Társalgó

Szerepjáték

Sombra 2019. 11. 08. 19:29  
Valaki?

Idegbevagosdi
- tiltva:3 napig!
2019. 11. 06. 16:48  

Amy


A lany ijedten nezett ram majd segitsegert kiabalt, par perccel kesobb pedig rendorautok erkeztek a helyszinre. A zsrnyakok fogtak bevittek az orsre ahol is taliztam ...

Lulilla 2019. 10. 19. 18:54  
Amy

Bólintottam, majd felálltam. Körülnéztem, és láttam, hogy nincs túl közel senki, ezért nem láthatták, ami történt itt. A lányra néztem, és egy kicsit megszaglásztam.

Dragfly 2019. 10. 19. 18:48  
Fey

Visszavigyorogtam a sárkányra.
-- Jobb már, ugye? -- kérdeztem tőle. -- Remélem, nem látta senki.

Lulilla 2019. 10. 19. 18:46  
Amy

Csak nyugodtan bámultam magam elé. Az emberre pillantottam, majd a sebemre, és láttam, hogy kisebb lett. Meglepetten és kissé összezavarodottan néztem az emberre, nem igazán tudtam, hogy ezt mégis hogy csinálta. Úgy tűnik nem biztos, hogy csak egy átlagos ember. Az emberek általában egyébként is csak vadásznak a sárkányokra, és befogják őket, hogy a saját fajtájuk ellen küldjék őket harcolni. Végül csak hálásan elmosolyodva néztem a lányra, és reméltem, hogy nem találkozok újra sárkányvadászokkal.

Dragfly 2019. 10. 19. 18:42  
Fey

A sárkány nem bántott, és nem ugrott el -- ettől felbátorodtam, és rendesen kitisztítottam a sebet, majd letettem mindent a kezemből, és sóhajtottam.

Ideje volt elővennem a mágiámat. A sárkány szárnya fölött lebegtettem a kezem. Körbepillantottam, hogy lássam, van-e körülöttünk valaki; általában mások előtt nem varázsoltam. De most tiszta volt a levegő, hát lehunytam a szemem, koncentráltam. A kezem között halvány, ezüstös fény gyulladt, ezt ott tartottam a sebesült rész fölött pár másodpercig, majd kinyitottam a szemem. A sárkány sebe nem gyógyult be teljesen, de kisebb lett.

Megkönnyebbülten elmosolyodtam, majd óvatosan bekentem a krémmel a maradék sebet.

Lulilla 2019. 10. 19. 18:35  
Amy

Nem tudtam, hogy hiba volt-e belemennem ebbe, ezért folyamatosan figyeltem az embert, nem voltam hozzászokva ahhoz, hogy ilyen közel engedem magamhoz. De még mindig nem tűnt ellenségesnek, ezért csak hagytam, hogy csinálja amit akar (nem tudok most többet kitalálni sorry xd )

Dragfly 2019. 10. 19. 18:31  
Fey

Közelebb óvakodtam a sárkányhoz, de úgy nézett ki, nem fog támadni. A szárnya volt megsebesülve, hát odamentem hozzá, és a nélkül, hogy megérintettem volna, szemügyre vettem.
Elég rosszul nézett ki -- és biztos voltam benne, hogy nem tudom teljesen varázslattal összeforrasztani. Úgyhogy a hagyományos módszerrel kezdtem.
-- Jól van... ki kell tisztítanom a sebet. Ez kicsit csípni fog -- mondtam, és elővettem a nedves törlőkendőt, majd próbaképpen a sárkány szárnyához érintettem. Kész voltam hátraugorni, ha a sárkány véletlenül támadásnak veszi, amit csinálok.

Lulilla 2019. 10. 19. 18:22  
Amy

Kíváncsian figyeltem, és megszaglásztam az akármit. A szaga nem volt túl jó, de ez van. Elgondolkodtam, hogy most belemenjek-e vagy inkább ne, de nem igazán tudtam jobbat kitalálni, ezért csak nyugodtan lefeküdtem elé, mi általában ezzel jelezzük egymás között, hogy nem fogunk támadni, meg ilyesmi.

Dragfly 2019. 10. 19. 18:19  
Fey

Megkönnyebbülten a sárkányra mosolyogtam, aztán ismét a táskámba nyúltam; ilyen nedves, eldobható törlőkenőt vettem elő, hogy azzal tisztítsam meg a sebet, de még nem nyitottam ki. Közben kinyomtam egy kicsit a krémből a kezemre, és megmutattam a sárkánynak. Büdös volt, de használt, ezt tapasztalatból tudtam. Viszont a sárkány szárnyához nem nyúltam, amíg ő nem adta jelét, hogy nincs baja azzal, ha bekenem.

Lulilla 2019. 10. 19. 18:06  
Amy

Ránéztem az emberre, igazából valamit nem értettem abból amit mondott, de a nagyrészét fel tudtam fogni. Még olyan sem volt, hogy egy ember próbált volna meggyógyítani... ezek az emberek tényleg furák. Végül csak halkan felsóhajtottam miközben bólintottam kicsit, majd egy-két lépést közelebb mentem, hogy jobban észrevehessem, ha ez valami csapda akarna lenni.

Dragfly 2019. 10. 19. 17:58  
Fey

Elkerekedett a szemem, ahogy rájöttem, mi a helyzet.
-- Megsérült a szárnyad -- mondtam. -- A... -- Azonnal levettem a hátizsákomat és keresgélni kezdtem benne. -- Meg tudom gyógyítani -- mondtam. -- Illetve... hát van rá kenőcsöm meg tudok egy ráolvasást, sárkányon még nem próbáltam, de talán segít. És be tudom kötni. -- Megtaláltam a tubus kenőcsöt; azt szorongatva néztem fel a sárkányra. -- Csak ha engeded.

Lulilla 2019. 10. 19. 16:45  
Amy

Csak figyeltem az embert, aki egy csillogó követ tett le. Kissé gyanakodva néztem rá, de aztán a lila kőre pillantottam, aminek eléggé megtetszett a csillogása. Pár pillanatig azzal foglalkoztam és bökdöstem, majd visszanéztem az emberre. Neki meg honnan van ilyenje...? Bár nekem nem ezzel kellene foglalkoznom. Erre főleg akkor jöttem rá, mikor egy kisebb sárkányokból álló csapat repült el nem messze. Mostmár inkább próbáltam figyelmen kívül hagyni az embert, a sárkányoknak nem velük kell foglalkozni. Egy kicsit arrébb mentem, majd két hátsó lábamra álltam, és úgy próbáltam felrepülni, csakhogy a jobb szárnyammal nem igazán sikerült elérnem a célomat. Ingerülten mordultam fel, majd folyamatosan próbálkoztam, de még mindig nem ment.

Dragfly 2019. 10. 19. 16:39  
(Ha a sárkányod állandóan csak figyel, akkor nem nagyon tudok mit írni. Viszont most mennem kell, kb egy óra múlva visszajövök.)

Lulilla 2019. 10. 19. 16:38  
Amy

Csak figyeltem az embert, aki egy csillogó követ tett le. Kissé gyanakodva néztem rá, de aztán a lila kőre pillantottam, aminek valamiért eléggé megtetszett a csillogása. Pár pillanatig azzal foglalkoztam, meg bökdöstem, és többnyire csak bámultam, majd csak visszanéztem az emberre. Még régen láttam ilyen köveket, de embereknél még nem igazán. Lehet, hogy ők is szeretik ezeket...? Hát, minden nap lehet valami újat tanulni.

Dragfly 2019. 10. 19. 16:33  
Fey

A morgására megálltam, leeresztettem a kezem.
-- Oké... nem szeretnéd, hogy közelebb jöjjek. -- Hátrébb léptem, kicsit feltartottam a kezem, aztán a zsebembe nyúltam. A sárkány hallhatta, hogy mindenféle dolgok csörömpölnek benne, pénz meg kavicsok, főleg. A sárkányok szeretik a szép köveket, nem? Ezt készülem kipróbálni. Egy szép, csillogó lila követ vettem elő, talán ametiszt volt, amit aznap reggel, túrázás közben találtam. Megmutattam a sárkánynak, aztán letettem a földre és hátrább léptem. -- A tied -- mondtam még nyomatékosításképpen.

Lulilla 2019. 10. 19. 16:29  
Oh bakker, most meg találtam egy bébi sárkányt, akit hoznék xd :c

Lulilla 2019. 10. 19. 16:28  
Amy

Mikor kicsit fújni kezdett a szél, mégjobban megéreztem az ember szagát. Kis idő múlva viszont elő is jött a bokorból. Gyanakodva figyeltem, bár egyelőre nem tűnt veszélyesnek, de azért nem árt óvatosnak lenni, az emberek furák szoktak lenni. Mikor közelebb jött még nem igazán csináltam semmit, csak figyelmeztető morgással figyeltem, mivel a válaszomat amúgy sem értette volna.

Dragfly 2019. 10. 19. 16:24  
Fey

Megmozdult a szél, és ettől eszembe jutott, hogy ezeknek biztos, hogy jó a szaglásuk. Biztosan észrevett, és nem támadt. Ez felbátorított: megrántottam a hátizsákom pántját, és előóvakodtam a bokor mögül.
  Hatalmas volt; eddig nem gondoltam volna, hogy a sárkányok ilyen nagyok, és a csodálattól vegyes félelemtől kicsit elállt a lélegzetem.
  -- Szervusz -- mondtam halkan, és felé nyújtottam a kezem, bár nem tudtam, érti-e, amit beszélek. -- Hát te mit csinálsz itt?

Lulilla 2019. 10. 19. 16:16  
Amy

Morgolódva gondolkodtam tovább, de semmilyen megoldást sem tudtam annyira erre. Asszem kijelenthetem, hogy ez életem eddigi legrosszabb napja. De legalább a sárkányvadászokat le tudtam győzni, csak most nem sok mindent tudok magammal kezdeni. A levegőbe szimatoltam, és mintha egy ember szagát éreztem volna meg. Nekem mára elegem van az emberekből, főleg a sárkányvadászokból. Tőlem messzebb éreztem egy bokor felől a szagot, de most nem akartam megközelíteni, csak tovább gondolkodtam, hogy most mégis mit csináljak.

Dragfly 2019. 10. 19. 16:11  
Fey

Kora hajlanban indultam túrázni. Persze, a túra csak ürügy volt: tudtam olyan helyet, ahol érdekes gyógyfüvek teremnek, meg gombák. Gyűjtöttem ezekből néhányat, majd úgy döntöttem, hogy még egy kis testmozgás nem árthat, és nekiindultam megmászni a hegyet.
A hajnal a szél ideje, és a hegytetőkön érdekes varázslatokat lehet végrehajtani és megtanulni; egyelőre nem tudtam, mivel akarok próbálkozni, de abban biztos voltam, hogy a szél befolyásával, erejével bővíthetném a repertoáromat. És persze, ezen a hegyen néha érdekes köveket, sőt állacsontokat is lehetett találni, amit mind-mind használhattam varázsszernek. Jó ötlet volt eljönni túrázni.

Legalábbis ezt gondoltam, amíg meg nem láttam a sárkányt. Kacsázva repült, mintha sebesült lett volna, majd a sziklaszirt felett egyszerűen feladta és lezuhant.

Egy pillanatra megálltam, a szívem kalapált -- aztán mélyet sóhajtottam, és elhatározva magam félrehajtottam a csalitot. Feljebb másztam egy kicsit a sziklán. A sárkány felé igyekeztem; meg akartam nézni, csak ennyi volt, nem több. Nem láttam még eleven sárkányt.

Ebből az lett, hogy elég messze tőle, egy bokor mögül kukucskáltam ki rá, és ott próbáltam összegyűjteni a bátorságom, hogy közelebb menjek.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat