Megosztás: f i
   Warlord-Szerepjáték
 
Warlord-Szerepjáték Szerkesztés alatt....

Eldorya sok-sok év után rengeteget változott. Ezt az is elősegítette, hogy Isten feladta a folytonos gyötrelmet azok miatt, akik keresztbe tettek nekik. Leginkább az zavarta, hogy a bizonyos ékkő erejével néhány megkattant folyton leakarja igázni a világait. Ezért az egyensúly fenntartására olyan különleges angyalokat teremtett, amiket soha senki nem látott. Szárnyuk ugyan olyan, mint a közönségeseknek, csak színfoltokkal. Egy olyan színnel, ami képviseli a megadott elemet. Igen, elemeket teremtett a béke fenntartására. Egyik nap egy katasztrófa történik egy környezeti pusztítás miatt, hogy az ékkőre van szükség a megállításhoz. Ezzel az a baj, hogy senki nem tudja hol van. Ehhez viszont segítenek az elrejtett térképek, kincsek, jelek és rajzok, amikre egymás után kell rálelniük. Az ékkőt pedig együtt kell aktiválniuk.-Az alaptörténet.

Jelentkezési lap:
Név:
Kor:
Elem:
Kinézet: (Emberi és átalakult)
Semmi feleslegessel nem húzlak titeket. A történet nem fontos, a tulajdonságok majd kiderülnek, ahogyan a többi is. Amúgy a fele sem lesz úgy a szerepezésben, ahogy a lapon megszokott írva lenni.


Név: Harmony ( tudom, nem a legjobb, de nem tudtam mást kitalálni)
Kor: 15 év
Elem: Föld
Kinézet: ( emberi) ( átalakult )

Akkor nem küldöm a tulajdonságok meg történet részét. Képet még mindig nem tudok küldeni, bocsi.
Név: Silvia
Kor: 17 év
Elem: hang és pisztácia zöld (bár tudom, hogy sehogy sem kapcsolódik az elemhez, de hanghoz mit lehetne?) A hanggal szinte bármit képes csinálni. Fel tudja erősíteni vagy le tudja gyengíteni is akár. Ha akarja felerősítheti annyira is, hogy bárki megsüketüljön, de a jó szíve miatt erre képtelen lenne. Bármikor bármilyen hangot elő tud idézni, legyen az akár egy lágy madárdal vagy bomba robbanása. A hallása kitűnő, sokkal jobb, mint az állatoké vagy az angyaloké. Olyan zajokat is képes meghallani, ami másoknak még csak a figyelmét sem keltette fel. Ha hallott már egy bizonyos hangot akárhol képes lenne felismerni, ha nem játszaná a tudatlant és a butát. Lökéshullámot is tud generálni, illetve még néhány egyéb dolgot. Az elemének csendben veszi a legnagyobb hasznát, zajban képes teljesen összezavarodni.
Kinézet: Emberi alak: Világosbarna haja van, ami egészen a combjáig leér, ezt mindig másképpen hordja, de legtöbbször van benne valami fonás. Szeme pisztácia zöld, amely elsőre kissé furcsának hathat, de hát angyal. Alkata karcsú, viszont a rongyos, öreg ruhái miatt nem látszik. 164 cm magas, ami ilyen alakban kissé alacsonynak számít. Az arca nagyon kislányos és aranyos, kedvességet sugárzó.
Angyal alak: Szinte ugyanolyan, mint emberként, néhány különbséggel. Ilyenkor magassága 185 cm-ré változik. Ebben az alakban már nem mer rongyos ruhákat hordani, ekkor mindenei a zöld, de elegáns ruhadarabok. A szárnyai alapból fehérek, de van rajtuk néhány pisztácia zöld csík is.

Név: Lightning. Ez az egy neve van, családneve nincs, de minek is neki? Elég hosszú így is. Sokat becézik, de legjobban azt szereti ha Ningnek vagy Lightnek hívják
Kor: 16év
Elem: Vihar. (Egy erős képesség részletezése helyett inkább írok több gyengébbet Lilás mennydörgés avagy villám előidézése, de ezek fárasztóak számára.(Igyekszem nem túl erősre, de ha nem sikerült akkor szóljatok és átdolgozom) Esőt képes regenerálni akár jegeset is így lehűtve a levegőt, ám ezt ritkán alkalmazza, hisz nem túl jó támadás. Viszont ha az eső képességét használja akkor erősebb lesz a villáma. Elektromos eső. A harcos esőt idéz, melynek cseppjeibe belevezet egy kevés lilás színű áramot, így akihez hozzáérnek a cseppek, azt egy kissé megrázzák. Nagyon zavaró technika. Köd, melyben el tud rejtőzni, de ez már elég minimálisan megy neki. Képességeinek lilás árnyalata van mely szín az elemét képviseli. Sajna ereje használata gyorsan kimeríti így megfontoltan kell használnia
Kinézet: Emberi: A háta közepéig érő halvány rózsaszín göndör haj. Szürke szemei vannak és gyerekes arca amitől mindig fiatalabbnak nézik és ebben termete sem segít rajta. Közép magas. Általában ugyan olyan egyenruhákat hord melyek otthonát képviselik. Átalakult: Valami ilyesmi. Ruhája olyankor lila és egy szalag kering körülötte ami furcsa müdnem zavarja. A haja is sötétebb színű lesz ám akadnak benne fehér csíkok. Frizurája tüskéssé válik és a haja feláll, a hajszálak vízcsepp alakot vesznek fel ám ezeket csukjával eltakarja bár a szél úgy is láthatóvá teszi őket a csuklya lefújásával. Szárnyai szürkés színűek lila foltokkal amitől világosabbnak mutatnak. Mindig nála látható kardja ami segít ereje használásában.

Név:Katara
Kor:17
Nem:Nő
Elem:Víz.
(tudom, Lori mondta hogy stoppolta, de átengedte nekem)
Kinézet emberi:
Kinézet átalakult:
A kinézete így eléggé emberhez hasonlít, de a szép külső mögött egy vad, és veszedelmes nő lapul.

Név: Edward Holmes
Kor: 18
Elem: Jég.Amikor nagyon dühös akkor jég esőt vagy hó vihart tud kelteni.Esőben meg tudja fagyasztani az esőcseppeket.
Kinézet: Emberi: Átalakult:Van egy arany botja és azzal tud fagyasztani

Név: Ysa Daaren
Kor: 15
Nem: Nő
Elem: Víz
Kinézet: Sima: egyenes, zoldeskek haj, piros szemek, uszony-szeru fulek. Kisse alacsony a labai hatrafele hajlanak. Vekony. Bore nagyon halvany kekeslila. Atalakult: gondor, almazold haj, piros szemek,bal szem alatt fekete csillag, uszonyszeru fulek. Testalkat ugyanaz. Majd rajzolok oszt feltoltom ^^
 Tagok:
 
Mr.AnyádTetvesDög <3 :33 *q*
 
 
 
szépség
Molly
Lódika
mini
démon
hántör
minerva
sziszi
Nyávi ♥
Melló
Felhõ
minni
Tinédzser kor, amikor a felnőttek azt mondják lesz roszabb is, mint néhány szerelmi bajnál, veszekedéseknél. Hmh.... Mimu vagyok, de nem ez az igazi nevem, hat éve boldogítom az oldalt. Minden ember színesíti a társaságot, de elmondom én milyen színekben pompázom.
Piros: Azért, me

 
Gasai Yuno - Chan
 
 
 
Mókus
Lolly
Cheery
Folti
Cicaa
bolyhoska
dagi
kata 45
Üdvözlök mindenkit az adatlapomon. Nem igazán szeretnék hosszan, vagy túl komoly adatlapot írni.. Szóval jó olvasást !

A nevem Fanni. 13 éves vagyok, őszintén ez az a lényegretörő, amit azért illik tudni rólam. Mellesleg.. Szeretek rajzolni. Már kiskorom óta. Ezért rajzszakk

 
 
 
 
Flor
Minyon
Bajszi
Csillám
Ezüstpatak
Pamacs
Lillulu
¿ǝɯ ɥɔʇɐɔ llıʍ oɥʍ 'ʍou dɯnɾ I ɟI

 
夜, Matsuokané, Yoru-chan
 
 
 
Miyano Mamoru
Sγlωεя✿
♛Silence
✿ ᗩᖱᗩ☂ᒪᗩᖰᗝᙢ      ʕ•ᴥ•ʔ

Az adatlapom feliratban sok melóm, van, szóval lécci ne lássam meg más adatlapján!-.-""

Matsuoka Riiin-senpai <3 *--*

Csakhogy írjak magamról valamit:
- a Földkerekség legnagyobb Rin fanja vagyok, és imádom a Free!-t
- imád

 
Candy
 
 
 
Bubicca
Grinch
Deamond
Szuzen
hópehely
Bunny Star
Folti
Gömbőc<3.
Skót
Bibi
Foltikah <3.
Deamond Gril
:)

 
~ manoo ;$ *__*  ℓσяcsi:3†▲♥∞
 
 
 
csillag
király lány
cuki
cuki
Husi
Kicsi lány
Szandi
ღLuluღ
Husi
Ő
Cicák

 
Raise
 
 
 
Lexy
Masni
Reita
Yumi13
Destroy yourself.

 
 
 
 
Futi
Herceg
Simba
Néró
vadóc
F®°z€n
Cirmike
Elsa
Tigris
Sári
^Łolo^
Myumi
"Aki én voltam, nincs már, aki én leszek, nincs még…"

2012-2015

 
Viktória <3
 
 
 
Cseresznyevirág
Stella
Dream
Brandon
Viktória :-)
[B]1000 évvel ezelőtt:[/B] Acquatico története ezer éve kezdődött. Egy átlagos, vagy talán mégsem az tíz éves lány, Rosa észrevette, hogy nagyon szépen tud festeni. Fantáziája szinte nem ismert határt. Általában tájképeket rajzolt, de még mágikus embereket és állatokat is.

 
I would prefer not to
 
 
 
Hógolyó
Mr.Grey
Vanessa
Suzi
Asszi
Zayn
Lucy
Nashira
߀ŁŁa
"And books, they offer one hope -- that a whole universe might open up from between the covers, and falling into that universe, one is saved." - Anne Rice, Blackwood Farm

"None of us really changes over time. We only become more fully what we are." - Anne Rice, The Vampire Lestat


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat