Társalgó

Horoszkóp

Cicó-micó 2018. 05. 26. 18:17  
skorpió én is anya meg nyilas

I - Love - You
 
2018. 05. 25. 19:52  
Lola2005: Egy rászólásért senki sem fog tiltani, úgyhogy nyugodj meg! Moderátor*, valamint ő csak a munkáját végzi. Ezeket nem ő találta ki, hanem az oldal adminja.

Pinghorizon
 
2018. 05. 22. 7:18  
Lola2005: Hanyagold a billentyűrajzokat!

Luciifer 2018. 05. 15. 17:38  


skorpió ;3

Konohaaa 2018. 05. 10. 15:14  
bika

irisz9 2018. 05. 07. 18:51  
nyilas akarok lenni. oroszlán  vagyok.:

edeede 2018. 04. 23. 18:30  
Oroszlán vagy bak vagy, Orbánkiler gengszter? (Rövidíthetem a neved okg-nek?)

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 23. 16:50  
(edeede itt van a barátod az az én!!.!)

edeede 2018. 04. 22. 11:24  
Én szeretem az oroszlánokat, (fiam, sógornőm) és gyakorlatilag rajongok egy bakért (de lehet hogy ezzel bakot lövök) a halakat (nem komálom) csak enni szeretem.


  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 19. 16:27  
Vizöntő
Ikrek es Halak a zuncsitesoim

Kata- 2018. 04. 18. 16:29  
Nekem rák

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 17. 21:03  
Edeede xDDxD

Hajrá Kosok!

edeede 2018. 04. 12. 19:51  
Vicces horoszkóp: 2018. április 12
Kos (március 21. - április 20.)
Kos Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!
Bika (április 21. - május 20.)
Bika Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!
Ikrek (május 21. - június 21.)
Ikrek Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!
Rák (június 22. - július 22.)
Rák Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!
Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
Oroszlán Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.
Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)
Szűz Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Törődjön többet egészségével!
Mérleg (szeptember 24. - október 23.)
Mérleg A Víz-jelleg révén a Rákban uralkodó Hold mindezt a vonatkozást erősen hangsúlyozza, és változékonyságával a Halakban is hullámzó hangulatokat, változó kedélyállapotokat idéz fel. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Vásároljon mosómedvét!
Skorpió (október 24. - november 22.)
Skorpió Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!
Nyilas (november 23. - december 21.)
Nyilas Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Minden jel arra mutat, hogy meg kell szabadulnia bal oldali homloklebenyétől, amely miatt eddig túl racionálisan közelítette meg az életet. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!
Bak (december 22. - január 19.)
Bak Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs ***fej. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Törődjön többet egész- és feleségével. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!
Vízöntő (január 20. - február 19.)
Vízöntő A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!
Halak (február 20. - március 20.)
Halak Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Kiskorában leszidta a mamája valami lényegtelen dologértért, ez az eset azóta sem meghatározó az életében. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 12. 19:48  
mindenki a sajatjat szereti szerintem

دُنْيا
 
2018. 04. 12. 19:45  
Mindenki tudja, hogy legjobb vízöntőnek lenni *sparkle sparkle*
Nem minden nap lát az ember két lábon dulöngélő káoszt

  - megszűnt felhasználó - 2018. 04. 12. 19:42  
merleg

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat