Megosztás: f i
   Zsömike titkos élete
 
Zsömike titkos élete Zsömike titkos élete

A klub témája, a Zsömike, illetve Cirmike titkos élete c. történeteim. :3

A szereplők közül,vannak létező 'személyek' is. Ez például a főhős Zsömi, ki az én cicám, még most is, avagy Zizi a papagájunk. Mi van Cirmivel? Nos, ő is az én cicám.:3 Ott van Picúr, aki egy jó barátom cicája, avagy Cilaúr, aki unokatestvérem, személy szerint Balexa cicusa. ^^

A történetben Zsömi éli 'hétköznapi napjait' félig titkos ügynök ként. Kiderült, hogy Cili legnagyobb ellensége valójában az apja, megtalálta 2 testvérét és teljes lett családja. De az élet nem áll meg, ugyan is felbukkan az Akatsuki, majd a Cirmike titkos életében, a homunkuluszok...

Egy pár kép a sorozatban levő szereplőkről,gonoszokról:


Egy kicsit a sorozat legnagyobb ellenségeiről.^^


Az Akatsuki egy S-rangú körözött ninjákból álló bűnszervezet, melynek célja, hogy összegyűjtse az összes bijuut a tervük megvalósítására - a világuralomért. Annak ellenére, hogy a sorozat első részében csekély szerepe van, a második részben már az Akatsuki az elsődleges ellenségi erő.

Nem több, mint 10 tagja van, akik mindnyájan S-rangú bűnözők saját Rejtett falujukban, kivétel ez alól Nagato(Pain) és Konan. Általában párban dolgoznak, kivétel ez alól Zetsu, aki kémként működik, kihasználva egyedi képességeit a csapat javára. A csapattagoknak igen jól kell működniük vagy legalábbis teljesíteni a feladatukat annak ellenére, hogy problémájuk lenne egymással. A szervezet ritkán teljesít összeszerelve, mint ahogy az első részből is kitűnik, mikor az egyik tag azt mondta, először 7 éve volt, amikor együtt dolgoztak.

Az Akatsuki széles körben elterjedt, átfogva számos országot ügynökökkel különböző helyeken. Amikor egy csapat talál egy bijuut, és el kell kezdeni a munkát a fenevad zárolására, van erre egy rejtett búvóhelyük sok csapdával, ahol készen állnak a három napos technika végrehajtására.

Forrás: Naruto World - Az Akatsuki világa

Történet Adatai

Cím:Zsömike titkos élete
Író: Kgergő
Korhatár: +12
Műfaj: Akció,Kaland,Vígjáték
Kezdés idő pontja: 2012. 02. 18.         
Eddigi évadok címei:

~Zsömike titkos élete - A legelső küldetések
~Zsömike titkos élete - Kalandok Picúr körében
~Zsömike titkos élete - A vérengző 10-es
~Zsömike titkos élete - A Cat-Wolfok ellen!
~Zsömike titkos élete - Az Akatsuki megjelenik! A fájdalom 6 útja
~Zsömike titkos élete - A robbantás,művészet
~Zsömike titkos élete - A nagy háború
~Zsömike titkos élete - Vándorlás - Az utolsó csata

Szereplők:
Zsömi-Él
Picúr-Él
Cilaúr-Elhunyt
Cili-Elhunyt
Gyémánt-Él
Baron-Elhunyt
Julie-Él
Zizi-Él
Cirmi-Él

Főszereplők

Név:Zsömi
Lakhely:Cat-city
Életkor:15 éves

Zsömi egy nagyon bátor cica.A helyi titkos bázisban dolgozik ami a világ megmentéséért jött létre és Animal ország bűnkövetői ellen.Zsömi - mondhatni - a bázis legjobb ügynöke és azok közé tartozik akik már rengeteg küldetést vitt végre.Hírneve és ereje az Akatsukihoz is eljut.Az Akatsuki egy gonosz szervezet,amely Zsömi ellen szerveződött meg.Céljuk,hogy elkapják és gonosszá formálják a cicát.De Animal-city összefog és a nagy háborúban legyőzik az Akatsukit,amely végleg eltűnik a színről.Vicces és jó természete segítségével Zsömi számtalan barátot szerez,és emberekkel ismerkedik meg.Első mestere Cilaúr,de mikor Zsömi felül múlja képességeit már Cilaúr csak barátja lesz,nagyon jó barátja.Ahogy telik az idő az egész város megtudja,a titkos macska bázis kilétét,de nem bánják hisz a háborúkban nagyon jól jönnek,segítségül.
_____________________________________________________________

Név:Picúr
Lakhely:Cat-city
Életkor:14 éves

Picúr Zsömi legjobb barátja. Bundája színe barna fekete
csíkokkal.Okos,kedves,ügyes,őszinte és még sorolhatnám.Hasonlít Zsömire természetileg.Kezdetben csak átlagos macska és azt sem tudja,hogy Zsömi a bázisban dolgozik.A cica csak később mondja meg Picúrnak titkát.Egyszer Picúr eltűnik egy időre.Mikor visszatér örömmel meséli el Zsöminek,hogy Cilaúr megtanította őt is ügyesen harcolni,a kémkedésre és titkos ügynök lett belőle.Egy napon viszont,minden megváltozik.Zsömi kap egy feladatot,de ő elszundikál és Picúr beválallja helyette a feladatot.Az Akatsukis Peint és még 5 Peint kell legyőznie.De ez nem sikerül,a csatában elbukik és meg hal.Később a háborúban az Akatsuki ellen Zetsu föltámasztja Picúrt,de gonoszként.Zsöminek nincs ereje bántani ezért a cica bukik el a csatában.Picúr el megy. Zsömi viszont útra indul,hogy megkeresse és a jó oldalra térítse.
_____________________________________________________________

Név:Cilaúr
Lakhely:Goldcats
Életkor:17 éves

Cilaúr Zsömi mestere és a helyi titkos macska bázis vezetője.Igaz Goldcatsban született,de mégis Cat-cityben tölti szinte mindennapjait.Attól,hogy vezető még nagyob sokat jár küldetésre.Zsömit fiának tekinti hisz Cilaúrnak nem voltak szülei,legtöbbet Zsömivel volt.Még régen kis árva volt,de rengeteg barátja.Kitaláltak egy szövetkezetet ami a világ megmentését szolgálja.Cilaúr kiválóan vezeti a bázist.Bátorítja,segíti a dolgozókat.Öregebb,mint Zsömi és Picúr,de nem sokkal.Kezdetben - mint olvashattátok - ő tanítja Zsömit,de végül a cica felül szárnyalja.Félelme az volt,hogy valaha is találkozzon az Akatsukival.Ez kétszer is megtörténik,de mikor a Tobi elleni csatában szinte meghal még nagyobb lesz az Akatsuki elleni félelme,de a háborúban szó szerint legyőzi félelmét és az Akatsukis ellenfeleit.


Mellékszereplők

Név:Zizi
Életkor:13 éves
Lakhely:Parrot-city

Ő Zizi a papagáj aki a 70.Rész környékén jelenik meg.A találkozástól nagy hűséget mutat Zsöminek.Nagyon vicces,mindig poénkodik.Még a szomorú helyzetekben is feldobja a hangulatot.Legtöbb szerepe a 8-ik évadban van.Ha repülni kell,repül,ha harcolni kell,harcol.Városát ott hagyta és Cat-citybe költözött Zsömiékhez.Kicsit butus,de ha kell bölcs.Furcsa módon szerzetesektől tanult még régen és rengeteg újdonság van a tarsolyában.Képességek,idézések.Ezeket használni csak a háború időszakában,és a Peinek inváziójában láthatjuk.Nem ijed meg az Akatsukitól sem,csak kivételes helyzetekben.De a háborúban és harcokban bátran helyét állja.
_____________________________________________________________

Név:Gyémánt
Életkor:14 éves
Lakhely:Cat-city

Ő egy lány macska,Zsömi egyik testvére.Mikor Cili az apjuk kis macska korában a gonoszságot választotta kirepült a házból ahogy másik testvérük is Baron.Zsömi marad meg egyedül,akinek Cili megkegyelmez.Az utcákon éli életét,de amikor az éhség felül uralkodik testén harc művészetet kezd tanulni és rabol.Jó macska,de a sors így akarta.Később mikor Zsömi ráébred Cili jóságára elmegy,hogy testvéreit is megkeresse.Ott talál rá Gyémántra és hozza haza,Baronnal együtt.Gyémánt a Peinek elleni invázióban veszti életét,de Zsömi egy dzsin segítségével vissza hozza az életbe.Nagyon kedves,és egész jó harcos.Zsömi és ő nagyon szeretik egymást ahogy az testvérek között teendő.Ő is öl meg egy Akatsukist Konant.
_____________________________________________________________

Név:Baron
Életkor:15 éves (Majd elhunyt)
Lakhely:Cat-city
Róla viszonylag keveset tudni mivel hamar meghal a Peinek elleni háborúban és Zsömi már nem tudja vissza hozni az életbe.Fiú macska,jól harcol és mint tudjátok testvérei Zsömi és Gyémánt.Bátran küzd mindig a városért.Ő is az utcán élt kis korában,de csak kezdetben,később egy szerető család befogadja.Miután telnek az évek Zsömi megtalálja és vissza viszi Cat-citybe.
_____________________________________________________________

Név:Julie
Életkor:31 éves
Lakhely:Cat-city

Ő nagyon ritkán szerepel a történetbe,de Zsömi,Baron,Gyémánt édesanyja.Csak később tudja meg,hogy Zsömi titkos ügynök.Rosszul telik az élete hisz a gonosz Cili aki később jó lesz elválasztja 2 gyermekétől és elhagyja ő maga is a házat.Egyedül neveli Zsömit,de nagyon jól.Büszke kis fiára aki nap,mint nap megmenti a világot.Akkor lesz élete legboldogabb mikor Cili és 2 gyermeke visszatér.Így már teljes lesz a család.
_____________________________________________________________

Név:Cili
Lakhely:Cat-city
Életkor:27 éves (Majd elhunyt)

Ciliről amit alapból tudni kell azaz,hogy Zsömi,Gyémánt és Baron édesapja.Nehéz élete,gyerekkora volt.Gonosz családban született.Apja is gonosz tudós volt.Cilaúr annak az idejében alapította a bázist amikor ő apjával már dolgozni kezdett a saját laboratóriumukban.Cili és Cilaúr mindig is nagy riválisok voltak.Cilaúr jóval fiatalabb Cilinél.A cica tervet eszelt ki Cili apja megölésére,hisz az apja elakarta foglalni a világot.Cilaúr becsempészett egy bombát a laboratóriumba ami a házukba volt.Cili kint labdázott mikor hirtelen azt látta felrobban a házuk,melyben anyja és apja van.Cili megfogadta,hogy bosszút áll Cilaúron.Saját kutató központot építtetett és ott fejlesztette ki terveit,saját készítésű robotjait.Össze jött Julieval majd nemzettek - vagy,hogy mondnják a macskáknál - 3 kiscicát.Gyémántot és Baront az utcára tette,Julie csak Zsömit tudta megmenteni.Ezután Cili visszatért laborjába egyedül hagyva Juliet.Mikor Zsömi nagyobb lett találkozott Cilaúrral és évekig tartó gyakorlás után a legjobb harcos vált a cicából.Zsömi főellensége Cili lett.Egy harcukban Zsömi rájött Cili az apja.A cica elment Zsömivel Juliehoz a házukba és kibékültek egymással a szülők.Később Cili egyszer megtámadta Cilaúrt jóvá válása után s a csata döntetlenre alakult.Cili a háborúban a Kakuzu elleni harcban vesztette életét.


Openingek/Főcímdalok

1.:Hero's Come Back;


2.:You Are My Friend;


3.:Blue Bird


4.:Closer


Ugye bár elkezdődött, a Cirmike titkos élete, mivel a Zsömiből, meg lett a záró rész.:3 A részeket ide belinkelem, és majd a most induló sorozatról is hozok néhány információt.*ww*

1.Évad

1.Rész - Én nem mutatom ki a szeretetemet! ~
2.Rész - Megvalósulhatatlan robbanás...!
3.Rész - Körözött!
4.Rész - Pokoli támadás!
5.Rész - Üldözés!
6.Rész - Csapat munka!
7.Rész - A boldog hír
8.Rész - Érzések órája - Az ígéret
9.Rész - Kotorászás!
10.Rész - Az üres zsebek
11.Rész - Alku
12.Rész - Zizi harca
13.Rész - Más bőrébe bújva
14.Rész - Kegyetlen ellenfél
15.Rész - Harc
16.Rész - Szópárbaj, egy Homunculussal!
17.Rész - Minden óra megsebez, az utolsó halálosan.
18.Rész - A kórházban
19.Rész - Szövetség. De kivel valójában?
20.Rész - Késő esti látogatás
21-22.Rész - Csata a kórházban, A csapda
23.Rész - A dermesztő hír
24.Rész - Az örök város

2.Évad

25.Rész - A sáska invázió
26.Rész - Egy ismerős arc
27.Rész - A föld alá!
28.Rész - Kereső hadművelet
29.Rész - Minden kezdete
30.Rész - Út az invázió vége felé
31.Rész - Homunculus!
32.Rész - Picúr vs Harag
33.Rész - A harag ereje
34.Rész - Heves ellentámadás
35.Rész - Mindenki... mindenki ellen!
36.Rész - Az invázó vége

3.Évad

37.Rész - Egy átlagos délelőtt
38.Rész - Hárman a kettő ellen
39.Rész - A segítség megérkezik!
40.Rész - Hilery, Cirmi vs Rest
41.Rész - A bosszú lángjai
42.Rész - Felbukkanás
43.Rész - Néha a túlerő is elesik...
44.Rész - Reggeli beszélgetés
45.Rész - Felkészülés
46.Rész - Parti
47.Rész - Második felvonás
48.Rész - Leszámolás
49.Rész - Ajándékozás
50.Rész - Információ; 51.Rész - Újabb csata! Játszma a bázisban!
52.Rész - Minden világos! A homunkuluszok terve!A Cirmike titkos élete fő gonoszai a Homunkuluszok... Itt vannak róluk képek, aztán információk. :]Most megtudhattok egy-két dolgot a homunkuluszokról. :3


A történetben megjelenő homunkuluszokat a Hét Halálos bűnről nevezték el. Jellemüket meghatározza az a gonoszság, amit megtestesítenek. Mindegyikük hordja az Uroborosz bélyeget, a saját farkába harapó kígyó jelét. Jellemzően olyan testrészükön jelenik meg, ami kapcsolatba hozható a bűnükkel: Buja a mellén, Falánk a nyelvén viseli. Személyiségük valami különös kapcsolatban áll az Uroborosz tetoválással. Ha a jelet babrálják, elveszíthetik az egyéniségüket és újraprogramozhatják őket.

Mivel az élet utánzásának szolgálnak, meggyengítő őket az igazi alak jelenléte. Ezért ha annak a valahai embernek a maradványai közelébe kerülnek, amiből előállították őket elveszítik az erejüket, akár meg is bénulnak. Mind bírnak valami „velük született” különleges képességgel.

A homunkuluszokat Vörös Kő hajtja, ami bámulatos öngyógyító képességekkel ruházza fel őket, akár a teljes megsemmisülésből is képesek visszatérni. A legtöbb homunkulusz azt az álmot hajtja, hogy lelket szerezzen magának és e célból szüntelen törekszenek, hogy megalkossák a Bölcsek Kövét és a teljes Kő erejével új életet teremtsenek maguknak.  A sorozat előrehaladásával a homunkuluszok további indítékai is feltárulnak.

Ezekről a lényekről, szóról-szóra leírást másik klubomban találhattok, amelynek eredeti szereplői a homunkuluszok. Ez az a klub.: Fullmetal Alchemist.♥

És az oldal,ahol még több infót láthattok, Zsömike titkos élete :]

   
            Zsömike titkos élete  · Copyright © 2012 · Minden jog fenntartva.

[És legvégül, de nem utolsó sorban, az első számú rajongó üzenete a történetről: ♥♥♥ - beillesztve: a klubalapító tudta nélkül -]
 Tagok:
 
 
 
 
Maya
Cirmi
Abesszin
Zsömi
Cirmók
Jeck
suzy
Mr.Cuki
Bella
Edward
Cilaúr
kgergő
♥ 2012. 12. 16. ~ 2013. 10. 27. ♥

 
 
 
 
Cirmos
Cili
Mici
Cilaúr
Cuki
Haribo
Zsömi
Cicc
Ichigo
CeCe
Betti
Balexa

 
 
 
 
homancs
Angel
Fanta
tigriske
cili
Kormos Cica
thia
Mayla
Kleopátra
Hor
naruto
Lady Gaga3

 
 
 
 
Moki
Pilu
Hajnal13

 
 
 
 
Csoki Fagyi
CeCe
Mézeskalács
Habos Süti
Habos★™

 
Noémi
 
 
 
cicuka
cirmi
Noémi♥♥

 
 
 
 
meri
Csizmás kandúr
aranyhajka
9éves vagyok szeretem a macskákat
adtaim
szemem színe barna
hajam színe szőke
bőröm színe fehér
súlyom 30 kiló
születtem 2002.10.29.kedd Szabadkán
van egy tesóm fiú,13éves
Szerbiában élünk 4-en
Magyarúl beszélünk de Szerböl muszály megtanulni.
barátaim pisziszu,2

 
Watashi wa Eszty desu!:D
 
 
 
Daniel
foltos
Licu
David
Ella
Picúr
ETUKAPETUKA
ööö... Hello vagy valami ilyesmi! :D
Néha frissíteni kell a dolgokat, de még mindig nem tudok adatlapot írni ><
Nevemet ott feljebb említettem. Hívhattok úgy, lehet hozzá -chant, -sant is tenni, nekem igazából teljesen mindegy :D 13 éves vagyok (bár szerintem teljesen fölösleges

 
Semesauce (先輩)
 
 
 
Nuni
Miyu
Foltos
Manó
foltos
Hómancs
Bolyhos
Füstös
Sejmeske
Dave
Marci
Łaura
Banzai! \aoa/

僕を忘れないで。
2010. 08. 04. – 2012. 12. 16. – 2015. 02. 23. – 2016. 07. 13.

 
Deliora
 
 
 
Mica
Kroket
cifra
Frézia
Saci
Betti♥
Herceg
Lacoste Jose Armando ♥
Miss Molly
Gressini
Potyesz
Frézia
Mosolyogj, s a világ visszamosolyog.


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat