Megosztás: f i
   Anime fan klub =^ᴥ^=
 
Anime fan klub =^ᴥ^= Kon'nichiwa! ≧ω≦
  A klub - ahogyan azt a neve is oly mélyen rejti magába -, a nevelde azon felhasználói számára jött lére, akik szeretik, vagy legalább „időnként megnézik” az animéket.
Eredeti terveim szerint a klub adatlapján népszerű, illetve kevésbé nagy közönségnek örvendő animéket mutattam volna be, részletesen; viszont a tervem - kevés szabadidőm, és jókora lustaságom miatt - füstbe ment. Előreláthatóan a terveimet a közeljövőben sem leszek képes kivitelezni, így arra gondoltam, hogy innentől kezdve a klub adatlapjának szerkesztését a tagokra bíznám:
  Küldjétek el nekem kedvenc animéteket, vagy a neveldén futó, általatok írt anime fanfiction történetet levélben, mellékelve egy általatok készített leírással, s amennyiben az tartalmát tekitve megfelelő, kiírom a klub adatlapjára - természetesen a beküldő nevével együtt feltüntetve. Ha ezt egy jól működő rendszerként tudnánk felépíteni, a klub adatlapja folyamatosan bővülne, s újdonságok jelennének meg rajta, melyek nem egy ember ízléséhez lettek igazítva.
  Szóval a „küldjétek el nekem a kedvenc animéiteket/saját történeiteket” bővebben kifejtve...
Azt hittem, hogy érthető, de a beérkező levelekből sajnos azt szűrtem le, hogy nem voltam elég világos. Ha szeretnéd, hogy kitegyek egy animét/történetet, akkor kérlek mellékelj mellé egy általad készített, rövid leírást, melyből az olvasó röviden megismerheti a szóbanforgó anime/történet cselekményét, illetve a szereplő(i)t. Amennyiben szeretnél, egy kis kutatómunka elvégzésével azt is belefoglalhatod a leírásba, hogy mikor adták ki az animét, hány évados, illetve bármi mást, amiről te úgy véled, hogy jelentősségel bír az adott anime/történet szempontjából. Ha egy animét nehéz megtalálni az interneten, akkor adhatsz tippeket a lelőhelyéről (vagy akár konkrét linket is), ám azt feleslegesnek találom, hogy az összes részt belinkeljem ide, hiszen bárki könnyedén megtalálja google barátunk segítségével...

És nem, itt - sok anime klubbal ellentétben - nem lesznek internetről lekoppintott gyönyörűségek.

Általatok beküldött anime ismertetők széleskörű (idővel remélhetőleg használhatjuk rá ezt a jelzőt ) listája:

• NAGI NO ASUKARA
(Beküldő: Fufu-chan)

  Azért választottam ezt az animét, és azért írok róla, hogy az Anime fan klub =^ᴥ^=-ba betehessünk egy ismertetőt erről az animérő, ami szó szerint nálam elnyerte a "legjobb anime" díjat. És komolyan beszélek. Úgy gondolom, hogy az anime olyan jó, hogy megérdemel egy kis leírást, egy ismertetőfélét Niti klubjába. A grafika, a szereplők és a történet, no meg persze a zene is tökéletesen ki van dolgozva. Őszintén szólva, amikor először megláttam az animét az AnimeAddicts-on, és nézegettem képeket róla az interneten, először azt gondoltam, hogy "Csak egy anime, ami nem érdemel nagy nézőközönséget". De a kíváncsiság hajtott, és belenéztem az első részbe. És... kellemesen csalódtam. Annyira magával ragadott a történet, hogy észre sem vettem, már a második részt néztem, és ez így ment egészen az utolsó, vagyis a huszonhatodik részig.
  Történetünk egy olyan világban játszódik, ahol kétféle élet van: a tengeralatti, és a szárazföldi. A tengeralatti várost Shioshishio-nak nevezzük, és itt kezdődik a történet. Manaka Mukaido, Hikari Sakishima, Chisaki Hiradaira és Kaname Isaki iskoláját, a Namiji sulit bezárták, és emiatt áthelyezték őket a felszíni, Mihama suliba. Persze emiatt konfliktusok adódnak a főszerpelőink, és a Mihama suli diákjai között, és a tengeri gyerekeknek is van egy gondjuk, ami mégpedig az Enájuk, aminek köszönhetően tudnak lélegezni és beszélni a tengerben, de ha az Enájuk kiszárad, akkor megfulladnak.... Megismerhetjük Tsumugu Kihara-t is, aki a négy Shioshishioi barátunk osztálytársa lesz. Persze ott van még Sayu és Miuna is, akik ugyebár fiatalabbak Hikariéknál, de mégis, később jó barátok lesznek. A történet előrehaladtával eljutunk ahhoz is, hogy miért száműztetnek pár Shioshishiói embert a felszínre, hogy mi lesz az állítólag elmaradandó Ofuhenekivel, és hogy miért kell lehibernálódniuk a tengeri embereknek. Persze a hibernálódásból is lesz egy kis baj, ugyanis három főszereplőnk hibernálódik, ki tudja meddig, míg egy Enával rendelkező gyermek a felszínen marad... És hgy mi lesz a lehibernálódott tengeriekkel, mi lesz a felszín sorsa? Az anime lényegében erről szól, persze nem maradnak el a konfliktusok, és még a szerelem is felüti a fejét... És hogy mi lesz az anime végeredménye? Mi lesz a lehibernálódott, "alvó" tengeri várossal? Az animében kiderül!

• Főszereplők:
Hikari Sakishima:
Manaka Mukaido:
Chisaki Hiradaira:
Kaname Isaki:
Tsumugu Kihara:
Miuna Shiodome:
Sayu Hisanuma:
Persze még több szereplő is van, (pl. Hikari nővére, Akari), de szerintem ők a legfontosabbak. És végül néhány csoportkép:
 Tagok:
 
Awaremi
 
 
 
Hercegnõ
Kormi
Miss Pöpady
Mici
Cirmi
Caty
Cirmoss
Herceg
Hómancs
Garfield
Manócska
Niti
uni' life beütött, a közeljövőben (amíg lediplomázom ;) ) elvétve találtok csak rám. ;( ;(

    Leérettségiztem, és még az egyetemre is felvettek - közérdekű közlemény. Magyarán, innentől kezdve néhány hónapig újra a megszokott minőségemben fogok jelen lenni az oldalon,

 
 
 
 
kókusz
Ossie
Pingó
Crystal
Harry
Amanda
Lili
Buffi
Bambi
Flóra
renesmee99
2012. szeptember. 25

 
~Titi~
 
 
 
Cirmii
Pamacs
cakli
ωнιѕкαѕ.
Tituss
2011.08.31.~ 659389.♥

 
 
 
 
Eric
angel♥
Scarlet
Hógolyó
Csodabogár♥
Pocak.
Rose
Ronie
Virgonc
Simba
Praliné
Divat lány
Baby, it was real, and we were the best.

 
 
 
 
mimi
sziszi
pici
ariel
Abesszin
anna
cicmicc<3
Cirmos
huhu
nunó
NUNÓ
nunó
http://weheartit.com/Zoice

 
2015.11.27❤❤❤❤
 
 
 
Slim Slady
NaNa
nina
*Tigris
Marsee
Moon
Donny
Szépség♥
*αρяıł*
*.*Angel*.*
SnowPeti
*Nina*
"Az ember egyszer csak rádöbben,hogy vége,végleg.Nincs visszaút,érzi az ember.És ekkor jön el a pillanat,mikor felidézzük,hogy is kezdődött,majd rájövünk,hogy már jóval azelőtt,mint gondoltuk volna.Az emberben ekkor tudatosul,hogy minden csak egyszer történik meg és bármennyire

 
Wörös 'T'
 
 
 
kimi
Bambalu
Bolyhoska
Lulu
Botondka
Nyilas
Merci
márton
♥raffaello♥
Cortez
Reni
cicus<3
"Nálam tudod nincs már választás... Senki nem győz le engem csal zűrbe, csak egy ellenfelem van az a halál"

 
Directioner  amíg élek
 
 
 
Luna
Csepike
<3 mandarin:3
♥Hercegnő♥
Puncs
♥Mimóza♥
Polly
rererebi
One Direction ♥

,,Voltam már padlón, de mindig talpra álltam.
Voltam már elveszett, de újra önmagamra találtam.
Lesznek még rossz napjaim,
Leszek még fennt úgy ahogy lennt is.
Én kitartok mégis, mert az élet úgy szép ha zajlik.
Soha nem fogom hagyni, hogy végleg elbukjak.

 
 
 
 
Pillecukor
Süti
Malõr
Zoey
Tequila
Csillag
Frida
Nickol
Watt
Bonbon
Dinamit
zoey97
445649. felhasználó

2010. december 29.
2013. február 02 .

 
* -- *
 
 
 
Mangó
Leo
Susi
Loli
Szofi
Luli
Zoyé<3
Sutikee
Bengíí<3
Lulu
Diego :3
Sütii
I`m not a perfect person, there`s many thing I wish I didn`t do


<  Előző     1. oldal     Következő  >

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat