Megosztás: f i
   ♥Animefüggők Oldala!♥
 
♥Animefüggők Oldala!♥ Üdvözöllek kedves Anime-fan!

Immáron köszönjük, hogy benéztél hozzánk! Garantáltan jól fogod érezni magad nálunk!! ;)

Az Animefüggők Oldala igyekszik az ország legnagyobb animés csoportjának kinőnie magát , s eddig szépen gyarapodtunk facebook-os Oldalunkon. Légy te is a következő tag!!

Az Oldal működtet külön honlapot, melyet ITT meg is tudsz tekinteni. Rengeteg képpel,mangákról, cosplay-hez segítség kiegészítőkhöz, humoros-vicces képekkel, külföldi nagyszerű cosplayerekről képekkel várunk benneteket facebook-os Oldalunkon is: AFO

Klubb születési ideje:
2013.05.22

MIELŐTT TOVÁBB MENNÉL:  A klub immáron társ klubbal is bővült! :]
Ha szeretnéd megismerni még jobban, a már most országokat átívelő sikert aratott Yamaha üdvöskéjét, a VOCALOID énekszintetizátort, amelyben a jól ismert HATSUNE MIKU, KAGAMINE LEN, KAITO énekel, akkor Kawaiii Neko szorgalmasan és szépen összeállított Klubbjában mindent megtudhatsz a karakterekről, a programról, sőt a klub saját versenyein is részt vehetsz! További tudnivalókért Kattints az alábbi linkre és csatlakozz Te is! ;) ha eddig még nem tetted meg -> ~×°••°! Vocaloid fans !°••°×~
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Vágjunk is bele!!!

NYÁRI SZEZON

Hogy milyen anime-szezon várható az idei nyáron? Mit fogunk majd a nagy melegben is a hőségben izgatottan várni és nézni? Egyet biztosan kijelenthetek: Az idei nyári trendek roppant mód érdekesek lesznek!!

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan):
                      Talán az év őrületének fog számítani a még 8 részt megélő, áprilisban startoló, hátborzongató, Araki Tetsuroo üdvöskéje. Immáron kijelenthető a több ezernyi poénos képek, a karakterekkel való humoros ábrázolások végett, hogy  az eddigi legnézettebb animék toplistáján fogja végezni, ha továbbra is így folytatja.
                      S meg kell hagyni, nemcsak országunkban szerzett ekkora rajongótábort,  szerte a világon gigászi győzelmet aratott már az első részek lefutását követően. Japánban az anime részeinek levetítését követően a mangája vásárlási szintje ,akárcsak egy villámcsapás, hirtelen az egekbe szökött! Ezen szerintem sokan nem is csodálkoznak, főleg ha már az anime negyedét látták.
A tervezett 25 részből, mint már említettem, eddig csak 8 rész futott le Japánban s ezzel egyidőben  kicsiny országunkban is. A szorgos fordítóinknak hála Mi is folyamatosan követhetjük a vasárnaponként megjelenő újabb részeken át Erenék izgalmas, horrorisztikus történetét! ;)
______________________________________________________________

Igazán színes nyári szezonnak nézünk elébe:
                      Idén egy igazán tikkasztó meleg nyárnak nézünk elébe. Megkockáztatom , még a medencéből is kiforr a víz , vagy felmelegszik, olyannyira hogy bele se tudjunk menni. Mit tehetünk ienkor?
Napozzunk? - Dehogy!
Kerékpározzunk? - Ugyan már!
Fussunk? - Isten ments!
És mit szólnál, ha azt mondom, egy igazán hűs szobában , egy igazán sexy Bishikkel teli animének lehetsz részese Te is,akik tagba szakadt sportolók, s akiket már a mangájuk idejében is több ezer/millió/milliárd lány zárt a szívébe!
Na? Hogy hangzik? Jól? - én is úgy látom ;]
                      A mangából immáron anime-sorozatot készítenek, Free! főcímmel, amely kizárólag fiúkról szól. Az anime a nyári hónapok kezdetével lebegteti meg zászlaját, hétről-hétre, felüdülést hozva leginkább a hölgy-közönség szervezetének ;)

                      Ám nem csak a Free! anime startol a nyár kezdetével, a vámpír rajongók is örülhetnek, ugyanis elindul a komikus vámpír-sztori, a Blood Lad ...A “Fate/Stay Night „ követők kapják a spin-off sorozatot, a Fate/Kaleid Liner Prisma Ilya-t, ....illetve a más vizeken evező Monogatari sorozat is új évaddal érkezik.
Ne feledkezzünk meg a szintén kivételes anime, a “Rozen Maiden „ folytatásáról , és az “FMA „ készítőjének újabb egyedülálló sorozatáról sem, a Silver Spoon-ról.
______________________________________________________________

Oregairu a köbön!:
                      A Rajongók megkönnyebbülésére nem ér véget a bájos anime-sorozat, a Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Ugyanis az LN hat kötete fel lesz dolgozva az anime adaptálásaként, úgyhogy a megszokottnál is TÖBB epizóddal ajándékoznak meg minket! Hogy ez még ne legyen elég öröm számunkra, a 12 részes epizód-sorozatot követően egy “spin-off epizóddal „ bővül, s hogy még fokozzuk a már így is örömskálán bolyongó szívünket, a nyár folyamán szintén, megjelenik belőle egy OAD is ;]] Ohyeah!

Összegezve:egy elég színes meleg hónapnak nézünk elébe! ;) Ti mennyire várjátok?
___________________________________________________
___________________________________________________
                     

                                                                        TAVASZI SZEZON
                                                            A LEGFRISSEBB SOROZATOK JAPÁNBÓL
Aku no Hana:
                          Kasuga Takao egy teljesen átlagos, kisvárosi japán gimnazista fiú, aki rajong a könyvekért. Főként Charles Baudelaire [Romlás virágai]- Les fleurs du mal, japánul “Aku no Hana „ - című szimbolista verseskötetét olvassa szívesen, de hobbijával egyedül áll környezetében, így eléggé magányosnak érzi magát. Múzsája egyik osztálytársa, a szép Saeki Nanako, sok hasonszőrű gimis fiú vágyainak tárgya, akibe Takao már elsős kora óta szerelmes, bár sok reménye nincs rá, hogy felhívja magára a lány figyelmét. Egy alkalommal azonban észreveszi, hogy Nanako az iskolában felejtette a tornafelszerelését, és nem bírván ellenállni a kísértésnek, magával viszi a lány ruháit, hogy legalább ennyivel közelebb kerülhessen hozzá. Ám egyik osztálytársa, Nakamura Sawa, akit a többiek kiközösítenek és - okkal - utálatosnak tartanak, meglesi, és később megzsarolja őt: eztán azt kell tennie, amit parancsol neki. A fiú, akit gyötör a lelkifurdalás, és retteg, hogy Nakamura leleplezi őt a többiek előtt, belemegy, de nem tudja mit vállal, mivel a lány határozottan szadista hajlamokat mutat.
                            Az anime, amely az idei tavaszi szezonban április 6-án indult, előreláthatólag 13 részes lesz. Alapja Oshimi Shuzo azonos című shounen mangája, amely immár 2009 óta fut a Bessatsu Shounen Magazine-ban, és jelenleg a 8-ik kötetnél jár. Annak ellenére, hogy ez egy iskolai történet, amelyben ecchi elemek is felfedezhetők, legalább olyan fontos szerepet kap benne a dráma, és a pszichológiai témák sem hiányoznak belőle.
__________________________________________

Arata Kangatari:
                            Watase Yuu 2008-ban startolt és azóta is vidáman futó mangasorozatát a Satelight stúdiónak hála a tévéképernyőn is köszönhetik áprilisban a szigetország lakói. Az eddig 17 kötetet megélő manga a Fushigi Yuugi jól ismert hagyományait követi, amennyiben újfent egy távoli világba szakadt földlakó küzdelmeit láthatjuk megelevenedni. Ezúttal egy fiatalembernek kell szembenéznie a nem várt veszélyeket magában rejtő erdei séta következményeivel, amelynek során átkerül egy istenek lakta világba. A sajátos társadalmi renddel bíró és emberi, isteni képesség által egyaránt lakott világba Hinohara rata egy véletlen csere folytán kerül, egy onnan származó Arata helyett, aki életét féltve menekül kötelezettségei elől. A két fiú eddig rejtélyes okból fogva helyet cserél, hogy egy egészen új helyen kelljen szokatlan kihívásokkal szembesülniük. Míg a misztikus Arata a modern világ "szörnyetegeivel" bírkózik, addig a “"hú, de átlagos srás vagyok a mai Japánból" „ -Aratának egyből egy gyilkosságért kéne felelősséget vállalnia. Ehhez érthetően nem fűlik a foga, így megkezdődik az ártatlanságát bizonyító eljárási hajsza, és a valódi tettes után kutatás. Bár a két fiú külsejében csak felületesen hasonlít, gond nélkül elfoglalják egymás helyét a másik világban, és megpróbálnak beilleszkedni újdonsült környezetükbe.
                            A történet dirigálását a rendezésben még viszonylag kezdőnek számító párosra bízták ( Yasuda Kenji, Park Woo Hyun), míg a sorozatfelelős a jóval rutinosabb Sekijima Mayori lett ( “Skip Beat!, Pandora Hearts „ ). De a gárda talán mellékes is, egy ilyen nagy sikerű alapanyag még akkor is számot tarthat a lightfantasy-rajongók figyelmére, ha ismeretlen kezek egyengetik az útját.
___________________________________________________

Dansai Bunri no Crime Edge:
                            Hikagi Tatsuhiko 2009-ben kezdett neki Dansai Bunri no Crime Edge című mangájának, amiből eddig 6 kötet jelent meg. Bár a szerzőnek ez már a második alkotása, ez az első, amelyik megkapta a képernyőre kerülés lehetőségét.
                            A történet főhőse Haimura Kiri, aki kiskorában talált egy ollót a házukban, és azóta is különös kényszert érez érez a hajvágásra, ha gyönyörű női hajkoronál lát. Egy nap megismerkedik egy Mushanokouji Iwai nevű lánnyal, akinek a haját egy átok miatt születése óta nem vágták le - jobban mondva képtelenek voltak levágni, ezért is kapta a hajkirálynő becenevet. A különös találkozásnak váratlan eredménye lesz: Kiri talál végre valakit, akin kiélheti hajvágási kényszerét, Iwai pedig végre emberek közé mehet, amiben eddig meglehetősen hosszú haja megakadályozta. Természetesen van hátulütője is a dolognak: a fiú ollója azon eszközök közé tartozik, amelyek egy családon belüli gyilkos felmenőtől származnak. Több ilyen tárgy is létezik, és mindegyik gazdájának egy célja van csak: megölni a Hajkirálynőt. Kiri tehát az első vágással egy véres játékot indít el, a kérdés már csak az, hogy meg tudja-e védeni Iwait gyilkos ellenségeitől?
                            Bár az animét készítő Studio Gokumi-nak ez csak a 7-ik munkája, a minőségről árulkodhat, hogy a tagjai nagynevű Gonzo stúdióból váltak ki, és alapították meg sajátjukat. A rendező neve is ismerősen csenghet, mivel Yamaguchi Yuuji volt többek között a Fate/Stay Night tévésorozatáért és annak moziverziójáért is a felelős. Hogy mi sül ki ebből az ígéretes párosítáásból, az április elejétől kiderül, s ha megnézitek.
_________________________________________________

Karneval:
                            Mikanagi Touya immár 10 kötetet jelentetett meg a 2007-ben útnak indított Karneval című mangájából. 2010-ben hangjáték is készült belőle, a jubileumi kötettel együtt pedig már egy OVA-t is kiadtak, amiben az anime előbemutatója is megtekinthető, emellett pedig olyan jelenetek találhatóak még a DVD-n, amelyek a sorozatban nem fognak szerepelni.
                            A sztori Nai útját követi nyomon, aki eddig egy erdőben élt egy Karoku nevű emberrel. Mivel ez a személy egy nap nem bukkan fel, Nai elindul megkeresni, de csak vérnyomokat és egy karkötőt talál. Úgy dönt, kimerészkedik a nagyvilágba, hogy megkereshesse a számára oly fontos személyt, Karokut. Útközben találkozik Garekivel, pontosabban Gareki menti meg, aki Naival ellentétben sokat tud a világról, ésarról, hogyan lehet benne boldogulni, bár neki csak mások kirablásával sikerül fenntartania magát. x3 A két fiú ezután együtt folytatja útját, aminek egyik oka az, hogy találkozásuk után nem sokkal körözött bűnözőkké válnak. Amikor emiatt reménytelen helyzetbe kerülnek, meglepetésükre az ország legerősebb védelmi szervezete, a “Circus (Cirkusz) „ siet a segítségükre,  hogy folytathassák útjukat, megtalálhassák Karokut, és hogy kiderítsék többek között azt is, miért is fejlettebb sokkal Nai hallása, mint egy emberé.
                            A Manglobe stúdió nevéhez olyan animék társíthatóak, mint a “Deadman Wonderland „ , vagy a “Kami Nomi zo Shiru Sekai „ , és láthatóan a Karneval izgalmas történetének képernyőre vitele során sem adják lejjebb a minőséget. A zenei minőségről pedig az opening készítője, a méltán híres Granrodeo ( “Needless, Code:Breaker, Kurokami „ ) árulkodhat.
_____________________________________________

Kakumeiki Valvrave:
                            Az áprilisban startoló legújabb Sunrise-üdvöske semmilyen előképpel nem rendelkezik, eredeti animeként csalogatja a mecha műfaj kedvelőit. A történetért felelős stúdió vérszomjas fenevadként őriz a sorozatról minden nemű információt, a hivatalos oldalon is csak morzsákat juttat a Sunrise mechák sikerén ( “Gundam, Tenkuu no Escaflowne, Mai-Hime, Code Geass „ ) feltüzelt közönségnek. A Matsuo Kou (Red Garden, Natsuyuki Rendezvous) rendezte opusz a tvoli jövőben játszódik, amikor az emberiség 70%-a már tartósan az űrben él. Az általunk ismert világ hatalmi eloszlása a múlté, az űr birtoklásáért két nagy nemzet, a “Dorushita Katonai Szövetség „ és az “Atlanti Gyűrű Egyesült Államai „ versengenek, eltiprással fenyegetve a kisebb országokat. Egy ilyen eddig semleges ország, Jirooru lakója főszereplőnk, Tokishita Haruto, aki egyelőre diákként készül az Űr meghódítására. A másodikos fiú élete a Dorushiták támadásával változik meg gyökeresen, mikor egy 20 méter magas mecha boldog tulajdonosaként szállhat szembe az ellennel. A rejtélyes, tiltott erőkkel bíró emberszerű monstrum olyan képességekkel rendelkezik, amelyek a világ sorsát is megváltoztathatja. A “Valvrave „ névre keresztelt, piros-fehér színben pompázó harci gép mellett szerepet kap még egy jól öltözött titkos ügynök, a népszerű és mindig vidám gyerekkori barátnő, a teaszertartás klub oszlopos tagjaként is jól teljesítő rossz fiú, és a laza fizikatanár, aki szabadidejében a dzsúdóklubb vezetője.
                              Az eredeti karakterdizájnért a “D.Gray-man „ mangát is jegyző Hoshino Katsura felet, míg a történet összefogását a “Code Geass „ univerzumon edződő Okoochi Ichiro vállalta magára, hogy tuti sikert hozzon az újabb Sunrise-projekt is.
_________________________________________

Shingeki no Kyojin / Attack on Titan:
                              A Kousansha Manga Shoo 2011-es shounen kategóriájának győztese, egyike azon alkotásoknak, amelyek a horror-,akció-,dráma- és fantasyelemeket művészien és realisztikusan ábrázolják. Isayama Hajime nyers erőktől fűtött mangája egy olyan világba repít minket, amelyet nem az emberek, hanem a titokzatos titánok uralnak.
                              Majd' 100 éve már, hogy az emberiséget szinte teljes mértékben kiirtották az óriások. A megmaradtak minden erejükkel azon dolgoznak, hogy megóvják magukat és utódaikat a rettegett fajtól, ezért ötven méter magas erődgyűrűket építettek. A falakat senki nem lépheti át! - szól az intelem, ám Eren, Mikasa és Armin vágynak a “túlvilág „ megismerésére. Vágyuk elillan, amikor feltűnik egy arc az építményen, és egy kéz, amely egyetlen mozdulattal lyukat üt a falon, utat törve az égigérőknek, a többi óriásnak. Eren és fogadott húga végig kell hogy nézzék nem csak barátaik halálát, de anyjuk élve felfalását is. A tragédia után a fiú megfogadja, hogy leszámol az óriásokkal, és bosszút áll az emberiségért. Azonban nem pusztán a titánok eredete és léte kérdéses, hanem Eren emberfölötti ereje is......
                              Az adaptáció áprilisban indult hátborzongató útjára a neves direktor, Araki Tetsuroo ( “Death Note, Highschool of the Dead „ ) rendezésében. A mangaka szokatlan grafikai stílusát mellőzte, ám a lehengerlő részletekhez hű maradt, így az animált verziót közösen készítő Wit Studio és a Production I.G létrehozta mindenidők egyik, ha nem a legjobb pszchiothriller művét. A kiforrott karakterek, a skandináv mitológiából építkező történet és a rejtélyes, kulcsfontosságú események nagyszerű elegyet alkotnak, melyet egyszerű mondatok segítségével nem lehet megfelelően szemléltetni. A Shingeki no Kyojint látni kell!! *qq*
_____________________________________________

Suisei no Gargantia:
                              A manapság vegyes visszhangokat keltő Production I.G és a fordulatmester Urobuchi Gen első gyermeke, a “Psycho-Pass „ várakozásokat felülmúló sikere után startolt a második közös lurkó áprilisban. A Suisei no Gargantia elődje nyomdokait követve szintén sci-fi világban játszódik, de a két eredeti koncepciójú történet közötti hasonlóság ennyiben ki is merül. Urobuchi itt ugyanis a felnőttes agykontroll helyett mechákban harcoló tinikre váltott, s ezt galaktikus apokalipszissel egészítette ki, valamint Naruko Hanaharu mangaka ( “Shoujo Material, Kamichu! „ ) aranyosan színes és gyermeteg karaktereivel.
                              A történet a galaxis egy távoli csücskében indul, ahol megismerjük a kiváló hadnagyot Ledo-t. A fiú a “Human Galactic Alliance (Emberi Galaktikus Szövetség) „ kötelékében harcol az emberiség leigázásra törő, groteszk faj, a “Hidiaasu „ ellen. Az egyik véres ütközet során főhősünk és humanoid mechája, Chamber, az idő és tér torzulásának köszönhetően csapdába esik. Főhősünk életét védve mesterséges álomba szenderül. Amikor magához tér, a rég elesett Földön találja magát. Mivel a szárazföld eltűnt, az itt rekedt túlélők vízen úszó, roncsokból álló hajóvárosokon élnek. Ledo az egyik ilyen "városba" kerül, név szerint “Gargantiára „ . Mivel semmi tudással nem rendelkezik a bolygóról, ezért egy fiatal lány, a 15 éves Amy veszi pártfogásába.
                              Urobuchi Gen eddig mindig képes volt meglepetéseket okozni - kiváltképp a klasszikus műfajok kiforgatásával mint ahogyan a Mahou Shoujo Madoka Magica esete is bizonyítja, így talán a Suisei no Gargantia nemcsak eyecandy mivoltával lesz képes elvarázsolni bennünket, hanem a sci-fi, mecha és akció műfajai mellett valami egyedit is tud majd nyújtani.
˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜˜*•.˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜˜”*°•.˜”*

.. hogy egy kicsit tisztában legyünk a dolgokkal, egy kis Otaku-szótárat fogalmaztam meg nektek, nagyjából röviden, hogy mi mit jelent:
Fontosabbak:
                    Anime: Az anime az angol "animation" szó rövidüléséből keletkezett, és a japán animációs filmek megjelölésére szolgál. Vagyis nem egyetlen stílus, műfaj vagy produkció, hanem a japán animációs filmek összefoglaló neve! Rengeteg műfajban megtalálható: gyerekeknek, nem gyerekeknek, felnőtteknek szólók, akció, dráma, fantasy, romantikus, vígjáték, hentai, yaoi, yuri és a többi!

                    Manga: A tradicionális fekete-fehér japán képregény megnevezése.
___________________________________________________

Műfajok:
                    Bishounen: Különösen szép, általában 18 év alatti férfi, aki legtöbbször a női karakterek férfi ideálja.
                    Bishoujo: Gyönyörű, általában 18 év alatti lány, aki szépségével a férfi karakterek figyelmének középpontjában áll.
                    Doujinshi: A szó általában a rajongók által rajzolt mangákat jelöli. A művek története rendszerint kitalált, míg szereplőiket valamelyik más mangából kölcsönzik.
                    Ending: Az angol "zárás" szóból ered. Az animék végén hallható zene, melyet sokszor híres  együttes ad elő.
                    Fanart: A kedvenc manga, illetve anime-karakterekről, jelenetekről a rajongók által készített rajzok.
                    Fanfiction,Fanfic: A rajongók által kitalált történet (rajzok nélkül), a szereplőket mangákból vagy animékből kölcsönzik.
                    Fanservice: Az animerajongók kedvéért szereplő jelenetek és szereplők, melyek sokszor nem létfontosságúak a történet szempontjából, ám nézőcsalogatóak lehetnek (rövid szoknyás nagymellű lányok, kigyúrt felsőtestű jóképű férfiak stb)
                    Filler: A szó az anime-sorozatokban szereplő "kitöltő" részeket jelöli. Az animék általában a manga sztorijából készülnek, azonban gyakran előfordul, hogy a manga lassabban jelenik meg, mint az anime. Így az anime gyakran beéri a mangaka által készített történetet. Ilyenkor az animét készítő stúdiók fillereket, vagyis a kerettörténetbe illeszkedő, mégis önálló részeket készítenek. Ezek természetesen a manga történetének fővonalán kívül esnek, megtekintésük nélkül is értelmes a történet.
                    Hentai: A szó jelentése perverz. A japán pornográf manga megnevezése.
                    Josei: A szó jelentése "fiatal nő". A 18-30 éves női célközönséget megcélzó mangák, amelyekben a fő téma a nemi kapcsolat és a nők karriervilágának megjelenítése.
                    Kami: A szó a sintó isteneket és szellemeket jelenti, amelyek jelen lehetnek a természetben vagy bárhol. Míg egyes kamikat mítoszok alkottak (ilyen például Amaterasu), mások élő emberek voltak, akik különleges tetteikért érdemelték ki ezt a címet. (Minamoto no Josiie, akit halála után kivételes harcos mivolta miatt Hachimantaro-nak, vagyis hadistennek tituláltak.)
                    Light novel (raito noberu): Az elnevezés olyan történeteket takar, amelyeket manga és anime stílusú illusztrációkkal látnak el. A célközönsége általában a tinédzserek és a fiatalabb felnőttek.
                    Mangaka: A szó a japán képregény megalkotóját, rajzolóját jelenti. E fogalom körül sokszor nagy a keveredés. Eredetileg csak a japán származású alkotót hívták mangakának, azonban a japán képregény formai térhódítása után megjelentek a koreai, kínai, vietnámi és amerikai származású alkotók. Némelyikhez kialakult külön megnevezés ( például manhwaga - koreai, manhuaka - kínai alkotó), azonban a külföldi alkotók legtöbbször önmagukat is mangakának hívják.
                    Manhwa: Koreai alkotó által készített, de a japán képregény stílusjegyeit viselő mű.
                    Omake: A szó extrát vagy a bónuszt jelenti. Japánban ezzel a szóval illetik az anime DVD-ken található extrákat (kihagyott jelenetek, interjú a készítőkkel, stb)
                    OVA: Az "Original Video Animation" angol kifejezés rövidítése. Olyan animéket jelöl, amelyeket nem játszanak a TV-k, csak boltokban lehet hozzájutni valamilyen  adathordozón (videókazetta, DVD, stb.) OVA-k készülnek a TV-ben bemutatott animékből is, a sorozatok népszerűsítése érdekében.
                    ONA: Az "Original Net Animation" angol kifejezés rövidítése. Eredeti Netanimációt is jelenthet. Egy egyelőre ritkán használt rövidítés, az OVA mintájára, csak az interneten terjesztett (többnyire fizetős letöltéssel) anime.Az OVA-khoz hasonlóan magas költségvetésű illetve minőségű. Az epizódszám nem szükségszerűen alacsony. Például: Ghost in the Shell
                    Opening: Az angol "nyitás" szóból ered. Az animék főcíme közben hallható zene, melyet sokszor híres együttes ad elő.
                    Seinen: Felnőtt férfiaknak szánt manga, amelyben komolyabb témák kerülnek előtérbe, megjelenhet az erőszak, pornográfia és a bonyolultabb lélektani mondanivaló is.
                    Seiyuu: A japán szinkronszínész, vagyis az animekarakter hangja. Japánban egy rendkívül népszerű és elismert szakma. A Seiyuu Awards-on évente díjazzák a legjobb szinkronszínészeket.
                    Yaoi: ♂♂ Két férfi közötti szexuális vonzalom, vagyis homoszexualitás ábrázolása.Ma már népszerű műfaj, az internet térhódításával már az egész világon ismert, igaz, inkább a BL (boy’s love) elnevezéssel. Lányoknak készült sexy bishikkel.
                                A yaoiban a két férfinak is megkülönböztető szavakat használunk:
                                                            Seme: az uralkodó, domináns, aktív fél, kezdeményező
                                                            Uke: a behódoló, passzív fél, félénk, visszahúzódó, lányos viselkedés
                    Yuri:♀♀ Két nő közötti homoszexuális vonzalom, vagyis leszbi***ág ábrázolására használt műfaj elnevezése.

˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜˜*•. ˜˜*•.•*˜ .•*˜˜*•.˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•


Egy kicsit az Oldalról:
            Az oldalunk (továbbiakban rövidítve: AFO ) nemrég töltötte be az első életévét.  Jelenleg egy Fő adminisztrátor van: “Extee
Továbbá Főbb adminok:
                              -Zizzy
                              -Szepyke
                              -Xanxus
                              -Yuuko (én-régebbi felhasználó néven: Tsuna-san)

És persze Segéd adminjaink is vannak!
                              -Kitsune-chan
                              -Enma-chan
                              -Ayu-chan
                              -Rekush-chan

Témák:
            Bármilyen témában találhatsz az Oldalon magadnak megfelelő dolgot! Akár képet , akár mangát, akár animét!!
Cosplay, faficcek, mangák, japánról dolgok, Tanulj japánul, cosplay-hez segítség és még sok más!!

Mivel nem mindenkinek adatik meg erre, hogy facebook profilja legyen, így eldöntöttem, hogy az itt lévő animefanok se maradjanak le egy percig sem, pontosan mi történik “kicsiny „ Animés táborunkban!!

˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜˜*•. ˜*•.•*˜ ..•*˜˜*•.˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜˜”*°•.˜”*°•.•°


Iskolára való tekintettel az Oldal egyenlőre nagyfokú szerkesztés alatt áll!! Többet megtudhattok az idei Tavaszi szezonban indult animékről plusz sok képpel fogom bővíteni az Oldalt /"klubbot"/

Ha “bármilyen kérésetek/kérdésetek „ van az Oldallal,animével,mangával,képekkel kapcsolatban Yuuko94 néven megtalálhattok ! ;)
 Tagok:
 
Yuuko-san, Yuu-chan ♥
 
 
 
Kanoe Yuuko
Abe no Masahiro
Percy
Shibuya Yuuri
Niiya Teiichi
Fuwa Aika
Isana Yashiro
Ren Hakuryuu
Natsume Reiko
Yuuko94
˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜
˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜
˜*°•.˜*°•Ohayou•°*˜.•*˜
.•°*”˜.•Minna!!!!^^•.˜”*°•.
*˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜*
Üdvözlök mindenkit! ^^

Másik felijeim: KisEdwardElric  |  Sawada Tsunayoshi
__________________

 
DÉNES
 
 
 
Pása
Whisky
Zokni
Aria
Süti
Misa-chan *-*
Magic
Meow.♥
Bernard
Mortimer
Misaki *w*
Belőled kihúzom a kést, ha kéred~
 
Precious Dirtbag
 
 
 
Judal
Eren
Rivaille
The Once-ler
Kuroha
Konoha
Judal
♥Pick me up and drop me right into my grave♥

this is the best, this is the best, my head is a f×ckin' mess

:)

 
Semesauce (先輩)
 
 
 
Nuni
Miyu
Foltos
Manó
foltos
Hómancs
Bolyhos
Füstös
Sejmeske
Dave
Marci
Łaura
Banzai! \aoa/

僕を忘れないで。
2010. 08. 04. – 2012. 12. 16. – 2015. 02. 23. – 2016. 07. 13.

 
Reiko-san, Natsume-chan
 
 
 
cirmi
Égõhó
szörmike
holly
Emma
bolyhi2
Fanni
Veca
Pink Panter
Mici
Emili
Adri00
Yuuko94  ~ ♫♥Ayumi-chan♥♫ ~ ♥Brigi♥♫ ~ Chidori ~ Mukuro-sama ~ Devil Girl  ~ Łaura ~ Shizou 

"Milyen csodálatos dolog nyelvet tanulni. Az ember mintha titokzatos, csodálatos, új világba lépne, amely telis-tele van ígérettel és izgató gyönyörűséggel.
Nagy, hasonlíth

 
Shizu vagy Pista
 
 
 
Kazu
Momo
Ichi
Ame
Shizuo

 
Menyus
 
 
 
Hópehely
Neko
Alexa
manokam..:*
Morci
Zendaya
Kávé
Áfonya
Akiko
cuki
Cinca
Chidori


Barátaim:
Rokudo Mukuro (Nezumi-sanom^^)
Chiaki (Chiaki-sensei)
Adri00 (I-pin)
Łaura (Lora-chan)
♫♥Ayumi-chan♥♫ (Gokudera-kun)
Andeszka ( az én kecsapom))
Judal (Veszett Fekete Mókus)
Yuuko94 (Yuuko-chan)
♥Brigi♥♫ (Al-chan)
Velestina (Vecúúúú)
Mrs. Payne:$. (Petr

 
Ayumi-san,Ayumi-kun,Ayu-chan^^
 
 
 
Haruna-chan>.<
Nyafika
Yuu-chan^^
Ayumu-kun
♫♥Ayumi-chan♥♫
☺☻♥Szióka!:3♦♣♠
•◘○☺☻♥♦♣♠•◘○♫►♫

Ha már itt vagy akkor írok egy normális adatlapot,amiben nem szerepel semmi káromkodás.^^ Meg hát...ugye ez egy adatlap,és jó megtudni némi piciny dolgokat.:3 Nos tehát! Először is a levelekkel kezdeném! Lét

 
 
 
 
Giotto
Eren
kakimaki
Giotto/Primo
Sziasztok^^ én egy lány vagyok és szeretem az animéket :3 itt vannak a kedvenceim :) ^w^
Shaman king
-InuYasha
-Fullmetal Alchemist/Fullmetal Alchemist Brotherhood
-Vadmacska komandó(Tokyo Mew Mew)
-Kaleido star
-Detectíve Conan
-Full metal Panic
-Bújj,bújj szellem
-Méz és lóhere

 
Moulinier Esther
 
 
 
mandula
kitti
bogi
oly
pogácsa
nermál
kira
mizo
bella
esther9715
♥Félig francia vagyok!♥

.......................................................................................................

                A suli:

Átlagos fej az iskolában: (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-)
Dolgozatot írunk: (O.O) (O.O) (O.O) (O.O) (O.O) (O.O)
Dolgozat köz


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat