Megosztás: f i
   Entalia
 
Entalia Üdvözlet!Először is néhány fontosabb információ


Világunk leírása

Entalia, a szilárd alapokon nyugvó királyság egy hatalmas kontinensen található. Határait nyugatról hideg vizű tenger, a másik három égtáj felől pedig szomszédos országok képezik. Ezen államok lakói varázstudók, egyszerű emberek, illetve emberi értelemmel felruházott emberszerű lények (akik között varázstudó is akad). Minden nép békében él egymással. Entalia területén azonban ez évszázadok óta nem így működik.

Itt rabszolgatartás folyik, a társadalom urai pedig a varázstalan emberek. Ők az egyedüliek, akik teljesen szabadok és minden joguk megvan a többi nép képviselőit megvásárolni, szolgájukként tartani. A legtöbb varázstalan ember előszeretettel tart a háznál legalább egy rabszolgát, különböző okokból. Egyik ezek közül, hogy maguk helyett a gazdák szolgáikat is elküldhetik a királyság hadseregébe, ahol mágikus erő-központú egységeket is bevetnek, melyek az azonos központi mágiát használókból kerülnek ki (Tűz, víz, levegő, föld, elektromosság, méreg). További okként szolgál, hogy a varázstudó gyermekek (25. életévükig mindenki gyermeknek számít) erejükkel képesek egyszerűbbé tenni a háztartást, a felnőttek pedig mágikus tárgyakat készítenek, amelyeket bizonyos időközönként újra kell tölteni, ugyancsak mágiával. Természetesen vannak, akik nem bánnak rosszul rabszolgáikkal, és vannak olyan láncra vertek is, akik nem a jólelkűségükről híresek. Egyes humanoid lények egy-egy csoportja a természetben rejtőzködik, őket a rabszolgavadászok próbálják begyűjteni és eladni. A szolgákat és a mágikus tárgyakat ősi betűkkel, rúnákkal jelölik meg, amelyek tárgyak esetében elárulják, mi célt szolgálnak.

Entalia éghajlatát tekintve mérsékelt övi jegyeket mutat, négy évszakkal és változatos esőzésekkel. Növényvilága észak felé fenyvesekkel gazdagodik, a hegyekben megritkul, a síkságokon pedig elszegényedik. Állatvilágához csak az emberi értelemmel nem bíró lények tartoznak. Némelyik fajt ház körül is használják, ezek közül néhány képes megérteni az emberi beszédet. Nem létezik elektromos áram, de csatornahálózat igen, valamint a technika folyamatosan fejlődik. Entalia egy sajátossága, hogy lakói bányákban termelik ki az úgynevezett szürkerezet, amely egy mágikus erővel bíró fém. Ennek különféle felhasználásával képesek kordában tartani a rabszolgákat, akik a szürke pokolként emlegetik ezt a fémet.


Entalia Flórája és Faunája:

Állatok

-> Mosómedvekutyák

Ez az emberhez hűséges faj teljesen megszelídített, házőrzésre használják. A legjobb szaglású egyedeket nyomkövetésre, vadászatra is elküldik.
Értelme: Főbb parancsokat képes megérteni, amelyek kulcsszavakat és bőséges hangsúlyozást tartalmaznak.
Jellemzése: A kifejlett egyedek egy méter magasak. A hímek teste izmosabb és kicsit nagyobbak a nőstényeknél. Kétévente születhetnek kölykeik, melyeket felváltva gondoznak. Jellegzetes szőrmintáikról kapták a nevüket, amelyek egy entaliai mosómedvéével azonosak. Ezek az állatok családszeretőek, főként gyermekekkel és más háziállatokkal jönne ki jól. Télvíz idején valamiért agresszívebbé válnak, de egyébként békés terelőállatok is lehetnek belőlük.
Élettartamuk 35-50 év.
Mágia: Nincs

-> Tollas Gyíklények

Alapvetően vadon élő faj, de befogott és megszelídített egyedeit levelek kézbesítésére használják. Entaliában őshonos, a többi országban nem élő fajról van szó.
Értelme: Kiválóan megérti az emberi beszédet. Az okosabb egyedek akár összetett mondatokat is képesek értelmezni. Megteszik, amit mondanak nekik, így kitűnő postaállatok.
Jellemzése: Nagyjából 15-20 centi magasak, elférnek egy ember ölében. Gyümölcsökkel táplálkoznak, fogságban mindenevőkké is válhatnak. Színük a fehértől a feketéig bármilyen lehet. Nincsenek súlyos egészségi problémáik, meglehetősen barátságosak is. Meleg évszakban szeretik az árnyékot, de ahogy hűvösebbre fordul az idő, igazi kis kártevők. Annak ellenére, hogy megfogják a rágcsálókat, jókora pusztítást és rendetlenséget képesek okozni.
Élettartamuk: 80-100 év.
Mágia: Nincs

->Macska:

Emlős állat, visszahúzható karmokkal. Húsevők, vadon is élnek. Elég szeszélyesek. Bármilyen színben előfordulnak. Haszonállatként egereket fog, házi kedvencként is lehet tartani.
Élettartam: 30-50 év
Mágia: általában nincs, de vannak ilyen ritka egyedek amiknek van.
Létrehozta: cegelil201

->Chace:

Van két szarvacska a fején és bagolyfülei vannak. Alapvetően, olyan mint egy kiskutya. Nagy karmokkal. A testét, sűrű, selymes bunda borítja, aminek színe egyedenként változik. Általában barnás, vöröses és ezek árnyalatait viseli magán, plusz egy kis krém szín. Nagyon aranyos gülü szemei vannak. Húsevő amelyre fogazata is utal. Vékony kis hangja van. Nagyon apró, kb 20 cm magas. Ezek a kis szörnyetegek egy pillanat alatt szétkapnak egy embert, falkában! Fogaik kifejezetten hústépésre és csonttörésre valók. A szelíd példányok örök életükre hűségesek. Masszív kis állatok, erős csontozattal.
Élet tartam: átlag 80-90 év
Mágia: nincs
Státusz: házi kedvenc
Kiejtés: Csácse
Létrehozta: cegelil201

->Moncsi:

Kedves, félénk, szeret gazdájával lenni. Jó kereső, ha gyümölcsről, vagy zöldségről van szó. A fején és fülein rövidebb, míg az egész testén, hosszú bunda található. Mókusokhoz hasonló farka van. Gülü szemei vannak. Egy-egy füle, a feje átlójával megegyezik. Növényevő, bár a gyümölcsök a kedvencei. Lényegében olyan mint egy maki. A fején van négy szarv. A színe változó. Vannak rövidke kis karmaik, amelyek tökéletesek a famászásra. Nehéz megszelidíteni, a természete miatt. Csapatokban él a fák közt.
Élettartam: 80-100 év
Mágia: gyümölcs érés
Státusz: házi kedvenc, vadállat
Létrehozta: cegelil201

->Gorzonok

Ezek az állatok mondhatni gorillautánzatok. A felnőtt egyedek testmagassága 3-4 méter között ingadozik, tömege pedig elérheti az 5 tonnát. Ezeket az állatokat nem mindenhol borítja szőr, és a hím egyedek testét születésüktől fogva több szőr borítja, mint a nőstény egyedekét. A gorzonoknak négy mellső végtagjuk van a kettő helyett. Emellett képesek érzékelni a föld rezgéseit, és kitűnő a szaglásuk, viszont nincs szemük, így nincs látásuk sem. Gumós zápfogúak(azaz mindenevők), szemfogaik hatalmasak. Tavasztól az ősz közepéig leginkább egy almaszerű gyümölcsöt szoktak enni, amit a legtöbben gorzonkörtének hívnak. Az ősz közepétől, mikor már alacsonyabb számban terem ez a gyümölcs, akkor gyakrabban vadászik nagyvadakra, télen pedig téli álmot alszik. Nyolcfős csoportokba szoktak verődni, ahol van legalább egy (de inkább kettő) hím és egy (de legalább kettő) nőstény. Entalia területén és a vele szomszédos országokban körülbelül 15 csoport lelhető fel, azon kívül pedig ennek az ötszöröse. Az emberre, humanoid fajokra és az azoknál kisebb teremtményekre csak utolsó esetben tekintenek táplálékként, rájuk támadni pedig leginkább csak területzargatás miatt szokott. Leginkább a középhegységekben honos, ahol nem, vagy csak alacsony számban élnek humanoid fajok.
Élettartam: 80-90 év
Varázserő: nincs
Létrehozta: DanMarkRich

->Ratdgy
Apró kisebb patkány méretű faj, nagyon könnyű a testfelépítésük és hátukon két pár szárny található, bár repülésre nem használják őket jól, szinte nem is tudnak. Inkább csak vitorláznak vele, vagy ha magasabb helyekre kell felmászniuk akkor rásegítenek. Rágcsálók, de amúgy mindenevő faj. Különleges tulajdonságuk, hogy mindegyik Ratdgyn más minta lelhető fel és remekül változtatják meg a színüket rejtőzködés céljából, de mindegyiknek van egy alap színe. Nagyon ügyes mászók és kapaszkodók, és rettentő okos és ravasz állatkák. Leginkább erdőben élnek, de a bátrabbak akár a házakat is megközelítik, meg a magtárakat és a búzamezőket is nagyon kedvelik. Egyébként könnyen megszelídíthető ragaszkodó faj, csak nem túl népszerű. Mágiával nem rendelkezik.
Átlag életkor: 20-25 év
Létrehozta: cicaper

->Cervidae
Hím: Nőstény: Borjú:
A párosujjúpatások családjába tartozik. Kérődző állat. Gerinces emlős, a tehén a borjút négy hónapig látja el anyatejjel. A hím nem segít a nevelésben, a születés után elhagyja őket. A hímek és a borjúk szőrzete sárgásfehér, a nőstény színe szürkés. A nyakukon hoszabb szőrzet helyezkedik el. Lábai vékonyak és csontosak, patái ehhez mérten nagyok. A nőstény, a hím és a borjúk is rendelkeznek aganccsal. Növényevők, súlyuk elérheti a fél vagy egy mázsát is. Legtöbbször az erdő sűrűjében találhatók meg, de éhínség esetén lakott területekre is merészkednek. Csak a tehenek dobják le az agancsaikat, azt is csak évente. A hímek életük végéig növesztik ugyanazt az agancsot. A borjú születésekor még nem rendelkezik aganccsal, csak pár hét múlva fog megkezdődni a növekedése. Általában 20-50 évig élnek.
Nem mágikusak.
Létrehozta: 20030128


Növények

->Vértövis
Ez a növény általánosan 40 centiméteresre szokott nőni. Virága a kamilláéhoz hasonló, szirmai vérvörösek, szára vérvörös tüskékkel van tele. Tüskéiben mirigyek találhatók, amelyekben különleges méreg található. Ha a méreg önmagában a szervezetbe jut, ideiglenes bénultságot okozhat, viszont ha a mérget vízzel és némi vérrel keverjük, akkor vérkeringési vagy vérrel kapcsolatos betegségek tüneteit képes enyhíteni(értorlódás, agyvérzés, tüdőembólia). Az orvosság megközelítő aránya 1:2:12 (egy rész vértövis-mér, két rész vér, tizenkét rész víz). Ennek a virágnak a mérgét először a xirsták (ejtsd: kszirszták) használták, mindkét formájában, és ők továbbították a többi fajnak is ezt a mérget.
Létrehozta: DanMarkRich

->Jádevirág

Virága igen jellegzetes. A föld felé lógó gyönyörű virág, nem csak szép, hanem hasznos is. Ritka virág, viszont rengeteg betegség gyógyítására alkalmas. Egy kis vízzel kell össze őrölni.
Gyógyír a megfázásra, a köhögésre, a tüdőbetegségekre főként és fájdalomcsillapító hatással is bír. Igen sokoldalú növény. Hosszú virágzása után gyümölcsöt terem. Ez a gyümölcs rengeteg makiféle kedvence. A lepotyogó, később hatalmasra érő gyümölcsök, a nagyobb vadak elemózsiája. Nagyon ritka előfordulású növény. A gyümölcse, emberek számára nem fogyasztható.
Létrehozta: cegelil201

->Gorzonkörte-fa
Ez a fa minden eddigi fafajták legnagyobbikai közé sorolható. Ennek a fafajtának a magassága elérheti a 15 métert, törzsének átmérője pedig másfél méter. Ez a fafajta leginkább a középhegységek tetején honos. Ennek a fának a gyümölcse egy narancssárga héjú almagyümölcs, amely akkora, mint egy gorzon ökle, húsa pedig puhább, mint az almáé, de keményebb, mint a körtéé. Ez a gyümölcs savanykás ízzel rendelkezik, a gorzonok kedvenc eledele, de emberi fogyasztásra IS alkalmas
Létrehozta: DanMarkRich

->Japán cseresznyefa

Szellemfának is nevezik, ennek két oka van. Az első, hogy akár ezer évig is élhet. A második a fő ok, hogy a yokaiok előszeretettel lazsálnak itt, mivel a fa virága, illata, küzelsége, erővel tölti fel őket. Könnyebben gyógyulnak. A virágából teát készítenek, ami igen kellemes. A virágzás után rengeteg gyümölcsöt terem. A moncsik is rengeteg időt töltenek rajta, mivel menedéket és élelmet biztosít nekik. A termete, a környezetétől függ. Ha van helye és elég víz ellátása, nagyra nő, ha nincs akkor kicsire.
Létrehozta: cegelil201

->Fondoros jégvirág

A nevét nem véletlenül kapta. Elég cseles kis növény. Gyógyszerek készítésére is lehet használni, de nem minden részét! A szára erősen mérgező. A gyógyszerkészítés sem egyszerű vele. Csakis a szirmait szabad leszedni, különben a szárban található méreg a szirmokba és a levélbe is átkerül. A szirmokat szívpanaszokra lehet használni, míg a leveleket izomlazítóként. A szirmokat leszedés után egyből vízbe kell helyezni. Azután a napon kell kiszárítani, amíg az eddig fehér szirmok végén lévő rózsaszín árnyalat, át nem terjed az egész sziromra. Ezek után vízzel kell kenőccsé alakítani. Ezt a mellkasra kenve, hagyni kell felszívódni és a szervezetbe kerülve fejti ki jótékony hatását. A levelekkel más a helyzet. Ezeket össze kell kötni és föllógatva a napon szárítani. Szellős helyre kell kitenni, ahol jár a szél, mivel a levelekben lévő kevés (ártalmatlan mennyiségű) méreg ilyenkor távozik, elpárolog. Ezután csak össze kell morzsolni és félre kell tenni egy üvegben a napfényre. Itt éri el a gyógyszer kénti használhatóságát. Ez egy örlemény, amelyet valami italba keverve kell bevenni/beadni. Az erdei állatok sem fogyasztják. Ez egy igen gyakori növény. Az erdőben és a mezőkön is elterjedt. A városba is be terjed, ott viszont sokkal ritkább. Egyesek, dísznövényként is használják, de csakis cserépben (vagy valami hasonlóban) tartható. A gyökere, nem mérgező, de nem is ajánlatos megkóstolni. Gyomorrontást okozhat.
Létrehozta: cegelil201

Szerepnyitás:

Történetünk azon a napon kezdődik, amely egy szabadoknak rendezett gyűlés időpontjaként van kitűzve. A gyűlés tárgya egy új találmány, amelyet a katonaságban már egy ideje sikerrel alkalmaznak. Nemrégiben a gazdagabbaknak is elérhetővé vált, most pedig elérkezett az idő, hogy közhasználati tárgy váljék belőle. Ez a mágikus eszköz képes megakadályozni, hogy a rabszolga oda menjen, ahová kedve tartja, ura képes volt nyomon követni és minden lépéséről értesült. Ennek a nyomkövetőnek bevezetése történik meg a gyűlésen, amelyről szolgák, uraik és a bujdosók is egyaránt tudnak. A gyűlés időpontjának kinevezése után néhány merészebb és kegyesebb úrral rendelkező rabszolga szintén gyűlést szervez, annak érdekében, hogy valamiféle megoldást találjanak az újkeletű problémára. Ez volt az utolsó csepp a pohárban; ezzel a szabadságuk utolsó morzsáit is elvennék tőlük.

Karaktereink, ki-ki a maga gyűlésén, így találkoznak.

A fajok alapkategóriái:
Emberek
-mágiahasználó
-varázstalan

Nem-emberek
-Mágikus lények (Vámpír, vérfarkas, angyalok és démonok kivételével minden)
-Varázstalan lények (Humanoidok, emberszerűek)
Utóbbi kettő esetén akár te magad is találhatsz ki fajt. Néhány már létező: Elfek, faunok, kentaurok
FIGYELEM! Tilos alakváltó karaktert hozni.

Karakterlap minta:

Név: (kereszt+vezeték, zárójelben a becenevek)
Nem: (férfi/nő)
Kor: (14 évtől idősebb)
Faj: (Ha még nincs leírás a fajról, akkor írj egyet; említsd meg, mágiahasználó-e vagy nem)
Történet:
Belső tulajdonságok: (motiváltság-világnézet-életcél, miben jó, miben nem, mihez ért, viselkedés különböző helyzetekben, szbad dejében mit csinál, mi iránt  érdeklődik; azt hiszem, ide ilyen dolgok kellenek)
Külső tulajdonságok: (ide jöhet kép is)
Státusz: (szolga, bujdosó, szabad, szolgavadász vagy szolgatartó)

Szabályzat

#1 Midig figyelmesen olvass el mindent
#2 A karakteralkotásnál olyan nevet válassz, amely lehetőleg félig kitalált. Ha nem megy a névválasztás, kérj segítséget
#3 A karakterlapot igényesen töltsd ki és hosszabban fejtsd ki legalább a történet részt
#4 Ne sértődj meg, ha véleményezzük a lapod
#5 Mindig néhány mondatnál hosszabb reagot írj és ne hagyj cserben senkit, akivel játszol
#6 Ne hozz túl erős karaktert! Nem hősnevelde!
#7 Alakváltás tilos! Egy lénynek egyetlen alakja van.
#8 Fajalkotásnál tilos embereket elemekkel és anyagokkal vegyíteni, mert túl erős karakterek születnének. Ez a szerep nem ilyen típusú.
#9 Szuperképességek tiltva! (Telekinézis, teleportálás, egyebek)Fajleírások

Emberek
Bőrük színe a sötéttől a világosig bármelyik árnyalatot magára öltheti. Testmagasságuk általában 160-180 cm, hajszínük a világosszőkétől a feketéig változik, Szemük kék, zöld vagy barna. Kinézetre a varázstudó emberek annyiban különböznek tőlük, hogy bőrükön viselik a mágia jelét.
Foglalkozásuk olyan sokféle, hogy mindet fel sem lehetne sorolni. A leggazdagabbak a király körül tevékenykednek, az átlagemberek pedig kovácsok, pékek, földművesek. A legszegényebbek olykor bányamunkát is végeznek a rabszolgákkal.

Elfek/Tündék
Entaliában régen őshonos faj volt, de a rabszolgatartás miatt képviselői elmenekültek a környező országokba. Mostanra csak néhány bujdosó maradt közülük Entaliában néhány rabszolgán kívül. Bőrük általában sápadt, hajuk hosszú és szőke vagy barna, esetleg fekete. Fülük hosszabb, mint az embereké és hegyes. Átlag testmagasságuk 170-200 cm. Leginkább az erdő őrei, ám akiket elfognak és rabszolgává tesznek, földművelésnél kamatoztatják az őseik által felhalmozott tudást a vérükben.

Ekhidek
Ezek a lények testfelépítésükbe az emberekre hajaznak; annyi a különbség, hogy a bőrük helyenként pikkelyes (a pikkelyek színe, mintázata és elhelyezkedése egyedenként változó; szokványos helyek a két orca, a karok és a lábak, a hát), a szemük kígyószem, soha nem pislognak, méregfogaik vannak és a nyelvük villás. Hajszínük a szőkétől a feketéig változik, gyakran hasonul a pikkelyeik árnyalatához, kivéve, ha azok zöldek. Némelyiküknek van kígyófarka. Mágiahasználók, mindig méreg vagy föld eleműek. Nem nagy népességű faj; Entaliától délnyugatra élnek, elég közel a határhoz. A legtöbb hüllővel sokkal jobban tudnak bánni, mint bármelyik más faj, gyakran tartanak hüllőket háziállatokként; ez alól a kígyók kiemelt szerepben vannak, ugyanis az ekhidek  tudnak beszélni a kígyókkal. A hagyományaik, amiket a legtöbb egyed tisztel, szent állatokként kezelik a kígyókat; bántani őket szigorúan tilos. A fajnak rossz híre van, általában az egyszeri szemlélőt kirázza tőlük a hideg. Nem tudni, ez miért van, talán csak mert kígyók.
Létrehozta: Dragfly

Xirsta
Egy humanoid faj. Leginkább az Entaliával szomszédos országokban honos. A szemük mindig vörös, fejüket/arcukat szeretik eltakarni (csuklyával vagy maszkkal, mindegy), a sötétben gyorsabban gyógyulnak sebeik. Emellett az a legenda is járja, hogy ha valahol megjelenik egy Xirsta, ott valami nagyon rossz fog történni. Sokak démonoknak és színtiszta ördögöknek tartják őket, holott pont ugyanolyan eséllyel kerülnek ki közülük bűnöző, mint az összes többi fajnál.
Létrehozta: DanMarkRich

Yokai:
Egy japán mitológiai lény. Lényegében, ártó szellemnek definiáljuk. Emberi alakot vesz fel és ráigazítja az emberi testre, az adott yokai jellemzőit. Minden yokai egyedi, nincs két teljesen ugyan olyan.
Kiejtés: Jókáj
Létrehozta: cegelil201

Penzullium
A Penzulliumok tudnak gyógyítani és harcolni a zenével. Ám a képességeik nem sebeznek halálosat. Különböző zenékkel tud gyógyítani és harcolni is. A sötét szín jellemző rájuk, és a barnás fekete szem. A hajkoronájukat mindig egyedi módon hordják. (Nem, nem pávák. Hanem a páváknál jobbak. : D) A piercingek is jellemzőek rájuk. Nekik nagyon különleges nevük van, a legtöbbször alap a nevükben az X
Létrehozta: Sajt

Japán farkasember
Ezek a kegyetlen lények egy messzi ország dinasztiájában kihaló, emberszerű faj. Bőrük sápadtabb az embernél. Testük karcsú és vékony testalkatú. Magasságuk elérik a 160-170 centimétert, de félalakjukban már a két métert. Hajuk színe általában a világosbarnától, a gesztenyebarnán át, egészen az éj feketéig színeződik. Szemük színe általában barna-fekete árnyalatban pompázik. Félig átalakulva körülbelül pár testrész cserélődik le: fülek, orr, kezek és még a teste is átmegy pár változáson és még farkat is növeszt magának. Varázserejük nincs, viszont előfordult nagyon sokszor a rabszolgák közt válni, ugyanis ott csodálatosan jól tudnak főzni és finom ételeket készíteni.
Létrehozta: Speedpaintwolf

Humanoid kecske/Kecske anthro
Igazából gondolkodásilag megegyeznek az emberekkel, és sokuk beszél rabtársaival, vagy akárkivel. A nagyobb külömbség az emberek és a faj között, hogy kicsivel alacsonyabbak az embereknél, átlagosan 150-170 centiméteres tagok vannak, de néha lehet találni magasabbakat. A testüket teljesen szőr fedi és a fülük lefelé lóg, a hímeknek a feje két oldalából koshoz hasonló szarvakat hordanak, a nőstények csak búbokat, ritkán kicsi szarvakat. A szőr színe és mintája, a szarvak, szem formája és színe minden egyednél más, de általánosságban természetes színek vannak a palettán. Néhány hím oroszlánszerű sörényt visel a nyakán, és kicsit oroszlánosabban néz ki. Mindenevők és a gyomruk több mindent képes megemészteni mint egy ember. Emlősök(amire rá lehet jönni), és az átlagkora a emberekével egyenlő, viszont ha megbetegedik, akkor nehezebben gyógyul ki. Ha mágiahasználó az egyed az általában csak gyógyítani tud(MÁST, magát nem), azontúl meg tűz és föld eleműek lehetnek.
Létrehozta: P.kata

Wendigo
Ez egy humanoid lény eredetileg a hűvösebb északi erdők lakói voltak. Kinézetben nagyon hasonlítanak az emberekre, de minden esetben sápadt hófehér bőrük van és vörös vagy élénksárga szemeik. A hajszínük változó, de mindig valami sötét szín (fekete, vagy barna, ritkább esetben talán még sötétvörös is lehet) a fogaik pedig élesek és erősek, nyers húsok fogyasztására kiváló. Ha az egyik fogukat valamiért elvesztik, akkor növesztenek helyette másikat. A wendigók testfelépítése leginkább vékony és csontos, de sokkal gyorsabban és magasabbra nőnek, mint egy átlag ember. Egy átlagos wendigó olyan 210-230 cm között mozog, ritka esetben vannak ennél kisebbek és nagyobbak is, de ritka. A felnőtt egyedeknél előfordul a fejen egy kisebb szarv is, de nem mindegyiknél alakul ki ez.  Leginkább nyers hússal táplálkoznak, de igazából bármit képesek megenni, amit eléjük raknak. Erős gyomruk van, de rájuk is hatnak a mérgek csak valamivel nagyobb dózisra van szükségük, mint az embereknek. Van bennük hajlam az emberevésre, de nem szokásuk mert tudják, hogy rosszul járnak vele. Vannak köztük olyanok, akik varázstudók, és olyanok is akik nem, de leginkább a szél és a víz elem az amit képesek használni a többi nem jellemző. Egyébként remekül utánoznak hangokat, állatokét és emberekét is egyaránt. A hideget jól viselik, de a meleget már kevésbé. Nincsenek túl sokan eléggé ritka faj mostanság, elfogni is nehéz őket mert az erdőkben otthonosan mozognak viszont a számukra vonzó húsokért képesek kockáztatni. Eléggé ösztön lények, leginkább úgy állnak a világhoz mint a gyerekek, kíváncsiak, de közben óvatosak is, és őszinték. Nehezebben korlátozzák a dühüket és a többi érzelmeiket is, de erről le lehet őket nevelni. Ráadásul a háztartásban nem is valami ügyesek sőt kifejezetten ügyetlenek, de olcsón meg lehet őket kapni.
Létrehozta: Nevermore!/cica%

Olditák
Ez a különös faj nagyon ért a védelmezéshez. Ha látják, hogy valaki bajban van akkor azonnal sietnek segítségére, ás megtesznek mindent amit csak tudnak. Általában színesben vannak és állatokat tartanak oldalukon. Mindenkinek egy-egy állata van. Hajuk általában világos egészen varázslatos színekben is elő szokott fordulni. Van halványlila, pink, vagy akár világos zöld is ám sötétebb szín még soha nem fordult elő. Ha egy olditának például kék haja van az biztosan világosabb a királykéknél. Még e fehér is előfordul. Szemük általában vagy sötétkék vagy fekete, ami tolerálja a sok világosat és színeset. Nem túl magasak 130 és 165 centiméter között szokott elhelyezkedni a magasságuk. Entáliában honosak és a legtöbben ott bujdosók vagy szolgák, de akad köztük szolgabefogó vagy szolgatartó is aki ügyesen álcázta kilétét. Ugyanis, ha szerencsés egy-egy ilyen oldita akkor szőke hajat adott neki a sors amivel, ha a ruháit és megpróbálja kicsit kevésbé színessé tenni akkor könnyen be tud olvadni. Magasságát pedig a kisnövésű szóval magyarázza ki. Egy-két ilyen lény elszökött más országokba. Nem kenyerük  a technika, nem értenek hozzá, emberi tehetségük a ruhák és úgymond a lakberendezés. Varázs tehetségük annyi, hogyha valakit meg szeretnének védeni akkor átkerülnek egy másik állapotba és egy bizonyos anyaggal melyet kezükkel hoznak létre majd irányítanak burkot és egyéb védőeszközöket alakítanak segítségképpen. Ennek hátránya az, hogy mindenkinek segítenek, olyankor is mikor nem kéne és olyannak is kinek nem kéne.
Létrehozta:gazni
Szerkesztést/módosítást végzett: XNellkeX
Megjegyzés: Engedélyezzük a színes hajat!

Carnivorae
Húsevő faj, főként kicsi vagy közepes méretű állatok húsát és vérét fogyasztják. Bár másféle táplálékot is tudnak fogyasztani, hús nélkül legyengültek lesznek. Általában 80-110 évig élnek. Méretük 160-180 cm. Többnyire világos bőrszínük és hajuk van, szemük piros, sárga, zöld, kék és barna lehet. Apró, sötét színű szarvaik vannak, amik a homlokukon, vagy a fejük tetején helyezkedik el. Van pár olyan egyed is, aminek már állati testrészei is vannak.
Létrehozta: 20030128


Figyelem! Minden értelmes élőlény élettartama megegyezik, ez pedig 80-110 év. (:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fontos tudnivalókA mágiáról és a rúnákról

A mágia alapvetően kontrollálatlan, nyers energia, amit bármely mágiahasználó képes termelni és kibocsátani. De ezt így önmagában nem lehet használni, hacsak ha nem eszetlen rombolást akarunk véghezvinni: szükség van valamire, ami gátak közé szorítja, terelgeti ezt az energiát.
Itt jönnek képbe a rúnák. Ezek ősi jelek, amik ott vannak mindenen és mindenkin, aminek köze van a mágiához; ezek szorítják gátak közé és öntik formába a nyers energiát. Ezek nélkül nem működnének a mágikus tárgyak. Viszont a rúnák meg nem működnének a nyers, mágikus energia nélkül; azokat pedig a mágikus lények termelik és szolgáltatják. A mágikus tárgyak képesek energiát tartalékolni, de ez minden esetben véges, és minden esetben elég gyorsan fakul, tehát rendszeres újratöltés szükséges.

A rúnák a testen anyajegyszerűen jelennek meg, mágikus tárgyakon pedig ahogy a készítőjének sikerült felvinnie - lehetnek faragva, karcolva, festve, bárhogy. Mindegyik rúnának jelentése van, és az alakjuk azt határozza meg, mit csinálnak; meg lehet tanulni, hogy melyik rúna milyen mágikus hatást eredményez, és így egy mágikus tárgyról le lehet olvasni, mit csinál. A különböző hatások eléréséhez a mágiát is máshogy kell beletölteni, egyébként a dolognak nagyon csúnya vége is lehet.A szürke pokol

A szürkeréz nevű fém természetes mágikus erővel rendelkezik. Hatása a mágiahasználó rabszolgákra különösképpen nagyfokú. A varázstalan emberek tárgyakat, fegyvereket készítenek belőle, hogy féken tartsák a szabadságuktól megfosztott szolgáikat. Életüket ugyan nem veszi el, de rettenetes kínoknak teheti ki őket, ha teljes erejét használják. Közönséges mágia nélküli emberekre hatástalan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Karakterlapok


Speedpaintwolf

Név: Clementine Clayton ( Clary, Claryana, Clover)
Nem: Nő
Kor: 20
Faj: Tünde és mágiahasználó is egyben
Történet: Az embereket ki nem állhatja, mikor fiatal korában az erdőben egyedül csatangolt és meglátott egy szolgavadászt. Ő félelmében elbújt az egyik ősi fa mögé és onnan figyelte az emberi lényt. Szemeiben meglátta a veszélyt, amitől mindig is félni kellett: A szürke poklot. Félelmében elfutott volna, de nem tette. Néma csendben bámulta az embert és a szürke poklot. Azonban többi fa mögül felbukkant egy másik misztikus lény. Ő túl későn vette észre és futásnak eredt. Sajnos a gonosz lény elkapta még kettő társával és elővette fegyverét és alkalmazta a másik bujdosó ellen. Clary végignézte a varázslatos lény félelmének beteljesülését. Látta, ahogy elkapta a hozzáhasonló lényt és megkötözte. A bujdosó szenvedett. Hamarosan indultak is az emberek a királyság egyik városába. Claryana nem bírta végignézni, majd elmenekült az erdőség örök mélységébe. Sok esztendővel ezután érettebbre cseperedett. Már erdei kunyhójában lakott nyugodtan. Mindig is találékony volt. Sok fegyvert kovácsolt háza melletti kovácsműhelyében és egész gyönyörű alkotások voltak. Esetenként ékszert is készített, de maradt az elektromosság kovácsa. Kinézet az ablakon: sötétség. Clementine felsóhajtott, elrakta a kész fegyvert, eloltotta a tüzet és bement a kunyhóba. Claryana felment a legfelső emeletre, ahol a hálószobája volt, de nem ment el rögvest elaludni. Kinézett az ablakon, majd a csillagos égboltra bámult. Lenyűgözte a csillagok birodalma és az asztronómia. Egy kis idő után odament az ágyhoz, betakarta magát, majd elaludt...
Belső tulajdonságok: Mindig is a túlélés, menekülés, védekezés volt a motivációja. A világ számára csak kínokkal teli hely hála az ember nevezetű lénynek. Csak az érdekli, hogy meneküljön a kegyetlen élőlényektől. Fegyverek kovácsolásában, rúnaírás olvasásában és a tervrajz készítésében a legjobb, viszont  nem tud jól énekelni, a lényeget elmondani és a kommunikálásban. Mint már mondtam a fegyverkovács és a rúnaírás olvasása/leírása a szakterülete. Természete nem éppen a legszimpatikusabb. Szolgavadászok érkezésekor megfigyeli a viselkedésüket és tőlük undorodva elmenekül. Undok és nem kedveli az idegeneket. Belülről ártalmatlan kislány. Szabad idejében a fegyverek tervrajzát tervezi meg és a "Különleges fegyverek felsőfokon" c. tekercset olvassa. Az asztronómia és a különböző természeti ásványokra hajt.
Külső tulajdonságok: Bőre általában sápadt, haja göndör aranyszőke. Füle hosszabb és hegyesebb mint egy átlagos emberé. Testmagassága 184 cm, súlya 72 kg. Szemei tengerkékes árnyalata van. Testalkata egyenes és karcsú. Ruhája egyszerű, növényféle ruha, lábain nincsenek lábbelik, ahogy szárnyai sincsen hátain.
Státusz: Bujdosó

Név: Wolfgang Ooka( Wolfy)
Nem: Férfi
Kor: 26
Faj: Japán farkasember
Történet: Már kiskorában elválasztották anyjától, s apjától, hogy megfelelő körülmények között jól főzzön. Már azonnal kiadták gyerek rabszolgának őt és nagyon sok pénzt ajánlottak fel értek. Sok licitező tömérdek aranyat ajánlottak fel érte és végül egy fiatal férfié lett a kis farkasember. Az urat nem érdekelte a kisgyereket és mégis egyik séf szolgájához adta oda, mint tanáraként. Évekkel később sokkal jobb szakács lett mesterénél és havonta egyre jobb és még finomabb fogásokat készített, de ami a legjobban sikerült azok a fácán és halból készült ételek voltak. Kegyes ura mindig elengedte őt fácán vadászatra íjjal, nyíllal és egy kis üvegcsével Wolfy kérésére, de a fiatal szolgatartó még nem tudja mire kell. Már felnőtt és szívesen megy el az erdő legmélyére, hogy az üvegcsével leszedjen pár szellemfa szirmot. Ám azonban... az új találmánnyal talán megkeserítheti az életét.
Belső tulajdonságok: Életét a gasztronómia és az ennél finomabb ételek teszik boldogabbá őt. minél több étel, annál több elégedett arc. Tehetsége a fogások elkészítése és a vadászat, de az olvasáshoz nem szakértő. munkája értelme a gasztronómia. Szolgaként egyfolytában mosolyog, mint egy kisgyerek. Kicsit furcsa viselkedésileg, de nem szokott éhes lenni. Szabadidőben elmegy vadászni és vásárolni, csak a gasztronómia érdekli őt.
Külső tulajdonságok: +
Státusz: Szolga


XNellkeX
Név: Ellenaire Ilirae (Ellenaire, Naire, Rae) /Ejtsd: Elener Iliré/
Nem: Nő
Kor: 16 éves
Faj: Elf-Ember félvér, mágiahasználó, víz típus
Történet:
Ellenaire egy kicsi északi faluban született a hegyek között. Édesanyja egy szegény özvegyasszony szolgája volt, aki a lány születése után elválasztotta őket. Eladta a gyermeket egy tehetős úriembernek, aki a király tanácsnokának dolgozott. A középkorú férfi kemény kézzel fogta a kislányt, amint járni tudott. Néhány éves korában meghalt a nevelője, aki egy nagyon idős, türelmes hölgy volt. Attól kezdve semmi nem mentette meg a szürkeréztől és a férfitól, aki minden évvel egyre többet követelt tőle. Hamarosan megtanult írni, hogy segítsen a papírmunkában és olvasni is. Nyolcévesen már földet művelt, takarított, főzött a többi szolgával a tehetős ember birtokán. Egy napon különös levelet talált a párnája alatt, amelyet számára idegen kéz írt. Az üzenet szerzője a lány édesapja volt, aki; mágiahasználó elf lévén, elbujdosott az északi hegyekben Naire édesanyjának kérésére. A levél tartalmát soha senkinek nem mondta el, de annyi bizonyos, hogy azóta a nap óta máshogyan látja a világot.
Amikor elég idős lett, hogy kitalálhassa, hogyan levelezzen a szüleivel, meg is tette azt. Tizenhárom éves koráig havonta üzentek egymásnak, azonban az utolsó alkalommal nem érkezett válasz Naire szüleitől. A kislány nem ért rá töprengeni, hiszen a gazdag férfi töméntelen munkával látta el és gondoskodott róla, hogy a lehető legszörnyűbben érezze magát.
Aztán egy nap megérkezett a csomag a király pecsétjével. Az volt benne, amitől minden rabszolga rettegett a birtokon. Az új találmány egyik legelső darabja hétköznapi használatra. Méregdrága volt, de a férfi nem bánta. Használata kényelmes volt, és egyszerre az összes szolgáját képes volt nyomon követni. Azok pedig annyira szenvedtek, hogy azt márt a rabszolgatartás törvénykönyve is szigorúan tiltotta.
A gazdag férfi kárörvendéssel teli napjai azonban hamar leáldoztak. A királyi hivatalban rájöttek, hogy némi pénzt sikkasztott az új technológia megvétele miatt és bár nem itélték börtönbüntetésre, egy kisebb vagyont követeltek tőle kártérítés és büntetés néven. A komoly gonddal csak úgy tudott leszámolni, ha eladásra kínálta a gyengébb rabszolgáit, akik között Ellenaire is szerepelt. Hamarosan meg is vette őt egy fiatal úr, aki enyhén szólva másképpen bánt vele, mint bármelyik szabad, akivel eddig találkozott.
Ellenaire sorsa olyan nagyot fordult, hogy teljesen megfeledkezett a leveleiről, a szüleiről és a válaszról is. Legalábbis egy ideig. Tizenöt éves volt már, amikor egy hűvös tavaszi napon az erdő szélén sétált és megpillantott egy csapat mosómedvekutyát a szomszéd faluból, amint egy nagyon kicsi és védtelen állatot üldöznek. Naire, miután elzavarta őket, megkereste a rémült lényt és magával vitte, hogy gondoskodjon róla. Az a kis tollas gyíklény vált a legjobb barátjává, annak ellenére, hogy néha nem teljesen értette meg a lány szavait.
A szürke pokol hétköznapi bevezetéséről titokban értesült, kihallgatott néhány szolgát, akik a mezőn sétáltak. Attól fogva emlékeitől elborzadva kereste a megoldást, hogyan lehetne védekezni ellene, de egyelőre még nem találta meg.
Belső tulajdonságok:
Szerény, kicsit visszahúzódó lány. Az ártatlan benyomás mögött azonban éles észjárás és heves bosszúvágy lakozik. Azokhoz, akik nem az ő elveit követik a rabszolgatartásról, utálattal viszonyul. Az egyetlen ember, akiben megbízik, a jelenlegi gazdája. Tudja, hogy mindkét oldalon vannak bűnösök és igyekszik nem túl elfogult lenni, annak ellenére, hogy elég nehéz. Szabadidejében leginkább ruhákat készít szórakozásból. Az az álma, hogy ha ezt majd a szolgák törvényei is biztosítják, nyit egy ruhaboltot a közeli városban, Carisban, hogy a haszonnal meghálálja gazdájának enyhített szolgai körülményeit.
Egyáltalán nem boldogul a főzéssel. Hiába tanulta évekig, ha egyedül kell dolgoznia az ételen, katasztrófa válik belőle. Következésképpen sosem engedik egyedül tevékenykedni a konyhában. Retteg a vihartól, ezt valószínűleg soha nem fogja kinőni. Könnyen hazudik, ha valaki számára kedveset kell kimentenie a bajból. Egyetlen és legfontosabb motiváló erővel számára a gyönyörű zene bír. Annak hatására a munkáját is sokkal gyorsabban elvégzi.
Külső tulajdonságok:

168 cm magas, vékony testalkatú lány, némi izommal felszerelkezve. Haja hosszú és vörös, enyhén hullámos itt-ott. Arcvonásai minimálisan hasonlítanak egy elfre, fülei kicsik és csak a végük hegyes. Arccsontjai alig látszanak, szemei mandula alakúak, színük kékeszöld. Rúnája a nyaka alatt látható, a háta felső részének közepén; a lapockái között. Amikor mosolyog, apró gödröcskék jelennek meg az arcán.
Ruhaviselete általában egyszerű, leginkább a barna és a zöld árnyalatait részesíti előnyben. Nincs túl sok kelméje, de nem is vágyik rájuk annyira. Szereti a nadrágokat, szoknyát csak akkor vesz fel, ha a piacra vagy nagyobb eseményre kell mennie valamilyen okból. Néha-néha virágokat látni a hajában kertészkedés közben.
Státusz: Rabszolga


Név: Ino
Nem: hím
Kor: 1 éves
Faj: Tollas Gyíklény, varázstalan
Jellemzés:
Aprócska, fehér tollakkal borított négylábú cicára emléketető kinézete van, két pár szárnnyal rendelkezik. Lábait fentről lefelé fokozatosan puha, finom szálú szőr borítja be tollak helyett. Arányaihoz képest nagy, fehér, pamacsban végződő fülei vannak és óriási csillogó kék szeme. Nyaka, hasa alja és a farka alsó része puha, fényes fehér pikkelyekkel fedett, innen kapta ez a faj a nevét. Nagyjából olyan magas, mint egy nő alkarja és egy méter hosszú. Kedvencei a gyümölcsök és a levestészta. Ha jókedvű, magas, csicsergő-dormoboló hangot hallat. Emberi értelemmel nem rendelkezik ugyan, de érti a beszédet, képes értelmezni a szavak összetett jelentését is. Szelíd, békés állat, kivéve ha alvás köben megzavarják, illetve ha valaki szerinte nem megfelelően bánik Rae-vel. Rossz tulajdonsága, hogy nem túl derűs hangulatában szétszedi a zoknikat és kertészkedni sem kell magunkkal vinni, mert behordja a sarat a házba és folyton kiássa a zöldségeket. Amire használható: Levelezés (futár), apróbb küldemények elszállítása, kártevőmentesítés a magtárban, növények gondozása (zöldségek tabu), jelzi, ha vendégek jönnek.
Státusz: Haszonállat/Naire házikedvence


DanMarkRich
Név: James Reese (B)
Nem: férfi
Kor: 21
Faj: Xirsta, nem mágiahasználó
Történet: Amikor James 14 éves volt, a szüleit elhurcolták rabszolgaságba. A fiút is elvitték volna, de James sikeresen el tudott szökni kishúgával együtt. Ezután bujdosóként megpróbálta valahogy életben tartani magát, és húgát. Olykor még a drogbizniszbe is beszállt, csakhogy ne haljanak éhen. Ebben az időben faragta meg saját kis démonkinézetű maszkját(lásd a képen), hogy legalább valami minimális anonimitása legyen. Házat építeni nem nagyon volt pénze, venni vagy bérelni nem mert, nehogy bármiféle felhajtást vonjon maga köré. 18 évesen, mikor az erdőben bujkált, egy förtelmes dolgot látott meg: Egy felnőtt szolgavadász, amint egy varázserővel bíró lánnyal küzdött. Látszott, hogy a szolgavadász állt nyerésre. James ezt már nem bírta tovább nézni tétlenül: Magára vette maszkját, nekifutásból lefejelte a vadászt, majd addig ütötte a fejét, míg az elméletét nem vesztette. Ezután elhatározta, hogy aktívan szabotálni fogja a rabszolgatartást a lehető leghatásosabb és leglehetségesebb módon.
Belső tulajdonságok: Fürge, jó a kézműveskedésben és a lopódzásban. Nem veti meg a társaságot, de inkább kerüli az olyanokat, akik nem bujdosók. Nagyon éber, és emiatt alig alszik(max. pár órát). Leginkább azért kezdett bele a szabotőrakciókba, hogy megdöntse a rabszolgaságot, és hogy ezzel húgának jobb életteret tudjon adni. Szeret olvasni és nagyon is érdekli a harcművészet. Egyáltalán nem beszédes, mindig kimondja a lényeget, és herótja van attól, ha valaki célozgat és kertel, mikor vele beszél.
Kinézet:
(és nem, a képen látható fegyver /MÉG/ nincs a tulajdonában)
Státusz: bujdosó/szabotőr

Név: Molly Reese
Nem: lány
Kor: 15
Faj: Xirsta (nem, ő sem mágiahasználó)
Történet: Amikor Molly még csak 8 éves volt, a szüleit elhurcolták rabszolgaságba. A bátyjának köszönheti, hogy őt nem kapták el a szüleivel együtt. Ezek után további életét bujdosóként élte, és nem igazán tudta, hogy bátyja mennyit áldoz érte. Szeretett volna már egy idő után egy helyben letelepedni, de a bátyja folyamatosan ragaszkodott ahhoz, hogy mindig máshol aludjanak. Időnként az agyára ment, hogy bátyja folyamatosan aggódott miatta. Egyszer viszont szemtanúja volt, ahogy bátyja ájulásig vert egy szolgavadászt egy idegen bujdosó miatt. Először csak szolidaritásból segített bátyjának a szabotőrködésben, ám egy idő után átlátta a helyzet súlyosságát. (nem tudok ide újat írni, mert elvégre együtt él még most is a bátyjával)
Belső tulajdonságok: Okos,xkedves, ám időnként eléggé naív. Nagyon szereti a társaságot. Szeret olvasni, és nagyon érdeklik az állat- és növényvilágról szóló dolgok. A szabotőrakciókban leginkább azért vesz részt, mert szeretné újra látni a rabszolgaságban lévő szüleit. A bátyjával ellentétben Molly időnként elég szószátyár tud lenni, de ő se rajong a kertelésért meg a célozgatásokért.
Külső tulajdonságok:  + Neki is vörös szeme van, mint a bátyjának

Státusz: bujdosó/szabotőr

Név: Bill Mertis
Nem: férfi
Kor: 32
Faj: ember
Történet: Bill egy jómódú család tagjaként nőtt fel, 23 éves korában költözött el Entaliába. Entaliában a nyomozói munkát választotta, ahol több meglepő esettel is találkozott. 26 évesen megházasodott, két év múlva pedig felesége egy egészséges kislánynak adott életet. Viszont az anyuka egy évvel a kislány születése után meghalt agyvérzésben. Ezután Bill kénytelen volt fölfogadni egy szolgát, aki szórakoztatja a kislányát és vigyáz rá, amíg ő nincs otthon. Választása egy tizennyolc éves mágiahasználó lányra esett, akinek pár dolog kivételével szinte minden fölött szabadkezet adott. Emellett kegyesen bánt vele, és gondoskodott arról, hogy mindig legyen mit ennie(persze itt nem a vízre meg a száraz kenyérre gondolok). Inkább családtagként tekintett rá, mint szolgára, de ettől függetlenül ő is megszabott pár alapvető szabályt.
Belső tulajdonságok: Bill egy komoly és szűkszavú alak, nem szereti a fontos dolgokat elviccelni, de igencsak megértő fazon. Szereti az érdekes sztorikat, és szereti másoknak elmesélni, milyen érdekes(olykor ijesztő) dolgok történtek a munkája során. Szabadidejében szereti túrázni vinni kislányát és szolgálólányát(persze ha ő is beleegyezik). Leginkább a legújabb fegyverek és a régi leletek után szokott érdeklődni.
Külső tulajdonságok:
180 centiméter magas, 70 kilogrammos férfi. Fekete öltözéket hord, fekete kalappal együtt.
Státusz: szolgatartó

cegelil201
Név: Lili White
Nem: nő
Kor: 16 éves
Faj: farkas Yokai, víz erejű.
Történet: A messzi-messzi északon született és élt szüleivel, de őket meg gyilkolták. A nagybátyja viselte gondját, de a legtöbb idejét barátnőjével töltötte, Lyával. Szinte testvérek lettek az idő múlásával. Lili velük élt tovább, miután nagybátyjának nyoma veszett. Egyszer szolgavadászok törtek a családra, és megölték Lya szüleit. Ők a szekrényben bujkáltak és figyeltek kifelé. Lilinek úgy kellett visszatartania Lyát. Egy erdő széli, kis faviskóba költöztek nem messze egy tótól és a folyótól. Lyát egyszer elfogták és rabszolga lett ám megszökött. Visszatért Lilihez a kisházba és még mindig ott élnek. Bár kívülről elég romos, de belül igen otthonos.
Belső tulajdonságok: Szereti a szabad életet és elege van az emberekből. Ezért él kint a természetben. Itt érzi jól magát és minden zegzugot ismer az erdőben. Nincs különösebb életcélja, csak szabadon akar élni az állatok közt. Türelmes, alapvetően kedves személyiség. Viszont, ha valaki ellenséggé nyilváníttatja magát annak nehéz lesz a dolga. A halászatban elég jó és vadászatban is. Ideje mint a tenger, mikor ráér a parton pihengél, olvas, vagy csak lefekszik a fűbe és hallgatja a természet hangjait. Vannak rossz napjai, mikor egyszerűen nem jön össze semmi. Ha felidegesítik, nehéz leállítani. A gyerekeket, nagyon szereti és gyakran játszik az erdőbe jövő gyerekekkel. Az eltévedt embereken segít, kivezeti őket az erdőből. Általában fehér ruhát vesz magára. A többi bujdosónak segít, ha kell. A jobb vállán van a pentagramm. Ez a családja jele.
Külső tulajdonságok: Lili  (Farkas fülei és farkincája van. A füle és a farka is kék, mint a haja. A fülek és a fakor vége is fehér. Vannak agyarai.)
Státusz: bujdosó

Név: Lya White
Nem: nő
Kor: 16 éves
Faj: farkas yokai, villámokat irányítja
Történet: (Lilinél leírtam, de azért itt is gyors összefoglalom.) Lilivel nőtt fel, de a szüleit, megölték. Most Lilivel bujdosik az erdőben egy romos kis faházban. Gyűlöli az embereket (főként a szolgavadászokat).
Belső tulajdonságok: Szerinte, ez egy romlott világ, mivel mindent, csak az erőszak irányít. Mivel neki csak Lili maradt, így meg akarja őt védeni. Jó védekező és támadó. Engedelmes, de csakis Lilinek fogad szót. Ha van is szabadideje, keres magának valami munkát és közben Lilit piszkálja, hogy csináljon már végre valamit. Alapvetően nyugodt. Van egy vörös pokróca, amit még a szüleitől kapott. A bal vállán van a Pentagramm. Ez a családi jel.
Külső:
Lya a pokrócával a fején (A fülei és a farka is fehér. A szájában vannak agyarai.) Lya fülekkel
Státusz: Bujdosó

(Az agyarakat, ne úgy tessék értelmezni, mint kilógó kis izéket, hanem farkas fogazat szerűen.)


Név: Kiki
Nem: Nőstény
Faj: macska, erőtlen
Kor: 2 éves (felnőtt)
Jellemzés:
Szeszélyes, öntörvényű és istennek hiszi magát. Nem szereti a vizet, de a halat nagyon, ezért Liliéknek kell ellátni. Fekete bundája van és egy fehér csillag a homlokán. A szeme barna. Szeret játszani és a kunyhó körül lebzselni. Általában, naphosszat alszik. Mikor épp nem ezt a szuper izgalmas tevékenységet végzi, akkor vadászik az egerekre. Bár ez igen ritka jelenség. Bár ő a kiskedvenc, neki erről más a véleménye. Egy igazi kis hercegnő.
Státusz: haszonállat, Lili és Lya kedvence


Név: Csupi (Cuki)
Nem: hím
Kor: fél éves (kölyök)
Faj: chace (ejtés: Csácse)
Jellem:
Van két szarvacska a fején és bagolyfülei vannak. Alapvetően, olyan mint egy kiskutya. Nagy karmokkal. A testét, sűrű, selymes bunda borítja, aminek színe egyedenként változik. Általában barnás, vöröses és ezek árnyalatait viseli magán, plusz egy kis krém szín. Nagyon aranyos gülü szemei vannak. Húsevő amelyre fogazata is utal. Igazából bármit megesz, amit gazdája ad neki, legfeljebb kiköpi. Vékony kis hangja van. Nagyon apró, kb 20 cm magas. Valószínűleg ekkora is marad. Segít gazdájának a házimunkában és bármiben. Szeret mindig mellette lenni. Vadon is élnek, az erdő mélyén, falkákban. Ezek a kis szörnyetegek egy pillanat alatt szétkapnak egy embert, falkában! Fogaik kifejezetten hústépésre és csonttörésre valók. A szelíd példányok örök életükre hűségesek. Masszív kis állatok, erős csontozattal.
Élet tartam: átlag 80-90 éves.
Mágia: nincs
Státusz: házi kedvenc/Lili kedvence


Név: Chica (kiejtés: Csika) (Csicsi)
Nem: nőstény
Kor: 1 éves
Faj: Moncsi
Jellemzés:
Kedves, félénk. szeret gazdájával lenni. Jó kereső, ha gyümölcsről, vagy zöldségről van szó. A fején és fülein rövidebb, míg az egész testén, hosszú bunda található. Mókusokhoz hasonló farka van. Gülü szemei és egy-egy füle, a feje átlójával megegyezik. Növényevő, bár a gyümölcsök a kedvencei. Lényegében olyan mint egy maki. A fején van négy szarv. A színe változó. Vannak rövidke kis karmaik, amelyek tökéletesek a famászásra.
Élettartam: 80-100 év
Mágia: gyümölcs érés
Státusz: házi kedvenc/ Lya kedvence

20030128
Név: Wekka Mondrox
Nem: Nő
Kor: 20 év
Faj: Mágiahasználó, tűz típus, Carnivorae 
Történet: Két testvérével nőtt fel, mint legidősebbik gyerek. Szülei sokat hagyták kóborolni a környéken. Így ismerkedett össze a közelben lakó nemesi származású fiúval. Titkon tudtak játszani egymással, egy régi, elhagyotott viskóban az erdő szélén. Bár a fiú tudta, hogy Wekka egy Carnivorae, mégis megbízott benne. Szülei hat évesen adták el Wekkát fiú családjának, szolgálólányként és a fiú játszótársaként. Mikor nagyobbak lettek, a lány gazdája a fiának adta a lányt, akinek sokszor megengedte azt, hogy egyedül is elmehessen pár helyre, így szinte szabadkezet kapott az élete felett, pár dolgot kivéve. Később,  mikor a fiú betöltötte a huszonharmadik életévét, elköltözött otthonról és Wekkát is magával vitte.
Belső tulajdonságok: Főként zárkózott, eleinte csendes, ha idegenekről van szó.  Nagyon óvatos, nehezen állja meg hogy ne legyen gondoskodó a többiekkel szemben. Bár nem nagyon látszik, de utál reménykedni. Másokat mégis arra sarkall, hogy az utolsó percig ezt tegyék. Szereti a kisebb gyerekeket, főként azért mert a legtöbbjük hagyja magát babusgatni. Nagyon kíváncsi, de mások múltját nem hántolgatja fel, még a érdekli is. Lelkileg nehezen terhelhető, nemcsak fizikailag, de mentálisan is gyenge. Könnyen elkapja a betegségeket, még a leggyengébbekhez is több hét kell, hogy kilábaljon belőle.  Próbál kedves maradni, hisz ki tudja, hogy mikor jöhet jól egy baráti kéz. Számára fő a nyugalom és az, hogy nyugodtan áttudja gondolni a tetteit. Nagyon ragaszkodó és hűséges, de csak bizonyos keretek között, addig, míg nem megy az illető idegeire.
Külső tulajdonságok:   +  (Tessék összemixelni a két képet, mert nem tudtam dönteni :<)  Valamint a jobb lapockáján, a bőrébe égettek egy lótusz motívumot, a család jelképét.
Státusz: Szolga

Sajt
Név: Venonx Kemediox (Veni)
Nem: férfi
Kor: 17
Faj: Penzullium
Történet: Veni szüleit elfogták, majd szolgák lettek belőlük, ám Veni sikeresen eltudott menekülni. Egyedül élt, és folyton bujdosott, még a mai napig is, és bosszút akar állni, amiért elfogták a szüleit.
Belső tulajdonságok: Veni egy igazán kedves és jó fej alak. Szereti a poénokat, és nincs olyan hogy soha ne fogyna ki belőlük. Ravasz és eléggé okos, szokott lenni egy jó terve. Szereti a társaságot, de a magányt is nagyra becsüli. Nem szűkszavú, szeret beszélni és barátkozni egyaránt. Soha nem ad fel semmit sem, igazán reményteli. Imádja a zenét, szabadidejében zenét hallgat, van mikor gyakorol is. A zene a képessége, és remekül bánik vele. Egyedül is szokott lenni, mert neki is szüksége van néha a magányra.
Külső:  
Státusz: Bujdosó, szabotőr

P.kata
Név: Haden Acinum(Mindenki Acinum-nak hívja, éppenséggeli foglalkozásától függően ,,Acinum Barátom"-ként vagy a barát szócskát kihagyva)(kiejtés: Hedön Aszinum)

Nem: Férfi

Kor: 34

Faj: Nem mágiahasználó ember

Történet: Az apja kovács volt és az anyja pedig varrónő volt. Nem igazán foglalkoztak a gyermek lelki világával, így ő maga kezdett el fogalakozni a hittel és azzal a sok Istennel. Végül megtalálta a saját istenét, a látás és érzékelését. A szülei nem is nagyon érdekelték, hanem ezt látva átadták a gyereket a közeli papok kezébe, és otthagyták. Ő először ezt elkeserdve fogatda és nem volt képes boldogságot kimutatni. A papok megtanították őt írásra és olvasásra, számolásra, imákra, a történelem ismeretére. Így a szomorúsága szépen lassan gyűlöletre váltott, és el is kezdte a dolgát mint pap. Az ő istene nevében gyóntatott, embereket adott össze, temetéseket kísért végig, írt, olvasott, tanácsokat adott - pénzért. Szépen lassan megszedte magát pénzzel, így kinyílt a városán kívüli területekre is, ismerősöket gyűjtött, meg postázásra megfelelő álltatokat. Ezk nagyrészt varjak és néhány holló, amik hozzászoktak. Egy ,,szerencsétlen" baleset miatt kicsit sánta a bal lábára, de nem baleset okozta, viszont ő maga sem vallja be a valós eseményeket.

Belső tulajdonságok: Azon kívül, hogy sok jó kapcsolatot szerzett, igazán fél a többi embertő/élőlénytől, beszélgetésektől, mindentől. A hosszú köpenye alatt mindig hord magánál egy szürkeréz-ezüst ötvözetű tőrt. Ez mindent elárul róla: nem képes hinni akárkinek, főleg nem rabszolgáknak. Nem igazán szeret vitatkozni, veszekedni. Csak egyszerűen szokta kinyilvánítani a gondolatait - ritkán. A szolgáit - akikből éppen csak kettő van - nem tartja rövid pórázon. A szabadidejükben hagyja, hogy hadd kószáljanak, és nem is bántotta őket eddig. Az egyik egy írnok, a másik meg házvezetőnő. Bennük megbízik, de másokban nagyon nem. Amikor kimozdul akkor általában bottal jár és vagy a vállán ül, vagy repülve követi az ő kedvence: Speculum egy fehér holló. Igazán motiváltsága nincsen, csak nyugodtan szeretne élni, fenyegetés nélkül. Nagyon jól figyeli meg a környezetét és jól szokott reagálni a fenyegetésre. Nem harcias, inkább békés, ami még a büntetett előéletűekkel is higgadtan beszél. Az irányultsága, amit egész életetében tanult, az a hite és más vallások ismerete. Mindig próbál minél higgadtabban viselkedni, még akkor is ha ő a túsztárgyaló.

Külső tulajdonságok:

Státusz: Szolgatartó pap...

Név: Maple Capulas(Mappy)

Nem: Nőstény

Kor: 23

Faj: Kecske.. Anthro? Humanoid kecske?(mágiahasználó, kicsit gyógyít)

Történet: Szolgának született rögtön, és már nagyon fiatalon elválasztották a szüleitől. Csak az anyját ismerte, mivel apja születése előtt meghalt egy idegen betegségben. Eladták egy úrnak, akinek a felesége már régen elhunyt és ő volt a munkahelyettesítő. Egy öregebb nőtől tanult meg fűzni, varrni, foltozni, mindent amit csak neki kellett. Mindent az emlékezetét erősítette, mivel olvasni, írni, sosem tanult meg, csak nagyon kicsit tanult meg számolni. Miután kitanulta magát, az ura eladta sokkal drágábban, még akkor is, ha már használt volt. Egyre többször váltott gazdád, némelyik komolyabb volt(a sokaságuk), néhányuk gyengédebb. A mostani utolsó gazdája, aki az utóbbiak csapatát gyarapítja Acinum barát, aki pontosan azért tartja, amiért eredetileg meg volt véve: főz, mos, takarít.

Belső tulajdonságok: Mindenivel kedves próbál lenni és a lehető legkevesebb hibát elkövetni. Nagyon erősek az anyai ösztönei, és már neki fáj egy árva gyermak vagy akármilyen lény látása, mivel nem akarja azt, ami vele megtötént. Háziasan főz, akármilyen könyv vagy recept ismerete nélkül. Rájött mi jön ki jól egymással és kész. Eléggé talkatív, bárkivel képes beszélni és boldogan szokott, viszont ha valamivel elveszik a kedvét, sokáig nem kapja vissza, ennek köszönhetően jó hallgató is. indent megjegyez, és ha kell ezzel vág vissza bárkinek, kivéve a rangosabb embereknek. Tőlük fél. Nagyon élénk fantáziája van, még most is könnyen megijed a sötéttől, bármilyen zajtól, hirtelen mozdulatoktól. Bármilyen zenét szeret, még a ceremóniás dallamok, ezért is szokott nála lenni egy furulya.

Külső tulajdonságok: Sajnálom, hogy ennyire nudista képet találtam...

Státusz: Szolga

Dragfly
Név: Edor Calleian
Nem: Férfi
Kor: 32
Faj: Ember, varázstalan
Történet: Nemesi családba született. Viszonylag békés gyerekkora volt – ha nem számítjuk, hogy aktívan készült vitéznek. Egészen fiatalon megtanult íjjal lőni, vívni, lovagolni; a vadászat egészen fiatal korától kezdve érdekelte, ki-kiszökött a család erdejébe, hogy meglesse az idősebbeket, amíg nem volt elég idős ahhoz, hogy elkísérje az öregeket. Sokáig nyúzta ezzel szüleit, nagybátyját és igazság szerint mindenkit, akit csak ért, de mindig ugyanazt a választ kapta: túl fiatal még ahhoz, hogy részt vegyen egy ilyenen, csak elijesztené a vadakat. Rengetegszer megkapta már ezt a választ, mikor egyszer egy furcsa, különc férfi, Istornak hívták. Időnként rabszolgákat hozott a családnak, és, mikor megtudta, hogy van Edor a vadászattal, előállt vele, hogy ő szokott vadászni – és továbbment: hajlandó volt elvinni a fiút, aki képzelhetitek, mennyire örült ennek. Aztán kisült, hogy nem szokásos, egyszerű vadászatról van szó. A férfi szolgákra vadászott; tudta, hogy nagy eső után milyen jól látszanak a bujdosók nyomai a sárban, hogy hogy lehet kideríteni, merre járnak, hogy lehet úgy csapdát állítani nekik, hogy ne vegyék észre és ne tudjanak szabadulni, és hogy hogy kell a magányosokat megtalálni, és hogyan érdemes rajtuk ütni. A fiatal Edor egy darabig nem értette, mire föl ez a nagy felhajtás, azt pedig az úriember nem mondta el neki, mire vadásznak. Pár napig nem is látták a vadat, csak a nyomok kedvéért jártak ki az erdőbe; egy idő után viszont Istor összegyűjtött a Edor mellé vagy öt-hat erős férfit, felszerelte különböző fegyverekkel a csapatot, és rajtaütöttek egy magányos kentauron.
Edor először meghökkent, aztán pedig szépen lassan elkezdett érdeklődni a dolog iránt. Az ő nemes-világába, ahol magától értetődő volt, hogy az ember felsőbbrendű, mint a szolgalények, ez nagyon is beleillett, és izgalmasabbnak találta a vadászatot, ha a préda gondolkodott is, és nem csak annyit, mint egy őz. Egy ideig rendszeresen elkísérte a szolgavadászt, aztán a szülei megtudták, mit csinál.
Akkora patália tört ki, amekkorát még nem látott a világ. Edor szülei határozottan ellenezték azt, hogy a fiuk szolgavadászkodjon; veszélyesebb hivatást el se tudtak volna képzelni, a fiuk pedig mégiscsak fiúgyerek volt, a család potenciális örököse, akit óvni kellett. A fiút annyira leszidták, hogy kicsit meg is szeppent, és, miután megígértette apjával, hogy rendes vadászatra elmegy vele, nem is ellenkezett tovább. A rendes vadászatot viszont egy idő után unalmasnak találta: hiába kellett időnként kergetőznie a vadakkal, azok csak menekültek, és túl könnyű volt túljárni az eszükön vagy kiszámítani, merre fognak menni. Edor elég hamar elismert vadász lett, de még hamarabb beleunt a dologba. Néha vissza-visszagondolt arra az időszakra, mikor Istorral a kentaurt hajszolták, de nem fordult meg a fejében komolyabban, hogy ő is vadásznak álljon: mindazok a rémmesék, amiket a szülei előadtak neki, megtették a hatásukat. Egész békésen eléldegélhetett volna, ha a szülei nem állnak elő azzal, hogy kinéztek neki egy lányt jó családból, akivel össze kell házasodnia.
A lány ronda volt és kellemetlen természetű, a család száraz, unalmas és semmit nem konyított még a rendes vadászathoz sem. Edor rosszabbat el sem tudott volna képzelni magának. hiába mondta, hogy ő nem megy bele a dologba, semmi beleszólása nem volt. A szülők nyélbe ütötték a házasságot és kitűzték a szertartás napját. Minden rendben ment egészen addig, amíg el nem kellett volna kezdődnie az esküvőnek, ugyanis akkor senki nem találta Edort. A fiú megszökött.
Kamaszos dühvel és daccal hátat fordított a családjának, és azt mondta, ő erre nem halandó. Kitalálta, hogy nem érdeklik a rémtörténetek, csakazértis szolgavadász lesz. Elindult megkeresni Istort.
Pár napig kérdezősködnie kellett, és eközben csak nehezen tartott ki az a pénz, amit otthonról lopott el, de sikerrel járt. Egy öregasszony megmutatta neki, melyik házban lakott a szolgavadász, Eldor pedig beállított hozzá, és ünnepélyesen bejelentette, hogy szeretne a férfi inasa lenni. A szolgavadász a kezdeti hüledezés után felfogadta a fiút.  Eldor pedig tanult.
Évekig vadásztak együtt, és eközben Eldor megtanulta, amit egy szolgavadásznak tudnia kellett. Aztán, hat évvel később, Istor nyom nélkül eltűnt. Senki nem tudja, hová lett; a legkülönbözőbb pletykák keltek szárnyra, a legnépszerűbbek azok voltak, amik szerint Istort egy bujdosó ölte meg vagy tüntette el, és ennek számos változata volt – az egyszerű vadászbalesettől addig a sztoriig, miszerint éjszaka beszökött hozzá valamelyik, és elhurcolta. Edor úgy gondolta, biztos, hogy valamelyik bujdosó volt, és megerősítette ebben a hitében, hogy közben az összes szolga, akit eladásra szántak volna, szőrén-szálán eltűnt. Edor dühöngött. A társa eltűnt, egy egész halom bevételtől esett el, és több havi Istorral közös munkája vált semmissé. Természetesen ez csak megerősítette abban, hogy a bujdosókat össze kell szedni.
Mivel volt érzéke a dologhoz, ezek után egyedül is elég szép karriert épített fel. Egy darabig nagyon kemény kézzel bánt a rabszolgákkal, azzal a szesszel, hogy Istor eltűnéséért „az ő fajtájuk” a felelő, később viszont fokozatosan megenyhült. Sikerült rájönnie, hogy nem a fajt kell nézni, hanem az individumokat; hozzásegítette ehhez az, hogy rengeteg emberrel és szolgával ismeretséget kötött. Mostanra több rabszolgát tart saját használatra, velük meglehetősen jól bánik; érdekes módon nála gyűlnek össze azok a szolgák, akiket mások nem akarnak elvinni.
Belső tulajdonságok: Sokan különcnek bélyegzik. Ugyan nemesnek született, de semmiből nem látszik ez rajta, ahogy ő mondja, „nem érdeklik az úri firlefrancok”. Sokkal kevesebbet agdik, mint ami az általános, a világon mindent képes lazán venni – amíg nem érzi, hogy komoly a dolog, mert akkor nem viccel el semmit. Remek vadász; türelmes és nem fél a kosztól, pontosan tudja, hol és hogyan milyen csapdát kell állítani milyen lénynek, és nagy gyakorlata van abban, hogy az ilyen-olyan lények eszén túljárjon. Ez utóbbi az, ami miatt igazán szereti a vadászatot. Általában a külsejével nem törődik sokat, kényelmes és kicsit se nemesekre jellemző ruhákat hord. A társasági eseményeket nem bírja, herótja van attól, hogy nem történik semmi, csak ücsörögni kell, és nincs semmi érdekes, ezeken a rendezvényeken előszeretettel füstöli egy dohányhoz hasonló növény levelét pipában; enyhe nyugtató hatása van. Elégedett azzal, amit eddig elért az életben, és nem is nagyon van hosszútávú célja. A szolgáival lehetetlenül lazán bánik; még arra ismegkérte őket, hogy tegezzék, mondván, hogy ő „se nem olyan öreg, se nem olyan sznob”, hogy ezt elvárja.
Külső tulajdonságok: Ez a vadászszerelése. Civilben kényelmes, általában nem koszos vagy viseletes ruhákat visel, társasági ruházkodásáoz elengedhetetlenül mindig hozzátartozik a pipa.
Státusz: Szolgavadász; tart szolgákat saját használatra

cica%/Nevermore!
Név: Waltan Saltus
Nem: Fiú
Kor: 16
Faj: Wendigo és mágiahasználó (szél elemű)
Történet: Waltan anyja egy bujdosó volt, apjáról meg soha nem hallott még semmit. Öt éves koráig volt rá képes vigyázni az anyja, ami egyébként annyira nem is volt nehéz. Waltan eléggé értelmes kisgyerek volt megértette, hogyha az anyja azt mondja, hogy maradjon csendben akkor csendben marad és nem nagyon kószál el, ha nem muszáj. Persze minden kisgyerek kíváncsi és ez alól természetesen ő sem kivétel, és mivel eléggé naiv kisgyerek volt egy szolgavadász könnyen elcsalta az anyjától és amikor a kisfiú rá jött, hogy baj van akkor már késő volt. Akkoriban még nem volt képes használni a mágiát (most se nagyon az az igazság) így az egyetlen védekezés, amire képes volt, hogy az éles kis fogaival karon harapta a vadászt és úgy próbált meg szabadulni. Sajnálatos módon ez nem jött neki össze sőt ezt az akciót majdnem a jobb szeme bánta, ugyan is a vadász (véletlen vagy szándékosan azt nem tudni) de végig vágta a fiú arcát a kezében lévő késsel. Így most egy íves sebhely fut végig az arca jobb oldalán az orrnyergétől a szeme alatt végig futva egészen az álla aljáig. Ezután egy rabszolgapiacra kerül és nem is kellett olyan sok, hogy egy tehetősebb család megvásárolja, szóval hat éves korától kezdve már szolgaként ügyködött. Bár a család dolga sem volt könnyű vele mert egyrészt teljesen neveletlen volt, másrészt többször is megpróbált megszökni, arról nem is beszélve, hogy eleinte talán több kárt okozott mint hasznot. A mágiájáról is egyedül csak a rúnája árulkodott, mert egyáltalán még nyomát se mutatta annak, hogy képes lenne akármire is. Mindenesetre ennek köszönhetően a családnál nem volt túl közkedvelt, és bár a tiltások ellenére sokszor olyan keményen megbüntették a dolgok miatt, hogy utána alig bírt talpra állni, de ha nem tette meg akkor még többet kapott. Beszélni is itt tanult meg. Legalábbis a többi szolga és a család így tudta, mert miután elfogták egy mukkot annyit se szólalt meg, és emberekkel most se szívesen beszél, ha nem muszáj. Ennek köszönhetően viszont ezt a nevet is a családtól kapta. Végül aztán ennek a kegyetlen bánásmódnak az lett a vége, hogy egy olyan szolgát neveltek belőle aki bármit hajlandó megcsinálni amit csak mondanak neki, csak nehogy bántsák, bár mivel eléggé ügyetlen volt és pár dologról nem is egészen tudták leszoktatni ezért még így is kapott rendesen. Külsőleg engedelmes lett, belsőleg összetört. A többi szolgával se jött jól ki, hiszen ő még hozzájuk képest is mocskosabb és másabb volt, ennek köszönhetően még normális társasága se akadt soha. Persze ő csak azért volt tartva már a házban, hogy a legalantasabb munkákat elvégezze, olyan volt mint egy csendes árnyék aki néha valamit képes volt nagyon elrontani. Lassacskán egy fél éve, hogy egy kicsit jobbra fordult az élete, ugyanis a ház feje egy vadász balesetben elhalálozott, és bár a felesége és a lánya még mindig él, ők fele annyira sem szigorúak vele. Így most egy kicsit könnyebb és szabadabb életet élhet még vadászni is elengedik néha az erdőbe. Egy ilyen vadászat során fogta el a kis Ratdgy-ját Pan-t eredetileg megenni akarta, de valahogy megsajnálta és megtartotta. Pont praktikus volt neki, hogy ez az állat ilyen kicsike. 
Belső tulajdonságok: Első látásra egy eléggé félénk fiú benyomását kelti és igazából az is. Idegenekkel nem beszél, főleg nem emberekkel, hogyha nem muszáj. A testi kontaktust kerüli sőt egyenesen fél tőle, de rettentő magányos lélek és ha valaki egy kis kedvességet mutat felé abban képes naivan megbízni és megtenni amit kér. Ha mégis ráveszi valaki, hogy beszéljen akkor az után még az is előfordulhat, hogy be nem áll a szája. Egyébként kedves jó lelkű teremtmény eléggé gyerekes még a korához képest is, viszont a bosszúvágy az fűti. Szeretné ugyanazt visszaadni az embereknek, amit ők tettek vele, és némi szadizmus is található benne, de ezeket az érzéseit elnyomja a félelem. Nem az eszéről híres, de olyan ösztönökkel rendelkezik, mint az állatok, még a vihart is képes megérezni. Egyébként nagyon fél az erős zajoktól és ez alól a mennydörgés sem kivétel. Nem mondanám, hogy megbolondul tőle, de eléggé megzavarodik, ha ilyet hall és az első lehetséges helyre elbújik. Szereti a szabad levegőt egyébként, és rá is szoktatták arra, hogy kint aludjon a szabad ég alatt. Az erejét nem nagyon tudja még használni igazából, de reméli egyszer megtanulhatja, most amióta kicsit szabadabb életet élhet szokott kijárni az erdőbe gyakorolni. Írni, olvasni szintén nem tud. A naivsága ellenére viszont egészen jó emberismerő, persze ez a két dolog kizárja egymást, de lenevelték róla, hogy az ösztöneire hallgasson. Egyáltalán nem szégyellős ezt a dolgot nem is érti az embereknél. Egyébként nagyon ügyes vadász és jól tájékozódik, de előfordulhat, hogyha meglát egy nyulat csak úgy random utána iramodik. Nagyon falánk és szinte bármit képes megenni, persze ő is szereti a nyers húst mint a legtöbb wendigo, de ő még az édességekért is oda van. Holott ilyesmit nem nagyon szokott egyébként enni, de már azt is imádja nézni ahogy valaki süteményt süt, minden álma, hogy egyszer ő is csinálhasson ilyesmit. Eléggé ügyetlen, ha a háztartásról van szó, viszont nagyon kreatívan és ügyesen készít tárgyakat olyan dolgokból is amiket mások kidobnának, ezen a téren eléggé kreatív.
Külső tulajdonságok: Koromfekete haja van és sápadt fehér bőre, a szemei pedig erős vörösek, a pupillája meg a macskáéhoz hasonló. Már egészen nagy szarvacskák találhatók a fején, ami ebben a korban még nem gyakori, de valószínűleg ennél nagyobbra nem is fog neki nőni. Mivel ő még nem felnőtt ezért még csak 197cm magassággal büszkélkedhet. Vékony és csontos mint a legtöbb wendigo, de elég nagy a testi ereje. Arca jobb oldalán egy íves sebhely található ami az orrnyergétől egészen az álla aljáig fut. A rúnája a tenyere közepén helyezkedik el. A szarvára szokott akasztgatni saját készítésű láncokat és virágkoszorút is. A ruhái elég kopottak és vékonyak, nem igen van neki miből válogatni
Státusz: Szolga


Név: Pan
Nem: hím
Kor: egy éves
Faj: Ratdgy
Jellemzés:
Apró kisebb patkány méretű, hófehér kis lény a hátán két pár szárnyacskával, de nem túl jó repülő ez a faj. Neki a hófehér szín az alap színe, de fajtársaihoz hasonlóan ő is jól olvad be a környezetébe színváltoztatással. Ugyanolyan falánk mint a gazdája és ő is képes bármit megenni, bár a nyers húst ő kevésbé preferálja. Nagyon kis szelíd a napja nagy részét azzal tölti, hogy vagy a gazdája zsebében szunyókál vagy a vállán mászkál. Egyébként okos lény és jó tolvaj. Rossz tulajdonsága, hogy szereti megrágni a dolgokat, de legalább nem harapós egyébként.
 Tagok:
 
 
 
 
Golyó
Folti
Fábia
Míra
Dani
XNellkeX

 
francamente insustancial
 
 
 
Minyon
Bajszi
Csillám
Ezüstpatak
Pamacs
Lillulu
Találd meg, amit szeretsz, és hagyd, hogy megöljön.


2014. 08. 29. - 2018. 09. 11. †

🍏 nevenincs zsenge liliomféle
🍎 elvetemült költő, és még írásra is hajlamos
🍏 a semmittevés elismert, habár kevéssé díjazott bajnoka
🍎 másodállásban gasztronauta társ

 
A Legéletképesebb - Kék Karvaly
 
 
 
Zsömle
Sean
Dragfly
"Boldogság mindenkinek ingyen - és senki ne maradjon elégedetlen"


"I don't know anything without my screen."


Vigyázz! Analitikus, rosszindulatú és a tetejébe elég kegyetlen személy adatlapján jársz.

Érdemes lenne most azonnal hátat fordítanod és eltűnnöd... hacsak ha ni

 
Lili
 
 
 
mucsi
szisza
Kuran Kaname
Venus
Lizbeth
cegelil201
───▄▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀▀▄──
───█▒▒░░░░░░░░░▒▒█───
────█░░█░░░░░█░░█────
─▄▄──█░░░▀█▀░░░█──▄▄─
█░░█─▀▄░░░░░░░

 
Nagyné Mrs. Mendes-Parker-Malfoy Lili
 
 
 
Alma
Bleu
gazni
A Sára sajnos lemaradt a nevem végéről. :'c De képzeljétek oda.

Csapatom (volt) a CN-táborban:
- CreativeRóa
- Benefactor
- I - Love - You
- Pawwy

Drukkoljatok nekünk, nagyon izgulunk!

A profilképem minden hónap 10-én cserélem mostantól. Szóljatok rám, ha elfelejtené

 
Allen
 
 
 
Allen
Nevermore!
Tudod te ki vagyok :,DD
Na de azért mégis csak írok magamról pár szót. Egy átlagos (de nem egészen földi) lény, átlagos világuralmi tervekkel :3 Lehet csatlakozni a seregemhez, meg toborozni is! Gyjertek gyjertek gyjermekeim! (Csak, hogy tudjátok, akkor is az én uralmam alá foglak t

 
Cicaidomár :3
 
 
 
Boni
Sissy
csíkos
Dömpi
Luci kölyök
Lulu♫
Whiskas
foltos
Buborékcica♥
Tigriske
Sam
AliNati3.
Nehéz így bemutatkozni szerintem. Meg hát egy vadidegennek személyes adatokat megadni...

× Szóval, ha csak unatkozol, és szeretnél valakivel beszélni, nyugodtan írhatsz. De nem adok különleges cicát, sem felhasználót. Nem adom meg meg a jelszavam.

× Ha bármilyen neveldével ka

 
Áliász: Kettősponthárom :3 Cecca-san :3
 
 
 
Picur
Csöpi
Champ
Kávé
Cicuska :3
"Eltorzított önképek,
Megsebzetté vált lélek.
Abnormális elvárás,
Boldogságtól elzárás."


“Hogy megértsd, mennyit ér 1 év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell.
Hogy megértsd, mennyit ér 1 hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat