Megosztás: f i
   Five Nights at Freddy's
 
Five Nights at Freddy's .....Szerkesztés att.....

Sziasztok, ez itt a jól ismert Five Nights at Freddy's klubja, ahol lehet nem két nap alatt, de rengeteg dolgot leírok majd. Megmondom őszintén egyes dolgokat majd beírok lemásolva egy másik komentet valahonnan, ahol találok. Egy embert már tudok, aki feltűntette, hogy nyugodtan lemásolhatjuk azt amit ő megfejtett, meg a telefonbeszélgetéseket, amit szintén ő fordított, szóval tőle kapunk, vagyis a szerkesztésben kapok egy kis segítséget, de próbálom a legtöbb dolgot magamtól lepingálni és utánanézni.

Nem csak olyan internetes emberektől kapok segítséget akik megengedik a másolást (megjegyzem csak a tefonos beszgetést másoltam) hanem az itteniektől is. Egyes kedves emberek vállalták, hogy rajzolgatnak a klubba, valaki pedig azt is megígérte, hogy lefordítja a második szériás telefonbeszédet. Ez azért jó, mert eddig mindenki csak magának fordította le magyarra, szóval sehol nincs fennt az interneten, viszont itt megtalálható lesz. Köszönöm azoknak akik segítenek. És persze azt is, hogy fordultak már felém segítségért.

Ezek a játék összes hangjai:
Ez az 1. széria összes hangefektje(Kivéve egyet, ami kimaradt, mert ritkán van, az pedig amikor Chica elkezd beszélni)
Ez a második játék hangjai!


Figyelem! Aki valamit tudni szeretne és még nem írtam le a klubba az nyugodtan levélben megkérdezheti, válaszolok. Lehet ez akármi a játékkal kapcsolatosan. Szerintem nemigen akad majd olyan kérdés amire nem tudok válaszolni. Hosszas érdeklődés után elég sok információm van.

Kezdjük ezzel, a játék zenéjével, mert ugye van neki. Nem tudom mit szóltok hozzá, de én igen megkedveltem.

Five Nights at Freddy's 1
1987-et írunk, a Freddy Fazebear gyermekpizzériában ahova amúgy felnőttek is járnak. Az emberek szórakoztatására animatronikokat terveztek, egyfajta robotokat, akik kedves kinézetükkel és viselkedésükkel szórakoztatják és egyaránt nevelik a fiatal közönséget. Igen ám, de van egy ember, akinek a neve ismeretlen, csak úgy hívják, hogy Purple Man. Ez a férfi ebben az étteremben dolgozik, nappali őr a szakmája, de titokban egy másik játékot is űz. Beöltözik titokban ezeknek a robotállatoknak, majd fellép velük. Miután a boldog gyereksereg lerohanná az animatronikokat ez az úgynevezett Purple Man kiválaszt egy gyereket. Ezt a gyereket a színpad mögé csalja, s mit tehetne az áldozat, boldogan követi a figurát akit szeret, sőt megtisztelve érzi, hogy őt hívta el. Ez a meglepetés viszont roppantul nem barátságos. Az ember megöli a hátracsald gyereket, s undorító módon a halott testet belegyömöszöli egy ilyen jelmezbe, mint ami rajta van. De mégis másmilyenbe. Az ő ruhája direkt olyan, hogy felvehesse az ember, viszont amibe az élettelen gyerektesteket rakta, az nem olyan, az az üres vázoknak kifejlesztett, azokra a vázokra pedig kábelekkel, gerendákkal és további éles ember számára életveszélyes dolgokkal kapaszkodik. Szóval aki egy olyanba kerül garantáltan meghal. Ez a Purple Man 4 gyereket ölt meg, 3 fiút és egy kislányt. Végül, pályafutása utolsó napján kiszemelt egy 5.-et, akit ugyan azzal a csellel hátracsalt, mint a többit. Ez a gyerek viszont okos volt és elmenekült, viszont a sokktól sajnos szinte mindent elfelejtett, ami akkor volt. Anya, hogy visszatudjon emlékezni ismét elvitte a pizzázóba, de gyereke ezúttal nem menekült meg. Mivel akkor csak 4 animatronik jelmez volt az 5. gyereket egy Marionette bábuba csomagolta be.
Valamennyivel később
Mike Schmidt éppen a munkájába igyekszik, a Freddy Fazebear pizzázóba, ahol mához egy hétig dolgozni fog igen jól megfizetve. Egy székben ücsörögve kezdi meg első északáját, mivel éjjeli őr. Közben kap egy hívást, amit nem vesz fel, de a hangrögzítő megszólal s egy férfi hangja szól bele. Igen, a Purple Man-é, aki 4 északán keresztül hívogatja majd karakterünket. Elmagyaráz néhány dolgot, utalgat arra, hogy vigyázzon az animatronikokkal, de mikor arra kerül a sor, mindig bőszen letagadja, hogy ne féljen nincs baj, semmi veszély, pedig tudja, hogy van, csak nem akarja az új dolgozót ezzel szembesíteni. Elmondja amit akart, majd leteszi a telefont. Mike óhajára buzgón nézi a kamerákat az étterem tabletján, de nem állandóan, mivel az étterem generátort használ ami estére gyorsabban lefogyó, de 100%-os energiát juttat neki. Ha az elfogy, telefonálója felszólította néhány dologra, hogy mi lesz, de hozzáfűzte nem valószínű. Ahogy a kamerákat nézegeti lassan feltűnik neki, hogy a nyúl nincs a helyén, annak eltűnését követi a cirkéé. Erre próbál vigyázni, ha az ajtóba jönnek a Purple Man utasítására azt bezárni. Az ajtó viszont rohamosan fogyasztja az áramot, aminek pontosan 6 óráig kikéne tartania. Mike hallgatja a telefonálóját egészen a 4. napon, amikor az nyugtalan marad, a szerkentyűn keresztül karakterünk hallja az animatronikokat, a dörömbölést és Freddy zenéjét, majd megszakad a felvétel és a hírhett gyilkos Purple man végleg meghal.

De honnan tudjuk, hogy mi a franc a lényeg? Eddig nem derült ki a kedves robotok miért támadnak. A halott gyerekeket, akiket beletuszkoktak a külömböző figurákba megszállnak. Amelyik gyereket abba az állatba rakták benne, annak a ruhának az utódait és további mását megszállja. Igen ám, nem is támadnának bosszúból Mikera, ha tudnák, hogy nem ő a Purple man. Mival azt hiszik, hogy Mike a nappali őr az egykori gyilkosuk bosszút akarnak állni. Ugyan úgy beleakarják karakterünket tuszkolni egy jelmezbe, ahogy régebben őket a gyilkosuk, akiről azt hiszik, hogy Mike. Vagyis ugyan azt teszik a "gyilkosukkal", amit egykor az tett velük. Viszont vannak okos animatronikok, akik tudják, hogy nem ő az egykori nappali őr. Ők csak azért üldözik, mert azt hiszik, hogy egy jelmez nélküli váz, a vázokon pedig mindig lennie kell jelmeznek, ez az étterem egyik szabálya, ezért ők karakterünket azért üldözik, mert váznak hiszik, amire adni kell ruhát, amibe beletuszkolják és úgy hal meg. Ők nem bosszúból támadnak, hanem a szabály betartása érdekében.

Telefonbeszélgetés, vagyis amit a Purple Man mondott nekünk
1.nap:
Hello? Hello, hello? Uh csak küldeni akartam egy üzenetet hogy segítsek az első éjszakádon. Elötted dolgoztam az irodában és épp ezen a héten fejezem be a munkám. Tudom hogy elég stesszes a munka de ne aggódj semmi miatt. Rendben leszel. Szóval koncentráljunk hogy átvészeld a hetet oké? Lássuk csak itt egy bevezető üdvözlő a cégtől amit fel kell olvasnom. Minden legális isten hozott a Freddy Fazbear's Pizzázónál. Egy varázslatos hely gyerekeknek és felnőtteknek ahol a fantázia és szórakozás életre kel. A Fazbear vállalat nem felelős semmiféle sérülésért sem emberre sem tárgyra. Ha sérülés vagy halál történik 90 napon belül jelenteni kell vagy amint az épület fertőtlenítve és takarítva lett és a szőnyeg ki lett cserélve. Blah blah blah tudom hogy ez rosszul hangzik de tényleg nem kell aggódnod semmi miatt. Uh a masinák éjszaka egy kicsit bohókásak de lehet őket hibáztatni? Nem, mi lenne ha nekem is 20 évig ugyanazt a dalt kellene énekelnem és még csak nem is fürüdhetnék? Én is egy kicsit ideges lennék esténként. Szóval ne felejtsd ezek a karakterek fontos szerepet töltenek be a gyerekek szívében és ezért tisztelettel kell velük bánnunk. Oké? Szóval ne felejtsd szeretnek este mászkálni. Esténként szabadon mozognak. Uh le áll a motorjuk ha sokáig ki vannak kapcsolva vagy valami ilyesmi. Régebben napközben is mozoghattak, de akkor megtörtént az 1987-es harapás. Hát igen. Csodálatos hogy az emberi test hogy képes élni a frontális lebeny nélkül is ugye? A biztonságodra vonatkozóan a tényleges veszély rád mint éjjeli őr az ha észrevesznek ezek a masinák akkor nem fognak felismerni mint embert. Valószínűleg fém csontváznak látnak amin nincs kosztüm. És mivel ez a Freddy Fazbear's Pizzázó szabályzatába ütközik valószínűleg megpróbálnak... erőszakkal belekényszeríteni egy kosztümbe. Tudod ez nem lenne olyan rossz dolog ha a kosztüm nem lenne tele rakva keresztgerendákkal,vezetékekkel és szerkezetekkel főleg az arc körül. Szóval képzelheted hogy ha bele tuszkolják az arcod az milyen kényelmetlen... és halálos lenne. Az egyetlen testrészed ami meg látná a felszínt az a szemgolyód és a fogaid lennének ahogy kidüllednének a mszkból heh. Hát igen ezeket a dolgokat nem mondják amikor fel vesznek. De hát az első nap nem is kihívás. Holnap is beszélünk. Uh figyeld a kamerákat és ne felejtsd el csak akkor bezárni az ajtókat ha muszáj. Spórolj az energiával. Oké jó éjt.

2. nap:

Uh, hello? Hello? Ha ezt hallod akkor átvészelted a második napig, uh gratulálok! Uhm most nem fogok annyit beszélni mivel ahogy telik a hét Freddy és barátai egyre aktívabbak lesznek. Uhm jobb lesz ha meg nézed a kamerákon hogy a helyükön e vannak miközben beszélek csak hogy minden rendben legyen. Um.. elég érdekes hogy maga Freddy nem sűrűn jön le a színpadról. Azt hallottam hogy ő inkább a sötétben szeret mozogni, uhm szóval még egyel több indok hogy ne fogy ki az áramból, igaz? Föl szeretném hívni a figyelmed az ajtónál lévő villanyokra. Olyan részeket világítanak meg amiket kamerákkal nem láthatsz pontosan az ajtók mellett. Szóval ha nem találsz valamit vagy valakit a kameráddal csekkold a villanyokat. Uhm lehet hogy még lesz pár másodperced reagálni is... Persze nem mintha veszélyben lennél. Ilyesmire nem céloztam. Uh ja és csekkold néha a Kalóz Öblöt. Az ott lévő karakter elég különleges, mivel akkor lesz a legaktívabb ha sokáig nem használod a kamerákat. Azt hiszem azt sem szereti ha bámulják. Vagy nem is tudom. Na szóval biztos vagyok benne hogy mindent az irányításod alatt tartasz. Nem sokára beszélünk.

3. nap

Hello, hello? Héj elég jól haladsz! Ühm a legtöbb ember nem tart ki ilyen sokáig. Úgy értem tudod ők ilyenkorra már más munkát választanak. Uhm nem arra célzok hogy ilyenkorra már halottak. É-Én nem u-utaltam ilyesmire. Na sz-szóval a legjobb ha nem tartalak fel sokáig. Mától elég komolyra fordulnak a dolgok. Uhm héj van egy ötletem: ha elkapnak és elakarod kerülni hogy egy Freddy jelmezbe tuszkoljanak tettesd magad halottnak. Tudod légy mozdulatlan. Van egy kis esély hogy talán azt hiszik hogy egy üres jelmez vagy. Habár ha azt hiszik hogy üres jelmez vagy, lehet hogy akkor meg egy fém csontvázat tuszkolnak beléd. Kíváncsi vagyok az milyen lenne. Tudod mit? Felejtsd el. Az a legjobb ha nem kapnak el. Uhm oké akkor hagylak is. Viszlát késöbb.

4. nap

Hello, hello? Héj wow 4-dik nap. Tudtam hogy megtudod csinálni. Uh figyelj lehet hogy már nem leszek itt holnap szóval lehet hogy nem tudok küldeni üzenetet neked már.(((dörömbölés))) E-Ez e-elég rossz nap volt nekem. Uhm É-Én örülök hogy küldtem üzeneteket neked (((torok köszörülés))) amikor tudtam. Uhm héj tégy nekem egy szívességet ((((dörömbölés dörömbölés)))) Talán valamikor megnézhetnéd azokat a kosztümöket belülről is a hátsó színpadon. ((((dörömbölés dörömbölés)))) Megpróbálok kitartani amíg jön valaki. Talán nem lesz olyan rossz.dörömbölés dörömbölés Uhm É-É-Én mindig kíváncsi voltam mi van azokban az üres jelmez fejekben. (((Freddy elkezd zenélni))) Tudod... (((nyögés))) oh ne... (((masina hangok és statikus zörej)))
Ezen a napon nyírják ki a telefonos hapsit a "masinák".

5. nap

Igazából ezt nem lehet lefordítani magyarra mert még angolul sincs sok értelme. A lényeg hogy a telefonos hapsit kinyírták az előző nap és ezen a napon kapunk egy ismeretlen hangú démoni telefon hívást, talán a masináktól mivel a készítő elárulta hogy van sztorija a játéknak miszerint a masinák kísértik a pizzázót. Na mindegy.

Az animatronikok:
Freddy-The Fazebear~Let's Fun!(Kinézet)
Chica-The Chicken~Let's Eat!(Kinézet)
Bonnie-The Bunny~Let's Rock!(Kinézet)
Foxy-The Pirate Fox~Let's Play!(Kinézet)

Az ott állok az ajtóban és megeszlek jelenetek:
Foxynál
Bonnie-nál
Chicanál
Ilyen jelenet Freddynél sajnos nincs... Nála nem így megy.

Elmesélem nektek. Na akkor említettem az első 4 megölt gyereket. A Freddy 1-ben csak ők kísértenek, de lassan majd megszerkesztem a Freddy 2-t, amiben több animatronik van, igen, benne vagy az 5. meggyilkolt gyerek is. Most inkább adatokat szeretnék mesélni kizárólag az 1-ről. Mondtam, hogy 3 fiút és egy lányt gyilkolt meg az első 4-ben a Purple Man. Ő személyesítik meg Freddyt, Bonniet, Chicat és Foxyt. Freddy az első megölt gyerek, aki fiú. Bonnie a második halott, ismét fiú. Elgondolkoztok, hogy, hát végignéztek a képeken, említve van egy lány is, de melyik animatronik lehet lány. Egyikből sem néznétek ki. Hát a harmadik meggyilkoktunk a lány, aki a csirke, azaz Chica, majd jön a negyedik, ismét fiú aki Foxyba került. Ez nem véletlenszerű, hogy a Purple man milyen nemű gyerekeket ölt meg. Az étterem az eddig 4 animatroniknak nemet is adott, bár mind fiúnak néz ki, szóval a lány külsőt annyira nemtudták megvalósítani. Ezért így ölt meg 3 fiút és egy lányt, mert megvoltak adva a nemek. Értelem szerűen a fiúkat a fiúnak kinevezett animatronikba nyomta, a lányt meg a lányba.

Kameramozgás:

Van egy pár kameránk.Itt látható animatronikjaink mozgása. Nem, nem össze-vissza mennek, vagyis igen, de bevan programozva, hogy honnan közelítsen meg téged.
Freddy mozgása: Lényegében igen egyszerű. Freddy nem szokott igazán elmozdulni. Csak áll a teremben, vagyis a színpadon ahol eredetileg volt a 3 robot. Viszont ide-oda forgolódik. Nézed a kamerán, mondjuk oldalra van fordulva, nemsokára visszanézed, de akkorra már mondjuk feléd néz, nem oldalt. Szóval ez a forgás ártalmatlan. Mivel ő sötétben szeret lenni nem fog elindulni, amég el nem fogy az áramod. Vagyis néha igen. Egyesek ártalmatlannak vélik amég áram van, ezért nem néznek a kamerába. Hoppá, nagy hiba, Freddy azt is kihasználja mikor nem figyeled a kamerán, s akkor bumm, robban a bomba, hirtelen megjelenik. Vannak afféle bevillanások, mint mikor ismételten nem figyeled a kamerán a helyet ahol állni szokott, csak mást, s akkor miközben a tableton nézed a szobákat hirtelen villódzva megjeleni a nevető feje és egy felirattal társul: “It's Me „ . Na igen, ilyenkor vagy pácban. Mert miután leraktad a tabot és újra szoba jelenik meg előtted két lehetőség van. Vagy ott áll a szoba közepén megijesztésből, majd eltűnik vagy ott áll, s miután észreveszed neked támad. Őszintén az előbbi van többször szerencsénkre. Mikor tényleg jön egy egyre erősödő nevetést hallunk és lépteket. Ilyenkor a jobb oldalon zárjuk be az ajtót, mert mindig onnan jön, csak onnan. Ha nem zárjuk be elkezd villódzni a szeme, majd rádront az ajtóból.
A második a Bonnie. Neki nem nehéz a mozgása, egyetlen baj van, ami veszedelmesebb, hogy sajnos, mivel egy nyúl nagyon ritkán elkezd rohanni. Ha nézzük akkor a kamerákat láthatjuk, hogy futkorászik és nem egyhelyben áll ahogy általában. De ez a futás nagyon ritkán van! Ő a bal oldalt támad, vagyis az ebédlőtől bal oldali szobákban található meg, mert az ebédlőnél van egy elágazás. Jobbra és balra, elvan osztva melyik animatronik merre megy el. Az ebédlőbe mind bemegy. Akkor értelem szerűen Bonnie a bal ajtónál van. Azok közé tartozik akikkel szerencsénk van, mivel ő habozós. Beáll az ajtódba, de nem ugrik azonnal neked, csak másodpercek múltán, szóval van még idő bezárni az ajtót, hogy ne tudjon átlépni.
Chica a harmadik elemeznivalónk a férfias lánycsirkénk. Neki a mozgása a legegyszerűbb. Egyénként megemlítem mindig elsőnek Bonnie indul el, majd utána Chica. Szóval a csirke elindul, az ebédlőnél jobbra veszi csak az irányt. Az az a animatronik akinek a beállásain nevetni lehet. Ő sosem fut. Egy helyben ácsorog, mikor elindul, mint minden animatroniknál a kamera egy pillanatra elsötétül, majd újra mutatja a szobát, csak éppen Chica nélkül, mert ő egy szobával közelebb ment hozzád, vagy vissza az ebédlőhöz. Szóval kiszámítható. Mindig olyan pózokba áll be, hogy kuncognodnkell, de elvégre egy nő.(xd) Szóval a jobboldali ajtónál várhatod. Egyébként ott van egy ablak. Az oldalt megnyomott lámpák segítségével az ablak megvilágosodik és láthatod, hogy mögötte áll a csirke. Ilyenkor ugyanúgy, mint a nyúlnál van néhány másodperced, hogy becsukd az ajtót, vagy hirtelen elugrik az ablak mellől és nekedesik.
A negyedik robotunk Foxy a kalózróka. Őszintén szólva alegkiszámíthatatlanabb. Minden baja van. Mindig figyelni kell, de ugyanakkor nem szabad. Ez pedig lehetetlen. Ő az egyetlen animatronik, aki a saját feje után cselekszik. Akkor indul el amikor akar, ez a legrosszabb. Az van mondva, hogy csak a második északán állandósítja magát, de ez nem igaz. Ő bármit megtehet, aki pedig hisz az előbbi állításnak ráfázik. Igenis figyelni kell a rókát az első északa, mert ő nem az a lassan közlekedő, mint a csirke, vagy a lassú reagáló, vagy elinduló, mint Freddy. Sosem lehet tudni mikor vág neki, de, ha elindul, tudom lesokkol a látvány, de ne törődj vele, zárd be a bal oldali ajtót! Igen. Ebben is egyedi. Ő nem olyan, hogy áll egyhelyben egy szobában, hanem ami a legveszedelmesebbé teszi, az a gyorsasága. Hirtelen megindul és rohan végig a szobákon amég be nem lép az ajtódon és nekedugrik. Ő csak szaladni tud. Megvannak adva a szobái hol szalad végig, máshova nem megy. A kivétel aki nem jár az ebédlőben, s még Freddy, Bonni és Chica egy színpadon vannak neki sajátja van. Az előbb említett 3 robotnál mondtam, hogy van pár másodperc bezárni az ajtót amég a küszöbön haboznak. Nost Foxynál egyáltalán nincs, ahogy rohan olyan gyorsasággal beugrik a szobába is azonnal. Egyébként őt nem lehet látni. Olyan színpada van, ahol a körfüggöny mindig elvan húzva, s elsőnek kikukucskál rajta. Egy másik pillanatban már kintvan a függöny mögül, a harmadikban meg rohanni kezd, ez látható a kamerákon is. Tudom lesokkol, elkezdett rohanni mi a ...., ezt hogy a ....-ba csinálja, de ezen akkor ne rágódj, azonnal csukd be az ajtódat, mert nagyon gyors, egy gondolat erejéit is beront a bal oldali ajtón.

Sok pletyka kering az interneten főleg Foxyval kapcsolatosan. Nagyon sokan rajonganak érte és születnek olyan teóriák amiben azt mondják, hogy Foxy azért ugrik nekünk, mert megakar ölelni, és az erős animatronikszorításban meghalunk. Igen poénos, hogy mit ki nem találnak a rajongók. Viszont van egy elgondolkodtató is... Az járja, hogy Foxy, mivel ő a legokosabb animatronikunk az első évadban tudja, hogy nem az ellensége vagyunk, sőt az 1987-es támadás után pont, hogy biztonságba akar tudni minket, szóval állítólag csak ellenőrizni jönne minket, karakterünk meg szívrohamot kap tőle. Megmondom őszintén, lehet igaz, ha eleve azt vizsgáljuk, hogy mikor a játékban Foxy belép az ajtónkon, csak belép, nem ugrik nekünk, mint a többi, csak megáll, majd lassan elfeketedik a képernyő és akkor halunk meg. Bizony a róka nem ugrott nekünk, csak állt előttünk, s a képernyő is, mint, ha lassan meglátnánk halálunkban a fényt úgy fekete.

“1987 Freddy Fazzbear pizzériában egy átlagos előadás volt a műsorban pont jött foxy (a róka) szokásosan adta elő a kalózos szerepét ám egy pimasz kölyök fölmászott a színpadra és kiröhögte és le nyomizta meg még rengeteg baromságot majd foxy ba nemtudni mi ütött (ő sem tudta) és leharapott a gyerek fejéből egy darabot majd a gyerek teste leesett a földre és kitört a pánik ezért van az hogy foxy nem a színpadon van hanem olyan függönny mögött sorry out of order feliratú táblával„
Nos igen... Azt kell mondjam, akármennyire is nagyon furcsa ezt hallani, de az előbb leírtak igazak. Aki olvasta az első telefonbeszélgetést valami ilyesmit olvashatott: Mióta megtörtént az 1987-es harapás. Ugye milyen elképesztő, hogy az ember mennyire tud élni a frontális lebeny nélkül is?
A lebeny a csontot fedi, vagyis a hám, az irha és a bőralja. Viszont a sima lebeny az inkább csak a hám és az irha. A bőralja a frontális lebeny ami után a csont következik... Vagyis Foxy 1987-ben az egyik gyereknek aki őt sérelmezte leharapta a fél arcát. A csontjait nem tudta szétszedni, de a fele arcáról levitte a bőrt és a húst. Mint azt idézetben volt ezért van függöny mindig Foxy előtt egy táblácskával.

Mi bizonyítja, hogy a Purple Man végig az épületből telefonált nekünk? Hát az, hogy az animatronikjaink ölték meg. Azt honnan tudjuk, hogy ők voltak?
1. Ugye dörömbölést hallhattunk
2. Majd azt követte Freddy zenéje
3. Ezt övezte az animatronikhangok
4. A negyedik naptól kezdve amikor a telefonálónk meghalt, mert megölték a robotok Freddy arcán megjelenik egy tenyér alakú nyom és egy másik, vagyis emberünk végekezett ellenük.
Az animatronikok nem tudnak kimenni az étteremből, ez egyébként szintén szabályellenes, ők viszont nagyon ragaszkodnak a szabályokhoz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Van egy érzésem, hogy még fogok írogatni az első szériához, de most kezdjünk bele a másodikba, amit sokkal hosszabbra tervezek a sok animatronik miatt is, akik itt 12 lesznek. Te jó ég most mindről írnom kell hogyan mozognak és mi van velük... Na csigavér azért szeretem ezt a klubot szerkeszteni, bár mindent telefonon pötyögök le. Annyit mondok, hogy a második szériával jobban hadilábon állok, nehéz kiismerni.

Egy évvel a súlyos Purple man eset után vagyunk, azaz 1988-ban a Freddy Fazbear's pizzériában, ami megújult. Az új karakterek mostantól napközben is.mozoghatnak közben ez egy évig nem így volt. Az egyetlen gond, hogy este is mászkálhatnak az új s régi animatronikok, így új biztonságiőrünket, az éjjeliőrünket mostanra Jeremy Fitzgeraldot veszélyeztetik. Viszont mit sem tud új munkahelyéről, a nyáru munkájáról, csak annyit, hogy az étteremre és legfőképpen az ott lévő robotokra kell vigyáznia. Az új robotok okosabbak, több dologra lettek programozva, vagyis korszerűsítették őket. Ezért sokkal nagyobb gondot tudnak okozni. Jeremy meglepődik, mivel ahogy belép az irodájába meglátja, hogy előtte van egy nagy nyitott folyosó, jobb és bal oldalról mellette egy-egy szellőző szintén bezárhatatlanul. A telefonhívója meg felvilágosította, hogy, ha elkapják ismételten baj lehet, így Jeremi teljesen megijed. Mit tehetne a gyilkos robotok ellen ajtó nélkül amivel kiszoríthatná őket? Összesen egy zseblámpát és egy maszkot kapott, melyekkel védekezhet. Rászolgál, ha végigviszi a hetet busásan megfizetik.

Egy fontos dolgot szeretnék elmondani, amivel mindenki hadilábon áll. Senki nem tudja a valót, mindenkit megtéveszt egy s más dolog amire van magyarázat azt illetően. Mindenki azt hinné, hogy az első széria hamarabb játszódott, értelen szerű, hisz az ottani robotok régebbieknek néznek ki, viszont ez nem igaz. A második széria amiről kezdtem most a klubba írni az játszódik előbb, pontosabban az 5 gyerek meggyilkolása után egy évvel, vagyis 1988-ban, az első széria a gyerekek meggyilkolása után 17 évvel játszódik, 2000-ben. Ezt a csekkeken lévő évszám is mutatja. Vagyis a második széria előbb játszódott, mint az első évad, így a Purple man feltudott telefonálni a másodikban és megtudott halni az elsőben.


1. északai telefonbeszéd

Uh, Hello? Hello, hello? Uh hello, üdvözöllek az új nyári munkádban az új és felújított Freddy Fazbear’s Pizzázóban. Elmondok néhány dolgot, amire számíthatsz az első heted alatt és segíthet neked elindulni az új izgalmas karrieredben. Uh, szeretném, ha elfelejtenél mindent, amit hallottál a régi helyről. Tudod… néhány ember még mindig kissé negatív véleménnyel van a cégről. Uh, a régi éttermet hagyták elenyészni egy darabig… de biztosíthatlak róla hogy Fazbear Entertainment (ezt nem tudtam, hogy lefordítani xD) elkötelezetten szolgálja a családok boldogságát és biztonságát. Egy kisebb vagyont költöttek ezekre az új robotokra, uh, arcfelismerő mód, fejlett mobilitás, még azt is hagyják nekik, hogy a nap folyamán is sétálgassanak. Hát nem remek? – torokköszörülés- De a legfontosabb az, hogy mindannyiukban van egy bűnügyi adatbázis, tehát ők képesek akár egy mérföldről felismerni egy bűnözőt. A fenébe is, nekik kéne fizetni, hogy vigyázzanak rád… Uh, azt mondják, hogy nincs olyan új rendszer, amibe ne lennének… hibák. Uh... te csak a második ember vagy akit felvettünk erre a munkára. Az elődöd befejezte a hetét, de panaszkodott a… feltételek miatt. Uh, átraktuk őt a nappali műszakba, szóval hé, ez neked nagy szerencse, nem igaz? Uh, elsősorban az volt a problémája, hogy egyes karakterek elkezdtek mozogni éjjel és megpróbáltak bejutni az irodába. Nos, mi tudjuk, hogy ez lehetetlen. Uh, ennek az étteremnek kéne legyen a legbiztonságosabb helynek a világon. Tehát, mivel a mérnökök nem igazán találtak magyarázatot erre a hivatalos elmélet az, hogy…  a robotoknak sosem adtak valójában „éjszakai üzemmódot” Tehát, ha a hely lecsendesedik, azt hiszik, hogy rossz szobában vannak és elindulnak megkeresni hol vannak az emberek, ami ugye ebben az esetben a te irodád. Szóval mik az ideiglenes megoldások erre: van egy zenedoboz a Díj Pultnál (Prize Counter) szóval néha-néha keresd meg a Díj Pult (Prize Counter) kameráját és húzd fel pár másodpercig a zenedobozt. Ez nincs hatással az összes robotra, de hatással van… egyre közülük. – torokköszörülés – Uh, valamint a többiekhez van egy sokkal egyszerűbb megoldás. Tudod, lehetséges, hogy van egy kisebb hiba, valamiért a robotok úgy látnak téged, mint egy robotvázat, akin nincs jelmez, ezért bele akarnak tuszkolni egy ilyenbe, szóval… héj, de mi adtunk neked egy üres Freddy Fazbear fejet, probléma megoldva! Felveheted akármikor, és addig hagyod, fent ameddig csak akarod. Végül akármelyik odatéved, az ott is fog hagyni. Uh a másik említésre való dolog az épület modern dizájnja. Valószínűleg észrevetted, hogy nincsenek ajtók, amikkel bezárkózhatnál, heh. De héj, van egy lámpád. És bár a zseblámpád ki tud fogyni az áramból az épület nem, szóval ne aggódj, ha a hely elsötétül. Nos azt hiszem ez minden. Uh, nagyszerű leszel. Ellenőrizd a lámpákat, vedd fel a Freddy fejet, ha szükséges és tartsd felhúzva a zenedobozt. Gyerekjáték az egész. Legyen jó éjszakád és majd beszélünk holnap.

2. nap

Ah… hello. hello! Uh, látod, mondtam, hogy az első éjszaka nem jelent majd problémát. Nagyszerű vagy! Uh mostanra biztos vagyok benne, hogy észrevetted a régebbi modelleket a hátsó szobában. Uh, ők még az előző helyről vannak. Már csak az alkatrészeik miatt tartjuk őket. Először az volt az ötlet, hogy felújítják őket… uh, el is kezdték utólagosan felszerelni őket néhány újabb technológiával, de tudod ők eléggé csúnyák. És az a szag…. uh, szóval a cég úgy döntött, hogy egy új irányzatot vesz , és szuper gyermekbarát robotokat készít. Ezeknek a régieknek nem lenne szabad sétálgatniuk, de amennyiben megteszik, ez az egész Freddy fejes dolog náluk is kéne, működjön,  szóval… mindenesetre… Uh… heh… Én imádom ezeket a régi karaktereket. Láttad már valaha Foxy-t a kalózt? Oh… várj, várj… oh igen Foxy… Uh, héj figyelj, az, az egy mindig olyan izgága, uh… Én nem vagyok biztos benne, hogy a Freddy fejes trükk Foxy-nál is működik, uh. Ha valamilyen oknál fogva, aktivizálódik az éjszaka folyamán és látod, hogy ott áll a terem túlsó végén, akkor villogj rá a lámpával időről-időre. A régebbi modelleket mindig összezavarta az erős fény. Rendszer újraindítást okoz náluk, vagy valami ilyesmit. Uh, ha már itt tartunk, lehet, érdemes lenne kipróbálnod ezt minden szobába ahol valami nem kívánatos, van. Talán ott tartja őket egy néhány másodpercig. Ez a hiba lehet, megvan az újabb modelleknél is. Még egy dolog – ne felejtsd el a zenedobozt. Őszintén szólva én sosem szerettem azt a báb (puppet) izét. Ez midig… gondolkodik és el tud menni akárhova. Nem hiszem, hogy a Freddy maszk bolonddá tudná tenni őt is, szóval csak ne felejtsd el a zenedobozt. Különben is, biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmiféle probléma. Uh, legyen jó éjszakád és majd beszélünk holnap.

3. nap

Hello, hello! Látod? Én mondtam neked, hogy nem lesz semmiféle problémád! Vajon… uh… Vajon Foxy megjelent a folyosón? Valószínűleg nem. Csak kíváncsi voltam. Mint mondtam mindig ő volt a kedvencem. Megpróbálták újra csinálni Foxy-t, ugye tudod? Uh, az elsőt túlijesztőnek gondolták, így újra tervezték sokkal gyermek barátabbra és betették a Gyerek Öbölbe (Kid Cove), annak érdekében, hogy a kicsiket szórakoztassa, tudod… De azokban a napokban a gyerekek nem tudták távol tartani a kezüket tőle. A személyzetnek szó szerint el kellett viselnie, hogy minden műszak után újra összerakják Foxy-t. Így végül abbahagyták a próbálkozást és meghagyták őt ilyen „szedd szét és aztán rakd össze” attrakciónak. Ő most már csak alkatrészek káosza. Azt hiszem az itt dolgozók is csak úgy emlegetik, hogy „A Mangle” (A Mangle-t esetleg Mángorlónak lehetne fordítani bár szerintem nincs sok értelme)…  Uh… Oh, héj mielőtt elmegyek én meg akarlak szabadítani néhány pletykától amiket esetleg mostanában hallottál. Tudod, ezek a helyi történetek jönnek, mennek, de csak ritkán jelentenek is valamit. Személyesen is biztosíthatlak a felől, hogy akármit megy odakint, még ha tragikusan is hangzik semmi köze a céghez. Az összes csak pletyka és kitaláció… Az emberek csak próbálnak megélni. Tudod… uh a nappali őr nem jelentett semmi szokatlant és az ő műszaka nyitástól zárásig tart. Oké, nos egyébként tarts ki, és majd beszélünk holnap.

4. nap

Hello? Hello? Uh, negyedik éjszaka! Én mondtam, hogy rá fogsz jönni a nyitjára! Oké, szóval uh, csakhogy napra kész légy uh, itt egy kisebb uh… vizsgálat folyik. Uh, lehet, hogy a végén be kell, zárjunk néhány napig… nem tudom. De szeretném kihangsúlyozni, hogy ez tényleg csak elővigyázatosság. Uh, a Fazbear Entertainment (ezt még mindig nem tudom, hogy lefordítani) tagadja, hogy bármilyen szabályt megszegtek volna, ilyen dolgok megtörténnek néha. Um… Ez mind el lesz intézve néhány napon belül, csak tartsd szemmel a dolgokat és én megpróbálom megtartani a posztod. Uh, csak mellékesen megjegyzem, hogy ha lehet, próbáld meg lekerülni a szemkontaktus a robotokkal ma este. Lehet, hogy valaki meghamisította az arcfelismerő rendszerüket… bár ebben nem vagyunk biztosak. De a karakterek nagyon szokatlanul, szinte már agresszíven viselkednek a személyzettel. A gyerekekkel nagyon szépen bánnak, de ha találkoznak egy felnőttel csak… bámulnak. Uh… Egyébként tarts ki. Ez az egész majd elmúlik. Jó éjszakát!

5.nap

Hello, hello? Hej, szép munka! Ötödik éjszaka! Um, hej, um nagyon tartsd rajta a szemed a dolgokon ma éjszaka, oké? Uh amennyire én tudom az épületet lezárták, uh, senkit sem tartózkodhat bent vagy kint, tudod,ez különösen vonatkozik bármelyik… korábbi alkalmazottra. Amikor ezt az egész ügyet elintéztük, lehet, hogy átraknánk téged a nappali műszakba, ez a poszt mostanában… szabadul fel. Még nincs aki helyettesítene a te műszakodban, de már dolgozunk rajta. Mi megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot az eredeti étterem vezetőjével. Uh, azt hiszem a neve annak a helynek „ Fredbear’s Family Dinner” vagy valami ilyesmi. Ez évekkel ezelőtt zárt be, és kételkedem benne, hogy képesek leszünk bárkinek is a nyomára bukkanni onnan. Nos, bírj ki még egy éjszakát! Uh, kitartás! Jó éjt!

6. nap

Hello? Hello… uh… Mi az ördögöt csinálsz még ott? Uh, nem kaptál felvilágosítást? Uh a hely bezár, uh, legalább egy jó darabig. Valaki viselt egy ilyen jelmezt… Volt egy tartalék hátul, egy sárga és valaki használta… most egyikük sem aktív, ugye. Figyelj cs-csak fejezd be a műszakod, ez biztonságosabb mintha megpróbálnál elmenni az éjszaka közepén. Uh, van még egy esemény a holnapi programban, egy születésnap. Te leszel a nappali műszakban… Viseld az egyenruhád és marad közel a robotokhoz, győződj meg róla, hogy nem bántanak senkit, oké? Uh, most csak juss keresztül az éjszakán, uh ha a hely végül ismét kinyit lehet, elvállalom az éjszakai műszakot én magam. Oké, jó éjszakát és sok szerencsét!

A fordítás nem az én munkám. Az illető sajátilag fordította semmi guglival. Szóval hálás köszönet cica%-nak(Nekünk csak Cicaper).:3


Szereplőink ebben a szériában

Toy Freddy-The new Fazbear~Let's party!(Kinézet)
Toy Bonnie-The new Bunny~Let's rock!(Kinézet [Nem nem lány, pedig én is azt hittem, csak nagyon bu.zis és fiú])
Toy Chica-The new Chicken~Let's eat!(Kinézet [Chikaból sajnos r.ibancot csináltak])
Mangle-The new Fox~Let's play!(Kinézet [Elragadó és nagyon gyerekbarát])
Foxy-The Pirate Fox~Old Fox(Kinézet [Elragadó])
Bonnie-The Bunny~Old Bunny(Kinézet)
Chica-The Chicken~Old Chicken(Kinézet)
Freddy- The Fazebear~Old Bear(Kinézet [Kicsit sem ijesztő])
Puppet- The Marionette~Fifth Children(Kinézet)
Ballon Boy- The scary boy~Friend Animatronic(Kinézet)Toy Freddy az a Freddynk aki tényleg elindul, akár az első éjszaka. Mindig a csirke után teszi meg lépéseit, s ugyan úgy közelít feléd, mint a többi, szobánként. Csak az előtted lévő folyosón közelít meg, elsőnek annak a végén, majd pontosan az ajtó nélküli bejáratodnál áll meg. Utána hirtelen a szobádban lesz. Ahogy észreveszed, hogy egy helyen tartózkodtok azonnal magadra kell kapnod a maszkodat, ha azt időben nem veszed magadra... Akkor később hiába veszed fel, nekedugrik.
Toy Chicat igen felfejlesztették, mármint a támadásban. Még az első szériában neki volt a legkiszámíthatóbb mozgása, most neki van a legkiszámíthatatlanabb... Hát igen ez a csirke két helyről jöhet. Vagy az előtted lévő folyosón, vagy a szellőzőből. Igen megszólal a veszélyzene, de nem tudod honnan jön. Megnézed a szellőzőt, nincs, de mire a folyosóra pillantanál nekedugrik. Ha a folyosón van világítgatnod kell rá, ha a szellőzőben akkor a maszkot kell felvenned. De ez a sors, vagyis Scott úgy határozott, ha nem tippeled el honnan jön meghalsz. Az első két éjszakában van időd megnézni honnan támad, de a harmadiktól már nincs. Vagyis ez a csirke igen kiszámíthatatlan és eszméletlen hangokkal a semmiből nekedugrik, rád szívrohamot hozva.
Toy Bonnie totál semleges, nézed a kamerán, közelítget. Elsőnek mindig az ebédlőbe megy gitározgatni, majd onnan elugrál, közelebb, közelebb, majd azon kapod magad, hogy a szellőzőben van. Ilyenkor húzd del teljesen Puppet ládáját, aztán vedd magadra a maszkot. Megindul a veszélyzene, a villany fel-le kezd villogni, majd elmegy az arcod előtt a nyúl és mikor végzett visszasaccézik az ebédlőbe, te meg leveheted a maszkot. Ez nem nagy dolog kicsit sem.
Ballon Boy egy igazi megjátszós... Ártatlannak hittem, mivel egy kisfiú. Azt gondoltam csak figyelmeztetni próbál, hogy jön Foxy, de nem. Megfigyelhetjük mikor előttünk megáll nevetve nem támad. Foxyt a zseblámpával lehet elűzni, hogy világítgatunk, de mikor ez a gyerek a piszkos lufijaival kiáll elénk a zseblámpa meghibásodik, Foxy pedig támadásra készen áll, habozik, majd nekedesik. Igen, ez bizonyítja a tényt, hogy Ballon Boy csak ránkuszítja Foxyt, mert mikor kiáll elénk egyszerűen nem lehet elűzni a rókát, a halál bebiztosítva. De ugyan, hogy lehetne ettől az animatroniktól megszabadulni? Nem csak a veszélyzene segít nekünk a jelzésben, hogy jön, hanem ő maga is tudatján kívül. Olyankor elkezdi azonnal, hogy hello, hy, mindenféle köszönéseket ártatlan módon. Ilyenkor tudjuk, hogy jön. Viszont elűzése csak egy féle képpen megy. Megvilágítod a szellőzőt a szobából, látod ott kukucskál, vedd fel gyorsan a maszkot. Mivel gyerek neki nem igazán van időzítés, simán beveszi, hogy közéjük való vagy és elmegy. Ennyi az egész, megmenekülsz a biztos haláltól.
Puppetünk aki amúgy ártalmatlan. Alszik, alszik, de csak akkor tud jól, ha megy a kis altatózenéje. Szívesen hallgatja. Reggel ugyan ártalmatlan a gyerekek láttára, így csak megijeszti őket, ha lejár a doboz, vagyis a zene véget ér. Este viszont nagyon mérges. Ő az ötödik meggyilkolt gyerek, akinek esze is van. Szóval nem megy bosszút állni, mint a három jómadár, hanem... A halálával átitatta a lelkét a gonoszság, ezért nem bánt így ok nélkül, de, ha nem húzod fel a dobozát mérges lesz és elmegy téged megölni... Mikor jön garantáltan mindent letép rólad, vagyis nem megerőszakol hanem legyen maszk kamera mindent leszed csak simán a semmiből. Amúgy a kamerában mikor elindult mindig bevillangat az arca, valamelyik szobában látni is lehet. Saját kis helységében látható ahogy kiemelkedik a kis dobozából. Személy szerint nekem ő a legparásabb.
Mangle az új rókánk akiről olvashattunk, hogy szétszedi az újongó gyereksereg. Csak a másidik északán indul meg. Igen az a roncs ott a sarokban. Elindul, s amely szobában van mindig hallani lehet egy olyan adóvevő hangot, ilyen kis elromlott láncfűrész ricsajt. Ez az ő romlott áramköreinek a hangja, ami segít is. Mikor ő tényleg a közeledben van akkor hallod ezt a kis hangot és tudod, hogy jön. Amúgy mivel járni nem tud a vízvezeték csövekre felkapaszkodva kúszik feléd. Két helyről is támad ez a nyomi is. A szellőzőből, ami a ritkább eset, meg a folyosóról. Ha a szellőzőből jön kukucskálva maszkot fel... Ha a folyosón van nem sok esetben hat a maszk, inkább világítgass, mert bezavarja az áramköreit. Amúgy mikor már a szobádban függeszkedik vedd fel a maszkot, ha nem teszed elég gyorsan meghaltál.
Chica és Bonnie járása egyszerű. Jönnek a szellőzőből, Chica a balosból Bonnie a jobbosból, de nem kukucskálnak. Meg az előtted lévő folyosón is szoktak. Őket nem igazán tudod elküldeni, max nehezen a zseblámpával amikor ott állnak. Legtöbbször bejönnek és előtted várnak mit reagálsz. Ha nem cselekszel elég gyorsan veszed fel a maszkot meghalsz.
Freddy csak a folyosón támad, ugyanúgy beáll eléd, ha a zseblámpával nem kergeted el. És ugyanaz a maszkfelvevős taktika.Mangleről szeretnék nektek mesélni, igen arról a szeméttelepről a Kids Cove sarkában. Mind tudjuk csóri mindig Walkie Talkieset játszik, de ez nem hiába van. Mivel olvashattuk a telefonbeszélgetésben, hogy az animatronikok sok segédeszközzel rendelkeznek a betörők elhárítására, az egyik pedig az, hogy ahogy észlelnek egy betörőt értesítik a rendőrséget. Mivel Manglet ahogy szétszedték a kölkök sok helyen meghibásodott, így észlelni sem tud sok dolgot, szóval rablónak nézi a karakterünket, ezért azonnal értesíteni akarja a rendőrséget. Mivel, hogy, eléggé meghibásodott egyszerűen nem tudja őket felhívni, viszont leállhatatlanul próbálkozik, ezért adja ki ezt az adóvevő hangot, mert folyamatosan telefonálni próbál. Sajnos sokaknak nem jött le, nem figyeltek rá, de miközben zúg néha elkezd igen férfias hangon beszélni. Animatronik hangon így hát sajnos nemigen tudjuk kivenni mit próbál mondani. Mivel a hangládájában vannak az össz mondatok amit tud azokat mondogatja, szóval, hiába akar minket kiiktatni, a gyerekekhez tervezett kedvesebb mondatokat mondogatja állítólag nekünk, vagyis:
How are you?
Hello there!
Well hello there!

Viszont állítólag mivel a rendőrségi telefonálásra is beprogramozták a rendőrség hívószámát mondogatja. Ebben én nem hiszek, mert, ha felhangosítod az az alábbi videót akkor meghallhatod figyelve, hogy tuti nem számokat mond, inkább az előbb elhangzott mondatokat, viszont, van egy rész amikor elhalkul, a hangneme átváltozik, mint, ha szomorúbb lenne, sokan állították ahogy én is meghallván a videóban szereplő mondatot, hogy ezt mondja:
Help me, please, please!
Szóval ez egy nagy kérdés amit eddig Scotty bácsi nem válaszolt meg. Öhm... Remélem mindenki tudja, hogy a játék készítője aki egyedül csinált mindent az Scott Cawthon.
 Tagok:
 
Mr.AnyádTetvesDög <3 :33 *q*
 
 
 
szépség
Molly
Lódika
mini
démon
hántör
minerva
sziszi
Nyávi ♥
Melló
Felhõ
minni
Tinédzser kor, amikor a felnőttek azt mondják lesz roszabb is, mint néhány szerelmi bajnál, veszekedéseknél. Hmh.... Mimu vagyok, de nem ez az igazi nevem, hat éve boldogítom az oldalt. Minden ember színesíti a társaságot, de elmondom én milyen színekben pompázom.
Piros: Azért, me

 
lonely after light
 
 
 
gfhgf
Tirgis
lili
dagi
Regike
cirmi
Happy
picúr
Ivanhoe
Pörkölt
♥♥♥♥
Nao

 
Tszitsza Ohosz Szása bahát
 
 
 
CICMIC
Azmaria
Szilveszter
felség
Cuki
borzos
Lullu
Kukucs
Kandúrka
Buci
cica%
cica%
Szervusz, drága barátom! Most egy messzi bolygóról érkezett egyén adatlapját olvasod. Ne! Nem kell megijedni és elrohanni! Békével jöttem… kivéve ha normálatlan leveleket küldtök. Szóval örülök, hogy idetévedtél.
Mostanában ismerkedem az emberek szokásaival, de igyekszem ö

 
Suzu-nee; Hime-sama❀
 
 
 
Daisuke
Suzuya
"I'm not human... I'm not, I just love them. I love people because this is the only thing what I can do with them... Because I am a demon who loves the humans..."W̡̨̧̳̯̻̱̹͖̄̏͆́͌̈͒͗̒͝ͅá̤̼̣̹̹͓̭͇̬̬͊̓̃̎̾͐̀͑͘s͖̰͚̳̪̪̞̝̹̥͗̾̉̈́̉̇̾̀̕͘u͎̗

 
Loading...
 
 
 
Zero
Yuuki
Rimaa<3
" - Elég ronda.
- A rondaság nem fáj.
Gúnyosan felnevettem.
- Ó, dehogynem. Csak a szépség még annál is fájdalmasabb.
- Ámen. - dobta vissza gyengéden a rákot a hullámok közé."
 
 
 
 
Foltos
kitty
britni
Ashley
Füsti
Derek Hale
Cseresznye
Kittike :3
Alfi
lili282
If we're gonna walk, we walk as lions.

"Once I had the world, but now I've got no one."
~ Three Days Grace - Drown


Nem, nem, nem és nem! Nem akarok belépni senkinek a klubjába, ha ilyen levelet küldesz és jobb kedvemben találsz (ami ritka), akkor figyelmen kívül hagylak, vagy, ha

 
Nina24 tulajdonában
 
 
 
Toxic
Johnny
Tanja

 
Anime-fan és kpopper *ww*
 
 
 
diana
Macy
Csíkos
Némó
*Manxika*
Norman
Cár
kormi
Tappancs
Diamond
Léna
SoulKiller
"A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl

 
ビクトリア
 
 
 
Muci
Cirmi
Folti
Bátor
Jégvirág ★
Szefi<3
Lala-Lulu
BrittKinga
Skype-on és Facen is aktívoskodok c: Aki szeretné hallani a borzhalmasan szhar hangom, az írjon, és egyeztetünk xDD
ⓐⓢⓢⓗⓞⓛⓔⓢ
Bettica & BrittKinga
Kommunikáció csak saját felelősségre. A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyóg

 
 
 
 
Dávid
Cicukám
vili
bajúsz
cleo
muffin
Zeusz
Lilli
Napóleon
Cat
Miu
saszara


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat