az a könyv egy régi boszorkánynak, vagy varázslónak volt a könyve. Egy helyre hívja az összes strébert és kockát egy rendezvényre. Elővette a könyvet és annak erejét felhasználva mindenkit egy minimális varázserővel ruház fel. Mivel a varázslók és boszorkányok mindig is csodaszépek voltak így külsejük is változik. Az iskola kisebb-nagyobb természetfeletti problémákba keveredik az iskolában tartózkodó boszorkányok és varázslók miatt.

Karakterek:

Enyimé :3

Név: Zoe Blecher

Kor: 20

Nem:Még senki sem tudta meg de van egy olyan érzésem, hogy leányzó.

Tulajdonságok: Hát pozitív lány és életvidám. Nagyon punk stílusa van és rockot hallgat. Szeret pasizni és sok kapcsolata volt már. Viszonylag perverz de nem túlságosan. A flörtölős szövegek már kívülről mennek neki, és bárkit el tud csábítani. Káromkodik szinte minden mondatában. Depizni sosem szokott. Jó formában van mivel akrobata és artistává szeretne később válni. Minden nap edz és szinte mindenre fel van készülve. A reakcióideje nagyon gyors, szinte mindent észrevesz az első pillanatban.

Történet: Anyukája már kiskorában artista volt, apukája pedig énekelt. Volt egy húga akit mindig is imádott. Mindig együtt játszottak az udvaron. Egymáshoz voltak nőve és nem lehetett volna őket elválasztani. Egy napon mikor ő és anyukája hazatért az óvodából és várták, hogy az apa és Zoe húga visszaérjen de nem jöttek. Pár óra múlva megcsörrent a telefon és közölték, hogy menyjenek be a kórházba mivel mindkét ember megsebesült és halálközeli állapotban van. Egyből odasietett az anya Zoe-t a nagyszülőknél hagyva.Mikor hazament könnyekkel volt tele a szeme és lassan, szipogva, hogy mind a ketten meghaltak. Zoe akkor még nem fogta annyira fel de később ezért sokat sírt. Azért kezdett el megerősödni és határozta el, hogy artista lesz.

Kinézet: Lila haja van égszínkék szemekkel. Haja valójában szőke de már idegesítette, hogy mindenki leszöszizte így átfestette lilára. Arcán több helyen is hord pearcinget. Jobb vállán található egy tetoválás. Legtöbbször ingeket hord egy átlagos pólóval meg farmerrel. Eléggé szexi és ezért is szeret pasizni, mivel így kihasználja a szépségét. A tetoválásán a farkas robotfele a húgát jelenti az élő fele pedig saját magát. Azért farkas mert a húgával mindig összetartottak mint egy farkasfalka na meg az volt kis korukban a kedvenc állatuk. Később: A rendezvényen:

Név: Mia Rodríguez
Nem:Lány
Kor:21
Tulajdonságok: Komoly, sosem hülyéskedik, előbb gondolkozik aztán cselekszik. Mindig is a kocka és átlagos emberek közti egyensúlyt próbálta megteremteni, mivel ő a diáktanács elnöke. Ért a fekete mágiához így nem csoda, hogy egyszerűen és gyorsan megfejtette a titkosított könyvet. Sztereotípikus stréber és kocka. A GTA-tól egészen a Life is Strange-ig minden játékot kedvel. Nemzetisége eredetileg portugál viszont amint Amerikába költözött, így amerikai lett. Tehetsége van az íráshoz és rajzoláshoz, és mangát vezet. Anime és manga fan.
Történet:Apja spanyol volt, míg anyja portugál. A két szülő portugáliában találkozott a tengerparton. egyből egymásba szerettek és egy pár év múlva megszületett Mia nővére és öt évvel később Mia is. Elköltöztek Amerikába egy fullos belvárosi házba ami az apjuk vásárolt. Az apjuk mindig is járta a világot mivel előadóművész és nem kis hírneve van. Anyja tanítónő az egyik környékbeli általános iskolában. Nővére mindig úgy tett mintha testvére nem is létezne. Néha-néha persze bántotta ami miatt a néhány éves Mia sokat sírt. Mikor apjuk hazajön Mianak mindig is vagy egy könyvet a fekete mágiáról, vagy egy régen vágyott mangát kap.
Kinézet: Rózsaszín hajzuhataga mindig kiengedve lóg le, ezt arcán elhelyezkedő tengerkék szemei egészítik ki. Legtöbbször valami egyszerűt hord. Szemüveges, sosem vesz fel kontaktlencsét.
Később szemei feketék lettek és egyre nőiesebb és modernebb pólókat kezdett el hordani de ezek csak feketében voltak megtalálhatóak a szekrényében. Egy láncszerű fekete nyakláncát mindig is hordani fogja és fekete ajkaival lehet majd látni.

Rebeka1234554321-é ;3

Név: Piper Melone (Beceneve Pipes játékokban Niké)
Kor: 21 év
Nem: Nőci :3
Tulajdonságok: Piper egy gyorsan tanuló, Gamer illetve Anime fangirl, akit semmi sem tart vissza a hajnalokba nyúló maratoni animézéstől, és a másnap reggelig tartó öldökléstől. Az iskolában holt fáradt, és senki nem háborgatja, mert tudják, semmi jó nem származik abból, ha egy oroszlánt felkeltesz. Egyébként kedves és szeretni való, minden pillanatban vidám lány - amikor nem alszik -. A gyors és éles elméjének köszönhetően jó emberismerő, és hamar felismeri a mások értékeit, legyen az külső vagy belső. Sajnos nem kicsit perverz, amiből kifolyólag másokat könnyen zavarba hoz, ha csak egy kicsit is komplexusos.
Történet: A szülei egy multimédia vállalatot vezetnek, videó-játékokat készítenek, és ezek tesztelésében legtöbb esetben részt is vesz. Szülei folyton utaznak, pénzel, játékokkal, egyéb eszközökkel fizetik le a lányt, aki úgy gondolja, amíg van, addig minden oké. Élete nagy részét egyedül töltötte, így teljesen önálló, viszont iskola időben - amikor nem alszik - szívesen van más, hozzá hasonló érdeklődési körű diákok között.
Kinézet: A korához képest alacsony, alig van meg 160cm. A feje tojás alakú, haja barna, amibe szivárvány színű tincses csatok vannak. Orra apró, szemei nagyok és kékek. Ruhái lazák, általában letisztultak, fekete-fehérek.
Boszorkánysága után haja szivárvány színű lesz, szemei pedig a fényforrás helyétől függően változnak.
Boszorkányságában:
Kockaságában:

Luna karakterei :3

Név: Phoenix Diana Lester
Nem: Nő
Kor: 21
Tulajdonságok: Tulajdonképpen fiú testvérével mindketten majdnem egyformák viselkedésük alapján. Külsejük azonban másról árulkodik. Ő nem igazán keresi a társaságot. Mindig csak a bátyjával tölti az idejét. Nem igazán kedveli a társaságot és előfordul, hogy dühbe gurul. Ha bátyja közelében egy másik lány van, féltékenyebb lesz és rivalizálódik. Imád az állatokkal játszani és emellett kutyájával idejét. Szereti a napfény meleg sugarait és a nyár illatát, közben a tengerparti hangulatot. Belső énje eredetileg kedvesebb, de az emberek előtt nem szokta kimutatni. Kedvenc kajája a KFC féle csirkefalatok ( más néven Nuggets ), le se tudna állni az evéssel.
Történet: Ikertestvérénél pár másodperccel később született meg. Kicsi korában mindig a háttérbe szorult és a bátyja háta mögött figyelte a körülötte lévő eseményeket. Sokat töltötte idejét testvérével, így nem érdekelte a többieket. Ikertestvére nélkül csupán egy ártatlan gyerek volt. Sokat játszott a gép előtt, így a környezetére nem igazán foglalkozott. Szerette az aranyos állatokat, de mindig is egy kutyára vágyott. Tizennyolcadik születésnapján valóra vált és új kedvencét el is nevezte Mars-nak. Azóta egyre többet foglalkozik kedvenc kutyájával.
Kinézet: Vérpiros festett haját mindig felköti és általában méz színű kontaktlencsét visel régóta. Átlagos magassága eléri a 170 centimétert és súlya 60 kilogrammot is. Körmét néha be is festette szép pirosra. Ruhája ejtett vállú fekete felsőből és rövid farmer nadrágból állt. A rendezvény után teljesen megváltozott a külseje: vörös és narancs ruha, hosszú haj lófarok nélkül, emellett még tűz szárnyai is lettek. Egyszóval főnixként jelent meg a rendezvényen. Réggebben:  Ezek után:
Egyéb: van egy Mars nevezetű hatalmas ír szettere:

Név: Nathaniel Noah Lester
Nem: Férfi
Kor: 21
Tulajdonságok: Phoenix-el viselkedésük nem látszik benne a különbség, viszont külsejük és személyiségük alapján nem tűnnek ikreknek. Nagyon laza személyiségével és humoros természetével meg lehet benne találni a tökéletes összhangot, ha húga nem nehezítené még jobban barátkozását. Nagyon kedves másokkal és nagyon pozitívan áll a dolgoknak Phoenix-el ellentétben. Szereti ikertestvérét és minél jobban próbál neki segíteni a társadalom beilleszkedésében. Vele viszont csak az a baj, hogy fárasztó és az embert nem érdekli fárasztó favicceit.
Történet: Előbb jött napvilágra kishúgánál pár másodperccel. Szeretett a közösség közelében lenni - közben kishúga mögötte leskelődött - és közben széles mosolyokat villogtatni arcán. Testvérével folyton kapcsolatban volt és folyton kommunikált vele. Múlt évben strébernek nevezték a rajta lévő szemüveg miatt, ami már hűlt helye. Hiába változott a két testvér, Phoenix mindig is az egyetlen "Csipkerózsikája" marad.
Kinézet: Ugyan haját fehérre színezte, még a méz színű kontaktlencsét is a tesója másolta le több-kevesebb sikerrel. Persze igazi szem színe a kék. A nyakán meglazított nyakkendőjéről, ingéről, emellett ruházatán sok mindent elárul személyiségéről. A rendezvény után jól kiszúrtak vele. Kék, vagy fekete szőrmés pulcsit hord egyfolytában alatta fehér pólóval. Az új Nathaniel már fekete farmert hord és a bakancs sem marad le stílusáról. Az eredeti szemszínét megőrizte igazi énjét immáron. Előtte: Utána:

Szunyogmatka karakterei :3

|Név: | Daniele e Davide (Salvatore) Rossi (Dani és Davi)
|Nem: | Due ragazzi
|Kor: | Húszadik életévüket nemrég töltötték
|Tulajdonság: | Két sokat mosolygó fiú, ki a világ pozitív oldalát nézi. Arcukon mindig van egy apró mosoly, melyet nem lehet róluk levakarni. Visszafogott és komoly, de ugyanakkor két jópofa kisfiú, aki imád játszani. Csak nem mindegy, hogy mivel. Virtuális világ az otthonuk, és inkább vallanák Los Santos-t otthonuknak, mintsem azt a házat, ahol élnek. Imádják a Rockstar Games fejlesztésű játékokat, de főként a GTA az, amely teljesen megragadta őket. Kívülről fújják az összes térképet, ami a játékhoz van és ez nem vicc. Továbbá ott van még a Far Cry, a CS, Assassin’s creed és lehetne sorolni… Túl sok a szabadidejük. Szerencsétlen fiúcskák, mivel képesek bármit összetörni. Lyukas markúak és gyakran megbotlanak mindenben. Vagyis csak Davide. Daniele azért ennél magabiztosabban mozog. Általában. Egyébként barátságos, mindenkiben a jót látó emberek, akik „enyhén” egoisták és piromániások is. Vagyis most már a jót látják az emberekben, bár a szivatás a lételemük és, ha valakiben meglátják az áldozatuk, azt csúnyán lealázzák, de amúgy jófejek. De ha meglátod a fejükön azt a „Támadt egy ötletünk” mosolyt, akkor jobb, ha futsz, mert az az ötlet egyenlő azzal, hogy elkezdődött a III. Világháború. Az „Oops” meg annyit tesz, hogy elindítottak egy nukleáris bombát, vagy hasonló.  A kandalló mellett érzik igazán jól magukat, nem csak a hideg téli napokon, hanem az év bármely szakában. Mint már említettem a virtuális világban élnek, értenek a számítógéphez, ami manapság a tizenéves fiúknál nem meglepő. Hasonlóan sokat ügyködnek rajta, mint mások. Sötétben bezárkózva rontják a szemüket a nap huszonnégy órájában. Davi szemüveges, de nem az imént említett ’kütyüzéstől’, hanem örökölte szüleitől. Kiskora óta fején van és, ha leveszi, akkor nem mondok nagyot azzal, ha azt mondom semmit nem lát. A színes pacákon kívül. Lassan két éve, hogy kontaktlencsét hord, de szeme sosem szokta meg rendesen, így inkább a hagyományos üveg mögötti életet választotta. Csak bizonyos eseményekkor szánja rá magát, hogy betegye, mert akkor muszáj neki. Bár~ mostanában egészen rákapott, így inkább azt látjuk, hogy be van rakva. Nem a nagy keretet. Azt csak akkor hordja, ha a számítógépen játszik. Ja, és csokoládé függőségük van. Mindkettőjüknek. (:3) Ja és rendszerint játszák a „Találd ki, melyikünk Daniele?” játékot. Mindkettejüknek kifogásolhatatlan kézügyessége van a rajzoláshoz, különleges rajzstílusuk van, és az érdeklődésük is a művészet felé hajlik. Míg Davi anyjuk, Lucia Rossi nyomdokaiba lépve a divattervezői pályára fog lépni, addig bátyja grafikusnak szeretne tanulni. Teljesen jó. Képességekben igen eltérőek, hisz míg Dani a reál tantárgyakban kiemelkedő, addig testvére a humánokban, de ez így jó, hisz tudnak egymásnak segíteni.
|Történet: | Négy ével ez előttig Olaszországban éltek, Velencében, ott is születtek június hatodikán. A két fiú története eléggé egybefolyik, ugyanis mindig együtt vannak. Együtt éltek a saját kis világukban, nem volt szükségük senkire, csak egymásra és ez nagyban befolyásolta azt, hogy az évek alatt hány barátjuk volt. Nehezen szánták rá magukat arra, hogy mással beszélgessenek, mert a másikon kívül mindenkit lenéztek. Erre a dologra még az is rátett, hogy jóval vagyonosabb családból származnak, mint az átlag ezen a környéken, meg úgy általában. Édesanyjuk egy világszerte elismert divatguru/divattervező, édesapjuk pedig egy szoftverfejlesztő cég vezérigazgatója. Jó páros, mi? Szerintem is. Ugye említettem, hogy Olaszországból jött az ikerpár. Na igen. Négy évvel ezelőtt költöztek az államokba, mert már megelégelték, hogy apjuk folyamatosan utazta az Olasz-Amerika távot repülővel, így ez tűnt a legegyszerűbb megoldásnak. Bár most meg mindenhova utazik hetekre Európa és Ázsia területén, így mondhatni ugyanott vannak, ahonnan elindultak. De az ikrek nem hajlandóak többet költözni. Nade. Térjünk vissza egy kicsit arra, hogy nem voltak barátaik, csak ők egymásnak. Ez is körülbelül akkor változott, mikor költöztek. Új iskola, új emberek, más kultúra. Ez két elzárkózott fiúnak elég idegen főleg, ha azt nézzük, hogy még csak tizenhat évesek voltak. Na. Bár lassacskán elkezdtek beszélgetni az osztálytársaikkal és szereztek bár barátot mindig is egymással voltak a legtöbbet. Ők az osztály kisördögei. Mindenkivel kitolnak valamint játszák a hőn szeretett „Találd ki, melyikünk Daniele” játékot. Ennek jelentőségét majd a kinézetnél elmagyarázom.
Szóval. Mikor azt mondtam, hogy egymással vannak a legtöbbet nem mondok nagyot. Sokkal több időt töltenek együtt, mint más testvérpárok. Sokszor esik meg az, hogy együtt alszanak meg ilyenek. Sokszor beszélnek egyszerre és gyakran mozdulataik is egyeznek. Gyakran belelátnak egymás fejébe, és, ha netán eszükbe jut valami jó ötlet, akkor az azt jelenti, hogy hamarosan kitör a III. Világháború
|Kinézet: | Körülbelül százhatvanöt centiméter magasak és rettenetesen vékonyak. Nem esznek rendesen, nem kívánják a sok kaját sosem, emiatt is van az, hogy mindketten összesen csak negyvenkilenc kilót nyomnak. Lábszáruk, karjuk mind betudható egy-egy pálcikának, sokak fejében néha megfordul a kérdés, hogy ezek hogy állnak meg egyáltalán a lábukon. Ebből adódóan nem annyira sportemberek, de azért szeretnek kosarazni. Arcuk tiszta, pattanásmentes, egyedül egy anyajegyük van, ami jobb oldalt, az arccsontjukon helyezkedik el. Szemöldökük vékony, enyhén íves, hajukhoz hasonló árnyalatú, mely világos, barnás, de inkább bézshez, sárgához, borostyánhoz hasonló, macskás szemeik felett ékeskedik, melyet gyakran természetes hatású sötét, vöröses színű nem is hosszú, de nem is annyira rövid hajuk takar el. Hajkoronájukat általában úgy hagyják, ahogy felkeltek, azaz amolyan pumukli kinézettel, de, ha alkalom adódik rá, akkor fel van zselézve. Különleges ismertető jelük, hogy Dani haja jobb oldalra van simítva, míg Nathané balra, de gyakran cserélnek ezzel is a többieket szivatva. Ajkaik vékonyak és halvány rózsaszínek, felettük egy apró, hegyes orrocska helyezkedik el. Bőrük szinte fehér, mint a porcelán. Mindig belebújós pulóvert látunk rajtuk, és naponta más színű magas szárú vászon tornacipőt. Vagy anyjuk/maguk által tervezett szerelésük van. Nem az a feltűnési viszketegséges egyének, így öltözékével inkább beleolvadnak a tömegbe, ami egyáltalán nem zavarja őket, sőt, örülnek is neki. Ebből is látszik, hogy a srácok tényleg ugyanúgy néznek ki. Szóval, ha nem látszik, hogy merre áll a hajuk, akkor lehetetlen megkülönböztetni őket. Így már érthető a „melyikünk Daniele?” játék, mi?
|Boszorkányként, vagy miként: | Bosziként hajuk besötétül, egészen a fekete legsötétebb árnyalatáig, azonban itt jelenik meg az, ami miatt a megkülönböztetésük egyszerűvé válik, ugyanis Dani haja jobb oldalt egy vastagabb tincsben világoskék, lilás színt vesz fel, addig Davinak ugyanazon az oldalon rózsaszínes-sárgás színű. Szemszínük szintén változik, bár inkább csak Daninak, lilásra, míg Davinak megmarad a sárgás, borostyános szemszíne. A szemkötő meg nem tudják, miért van, mert nincs semmi baj a szemükkel, csak… csak úgy ott van és kész. (:’D) Nem tudok, magyarázni, nah…
|Egyéb: | Hmm… mit is lehetne ide írni… Ikertelepátia *w* Jah meg anorexiásak :3
Pikcsörtájm!   Túl sok jó kép van róluk~ >wwwww<
Najó, még kell egy... Aként az izéként:


Mishkus karakter :3

Név: John Truolis (Markov)
Nem: Fiú/Férfi
Kor: 24
Tulajdonságok: John egy eléggé bőbeszédű karakter tud lenni, néha eléggé sokat tud beszélni valamiről(vagy szitkozódni). Igaz, hogy segítőkész srácról van szó, de ezt a józanész határán belül csinálja, azaz nem áll le segíteni mindenféle jöttment embernek. Ő egy abszolút őszinte srác, sose hazudik semmiről, emiatt időnként elég nyers és kegyetlenül őszinte tud lenni. Igencsak eszes és kreatív, sokszor rajzol képzeletbeli dolgokat.
Történet: John(eredetileg Markov) Oroszországban született, és 10 éves koráig ott is nevelkedett. Viszont a szülei jobb megélhetést szerettek volna, ezért a család Amerikába költözött. Ezután a személyi papírok intézésekor a kis Markov kiválaszthatta, mi legyen az amerikai neve, ami végül a John lett. Az első napjai az új iskolában eléggé netszesek voltak, de valahogy sikerült befurakodnia, ami a mostani sulijában még mindig nem megy. Vagy azért, mert eléggé kocka, vagy azért, mert orosz, nem tudni.
Kinézet:
Eredetileg:  Varázslóként:
Egyéb: Van egy 16 éves húga

Son-chan karaktere >w<

Név: Micheal Byron (Mickey, Mike, Micah :3)
Kor: 24
Nem: Férfijú
Tulajdonságok/Történet:
Micheal egyszerűen a világ legvidámabb gyerkőce volt, már kiskorában is. A szüleivel nagyon jó viszonyt ápolt, a napjaik boldogságban teltek, egy rossz szava sem lehetett, mert mindene megvolt, és szerették, sose hanyagolták el. Jó tanuló volt az iskolában, bár már ott is megmutatkozott az, hogy nehezen tud elülni a hátsóján, és persze az is, hogy akkora a szája, mint a bécsi kapu, ezekből egyértelműen voltak problémák, de mindig könnyen ki tudott bújni alóluk, különösebb szidások, esetleg fülöncsípések nélkül is. Ha ránézel, már elszáll a haragod. Képzelj el egy pöttöm, sötét mogyoróbarna hajú, - ami már-már fekete -, nagy szemű, állandóan vigyorgó kölyköt, aki akár egy szavával simán jókedvre derít, a legborúsabb napokon is. Mike pedig pontosan ilyen személy volt. Egészen addig, amíg a családban nem történt meg egy nagy tragédia, ami onnantól teljesen megpecsételte az életét. Épp vacsorát készített az anyukájával, közben pedig vidáman várták haza az apukát is, csak egy gond volt. Az apuka többé már nem tért haza... Mickey pont akkor töltötte a tizedik életévét, és mikor megtudta, hogy az apukája többé már nincs, egy világ tört össze benne, a szó szoros értelmében. Évek múltak el így, Mike teljesen magába fordult, úgy érezte senki sincs a világon, akiben megbízhatna, akinek elpanaszolhatná fájdalmait, aki esetleg megértené. Még a saját anyjával sem volt hajlandó szóba állni, így ezalatt az idő alatt nagyon eltávolodtak egymástól, ami nem volt több, mint cirka 1-2 év. Ezalatt az időszak alatt már korán megtapasztalta az élet nehézségeit, gyerekkora eltűnt, mintha soha nem is lett volna. Újra elkezdett kommunikálni az anyjával, és az idő múlásával ismét ugyanolyan bensőséges viszonyba kerültek, de ez csak iránta volt így. Minden más emberben csak a rosszat látta. Kiismerte őket, átlátott rajtuk, nem engedte őket közel magához, még véletlen sem. Megismerkedett az alkohol és a drog világával, de ezekről viszont hamar letett, mikor egy éjszaka minden magába folytott érzeleme felgyülemlett benne. Tudta, hogy rossz, és nem akart fájdalmat okozni az egyetlen megmaradt szerettének, ezért csak annyit tett, hogy egy tetoválást csináltatott a karjára (Rózsa, lánc, halálfej szimbólum, aminek a közepén az apja neve van gyöngyölt betűkkel, körülötte hol itt maradó, hol elszálló madarak), ami az alkarjától egészen végighúzódik felkarján, a válláig, és még a kulcscsontjába is beleér. Aki csak meglátta, egyből elkönyvelte elzüllött tinédzsernek, akit csak a barbár dolgok érdekelnek, de ez közel sem volt így. Senki sem tudta, hogy miért, és kiért tette. És nem is árulta el senkinek sem. Szerinte ez így volt jól. (Ugye ez alól majd lesznek/vannak kivételek xD) Hogy elnyomja a nehézségeket, elkezdett edzeni, és inkább az erejével kifejteni azt, ami fájt neki. Az erejébe kapaszkodott, ami legutoljára maradt neki. Hosszú idő után viszont Micheal beleunt ebbe. Megunta, hogy még önmagának is hazudni próbál. Ő nem ilyen. Tudta, hogy ha nem akar végül egy vonat alatt kikötni, akkor újra olyannak kell lennie, mint amilyen régen volt. Sikerült is. Nehezen, de sikerült. Összeszedte magát, és a sarkára állt. Visszatért belé az élet, újra visszatért az a nagyszájú, perverz, cinikus Mike, a kis humorzsák, aki mindig is volt, és rájött, hogy ez mennyire is hiányzott neki. Ezzel együtt újra visszatért a családba a béke, bár azért azt nem lehet mondani, hogy már nem hordozza magával azt a maszkot, amit a nehéz időszakában is végig. Mert hogy de. Csak immár valamivel mégis könnyebb az egész, de még korántsem nevezhető olyan jónak. Hiába 24 éves, fejlődnie kell, mert sok dologhoz nem ért, és mivel magasról fütyül arra, hogy ki mit gondol róla, nem veszi zokon, hogyha rühellik a társaságát, vagy éppen akármi más, ő csak azokat az embereket szereti meg, azokat az embereket engedi maga mellé, azokban bízik meg, akikről tudja, hogy érdemes, és sose hagynák cserben. A többi ember már más tészta.
Kinézet:
Mogyoróbarna, már-már fekete haja van, két nagy, kerek szeme pedig állandóan ragyog a smaragdzöld legélénkebb árnyalatában, és a zöld íriszei körül pedig van egy aranysárga vonulat, ami megadja azt a hatást, amit a lénye amúgy is hordoz, szempillái pedig hosszúak, és sűrűek. Arca vékony, és hosszúkás, álla hegyesebb, mégis csak annyira, hogy a fejformája a kerekded kategóriához húzódjon inkább. Ajkai duzzadtak, és vörösesek, orra pisze, a vállai szélesek, válltól lefelé pedig egyre karcsúbb lesz a csípőjéig, és mivel használt a sok edzés, meg minden, így természetesen van mit megbámulni rajta, ezt tudja, de figyelmen kívül szokta hagyni, mégis van, amikor csak úgy póló nélkül flangál, mert miért ne. Testét megannyi anyajegy borítja, amik tökéletesen illenek napbarnított, puha bőréhez. Lábai hosszúak, és eredetileg is nagyon magas, köbö 187 cm, szóval röviden felér egy felhőkarcolóval. (A tetkóját már leírtam, szóval asszem ennyi x"D)
Egyéb: Szerintem nincs semmi, de lehet, hogy később betűzök ide valamit, majd szólok, ha van xDD

Boszorkányként vagymi:

Soul-é :3

Név: Emily Heartfilia
Nem: lány/nő
Kor: 20 éves
Tulajdonságok: nos… kezdjük is a műveltségével. Anyanyelvével együtt 4 nyelvet beszél, jól játszik zongorán, zenéket komponál rá és mindemellett rajzos képessége is megvan. Ez mind szép és jó… de mivel ennyi mindent csinált, nem volt ideje barátkozni. Eléggé elszigetelődött a közösségtől. Pedig könnyen barátkozik. Hogy miért? Barátságos és segítőkész. Annyiszor segít az embereknek, amennyiszer csak tud, ő azonban visszautasítja mások segítségét. Szeretne erősnek mutatkozni, ami megy is. Ez viszont nem tesz jót a lelkének. Nem mondja el másoknak a problémáit, mindegyiket magába fojtja, és egymaga próbál megbirkózni velük. És hogy miért tudna könnyen barátokra szert tenni…? Mert beszédes, karizmatikus lányka, aki bárkivel bármiről elbeszélget. Ha piszkálódás van, ő egyből veszi a fonalat, és visszavág. Nem egy sértődékeny típus. Sőt… nem is veszi komolyan, ha bármi rosszat is mondanak rá. Bár az elméjében ezek a csúnya szavak egyre csak gyűlnek és gyűlnek, mégis amikor valamit mondanak rá, csak nevet rajta egy jót, vagy visszavág az embernek, ezzel akár meg is bántva az illetőt. Hisz ő gyakran nem érzi tettei súlyosságát. Nem tudja, hogy az, amit éppen mondott, mennyire sértette meg a másikat. Egyszerűen… nem érzi ezt. Mert minden poénra vesz. Még jó tulajdonsága, hogy jól érvel, és ezt általában arra használja, hogy megvédje barátait, kiálljon mellettük. Elég kitartó a véleményét illetően, ha tudja, hogy neki van igaza. Ha tudja, hogy nem, egyből enged, és bevallja, hogy tévedett. Talán az egyik legrosszabb tulajdonsága az önbizalomhiánya. Lepkekakinyi önbizalma sincs. Mindent elhisz, amit mondanak róla, legyen az jó, vagy rossz. A jó elsuhan, a rossz viszont egyre csak gyűlik és gyűlik. Önbizalomhiánya miatt az önkritikája elég erős. Mindent a lehető legjobban szeretne csinálni, ha bármit elront, egyből magát hibáztatja, ha nem is az ő hibája, kitalál valamit, ami miatt azt mondhatja, hogy az övé. Jelleme elég összetett, ingadozó. A varázserő felruházása után egy dolog változott tulajdonságait illetően. Az, hogy arca kifejezéstelen lett. Szeme élettelen, ha mosolyog is, éppen hogy, nevetni se sokat szokott. Ezelőtt sokkal kifejezőbb volt, rengeteget mosolygott, nevetett. Hogy mitől változott így meg? Igazából nem tudni. Talán ráébredt valamire, ezért elkomorodott. De maga az energiája, életkedve és vidámsága megmaradt, csak már nem fejezi ki olyan jól őket. Rengeteget hazudik. Vagyis csak múltját illetően. Már kitalált egy fedősztorit életét tekintve és azt meséli el, vagy annyit mond, hogy nincs köze hozzá. Attól függ, hogy mennyire állnak közel. És általában az utóbbi véglet szokott történni, mert Emily bizalmát nagyon nehéz elnyerni, sok idő után tudná kimondani valakire azt, hogy barát. Nos… ebben hazudik, de a véleménye őszinte. Kikérik egy ruhára vagy bármire a véleményét, ő őszintén, de nyersen megmondja azt. Kinézetre elég komoly és rideg lehet, de nem az, csupán megfontolt és gondolkodó. Előbb gondolkodik, és csak aztán cselekszik, de azért a hülyéskedésekben benne van. A látásmódja… pesszimista. Eléggé. Hiába életvidám, sok dologban csak a rosszat látja. Ezzel képes pár ember kedvét lerontani, így ha bármi rossz gondolat jutna eszébe, inkább magában tartja. Mint említettem, kitart a véleménye mellett, vitákban sokszor győztesként kerül ki, de egyáltalán nem szeret vitázni. Se verekedni. Pedig nem néznénk ki belőle, de tud. Nem üt nagyot, de jó a reflexe, hajlékony és mozgékony, tehát könnyen kitér az ütések elől, viszont borzasztó törékeny. Kitartóságának köszönhetően a futást, és egyéb fárasztó dolgokat is jól bírja. És hiába ügyes, mégis ügyetlen. Könnyen zavarba lehet hozni, és olyankor csetlik-botlik. De alapból van olyan, hogy csak úgy megbotlik a lábában. Ha viszont komolyra fordul a helyzet… teljesen megváltozik. Hogy miket szeret még igazán? Ugyebár a művészeti dolgokat, és az állatokat. Főleg az emlősöket. A bogarakat, rovarokat egyenesen utálja, undorodik tőlük, és sikítva költözne el otthonról, ha találna egy pókot a szobájában.
Történet: Anyagilag egy teljesen átlagos családban született, azonban a család műveltsége jóval az átlag fölött volt. Keverék ember, anyja orosz, apja német, de mindketten angol anyanyelvű országban éltek, ezért hát Emily is angol nevet kapott. Ennek köszönhetően már kisgyerekként tudott angolul, oroszul és németül is, anyanyelvi szinten. Apjával mindig németül, anyjával mindig oroszul, az iskolában pedig angolul beszélgettek. Plusz suliban felvette a spanyol nyelvet, így anyanyelvével együtt 4 nyelven beszél. És ami a legfurább, hogy mindemellett rengeteg ideje volt. A művészetekkel is tudott foglalkozni. Önszorgalmának köszönhetően megtanult normálisan rajzolni. Szülei pedig zongoratanárhoz járatták. Mindig is okos gyerek volt, nem kellett tanulnia, mégis színötösöket hozott. Azonban tudása sok volt, barátja annál kevesebb. Délutáni foglalkozásai miatt semmilyen közösségi találkán nem vett részt, csak az iskolában beszélt barátaival. Ez egészen 14 éves koráig így is ment, ám miután elballagott általános iskolából, egy utazás során balesetet szenvedtek. Szülei meghaltak, anyja őt védte, így ő csupán megúszta annyival, hogy a szeme megsérült, aminek következtében színvak lett - plusz még romlott is a látása. Felépülése után némileg megváltozott. Az eddig életvidám lányka visszahúzódóvá vált. Betegeskedő anyai nagymamájához került, akit ápolnia kellett. Rajzai egyhangú fekete-fehér vázlat hatásúak lettek. Az, hogy a világot szürkében látta, nem tett jót neki. Már nem látta a vidám színeket, a gyönyörű naplemente vörösségét. No, de iskolába ugyanúgy járt, és barátaitól csak még jobban elszakadt. Nem mondta el problémáit, titkolózott, magában tartott mindent. Úgy tett, mintha lennének szülei, de soha senki nem látta őket. És bár apja meghalt, akitől a német nyelvet tanulta - a nagyijával tudott oroszul kommunikálni -, nem felejtett. Ez is önszorgalmának köszönhető. És az is, hogy zongoratanár nélkül ő tovább és tovább gyakorolt. Így teltek múltak az évek. Mindenből kialakult a stílusa, elkezdett zenéket komponálni zongorára. 18 évesen szívrohamban a nagymamája is elhalálozott. Magára maradt. De szülei örökségéből fenn tudta tartani magát egy ideig. A szülői ház is rámaradt, lakhelye is volt. Egyedül élt, kénytelen volt megtanulni főzni, takarítani. Szórakozásképp vett magának egy számítógépet is - de közben a többi képességét is fejlesztette -, és azt is elkezdte tanulmányozni. Hamar egy pc guruvá vált. Gimi elvégzése után jöhetett a következő lépcsőfok. Ezekben az években viszont kommunikációs téren hatalmas változáson esett át, ugyanis sikerült némi szinten barátkoznia, azóta részben visszatért a régi mosolygós énje.
Kinézet: Bár változott, de nem olyan sokat. De kezdjük csak az elejétől, hogy hogy is nézett ki anno. Alkatát tekintve már akkor is nőies alakkal büszkélkedhetett. Átlag magasságú, vékony csontozatú, ezért eléggé törékenynek látszik, ami igaz is. Modellalkat, hisz hosszú, kecses lábakkal rendelkezik, és bájos arccal. Bőrszíne is illett hozzá, enyhén pirosas. Nagy, ámulatba ejtő kékes-zöldes szemekkel áldotta meg a sors, azonban romlott látásának köszönhetően néha felvesz szemüveget, máskor kontaktlencsét hord. Lapockáig érő, tépett, egyenesen haja van, homlokát pedig egyenesen vágott frufru takarja. A természetes szépségben hisz, ezért egy kis szájfényen kívül másmilyen sminket nem használ. És bár alkatilag, arcilag nőies, a ruházata a fiús felé hajlott. Szereti a sötét, egyszínű ruhákat, szürke és fekete bármennyi mennyiségben. A fején mindig pihent egy szürke bolyhos sapka, amit csak akkor vett le, ha már nagyon melege volt. Legtöbbször egy mintás fekete pulcsit viselt egy itt-ott szakadt sötétszürke nadrággal, cipőnek pedig vagy csuka, vagy sportcipő.
És hogy milyen lett ezután? Arca felnőttesebb lett, testalkata ugyanolyan törékeny, ámde nőies. Ami a legszembetűnőbb az a bőre. Kifakult. Már-már hófehér lett, ami miatt mindig elég sápadtnak hat az arca. Haja dúsabb, hosszabb, hullámosabb lett, és kapott egy kis lilás-szürkés árnyalatot bele. Ami a legérdekesebb a hajával kapcsolatban, hogy ahol nő, ott elkezdett kifehéredni. Szóval olyan, mintha a hajszáltövei őszülni kezdtek volna. A frufrujával mi történt? Az is megnőtt, enyhén hullámos lett, így kezével mindig hátra-, avagy oldalra fésüli. És bár még mindig a természetes szépséget preferálja, hófehér bőréhez tökéletesen illenek a borvörös ajkak, így rúzst használ, plusz a szemhájára egy kis szürkés, füstös árnyalatot. Ezek hatására sokan azt hiszik, hogy szempillaspirált, avagy műszempillát használ, de pillái természetes módon ilyen dúsak. Bőrével együtt szeme is kifakult. Világosszürke, már-már fehér lett, amik elég különlegesek, mert egy pillanatra, mintha a Hold lenne a szemében. Nemcsak ezek, hanem az öltözködése is megváltozott. Elkezdett olyan ruhákat hordani, amik kiemelik az alakját, szóval kinézetre és stílusra is érettebb lett. Azonban a sötét, semleges színek iránti rajongása megmaradt. De most már szeret ruhát, szoknyát, lengébb fölsőt is hordani. Ezek mellé viszont semmilyen kiegészítőt nem hord.
Egyéb: totális színvak, ezért marad mindig az egyhangú, sötét ruháknál.

Dragfly karakterei :3

Név: William Evans
Nem: Hím
Kor: 26
Tulajdonság: Különcnek tartják, és nem is ok nélkül. Kiemelkedően intelligens, de antiszociális és nagyon szórakozott, gyakran a helyett, hogy jelen lenne egy adott helyzetben, visszavonul a gondolataiba. Ilyenkor gyakran észre sem veszi, mi történik körülötte. A nap minden percének minden pillanatában gondolkodik valamin, időnként sokféle dolog jár az eszében egyszerre. Informatikusként dolgozik, nagyon-nagyon gyakorlottan programoz, emellett van gépész végzettsége is, és, bár ezt meglehetősen kevesen tudják róla, meglehetősen profi hacker és jó kriptográfus. Szabadidejében olvas, filmeket és sorozatokat néz és fanteóriákat gyárt illetve mikor önmagához mérten szocializálódik, akkor asztali RPG-ket játszik előszeretettel (legeslegkedvencebb kedvence a WoD majdnem minden ága, legtöbbször W:tA-t játszik). MMO-kat kevésbé szokott játszani, inkább csak azokat próbálja ki, amik elég érdekesnek tűnnek neki, azokban se szokott sokáig jutni (általában felfedezi, hogy mekkora egy barom a mesterséges intelligencia, feldühíti magát azon, hogy ki hányta össze ennek a kódját, és otthagyja az egészet). Mindenesetre azért úgy nagy néha játszik, még ritkábban el is jut valamilyen szintre. Ettől függetlenül képes napokat eltölteni egy képernyő előtt. Maga is könyvet ír (idestova nyolc éve; fantasy regény), ehhez folyamatosan ötleteket, információkat és anyagot gyűjt és kutat írástechnikai témában. Nagyon sok mindenről vannak amolyan véletlenszerű ismeretei. Az érzelmi-társasági oldala nem erős; fontosabbnak tartja azt, hogy elmondja azt, amit mondani akar, mint hogy ne bántson meg senkit. Előszeretettel fedezi fel az apró pontatlanságokat és a logikai botlásokat, vagy éppen bármilyen kifejezés pontatlan használatát, és előszeretettel igazítja ki őket - nagyon idegesítve ezzel mindenki mást. E miatt rendesen hazudni neki nem könnyű. Körülbelül bármilyen rendszert átlát pillanatok alatt, de elmagyarázni bármit valaki másnak nagyon nehezére esik. Érdekli mindenfajta elmélet és ezen elméletek átültetése a gyakorlatba; a legtöbb rendszert pillanatok alatt megérti és alkalmazza. Stresszhelyzetben nagyon gyakran ő az, aki a leghidegebb fejjel áll a helyzethez és aki a legnyugodtabb, mégis a leghatározottabb, és aki tudja, mit kell csinálni.
Történet: Nem itteni. Egy nem túl messzi kisvárosba született, a családját alkotta a két szülő, egy kishúgy (Joyce), néhány macska illetve egy korcs kutya. A visszahúzódó természete már az iskolában is megmutatkozott, már ott is gúnyolták azért, mert kicsi volt, gyenge és furcsa - lehet, hogy ekkor alakult ki a visszahúzódottsága, de ezt már soha nem tudjuk meg. Ha volt valami társasági élete, akkor abba általában a húga rángatta bele. Már nagyon kis korában felfedezték benne azt, hogy matekból nagyon tehetséges, és ezt fejlesztették is; később gépészeti irányba ment tovább (a húga és az apja keltették fel az érdeklődését ez iránt), de a programozás már meglehetősen fiatal korától kezdve érdekelte, és önérdeklődésből kezdte tanulni. Gépésznek tanult, úgy került ebbe a városba, hogy itt volt az egyetem; kivett egy albérletet, hogy itt tanuljon, majd, miután előbb félállásban, majd teljes munkaidőben is ide kapott programozói állást, szülői támogatással, saját pénzből és egy kis kölcsönből szerzett magának lakást. Azóta egy házban lakik vele Joyce is.
Kinézet: Előtte kölyökképű fiú, aki sokkal fiatalabbnak látszik a koránál; a haja szőke, a szeme zöld parázs. Az alkata vékony (genetika, apja is, anyja is ilyen volt), a bőre a sok sötét szobában töltött idő miatt sápatag. Utána az arca férfiasabb lesz, a szeme olyan, mint a borostyán, és az egész fiú izmosabb, fenyegetőbb. Illetve tüskés.
Egyéb: INTP

Név: Joyce (Joy) Evans
Nem: Nő
Kor: 24
Tulajdonság: Fiatalos, életvidám, spontán és bolondos lány, akit csak a legritkább esetben látni bicikli és/vagy jófajta fényképezőgép nélkül (Egyszerre se gyakori; attól fél, hogy ha elesik vele, vagy bármi baj történik, a fényképező bánja). Intuitív. A csapat legtöbb tagjával ellentétben társasági jelenség, bár annak elég fárasztó; ha kell, ugyan tud értelmes és felnőttes is lenni, de ha nem feltétlenül muszáj, nem az. Általában gyerekes, szétszórt és csapongó, annyi életenergiával, mint egy kölyökkutya. Szereti a társaságot, nagyon szeret mindenféle vicces történeteket mesélni mindenkinek és mindenkiről - amiket aztán nagyon hamar az egész környék tud. Gépészetet tanul, de nem valami kitűnő eredménnyel, gyakran a bátyja rajzolja meg helyette a műszaki rajzait; szabadidejében (azaz mikor nem azt kéne csinálnia) fotóz és újságíróként, riporterként működik, ezzel keres egyébként pénzt. Akárcsak a bátyja, ő is nagyon intelligens, de a gyakorlati dolgokat jobban szereti, mint az elvontakat, pláne mint az elvont dolgokat megtanulni; kitűnő példa erre, hogy bár az egyetemen gyakran bukdácsol, a biciklije és a fényképezőgépe is legalább felerészben az ő keze munkája (anno használtan, a szétesés határán jutott hozzájuk). Gyors észjárású és jó helyzetfelismerő. Majdnem állandóan témát keres cikkeknek vagy fényképeknek, ezzel a szesszel ment el a rendezvényre is. Egyébként fotósként nagyon termékeny, van olyan, hogy hétköznapon 20-25 képet termel; hogyha hétvégén sikerül szerét ejtenie egy kirándulásnak, akkor ennél jóval többet hoz össze. Jól improvizál, és van valamicske nyelvérzéke is, bár ezt sose kamatoztatta igazán, egy ideig tanult spanyolul, de legfeljebb ha kézzel-lábbal mutogatva tudja megértetni magát.
Történet: Egy nem túl messzi kisvárosba született, a családját alkotta a két szülő, egy bátyus (William), néhány macska illetve egy korcs kutya. Elég nyitott volt már az iskola legeslegelejétől kezdve, valami nagyon hatalmas baráti kört nem sikerült szereznie, de néhány jó barátot igen, és ez neki bőven elég volt. Kezdettől fogva sokkal társaságibb lény volt, mint Will, és a testvérével remek volt a viszonya; még régen, mikor megkérdezték, hogy ki a legjobb barátja, a testvérére mutatott rá, és olyan akart lenni, mint ő, olyan okos és olyan nyugodt. A gépészet azért kezdte érdekelni, mert az apja is ezt csinálta, már egészen korán eldöntötte, hogy ezt akarja csinálni; az újságírás és fotózás iránt egy pár évvel idősebb ismerőse keltette fel a figyelmét akkor, mikor a bátyja már a városban járt egyetemre, és csak ritkán járt haza, de ő még csak gimnazista volt. Azóta őt is felvették az egyetemre, ugyanoda, ahová bátyja jár; még most is ott tanul, bár már nem albérletből, hanem a bátyja lakásából jár. A rendezvényre attól függetlenül ment el, hogy őt meghívták-e. Mikor meghallotta, milyen rendezvény, rögtön az volt az első gondolata, hogy ebből milyen érdekes cikket lehet kihozni, és tudta, hogy van a környéken pár ez-az, amit érdemes lefotózni, mert szép; nem volt szíve kihagyni.
Kinézet: Biciklista és fotós - mágus Előtte egy, a biciklizésnek köszönhetően, elég jó alakú, szép arcú lány - utána fénymadár. A hátán tollas szárnyak, olyasmi színben, mint a hajnalfény, a szeme váltogtja a színét, gyakorta úgy, mint egy lencse vagy prizma. (Valami ilyesmi.) Az arca egyértelműen más, bár talán nem szebb. A haja hasonló színű, mint a bátyjáé.
Egyéb: ENFP

Miuna karaktere :3

Név: Amy Hamilton, becenevei: Amy, Am
Nem: Lány
Kor: 20 éves
Tulajdonságok: Amy nevének jelentése szeretet. És ez pontosan igaz a lányra. Rengeteg szeretet van benne, amit nem fél kimutatni. Igaz, hogy eleinte nem nagyon tud barátságokat kötni, mert először bizalmatlan az emberekkel szemben. Eltelik egy időbe, mire teljesen meg fog benned bízni. Őszinte, ami a szívén az a száján. Nem szeret másokat megbántani, de ha mégis megteszi, akkor csak azért, hogy jobb útra terelje az illetőt. Őszinte, inkább megmondja a rosszat mint hogy kibeszéljen másokat a háta mögött. Kissé közvetlen, mosolygós személyiség. Imád nevetni, de csak vicces helyzetekben teszi. Kissé lökött, szeleburdi amikor nem koncentrál semmire, és szétszórt tud lenni. De, ez a koncentráció közepette teljesen megszűnik. Sosem hátrál meg a problémák elől, mindig fejjel rohan nekik, "Lesz ami lesz" gondolkodásmódot követve. Szívesen segít másoknak bármiben, gyakran túl sokat foglalkozik másokkal, emiatt saját magát háttérbe szorítja. Hajlamos időnként egy kicsit elhanyagolni magát táplálkozás terén. Jó megfigyelő, tud a rejtett jelekből is olvasni. Nem félénk, bár kell idő míg feloldódik a társaságban. Könnyű megijeszteni vagy felidegesíteni. Az utóbbinál nehezen bocsát meg, az ijesztgetést meg örömmel viszonozza. Intelligens, udvarias lány. Gyűlöli az erőszakot, és ha látja, hogy a nagyok bántják a kisebbet, szó nélkül a kisebb megvédésére kel. Igyekszik mindig vidámnak, nyugodtnak mutatni magát. Többnyire sikerül is, egyedül az ajakharapdálása árulkodik mindezekről. Nem szeret gyengének mutatkozni, fájdalmait visszafogja addig amíg végül teljesen egyedül nem lesz, és csak olyankor enged meg magának egy-két kósza könnycseppet, aztán megy tovább a dolgára. Nem az a sportos alkat, hamar kimerül, de van egy sport, amiből kimagaslóan teljesít. Ez pedig a kosárlabda. Imád kosarazni, jár edzésekre is, ami kétnaponta van. Eleinte nem látszik hogy kosarazna, mert rádobni a palánkra nem nagyon tud, csak a szerencséjének köszönhetően megy be a labda. De, passzolni, azt tud. Alig ér hozzá közben a labdához, és máris teljesen megváltoztatja a labda útvonalát, mielőtt bárkinek fel is tűnne. Ráadásul, nem csak a passz irányát tudja megváltoztatni, hanem fel is tudja gyorsítani, de az már kifárasztja. Jó célzóképessége van, remekül tudja a labdát irányítani. Egy kissé meglátszik a testalkatán hogy sportol. Erősebb mint ahogy kinéz, ezt pedig a kitartásának köszönhető. Addig nem áll le, míg végül a maximális teljesítményt nem nyújtotta. Addig meg pörög ezerrel, lehetetlen lenyugtatni. Verekedni nem igazán tud, de egy-két erőseb ütést véghez tud vinni. Titokzatos, nem tudni időnként, hogy mire gondol, de az aki már jól ismeri, tud olvasni a rejtett jelekből: az arcmimikájából, a mozdulataiból, a testtartásából. Ilyen például az, hogy idegességében vagy izgatottságában az ajkát harapdálja. Fájdalmát remegő kéz, zavarát elvörösödés, dühét ökölbe szorított kéz illetve ujjropogtatás jelzi. Ezen kívül, az egyes dolgokra a reakcióit, a mimikáját igen szórakoztató nézni. Nem tűri azt, hogy rosszat mondjanak arról akit szeret, ilyenkor máris az illető védelmére kel. Könnyű zavarba hozni, a legkisebb bóktól is fülig vörös lesz az arca. Hűséges, sosem hagyja cserben a másikat, még az ellenfeleit sem. Tisztességesen játszik minden téren. A legapróbb programtól is képes az egekig izgatnia magát, előre kitervez mindent, de az utolsó pillanatban meg mindig bepánikol, kapkod. A kosarazásra, a tanulásra sok időt fordít. Általában könnyen megjegyzi az anyagot, és sokáig benne is marad a fejében. Az egyetlen tantárgy amiből menthetetlen, az a rajz. Épp hogy meg van a kettes. Egyszerűen, nagyon nem tud rajzolni, még egy fa is gondot okoz a számára. Minden másból viszont kitűnő. Ha végzett a tanulással és van szabadideje, akkor általában lemegy a közeli parkba, magával viszi a kosárlabdáját, és egyedül gyakorol. Igyekszik hasznosan elütni az idejét. Kedvenc tantárgya az irodalom. Imád olvasni, a regényeket kedveli, akármilyen szóba jöhet nála, mindegyik műfajt kedveli. A verseket illetve a novellákat sem veti meg, azokat is szívesen olvasgat. Emiatt elég jó a szókincse, időnként kedvet kap egy kis művészi alkotásokhoz, és ír egy pár oldalas novellaféleséget. A versírással is próbálkozott már, de a novellák jobban sikerülnek neki. Az írásait általában feljegyzi a gépére, és elmenti egy jelszóval zárt mappába, és a biztonság kedvéért még pendrive-n is tárolja, amit eldugott egy biztonságos helyre, hogyha netán a gépe meghalna, ne vesszen el minden irománya. A számítógéphez is egész jól ért, de nem igen köti le, max. megnézi rajta az időjárást, és ha unatkozik, megtanult mindent de nem tud kimenni kosarazni az időjárás miatt, akkor játszik is rajta, de ennyi. Naiv, hiszi, hogy mindenben valahol meg van a jó. Az emberekben is gyakran csak a jót látja. Igaz, a rosszat is észreveszi, de figyelmen kívül hagyja. Időnként kissé önző tud lenni, amit nem vesz észre. Ez elfajulhat, ha nem állítjuk le időben.
Történet: Egyke gyermekként született. Születése után négy évvel később érkezett az öccse, Cam. A szülei a mai napig is együtt vannak, és így boldog családot alkotnak. Bár, nem tagadom, néha azért ott is vannak balhék. Amy és Cam egész jó kapcsolatban vannak egymással. Szokás szerint piszkálják egymást mint a testvérek, de máskor meg rettenetesen komolyak egymással szemben, és segítenek egymásnak ahogy csak tudnak. Előfordul az, hogy együtt mennek ki mozogni, sportolni. Ilyenkor amíg Amy kosarazik, Cam focizik, mert ugye ő focizni jár. A suliba is reggelenként egy darabig együtt mennek. Időnként amikor unatkoznak, párnacsatát rendeznek vagy birkóznak, aminek mindig nevetés a vége. Emellett, a szülők próbálják gyerekeiket a háztartáshoz szoktatni. Amyt az anyja főzni tanítgatja, ami nem sül el mindig jól, de azért a lány elég szép fejlődést produkált eddig. Camt pedig az apja tanítja megszerelni mindenféle dolgot, meg az egyéb ilyen férfimunkákra tanítja. Egyszóval, egy átlagos családról van szó, akik különösen szorosan kötődnek a másikhoz. Korábban volt kutyájuk, akit imádtak, de az sajnos elhunyt. Újat még nem terveznek vásárolni, mert Dee-t nem rég vesztették el.
Küllem: Amy átlagos testmagasságú lány, már ha a 165 centi magasságot annak lehet nevezni. Sovány, kissé deszka. Eléggé rövid a haja, fiús fazonra van vágva. Szemeinek színe meglepően világosszürke, tiszta színű, amelyeket fekete, dús, hosszú szempilla keretez. Haja sötétbarna, szinte fekete, és egyenes. Az utóbbi időben kissé megnőtt, így egy kissé a szemébe lóg, és a tarkójára simul. Ha az öltözködése nem lenne lányos, simán fiúnak nézné mindenki. Általában világos színű fölsőket hord sötét farmerrel és sportcipővel. De, még így is néha előfordul, hogy összezavarja a körülötte lévőket a nemével kapcsolatban. Nem szeret csicsás dolgokat hordani, inkább a laza, kényelmes stílust kedveli. Szemüveges, messzire sajna elég rosszul lát szegény, -3.5-ös a lencséje.
Boszorkánysága után nem sok változás lesz rajta, csak annyi, hogy már nem lesz deszka a külseje, és a haja pár centivel hosszabb lesz. Arcvonásai lágyabb, nőiesebb formát fognak ölteni, tehát, itt már szó szerint felismerhető lesz rajta, hogy lány.
Képek: Mikor még teljesen ember: , és amikor már megújul a kinézete: .

Szintén enyimé :3

Név: Morgiana Williams
Nem:Lány
Kor: 25
Történet/Tulajdonságok: Még kiskorában egy Afrikai törzsben volt kutató az anyja. Ő ott született az anyja viszont ebbe belehalt. Ott nevelkedett a törzsben míg egy nap emberkereskedők be nem törtek hozzájuk és el nem vitték Morgianat.  Senkinek nem kellett a fiatal kislány így megtartották. Dolgoztatták amennyit csak tudták. Szörnyen bántak a kislánnyal. Lassan erős kezdett lenni mint egy fiú. Pár évre rá a rendőrség elfogta az emberkereskedőket. A kislánynak kerestek egy családot aki befogadta. Sosem kötődött ahhoz a családhoz igazán, leginkább meg szerette volna bosszulni a sorsát.  Mindig is különc volt és többet tanult mint egy átlagos gyerek a kimaradása miatt. A tornaórákon mindig a legjobb volt már csak az ereje miatt is. Mikor egy valaki is belekötött egyszerűen megverte. Sosem barátkozott, utálta az álszent embereket akik csak azért voltak vele, mert majd biztosan megvédi őket. A szépségét illetően szép, de a pasik legtöbbször még ha bele is esnek összejönni nem tudnak vele. Enni csak annyit eszik amennyit muszáj. Kardozik, szinte tökéletesen. A gyorsasága is a helyén van. Boszorkányságában szuper erőt kap és tűzidomár lesz.

Kinézet: Vöröses rózsaszínes haja van, hasonló szemekkel. Kockaságában inkább vörös a haja, míg boszorkányságában inkább rózsaszín. Nem hosszú a haja, sőt eléggé rövid. A ruha terén legtöbbször egy iskolai egyenruhát választ. Boszorkányságában egy fehér kopott ruhát egy szintén fehér övvel és egy barna nyakláncal. A lábszárán valamiféle dísz van. A karjain van két láncszerű karkötő. Kockaságában: Utána:

Ezzel itt is van a vége a karaktereknek :3
Ennyi a klubb majd még lehet jönnek többen ha valaki karaktere nincs benne gome. :c

By:Cecca-san (jómagam ;3)

By~Bye!
 Tagok:
 
Áliász: Kettősponthárom :3 Cecca-san :3
 
 
 
Picur
Csöpi
Mokka
Champ
Kávé
Cicuska :3
"Eltorzított önképek,
Megsebzetté vált lélek.
Abnormális elvárás,
Boldogságtól elzárás."
Depresszió- Nincs kivétel

"I tried it like before and this time I made a deep cut
I thought about my friends and the way I didn't give enough
And I shoulda told my mother 'mom, I love y

 
Pikachu!
 
 
 
Cirmikém
Dimitri
Rebeka1234554321
Sziasztok! A nevem Nagy Réka, 13 éves vagyok. Rebeka a játékos nevem mert szeretem ezt a nevet. Szeretem szerepjátékokat.

Megtaláltok:
KutyaTanyán: Rebeka1234554321
NyusziTanyán: Rebeka1234554321
Howrse: Nagy Réka

Keressetek, bárhol nyugodtan.

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY

Nem

 
Lili/Kata
 
 
 
mucsi
szisza
Kuran Kaname
Venus
Lizbeth
cegelil201
Üdv, gyanútlan látogató, ki az adatlapomra merészkedett!

A profilképem többnyire én vagyok, vagy az állataim, ne adj isten én és az állataim, szóval, lenne egy olyan kérésem, hogy keress magadnak képet, az enyém használata helyett.
Ha esetleg felkeltettem valami számomra ismer

 
✧❃Яаνеи❃✧
 
 
 
Miaufia
Felice
kim
Borsó
Samu
ζαφείρι
leyla
сапфир
Saphir ✧❃ Szúnyogmatka-chan ✧❃ Yarni ✧❃

Hmm... Egy újabb adatlapot kéne csinálni... Eh
Nem.
Majd valamikor máskor. Annyit mondok, hogy egy újabb Szúnyogmatka-chan felhasználót találtál, kedves gazdatestem x3 Vigyázz, mert még nem figyelsz, addig rád szállok és kiszí

 
 
 
 
Hope
Miuna99
Avatarképemet nem lenyúlni! Saját kiskutyám, Holly van rajta, szóval keress magadnak egy másikat, mert ha nem, harapni fogok. Kösz.
Yuu Nishinoya (Haikyuu) az enyém! ˇ^ˇ

Előre leszögezem, nem küldök sms-t, nem lépek be a klubodba, nem leszek bari, szóval hagyj az ilyen levelekkel

 
Horváth Peti
 
 
 
marci 4254
perzsa cicuri
petike2000
ezen énn vagyok  az iskolába  http://www.youtube.com/watch?v=
_PGhFSqhdt8
Én petike2000 vagyok.Sok barátom van nagyon sok :


Luca & my  ö is  a legjob barim 
Ez egy ajcsi!

barim mindenki  itt      DE NAGYON
brisz  a  barim
delike  a  cuki  mukika
a sam cool  a  barátom
offk

 
Timi
 
 
 
稲妻
友情
ボス戦士
暗黒
天道虫
ユキ
王子
ゆきちゃん"Nem számít, mit mondok, őszintén, az emberek ítélkezni fognak." (Jonghyun, SHINee)

„Jobb gyűlölve lenni, mint ignorálva."  (G-Dragon, Big Bang)


I`m not a perfect person, there`s many thing I wish I didn`t do


     
      
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat