Társalgó

Szerepjáték

Emma496 2019. 08. 24. 19:25  
Sombra, milyen szerepjátékra gondolsz?

Sombra 2019. 08. 19. 16:16  
Valaki? ^^

Lulilla 2019. 08. 18. 22:25  

Lulilla 2019. 08. 18. 19:45  
Anabelle, itt vannak a képek:

1. :

2.

2. :
Naaaaaaa

1. :

Sombra 2019. 08. 08. 20:16  
Valaki? ^^

Bettica
 
 
2019. 07. 28. 15:23  
ALVILÁGI KANDÚR, ne linkelj be hirdetésnek minősülő oldalt.(x3)
Ell.

likomil
 
2019. 07. 27. 21:24  
Akàrmilyinre :3

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 07. 27. 19:25  
Likomil, milyenre gondolsz? : )

likomil
 
2019. 07. 27. 10:12  
Valaki?:3

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 07. 22. 21:08  
Valaki Ember-kutyás szerep, vagy kutyásra kapható valaki? C':

likomil
 
2019. 07. 21. 19:55  
Sziasztok valaki?

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 07. 20. 19:43  
Itt vagyok, csak nem értem rá:/

Khay

- Menjünk, mert Sznowék várnak ránk. Nem szeretem ha csak ketten vannak odahaza. - Indultam el. Thor, és Kate mögöttem voltak. Mikor idegen szagot éreztem meg. Rögtön megálltam. (Nem gond, ha észre veszik Nanookot?)
- Kate, te szaladj Thoral szaladjatok haza. Szóljatok Sznownak, hogy jöjjön ide ahol az öreg fa áll. Tudni fogja miről beszélek. Én addig szemmel tartom, és próbálom nem el ilyeszteni.
- Rendben van, de légy óvatos, és vigyázz magadra. - Bólintott Thor.
- Ne aggódj, mindig vigyáztam magamra, nem hiába lettünk össz-vissz öten. S elmentek. Én addig követtem a szagot, míg végül megpillantottam ahogy egy fatövében fekszik. Most váratlan támadás érte volna, de nem-nem, utáltam az ilyesfajta orvtámadásokat. Meg tanultam hogy szemtől-szemben az igazi. Ezért inkább Sznowot megvárom. Mivel nagyon régóta ismerjük egymást, mindig ő lát el remek tanácsokkal, és legtöbbször igaza van. Meg őszintén szólva attól hogy kevesen vagyunk, megértjük egymást. Tanultunk a múlt hibáiból, ami sajnos még áldozatokat is követelt. Na de térjünk vissza a jelenbe, számomra ez a fontos. És remélem testvérét nem hozza ide, Kate, és Thor majd vigyáznak rá. - Gondoltam, miközben hegyeztem füleimet, és figyeltem minden rezzenésre, ami a közelemben történt.

(Am. Jacqueline, Thor is kan, Kate volt egyedüli szuka háromuk közül) : )

Lulilla 2019. 07. 20. 19:38  
Milo

Felálltunk, és elindultunk a két szuka után. Lola is láthatóan jobban lett attól a ténytől, hogy nem itt fogunk éhen halni, és úgy tűnt, hogy szimpatikusak is neki a szukák. Farkát csóválva követte őket, engem leelőzve, mire halványan elmosolyodtam, és utolértem őket. Tovább mentünk, és egész jól tartottuk a tempót a szukákkal.

Jacqueline 2019. 07. 20. 19:22  
Rascha


-Rendben..-bólintottam majd elkezdtem gondolkodni hogy mégis mit fogjunk neki mikor is be villant a fejem felett az izzó.
-Gyertek!
Néztem a kölyköt majd Shin fele pillantottam és lassan elindultunk nem mentünk sokat és gyorsan hogy tudják tartani a temponkat végül pedig az egyik fánál megálltunk és szépen be vártuk őket.
Az első gondolatom egy őz elejtése volt de az túl sok macera és túl sokáig tart ezért a második gondolatom az volt hogy fogunk néhány halat, finomak és könnyen csúsznak nem kell velük órákig szórakozni!
A közelben volt is egy patak egész szél, tiszta volt telis tele hatalmas és aprócska halakkal ezért biztos voltam benne hogy annyit biztos fogunk hogy fejenként jusson egy-egy! Gyerekként gyakran hálásztunk ezért ez már szinte rutin munkának számított!

Jacqueline 2019. 07. 20. 18:10  
Szuper elkészült Alastor is! *-*

Lulilla 2019. 07. 20. 18:05  
Milo

- Nekünk mindegy... bármi jó - mondtam, és Lola helyeselve biccentett. Igaz, amikor még anyáék velünk voltak, mindig mi választhattunk, de ilyen helyzetben mindkettőnknek csak annyi volt a fontos, hogy legyen mit ennünk. Valamelyik napon például nyúl tetemeket ettünk, amik lehet, régebb óta ott voltak, de végül is semmi bajt nem okoztak nekünk. Igazából azok voltak az utolsó dolgok, amiket ettünk.

Jacqueline 2019. 07. 20. 17:57  
Nanook

Miközben haladtam megpillantottam a távolban az egyik kutyát aki a vadászatban vett részt, szaga alapján kan volt. De a másik kettő a szuka és szintén kan ismeretlen terület volt, éreztem rajtuk a város bűzét ezért gondolom ők arról jöttek vagy arra jártak.
Fintorogva megráztam a fejem mivel én utáltam a várost amióta az eszemet tudom és talán ezért nem is meglepő hogy nem is járok arra.
Figyeltem őket ahogy mozogtak majd válat vonva vissza fordultam az útra, mikor szemet vetettem egy apró de kövérke nyuszira elégedetten megnyaltam a számat majd kis játszadozás után elkaptam majd megöltem. Mikor az állat elpusztult lefeküdtem egy fa tövében és két elűlső mancsom közé fogva az apró, törékeny testett neki kezdtem az elfogyasztásának.
Egész finom volt de tudtam hogy számomra közel se laktató mert általában lemozgom, a vadászatkor sokkal több vagy nagyobb lesz a zsákmány ez is függ atól mi lesz a célpont.

Rescha

Mosolyogva figyeltem a kölyköket majd elégedetten felkeltem és leráztam a bundámat, Shin szó nélkül tette ugyan ezt majd várta a továbbiakat. Neki ugyan mindegy volt de azért ő is szerette a kölyköket a.. maga modján.
-Oké.. akkor mit szeretnétek enni?
Tettem fel még egy kérdést miközben hol a szukára hol pedig az apró kanra pillantottam kedvesen oldalra billentve a fejemet. Örültem hogy egy kicsit felengedtek nem szerettem ha tartanak tölem mert amugy ártalmatlan vagyok egészen addig amig nem a számomra fontosakat bátják.
Kedvesen megcsóváltam a farkincámat nem közelitettem meg őket, még friss volt nem akartam hogy hirtelen megijedneke a közeledésemtől.

Jacqueline 2019. 07. 20. 17:46  
Hoppá.. most nézem Rescha-val válaszoltam Nanook helyet :'D kicsit már fáradt voltam! xd

Lulilla 2019. 07. 20. 17:08  
Jack, Belphegor-nak hozhatok párt?

Lulilla 2019. 07. 20. 8:24  
Milo

- Hát... igen, eléggé - mondtam, válaszolva a szuka kérdésére. Közben Lola mögöttem egy kicsit felbátorodva felült, és már úgy figyelte a két szukát. Általában ilyen esetekben mindig én szoktam elmondani a dolgokat, ő eleinte szinte mindenkivel szemben túl félénk. Igazából nem volt mindig ilyen, amikor a tenyésztőnél éltünk, és még nem adták el egyikünket sem, akkor sokkal játékosabb, és szociálisabb volt, csak hát megrázták a hirtelen események, meg hogy ilyen hamar elszakadtunk a szüleinktől.

ALVILÁGI KANDÚR
 
2019. 07. 20. 1:23  
Khay

Lassan sétáltam az út szélére, mikor ismerős szag csapta meg orromat. Biztos Thorék, ezért leültem a közelben hogy bevárjam őket. Addig csak körbe-körbe forgattam a fejemet,és nézelődtem. Na meg persze füleltem.

Thor

Nem messze tőlünk láttam valakit, Katenek mutattam hogy vajon kilehez az. Erre ő csak előre sétált, majd megismertem hogy Khay volt az. Igazából a szeméről tudtam hogy ő az, mert nem egy színű a szeme. Oda is rohantunk, azt hittük bajvan. Miután megnyugtatott hogy csak elénk jött, kicsit jobb lett minden. Nem szeretek sehova menni, ha tudom hogy ő nem jön. Jó ott van Kate, de támadás esetén ketten kevesek vagyunk.

Sznow

Hagytam hogy pihenjen Bella. Ott ültem mellette, és vártam hogy a többiek vissza térjenek. Túl csendes volt a környék, és nem szerettem ezt. A hangoskodáshoz voltam hozzá szokva. Miközben a zsákmányra is figyeltem olykor-olykor.

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat