Megosztás: f i
   Az Ékkő Nyomában-Find The Gem
 
Az Ékkő Nyomában-Find The Gem Konichiwa *w*

3.Cikk
2.Cikkünk
1.Cikkrész
4. Cikk
5. Cikk
6. Cikk

Fontos!
A cikk eredeti írója ihlet hiány okában új szerkesztőséget rendelt el. Így hát mostantól az új szerkesztők Lolax, Catsy és Minni.Xénia, Zen, Mira, Dilon, Dilberg, Fera,Lyra, Liem, Hell, James, Ensois, Mir, Üstökös, Hajnal, Saevo, Corra, Affarus, Noxis, Light, Ashley, Rima, Kadoma, Thalia, Won, Edbeer, Aleg, Nataly, Ádám, Jessica, Wentos, Fantom, Eric, Kaliah, Harry, Glimmer, Fulgur, Eriel, Ranka, Gale, Razyrantah, Horo, Hearther, ...Szerelmi életek nálunk♥

Xénia mikor megismerte "élete szerelmét" azt gondolta, hogy már nem lehet jobb. Vele együtt csatlakozott a falkához, pontosabban Jamessal, akit sűrűn Mufasának szólított. Mikor ez az alak megkérte a kezét, ő vakon igent mondott. James szíve megtelt gyűlölettel és erőszakkal, melyet Xénián vezetett le. A helyzet addig fajult, hogy a lány beadta a derekát, s elüldözte hőn szeretett vőlegényét. Kicsivel később újabb érzelmeket táplált egy Zen nevű farkasember iránt. Ebbe az irigy vőlegény nem törődött bele, s elrabolta kedvesét, akit erőszakkal akart feleségül venni. A farkasfiú tiltakozott, s később végetvetett James életének. A halott férfi előtte Xénia ujjára húzott egy gyűrűt, amit soha nem lehet levenni. Nemsokára kiderült, hogy halála előtt hagyott egy ajándékot a lánynak. Egy gyermeket, aki mai napig Xénia szíve alatt honol.

Liem az Isten vérszerinti angyalgyermeke, de mivel fekete szárnyakkal jött a világra egy aféle "Fallen Angelnak" jelentették ki, így száműzték. Ugyan a nőére miatt jött a falkába, de hamar beilleszkedett. Ott elsőnek ellenségekként ismerkedtek össze Helsingel, Hellel, vagy harmadik nevén a Dokival, de folyamatos összetűzések egyre közelebb hozták a két angyalt egymáshoz, így románc alakult ki. Ugyan a férfi tudja, hogy kedvese őt szereti, de meg kell harcolnia érte. Ott van a lány vőlegénye és démontársa is rá pályázik. Később egy ikergyerekkel büszkélkedhetnek, akik ugyan úgy néznek ki, mint az apjuk. Letagadhatatlanok.

Thalia és Üstökös kapcsolata talán a legbizarrabb mind közül. Thalia, ahogy megjött Üstökös belészeretett, s a szárnyai alá vette a néma lányt, akivel jelbeszéddel kommunikáltak. Első csókuk után a lánynak megjött a hangja, és beszédkéssége lett, a fiú pedig lóemberré változott. Minden egyes nap együtt voltak, kissé el is zárkóztak a falkától.

Az ékkő nyomában első részében:
Megismerjük a misztikus lények varázslatos világát, hogy hogyan sújt le rájuk a veszély, és ki illetve miért lopta el az ékkövet. Eldarya világát egy ékkő tartja életben, amit Ádám, a sötét elf saját céljaira szeretné használni. Kis csapatunk megpróbálja megakadályozni ezt, kisebb-nagyobb sikerrel.
Románcok, veszélyek, meglepetések… vajon visszaszerzik a gyémántot?

Az ékkő nyomában második részében:
Ádám halott, egy jól irányzott nyílvessző találta el. De egy Wentos nevű szörny megkaparintotta az ékkövet, és sokkal erősebb lett Ádámnál. A csapatunk keresi mindenhol de nem találja. Egyszer csak meg tudják egy öreg mágustól hogy Wentos egy másik dimenzióba ment. A mágus kaput nyit abba a dimenzióba. Egy sivár,kihalt és háború miatt elpusztított helyen találják magukat. Ez volt a démonok bolygója! De nem olyan mint amilyenekre gondoltok! A száműzöttek, akik nem tudtak úgy viselkedni ahogy elvárták. Egy súlyosan sebesült túlélő azt mondta nekik: -Szerintem az ékkőről amit kerestek arról tudok néhány dolgot. Az ékkő a jók kezében éltet és védi az országot, gonoszak kezében azonban a bűnök kövévé változik és fekete mágiával ruházza fel tulajdonosát. A kő gonosz gazdáját a sötét hatalom birtokosának nevezzük. Rengeteg lény halott, csakis miatta. - Ennyit mondott. Csapatunknak már tényleg sietniük kell mert ha az a kő csatát, járványokat képes okozni, akár egy egész bolygót is képes el pusztítani. Ha nem sikerül, elképzelhetetlen károkat fog okozni. Vajon Wentos elpusztít még több bolygót, és sikerül egyáltalán megállítani őt?

Az ékkő nyomában 3. évadában:
Az ékkőről szólva kis csapatunk látszólag jó döntést hozott. Egy gyémántládádába rejtették a követ, amit a régi táborhely közepén mélyen elásták. Sok-sok évig béke honolt a földön, ugyan a csapatunk már szétvált. Egyszer viszont mindenkihez eljut a hír, hogy egy gonosz fantom ellopta és magáévá tette. Nem, nem a megszokott banda áll össze, hanem az ő utódjaik és annak barátjaik szegődnek össze.

Az ékkő nyomában 4. évadában:
Az új generáció gondosan magánál tartotta a követ úgy, hogy mindenki hozzáférhetett közüllük. Egyszer Lyra fejébe száll a hatalma, s ellopja a követ Kadoma bátorítására. Csapatunknak szembe kell néznie azzal, hogy barátjukat kell megfékezniük, akár megölniük.

Az előző rész tartalmából: Több támadás érte hőseinket, és Ádámot is megpillantották, ám nem érték utol. Találkoznak egy két idegennel. Vajon bővül-e velük a csapat vagy sem?

jelentkezést még mindig el fogadok!

Misztikus lényem neve:
Misztikus lényem neme:
Misztikus lényem kora: (12 éven felüli legyen)
Misztikus lényem faja:
Misztikus lényem tulajdonságai: (min. 3 mondat max. 5 mondat)
Misztikus lényem története: (min. 5 mondat max. 20 mondat)
Misztikus lényem ereje: (ne legyen brutálisan erős és max. 2 lehet neki.)
Misztikus lényem kinézete: (kép + 2 mondat)

Tagok: Mir,Üstökös,hajnal,Xénia,James,Saevo,Corra,Affarus,Noxis,Light,Ashley, Liem, Rima, Hell, Kadoma, Zen, Thalia, Won, Erdbeer, Eric

"Te tudatlan! Nem veszed észre, hogy ez a lány nem azért borul vörösbe, mert lázas, hogy nem azért kavarognak benne az érzelmek, mert családi gondjai vannak, s nem azért viselkedik furcsán, mert alapból ilyen! Hanem, mert szerelmes beléd, és, ha így folytatja elcsavarja a fejed!"~Xénia

"Mert te nem vagy ilyen! A szemed... Oly szép és ártatlan, mint a húgomé. Valahányszor belenézek egyszerűen megigéz, s olyan érzelmeket vált ki belőlem, mint még soha."~Hell

"Ostoba... Legalább annyi erőfeszítést megtennél, hogy harcolsz azért, akit szeretsz. Mert így ez felesleges, reménytelen szerelem. Ne hidd azt, hogy csak a semmiből elnyered őt, ahoz tenned is kell valamit neked. Harcolj, ölj, győzz!"~Liem


Mir, Zen, Hell, Kadoma alias Lolax7
Xénia, Thalia, James alias Catsy
Liem, Rima, Won, Erdbeer alias minni
Ashley alias lili282
Üstökös, Hajnal alias okézsokédoké
Seavo, Corra alias Dragonfly
Affarus, Noxis alias P.Kata
Kaliah, Light, Eric alias Íjászlány
(Csak azon tagok kerülnek fel, akik nem itt-ott vannak fennt)

Xénia+Zen=<3
Liem+Hell=<3
Thalia+Üstökös=<3
Teremtőnk okézsokédoké
Jó játékot mindenkinek!
 Tagok:
 
Mr.AnyádTetvesDög <3 :33 *q*
 
 
 
szépség
Molly
Lódika
mini
démon
hántör
minerva
sziszi
Nyávi ♥
Melló
Felhõ
minni
Tinédzser kor, amikor a felnőttek azt mondják lesz roszabb is, mint néhány szerelmi bajnál, veszekedéseknél. Hmh.... Mimu vagyok, de nem ez az igazi nevem, hat éve boldogítom az oldalt. Minden ember színesíti a társaságot, de elmondom én milyen színekben pompázom.
Piros: Azért, me

 
 Neinneinneinneinneinneinneinneinnein
 
 
 
szerafína
Ron
Anyádat
Bengrád
MOKI
Hercegnő
Szilvi
P.kata
Hmmmm...

jó lenne mikor nem a jók győznek hanem a jók ellentéte, az jó lenne!

,,kérjük adója 101%-val támogassa a gonoszokat, hogy végre ők győzzenek, CreativeRóa adatlapján található meg az egész petíció indokokkal, ez csak egy kalóz hamisítvány."

 
 
 
 
Foltos
kitty
britni
Ashley
Füsti
Derek Hale
Cseresznye
Kittike :3
Alfi
lili282
If we're gonna walk, we walk as lions.

"Once I had the world, but now I've got no one."
~ Three Days Grace - Drown


Nem, nem, nem és nem! Nem akarok belépni senkinek a klubjába, ha ilyen levelet küldesz és jobb kedvemben találsz (ami ritka), akkor figyelmen kívül hagylak, vagy, ha

 
 
 
 
Flor
Minyon
Bajszi
Csillám
Ezüstpatak
Pamacs
Lillulu
¿ǝɯ ɥɔʇɐɔ llıʍ oɥʍ 'ʍou dɯnɾ I ɟI

 
Mrs. Taehyung(KazahNépFehérGyermekeLol)
 
 
 
Cirmi
Cili
Marcika*w*
Bajusz
VörösVérpandaKalaba
Loretta****
Hónapok, esetleg évek óta végre feltévedtem ide mert unatkoztam. Ennyi. Nincs sok említésre méltó dolog velem kapcsolatban, elég annyit tudni hogy sorozatbu*i vagyok, ha meglátok bármit ami a Teen Wolffal vagy a BTS-sel kapcsolatos fangörcsöt kapok.

 
Retardált soknevű Bagett
 
 
 
Csizmáskandúr
Wenka
Alphonse Elric
Lucas
Riza Ross Hadnagy
Winry Rockbell
Oreta
Edward Elric
Roy Mustang
Code
♫Bogika♫
Just a Bagett~

 
I would prefer not to
 
 
 
Hógolyó
Mr.Grey
Vanessa
Suzi
Asszi
Zayn
Lucy
Nashira
߀ŁŁa
"And books, they offer one hope -- that a whole universe might open up from between the covers, and falling into that universe, one is saved." - Anne Rice, Blackwood Farm

"None of us really changes over time. We only become more fully what we are." - Anne Rice, The Vampire Lestat


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat