Megosztás: f i
   impossible.
 
impossible. Hale^^!

Jó szórakozást kívánok!


A klub cukisága, aki segít a szerkesztésben >>, valamint a klub weheartitje. Kövess minket! (:

CicaNevelde kérdések&válaszok
Ha kezdő vagy, feltétlen olvasd el, nagyon sok mindent tartalmaz majd az ismertetőm. Ha nem vagy kezdő… Akkor is jól jön

Mi az az adminisztrátor/moderátor?
Az adminisztrátor, az oldal vezetője. Nem lehetsz admin (így rövidítjük; 'admin'),csak ha az oldal mostani adminisztrátora "kinevez". Az oldalnak /most/ 2 adminja van. A moderátor, pedig az admin(ok) által kiválasztott "segéd". Ez így furán hangzik, de a lényeg, hogy, őt csak egy meglévő moderátor, vagy az admin választhatja ki. A dolga: cikkek ellenőrzése, feltett elakadásokban segíteni, szabálytalankodókat letiltani, figyelmeztetni stb. Mivel a moderátorság nagy feladat nem választgatnak naponta, vagy hónaponta csak úgy a meglévő moderátorok újabbakat, így nem kell nyaggatni őket! Nem rég volt 2013-ban moderátor keresés, párév múlva talán újabb is lesz. Gondolom lehet majd arra is jelentkezni.

Megvettem mindent, de nem lehet etetni/itatni/fésülni a cicámat!
Görgess le az oldalon a cicádnál, majd a lap alján lesz a Raktár. Mindent vegyél ki belőle, és így elvégezheted a folyamatot

Hogyan lehetnek kiscicáim?
Ez egy hosszabb magyarázat, ezért, pontokra osztom
♦Először is, ahhoz, hogy házasodni tudj, a cicádnak, 100 naposnak, vagy annál többnek kell lennie. Onnan tudod hány napos, hogy bemész a Cicám menüpontba, majd ott lesz a függöny alatt, a cicád ’profilja’. Az avatar képe mellett, az, hogy milyen éhes, szomjas, majd ez után jön, a neme, KORA. a ’kora’ felirat mögött nézd meg hány napos.  Ha megvan 100, vagy annál több, akkor, már házasodhat.
♦Innentől több „ágazat” is van. Az1. Nézd más emberek felhasználóját, majd legörgetsz a cicáihoz. Ott látod, hogy melyik házasítható, valamint, melyik nem. Amelyik már házasítható, annak a „profiljánál”, látható lesz egy HÁZASSÁG felirat. Ha rákattintasz, akkor, kiadja, hogy melyik cicáddal szeretnéd házasítani, és, hogy küldesz-e egy „házassági levelet”. Ezek után, ha a másik gazda elfogadja, akkor, íme, kiscicáid lesznek!
♦A 2. változat. Bemész a topicoknál a Házasságkötő terembe, és ott te is kiírhatod, a cicád; nevét, nemét, korát. Valamint, megnézheted, a másik felhasználók által kiírt adatokat más cicákról. Ezek közül válogathatsz Ez után, ugyan azt kell tenned, mint az 1.példánál.
Amikor nem a saját macskáidat házasítod össze, (ez is lehetséges, ugyan úgy, mint, az 1. példa, csak a saját felhasználódat nézed) akkor a cicád adatai után, meg fog jelenni egy <3. Erre a szívre rá kell kattintanod, és ha a cicádnak, a házastársának, a gazdája is rákattint, (a saját macskájánál) akkor jön a Kölyöknemzés gomb. Erre rákattintva fognak a cicáitok kölyköket nemzeni :3.65 nap elteltével, 1-2, vagy 3 kiscica születik.

A cicám már megfürdött, de még mindig a kádban rohangál. Mit csináljak?
Ez a miatt lehet, hogy lefagyott a rendszer. Menj át másik menüpontba, majd kis idő elteltével menj vissza a cicádhoz. Remélhetőleg már kint lesz a kádból.

Hogyan adhatom be a cicámat a menhelyre?
A menhelyre sehogyan, (oda akkor kerül, ha nem gondozod, és más örökbe fogadhatja, ahogyan te is másét) viszont a PANZIÓBA beadhatod 100 cent cicánként, vagy vegyél egy szállítókosarat, úgy ingyenes. Minimum egy hétig kell bent maradniuk.

Hogyan tudok topicot csinálni?
Sehogyan, azt csak a moderátorok/adminisztrátorok tudnak.

Hogyan tudok cikkbe társalgóba képet beilleszteni?
1.Másold ki a kép URL-ját, vagy más néven címét. (jobb egérgomb->kép címének másolása)
2.Gyere ide, és a szövegdoboz alatt található faikonra kattints rá-> majd illeszd be a kép címét.

Hogyan fotózhatom le a macská(i)mat?
Mikor elhúzódik a függöny, a jobb felső sarokban lesz egy fényképezőgép,és egy kamera. A fényképezőgéppel fotózhatsz, a kamerával pedig videózhatsz. Ha befejezted, mentsd el egy néven.

Egy felhasználó zaklat. Mit tegyek?
Ha a társalgóban teszi ezt, semmi képen ne írj neki vissza. Ne foglalkozz vele, vagy lépj ki.Ha pedig levélben a levél alatt van a 'Válasz', 'Törlés' gomb. A két szélén található egy 'Felhasználó jelentése', 'Felhasználó tiltása' gomb. A jelentéssel jelented az adminnak, a tiltással pedig rögtön megvan, hogy ne tudjon írni neked. A tiltást az illető adatlapjára menve vissza tudod vonni.

Hogyan tudok levélbe beilleszteni képet/linket?
Ugyan úgy, mint a társalgóba. A legegyszerűbb, ha a társalgóba beilleszted, és mielőtt elküldenéd a teljes linket a [ ] jelekkel együtt kimásolod, majd beilleszted a levélbe.

Miért szólnak rám?
Mindenki aki rád szól az azért teszi, mert a CN-en vannak szabályok. Persze sokszor van, amikor valaki rosszul szól rád, de nem árt megfogadni.
-A leggyakoribb a smiley (hangulatjel) használatával van a gond. Egy üzenetbe bármennyi smileyt rakhatsz, viszont egymás mellé max.4-et! A pont, vessző, és egyéb "jelek" nem választják el az 4 egymás mellett álló hangulatjelet, csak a szavak. Ez vonatkozik a <3 használatára is. Valamint, nem szabad elhúznia az oldalt. Egymagában sem állhat smiley.
-A linkelés. A CicaNeveldén belül való linkelés nem tilos, viszont helyesen kell végezik. Neveldén kívüli weboldalt tilos belinkeli, kivéve a Facebook,ask.fm,WeHeartIt, és egyéb közösségi oldalak.
-Kép beillesztés. Egyetlen egy kritérium van. Nem szerepelhet rajta oldalcím, mert az hirdetésnek minősül. Valamint, ha nem sikerült helyesen megtenni, üres üzenet fog megjelenni a társalgóban, egyéb helyeken.
-Káromkodás. A rendszer szerint 3 csillagot kell használni, és max. 3x teheted meg. Nem csak egy üzeneten belül, hanem többen. Az mondjuk már nem érvényes, amikor szeptemberben írtál egy csúnya szót kicsillagozva, és novemberben még kettőt. Ha nagyobb köztük az idő különbség akkor nem érvényes a "csak 3x". Ha pedig nem használsz csillagot a rendszer automatikusan megteszi. Egymást TILOS sértegetni!

Meddig tart a képet ellenőrizni?
Majd ha fent lesz egy aktív moderátor,és észreveszi, hogy nincsen leellenőrizve a képed (Ki van itt?-ben, vagy a Társalgón láthatja) akkor biztos, hogy megfogja tenni

Minden manócska :3 felhasználhatja a képeket:

   

Manócskák
Első belépő: bella vámpír KÖSZÖNJÜK:3
Alapító: *Ecat*
Készült: 2013.08.22.(csütörtök)


20 emberkeღ √    KÖSZÖNJÜK elfelejtetem             
40 emberke  √    KÖSZÖNJÜK IluvSzJG
55 emberke  √    KÖSZÖNJÜK I miss you*.*
80 emberke  √    ÚRISTEN!!! ;3 ~KÖSZÖNJÜK~ MINDENKINEK, AKI A KLUB TAGJA!
100 emberke √    MEGINT CSAK EZT TUDOM MONDANI: KÖSZÖNÖM :33 :* (Macskák Klubbja)
150 emberke^^
200 emberke
230 emberke
270 emberke
300 emberke

Az igazat megvallva nem jutok szóhoz, hogy több mint 1oo-an vagyunk :3. Ha a gyarapodás a manócskák közt eléri a 2oo-at akkor minden újítást bevetek. (: Gondolkodtam, hogy mi az, ami minden lány eszét elveszi, mi az, ami miatt 01:30-ig fennmaradsz, mi az ami miatt nem tudod, hogy elhagytad-e a Dózsa György utat, vagy nem a metrón, mi az amit, ha leh*lyéznek totál kiakadsz, és nem utolsó sorban mi az amit sohasem felejtesz el?

A Szent Johanna Gimi

A Szent Johanna Gimi (Belinkelem az író hivatalos weboldalát: Leiner Laura;3
Rajongói oldal: www.usherworld.gportal.hu
Facebookos: Kattints ide
Illetve van egy közösségi oldala is: www.szjger.hu

Leiner Laura legújabb könyve: Bábel
Márciusban megjelenik: Akkor szakítsunk
Augusztusban: újabb sorozat


Néhány idézet
1.rész -Kezdet-
Átjutottam a portán, és összesen két lépést tettem meg, amikor az aula közepén lévő Jeanne d'Arc-szobor mellett álló nő - aki a belépő diákokat pásztázta - rémesen éles hangon megszólalt, amitől, mint egy rossz filmben, mindenki megállt és lefagyott. A gondom az volt, hogy pontosan felém nézett.
- Kisasszony! - mondta, és a vonalzójával intve magához hívott. A vér megállt bennem, annyira megijedtem. Totál leblokkoltam, és meg sem tudtam mozdulni. Aztán kikerült egy - eddig mögöttem haladó - rövid szoknyás lány, és zavartan a nőhöz ment.
Még mindig ledöbbenve álltam, és a jelenetet figyeltem, ahogyan sok más diák is.
- Dorina, tudod, mi a különbség a gimnazista és az utcalány között? - kérdezte a nő hangosan, hogy mindenki jól hallja. A szoknyás lány (Dorina) megrázta a fejét, mire a nő folytatta. - A gimnazista szoknyája a térdéig ér, az utcalány szoknyája pedig - hajolt le, a kezében tartott vonalzót a lány szoknyája elé tette, majd diadalmasan közölte - huszonnyolc centiméterre a térde fölött.
- Elnézést, én... - kezdett mentegetőzni a lány, de már késő volt, a szigorú nő nem is foglalkozott vele, a karóráját nézte.
- Dorina, most pontosan reggel hét óra harminchét perc van. Ha gyors léptekkel számolom, akkor is hazaérsz hét perc alatt, átöltözöl három perc alatt, és visszaérsz újabb hét perc alatt. Itt várlak, nyomás! - mutatott a bejárat/kijárat felé.

5.rész -Remény
Macu és Dave következett.
- Az utolsó szamuráj! - ordította be Zsolti, amikor Macu megállt a táblánál.
- Te *** vagy! - röhögött fel Ricsi teli szájjal.
Dave és Macu elolvasták a feladatot, aztán összenéztek, és amolyan "ez jó lesz" stílusban bólintottak. Dave leült a tanári asztalhoz, és úgy csinált, mintha gépelne, Macu pedig mellette járkált, és tátogva beszédet imitált.
- Munkahelyi zaklatás! - nyögte be Ricsi. Az egész osztály felröhögött, Haller pedig reménytelenül felsóhajtott.
A játék tovább folytatódott, Ricsi és Zsolti hihetetlen baromságokat ordítottak be, aztán Kinga a gipszével az asztalra csapott, és bemondta a megoldást. Zárójelentés. Hogy ezt honnan tudta? Na, erre nem jöttünk rá.


---------------------------------------------------------------------------------------
Írnék nektek pár szót, a kedvenc bandámról:
Íme egy lánybanda: Little Mix
Pár híres számuk:
Move->itt
Turn Your Face->itt
How Ya Doin?->itt
Change your life->itt

A tagok: Jesy, Jade, Perrie, és Anne-Ligh. A 2011-es X-faktorban kerültek egy csapatba, majd a tehetség kutató sóműsor után egy igazán nagy karrierre tettek szert.

Illetve fanatikus rajongója vagyok a 'Once upon a time' (azaz: Egyszer volt, hol nem volt) nevű sorozatnak. Rövid leírás a PORT.hu alapján:
"Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi Henryt a nevelőanyjához egy Maine állambeli kisvárosba, Storybrookba, a fiú, aki nyilvánvalóan a mesék megszállottja, azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Regina Mills-szel, akinek úgy tűnik, igen nagy hatalma van Storybrookban, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad."

Az első évad, valamint a további kettő ITT tekinthető meg :3
Levezető: hát, részemről ~egyenlőre~ ennyi volt. Remélem tetszett, ha igen szívesen várunk a klubban.

Köszönöm, ha végig olvastad!
Ayuko
 Tagok:
 
anonymous person♥
 
 
 
Lovely
Callisat~
♥Kókusz™
*Ecat*
♡2013.02.17.♡

#royals

Nem kérek ismerkedős, értelmetlen, szidalmazó, egyszavas üzeneteket. K.

http://weheartit.com/heartmandarin 
Gitta
 
 
 
cirmi
bella vámpír
Ametiszt
cirmi
cicu
Szabina
cirmi
édi
cimi
vámpír
szeszi
bella vampír
Üdv az adatlapomon!
Írj ha gondolod! 
BFF:Betti03,Jazmin00,jasminke,nomika,Styl,
erikaaaa12,tigriscica35,Okos gyerek Cukkerka,Kamill01,petike2000 :-):-)

 
Infinity
 
 
 
Daisy
►Éjfél◄
Áfonya
Honey
Coryna
Miette
Tigris
Cirmi
►Ámor◄
♥Ezüst♥
Zsombi
Rikki^^
Sziasztok^^

Többet nem mondunk! :)

Bye: Lorcsi120 és Luca120

 
Vivien.Mi más?!
 
 
 
maszat
x Vivien x
2013.08.22. 7:52

Klußtag$ágom:
aloha♥
Anime fan klub =^ᴥ^=
Életvidám lányok. :)
Cicáink emlékére,akik már nem lehetnek velünk.†

Ha tehetném, meghalnék egy napra. Megállítanám az időt. Mindent feltennék egy lapra, hogy lássam, ki az aki kidőlt. Sétálnék láthatat

 
 
 
 
Cirmi
csak simán enci

 
something that you'll never know
 
 
 
Ƨʓιяιღ
Cirmos
Kis Cuki♥♪
Hamu
Eszti
kókusz
Pamacs
Cirmi
Bech
Stiles
Ezüsteső
Kingu™

 
449. Szeretném látni magam holtan.
 
 
 
Erik
Viki:))
gombojag
tigris
gombi
Pindur
Emesee
Pillecukor...
Szuki:))
Tina
Tamás
klj7rtrw
(Ha veszed a fáradtságot,hogy elkezded olvasni,kérlek olvasd el teljesen mert elsőre semmi sem az aminek látszik)
Haii.!
15 éve működöm.
A jelek szerint lány vagyok.
Nyugodtan irhatsz egy levelet ugyis válaszolok(legtöbb esetben)
Amig nem ismersz ne itélj meg pár szó vagy mondat

 
Magam sem tudom ki vagyok ;)
 
 
 
Mucy
Pici
Cirmi
Ámor
Brenda Song
Haley Földlakó ! :)
„2008-ban regisztráltam fel az oldalra” – Azt hiszem. Már nagyon régen történt. 
Minek a suli?-.-
.Matek = > mire van a számológép?
.Magyar= >beszélni tudok
.Fizika/Kémia = >belőlem úgyse lesz fizikus, kémikus meg duplán
....Angol/ Német => mire v

 
 
 
 
Eric
angel♥
Scarlet
Hógolyó
Csodabogár♥
Pocak.
Rose
Ronie
Virgonc
Simba
Praliné
Divat lány
Baby, it was real, and we were the best.

 
Violet *.*
 
 
 
Bogyó
Hayley*
My scars remind me that the past is real!

My heart is bleeding and this pain will not pass....

Throw my life away for a dream that won\'t come true ...

It hurts do love you the way I do coz I look at you, I realize, how much you don\'t care ...

<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat