Megosztás: f i
     ♥ Game of Thrones ♥
 
   ♥ Game of Thrones ♥ A Trónok Harca egy igazán profin megcsinált film(avagy könyv).  Mindíg történik valami, ami elnyeri a nézők(avagy olvasók)tetszését.  A könyv és a film nagy különbséget tesz meg egymás között. Hogy miért?  A könyv részletesen leír MINDENT attól kezdve, hogy mit csinál, addig hogy mit gondol. Sőt, sokszor elkalandozik más 'utak' felé, vagyis nem azt mondja(jelen esetben írja)amire az olvasók kíváncsiak...Vegyük például:  'Igen, igazad lehet...-Mondta Daenerys(az én kedvencem), miközben egy pocok utat tört magának a kőkemény, hideg talajban, ami már majdnem olyan kemény volt mint a jég...'  Jelen esetben még húzni-és húzni tudnám, még-és még, mint:  '-Biztos benne?- Kérdezte Tyrion, miközben egy hűs fuvallat elfújta a felesleges leveleket egy fáról, egyenesen egy kis hangya szájába, ami nagy boldogan vitte az eledelnek számító kemény és száradt falevelet az éhes társainak egy nem messze eső kicsike hangya bolyba, amit az emberek talán észre sem vennének, csak egy macskabagoly, az is csak elég közelről.-'  Így most nem számít annyira nagy dolognak, de hogyha minden 2. mondat után ilyeneket ír le az író, úgy már unalmas.
Nem mintha sértegetni akarnám az írót, nem. Ezt ki kérem magamnak! Ez a kedvenc filmem(és könyvem).
A filmben csak a fontos dolgokat mutatja(mondjuk jó lenne ha hallanánk a gondolataid, ahogyan a könyvben). Lehet hogy azok sem annyira fontosak, de csak a történést játssza el.  Mindegy.

Ha kedvet kaptál, egy kis rövid leírás az 1.Epizódról:

Robert Baratheon a barátját, Ned Starkot kéri fel, legyen a tanácsadója. A Targaryenek utolsó leszármazottja, Viserys vissza akarja szerezni a trónt. Szövetséget köt a dothraki harcosokkal, és vezérüknek adja a húga, Daenerys kezét.
Westeros királyság északi határát hatalmas jeges fal választja el az örök tél birodalmától. Lord Eddard „Ned” Stark az északi birodalom, Deres (Winterfell) ura és az északi nemesek vezére, az ő ősei építették a Falat, amelyet az Éjjeli Őrség véd. Amikor Robert király tanácsadója és Ned mentora, Jon Arryn meghal, Robert Baratheon a barátját, Nedet kéri fel, hogy lépjen a helyébe. Eközben a régi uralkodóház, a Targaryenek utolsó leszármazottja, Viserys azt tervezi, hogy visszaszerzi a trónt. Szövetséget köt a nomád dothraki harcosokkal, és vezérüknek, Khal Drogónak adja a húga, Daenerys kezét. Baratheon király és a felesége, a Lannister-házbeli Cersei királyné Deresbe utazik. Velük tart a Lannister família több tagja: a királyné ikertestvére, Jaime, a másik testvére, a törpe Tyrion, illetve a királyné tizenkét éves fia, a trón örököse, Joffrey. Ned nem utasíthatja vissza öreg királya és barátja kérését, így a birodalom fővárosába készül. Mindeközben Havas Jon elhatározza, hogy északra utazik a Fekete Kastélyba, hogy csatlakozzon az Éjjeli Őrséghez, ahová a kíváncsi Tyrion is elkíséri. De az ifjú Bran sötét titokra bukkan, ami nem várt következményekkel jár…

A 2.Rész rövid leírása:

Bran életben maradt, de helyzete válságos. Miután Ned elfogadta a Király Segítője címet, lányaival Sansával és Aryával elhagyja Derest, míg Catelyn hátramard, hogy Brant ápolja. Havas Jon, Ned fattya északra tart, hogy beálljon az Éjjeli Őrség testvériségébe, akik a Fal őrei, és a civilizált Westerost védik a gonosz Másoktól és egyéb nomádan élő vadaktól. Tyrion Lannster, a királyné fivére úgy dönt elhalasztja délre vivő útját családjával, helyette Jonnal meglátogatja a falat. Viserys az alkalmas pillanatot várja trónja visszaszerzésére, míg Daenerys azzal foglalkozik, hogy megtanulja boldoggá tenni új férjét, Drogót.

A 3.Rész rövid leírása:

Királyvárban, a Hét Királyság fővárosában Ned csatlakozik a király Kistanácsához, ahol szembesül azzal, milyen rosszul vezették Westerost. Catelyn úgy dönt álruhában délre utazik férje után, hogy figyelmeztesse, ám Petyr Baelish (Kisujj) tanácsos, Catelyn régi barátja rátalál. Jon azzal küzd, hogy hozzászokjon az élethez a Falon, miközben néhány alacsonyabb származású újonccal képzik együtt. Lord Mormont, a Fal parancsnoka arra kéri Tyriont, vegye rá a királyt és a királynét, több embert küldjenek az Éjjeli Őrségbe. Bran, aki felébredt, nem emlékszik esése körülményeire. Daenerys rájön, hogy Drogo khaleesijeként hatalommal bír, és elkezd ellenszegülni Viserysnek.

Többet majd később szerzek ^^

Itt vannak a házak, köztük a szereplők, hogyha rákattintotok a nevekre ^^

  Baratheon Ház

Stark Ház

Lannister Ház

Targaryen Ház

Greyjoy Ház

Tyrell Ház

Tully Ház

Arryn Ház

Frey Ház


Itt az egész oldal ^^

Majd bővülni fog! ^^ Addig is jó szórakozást! (:


 Tagok:
 
Your Enemy
 
 
 
♥Richárd♥
mokus
C.A.Vezető
Hi! Just leave me alone, okay? But, if you are a friend, please write me a mail! Thank you! ^^
-------------------------------------


If you are hate me:  That is your problem :S
If you are love me:  Cöhh, I don't care xD
If you don't love me:  That is again your problem :/
If you are do

 
Barbie Julks
 
 
 
Kágome
Kagura
nils
Higurashi Kagome
ingridecske
Új rucikat akarok...XD


 
Dany
 
 
 
Miau ce-Tung
Picur
Adélaide
"You say you love rain,
But you use an umbrella to walk under it.
You say you love sun,
But you seek shelter when it is shining.
You say you love wind,
But when it comes you close the windows.
So that's why I'm scared,
When you say you love me."
-Bob Marley


Your dragons are red,
My dr

 
98-0-98-7
 
 
 
Dracarys
Kirimvose
Kessa

 
lonely after light
 
 
 
gfhgf
Tirgis
lili
dagi
Regike
cirmi
Happy
picúr
Ivanhoe
Pörkölt
♥♥♥♥
Nao

 
 
 
 
Kitti
Szundi ♥
Fura
jégvarázs
Mr.Cat
Hópihe
Nina ♥**
Mia
garfield
Bonifác
Pajti
Verzso0711
According to all known laws of aviation, there is no way a bee should be able to fly. Its wings are too small to get its fat little body off the ground. The bee, of course, flies anyway because bees don't care what humans think is impossible. Yellow, black. Yellow, black. Yellow, black. Yellow, blac


 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat