Társalgó

Versek és idézetek

Lysandra 2017. 03. 21. 14:48  

Bogika5 2017. 03. 19. 12:04  

Bogika5 2017. 03. 19. 12:02  


Bogika5 2017. 03. 19. 12:01  


Mókuskám
 
2017. 03. 16. 14:11  
,,Sosem bántanám meg a macskám érzéseit, nem számít, hogy azzal másokat mennyire bántok meg." - A. L. Rowse

Cicó Micó
- tiltva:1 napig!
2017. 03. 14. 21:57  
Olvassátok el: Egy költői vénától jól becsipett bolha önéletrajz-regényét nekem mondta tollba. Vicces nagyon

Alfonz
 
2017. 03. 10. 17:42  
A kedvesség olyan minta hó, mindent megszépít amit betakar

kori2005 2017. 03. 08. 19:35  
Amit a porba írunk azt el fújja a szél,de amit a szívünk be írunk az örökké él.A szívembe írtam egy szót és egy nevet. A szó:Szeretlek! A név a te neved!

Gassya
 
2017. 03. 07. 20:50  
Aki kell, az kell. Nem azért, amilyen, hanem annak ellenére, hogy bármilyen.

Te vagy az egyetlen, akiért megéri szenvedni!

Tudod, ezzel az egésszel megint az a baj, hogy mire te rájössz, hogy volt egy buta kislány, aki bolondult érted és mindent megtett volna a szerelmedért, addigra késő lesz, mert én már rég elfelejtettelek!

Darabokra szakítod a szívemet, úgy fáj, minden mozdulatod bennem él tovább, hogyha menned kell, hát miért is maradnál!? Most már sírni kár..

Nem izgat az, hogy mi lesz holnap, csak a pillanat az, ami kifordíthat. Létezem, és élvezem, így szép.

Szép az élet,csak nem itt, nem most, és nem nekem.

Soha nem felejtem, mit éreztem, mikor először megláttalak. Volt benned valami különleges, ami örökre megmarad emlékezetemben. Talán a szemeid, talán a kezeid vagy az ellenállhatatlan mosolyod - mindazok a dolgok, amiket már oly jól ismerek. Bármi is volt az, magával ragadott és megigézett. Ha most rád nézek, olyan embert látok, aki életem mindennél fontosabb részévé vált. Vannak pillanatok, mikor újból érzem a varázslatot, ugyanazt a láthatatlan erőt, amely feléd húz - éppúgy, mint mikor legelőször találkoztunk. És ilyenkor újból megtörténik velem - szerelmes leszek.

Az Igazit keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt. Most már az Igazat keresem. Mert az Igazi szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az Igaz odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz... Az Igazi megcsókolja a kezed, az Igaz megfogja... Az Igazi álmodik veled, az Igaz virraszt melletted. Az Igaziba belehalsz, az Igaz meghal érted, ha kell!

Nem érdekel, hogy ki vagy, azt mutasd, hogy mit tudsz. Tudsz-e értékelni, vagy egyáltalán örülni nekem, vagy csak passzolni vagy képes a labdákat, amik csak úgy jönnek, meg aztán mennek. El messzire, mert hosszasan egyikkel sem tudsz játszani. Be tudod-e lopni magad a szívembe, úgy, hogy ott is maradj. Ne csak pár napra, hanem tovább. Mert persze egy pillanatra mindenki tud varázsolni. Na jó, akár még két napra is. De a varázslatot fenntartani, na az az igazi művészet.

Jelenleg mindent megtennék, hogy odabújhassak hozzád, ráhajthassam a fejem a mellkasodra, összekulcsolhassam az ujjaim a tieiddel. Felnézni és rád mosolyogni, amikor akarok. Odahajolni és megcsókolni, amikor csak akarom. Elmondani mit érzek irántad, ahányszor csak akarom.

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Ahogy felnőtté válsz, egyre kevesebb dolog szabad, hogy fájjon.

Megtanultam valamit!Az ellenségeimben hamarabb megbízok,mint a "barátaimban"!Mert az ellenség legalább úgy beszél ki ,hogy a szemembe nem jó pofizik.

Meg kell tanulnink igazi nőként viselkedni, de soha sem szabad hagyni ,hogy elvesszen belőlünk a kislány akik régen voltunk.

Ha elveszítesz valakit , rájössz , mennyire is volt fontos számodra , de igazán csak akkor érted meg , amikor még egyszer a szemébe nézel .

Nekik megadatott az , ami másoknak soha nem fog: Örökké élhetnek egymás mellett boldogan, SZERELMESEN ! ♥

Igen, valóban, találhat tőled szebbet, jobbat, nagyobb mellűt, vékonyabbat... Fog is. De egyik sem Te leszel, és ezzel ő is tökéletesen tisztában van. Jöhet bárki, egyik sem fog úgy pislogni rá a hajnali ébredéskor félkómásan, ahogy azt
te tetted. Senki sem fogja ugyanúgy megölelni, magához húzni, megcsókolni... De a választás lehetősége ott van mindenki előtt. Mindenki máshogy szeret. Épp ezért szép az élet: Annyi féle szerelmet ismerhetsz meg, amennyi elég ahhoz, hogy tudd, melyik bír életed végéig boldogságban tartani.

Egyszer rád talál az a fiú , akinek nem lesz baj , hogy más vagy mint a többiek !

Higgy nekem most az egyszer: minden vagy, csak éppen hétköznapi nem!

Tudod , mi a legrosszabb? Gondolkozni. Ha jó dolgokra gondolsz, hiányérzeted lesz, ha rosszakra, akkor elmegy a kedved.

Mielőtt feltételezel, tudd meg a tényeket.
Mielőtt ítélkezel, értsd meg az okot.
Mielőtt bántasz valakit, érezz.
Mielőtt beszélsz, gondolkozz.

Azt hiszem , álmaink férfijába mindig első látásra beleszeretünk, bár az eszünk azt súgja, hogy hibát követünk el. És elkezdünk harcolni az ösztöneikkel, de nem akarjuk ám igazán legyőzni őket. Aztán egyszer csak elérkezik a pillanat, amikor megadjuk magunkat az érzéseinknek.

Mosolygok , mert nem akarom elrontani a te kedvedet is...

Utálom azt amikor valaki reményt ad, majd hidegen elutasít...

Mi a legjobb a világon ? Ha tudod h vagy valakinek és az a valaki nap mint nap miattad mosolyog

A sorsunk azért állt minket mindenféle jó vagy rossz helyzetbe, hogy tanuljunk belőle.

Egyszer mindennek vége és úgy emlékszel majd rám, mint egy szép mesére.

Nem haragszom , csak csalódtam . mert nem ilyennek ismertelek !

Akkor ess szerelembe mikor készen állsz rá, ne akkor mikor magányos vagy..

Az igazi férfi nem szeret hanem imád, Az igazi férfinak nincs semmije mert övé a világ, Az igazi férfi bomlik a nőkért, de szíve csak egyért lángol, s rajta kívül nem létezik nő sehol máshol.

Talán a múlt szép emlékei segítenek, hogy el kezdj felépíteni egy szebb jövőt.

Tudod milyen érzés elengedni valakit, akit tényleg nagyon szeretsz, csak azért, hogy boldog lehessen?

Egyszer majd mindenki megtalálja a jobbat, az álmait, mindazt amiért és akiért élni, küzdeni érdemes. És akkor majd a múlt már csak egy emlék marad, egy gyönyörű gondolat, ami akár a jövőnk is lehetett volna..

Ne nevettess, mikor haragudni próbálok rád.

Egyszer eljön az a pillanat, amikor átlagos nőből hercegnő lesz .

Egyszer eltűnődtem azon vajon érdemes-e élnem..Aztán jöttél te és minden világossá vált.♥

Még akkor is szerettelek, mikor azt mondtam, gyűlöllek!

Soha nem szabad  feladni, még ha reménytelennek is tűnik!

" NEM TUDOM " Ezt mondom mindenre, amiről nincs kedvem beszélni.

Ne azt válaszd , aki a legjobb a világon..hanem AZT, aki legjobbá tesz a világod.

“Maradj a jelenben. Semmit sem tehetsz, hogy megváltoztasd a múltat, a jövő pedig soha nem lesz pontosan olyan, amilyennek tervezed vagy reméled. Fájdalmad, félelmed és dühöd, sajnálkozásod és bűntudatod, irigységed és terveid és sóvárgásaid csak a múltban vagy a jövőben élnek.”

Ha szerelmes vagy valakibe , olyasmit látsz benne , amit mások nem látnak.

Elegem van abból, hogy én MINDIG MINDENKIVEL kedves vgyok, és egy csepp viszonzást sem kapok. S akárhányszor elhatározom, hogy megváltozok, nem megy. Én valahogy nem tudok úgy viselkedni másokkal, mint ahogy velem viselkednek.. Egyszerűen nem tudok fájdalmat okozni az embereknek, de tűröm, hogy nekem fájdalmat okozzanak..

Vannak barátaim és vannak ellenségeim..
De van mikor nem tudom ki melyik

A boldog ember élvezi, a szomorú pedig érzi a zenét.

Lehet, hogy nem vagy tökéletes, lehet, hogy mindig lesz mögötted egy szebb lány, de lesz majd olyan fiú, akit mindez nem érdekel.

A múltnak egyszer és mindenkorra vége. Most már nem változtathatunk rajta. Balgaság azért büntetnünk magunkat a jelenben, mert valaki annak idején megbántott.

A MÚLTAT..
csak úgy lehet eltemetni magunkban,
ha valami sokkal jobbat ölelünk magunkhoz.
és nincs olyan ember, aki nem követett volna el hibát.

Néha csak akkor jövünk rá hogy mennyire szerettük a másikat, mikor már elvesztettük!

Az az igaz barát...kit szeretsz,tisztelsz csodálsz,s ha választásra kerül a sor..te szó nélkül mellé állsz.

Azt mondják megváltoztam, pedig nem , csak már nem hagyom hogy, kihasználjanak és becsapjanak.

NEM KELL...tökéletesnek lenned ahhoz, hogy szeressen valaki.

Ne mondd, hogy nem, ha valami kell! Mondd azt, hogy jó, ezt nem adom fel!

Azt mondják, a fiúk körébe az a menő, ha egyszerre több csajt fűznek. Szerintem meg az, ha EGYNEK EZREDJÉRE MONDOD HOGY "SZERETLEK"!

Az emlék az egyetlen dolog amit soha nem veheti el tőlünk senki..

hiszek abban, hogy gyűlölet is van első látásra D

Lehet, hogy nem vagyok szétplasztikázva, de én is érek annyit mint azok a lányok!

Rájöttem hogy hiába tartok ki egész nap és hiába vagyok erös,éjjel nem tudok erös maradni.A könnyeim előtörnek az összes emlékkel együtt...

Könnyeimmel küszködve fekszek a párnámon miközben minden egyes dallam a szívemig hatol.

Csak elsétált.Mért nem mondta el? Ez nem történhet meg velem még egyszer. Ez volt az első szerelem. Nem csinálhatja ezt velem. Egyszerűen nem.Akarom látni csak még egyszer. Hogy a szemébe mondhassam már nem érdekelsz. Nem kell a szerelmed.. Tűnj el az életemből örökre.

Eldobtad őt. Eldobtad azt a lányt, aki bármit és mindent megtett volna érted. Eldobtad azt a lányt, aki mindenét neked adta, és bízott benned. Eldobtad azt a lányt, aki mindent beleadott, hogy ott lehessen neked. Eldobtad azt a lányt, aki elküldött magától mindenki mást, mert bebeszélte magának, hogy nem bízhat bennük. Eldobtad azt a lányt, aki az egész világot benned látta. Eldobtad azt a lányt, aki keresztül ment a poklok poklán, hogy veled lehessen. Eldobtad azt a lányt, aki hajlandó volt várni, ameddig csak kellett, csak hogy a tiednek hívhassa magát. Eldobtad azt a lányt, aki még mindig akart téged, miközben te semmiként kezelted. Eldobtad azt a lányt, aki hónapokat töltött reménykedve, hogy ti ketten végül együtt lesztek. Eldobtad azt a lányt, aki sokáig fent maradt, azon izgulva, hogy vajon jól vagy-e. Eldobtad azt a lányt, aki továbbra is annyi mindent megtett érted, még ha tudta is, hogy semmit nem kap cserébe. Eldobtad azt a lányt, aki nem hallgatott azokra, akik rosszat mondtak rólad. Eldobtad azt a lányt, aki a világon bármit megtett volna érted. Eldobtad őt. És tudod mit? Most elveszítetted.:/♥

Még mindig nem tudom megérteni, hogy hogyan állhatsz valaki mellett, akivel annyi közös emléked van, anélkül, hogy akárcsak egy szót is szólnál hozzá..

A várakozás egy nagy szívás. Főleg amikor tudod, hogy akire vársz, az sosem fog visszajönni.

Egy ideig futni fog utánad; de elérkezik majd a nap, amikor abbahagyja a kis körök futását körülötted. Túl fog rajtad jutni és pontosan ebben a pillanatban, az fogod kívánni, hogy bárcsak hagytad volna, hogy elkapjon.

A szív szeret, az ész tudja, nem lehet, így ketten örök ellenfelek. Az ész már lemond, a szív még remél, hiába az okos, az érző szív ezerszer többet ér.

Van úgy, hogy valakit szeretünk, de egymásé sosem lehetünk, mert amit az egyik minden nap kimond, a másik nem érzi viszont.

Ne legyél mérges rám, mert azt mondom, hogy nem érdekel. Azért legyél mérges, mert egyszer igen is érdekelt, csak te túl vak voltál, hogy észrevedd.

Egy szomorú fiú és egy szomorú lány csak még szomorúbbá teszik egymást, miközben csak annyit akarnak, hogy boldogok legyenek együtt.

Az ember idővel mindenre rájön.. mit veszített.. mit kapott..mi erősítette meg.. és hogy valójában ki áll mellette..

A hátam mögött a szádra veszed a nevemet, amikor ott vagyok nyújtod a kezedet.

IGEN! Ő a barátom. Nem azért, mert azt mondja hogy szeret,
hanem mert bizonyította is !

A barát ismeri a szívemben lévő dalt, és eldúdolja nekem, amikor kezdem felejteni.

-Szereted?
-Nem!
-Hát akkor mit érzel iránta?
-Semmit..
-Biztos vagy benne?
-Nem.Mert amikor vele vagyok úgy érzem magam mintha folyamatosan álmodnék.Mint ha nem lenne más csak ő meg én meg a pillanat.Mint ha minden olyan tökéletes lenne és nem lenne semmi problémánk.Olyan érzés vele lenni,a szemébe nézni amit nem tudok leírni.Csak azt tudom,hogy jó vele.Hogy mellette fontosnak érzem magam.Hogy ő tényleg szeret.De én nem tudom neki ezt megadni,amit kér..Azt a szeretet amit érdemel.
-Bízz magadban,és hidd el bármire képes leszel utána

VÁRJ!!:|...van még valami..el kell mondjam...Sze.....

A szerelem az, amikor a másikat önmagadnál is jobban szereted. Amikor az ő élete sokkal többet jelent, mint a sajátod..;) ♥

* két cseresznye beszélget *
Az egyik elkezd nevetni...
~ Te meg min nevetsz?
~ Kilóg a kukacod!

Nem állok le, amíg nem hallak sikítani ;$

Asszem..ahogy én kívánlak Téged..arra megfelelő hatásfokot kifejező szó NINCS.;$♥

Azt mondom "ez az ő vesztesége",
De mélyen legbelül tudom, hogy az enyém is.
Ha a szívem tudna szólni, torkaszakadtából ordítana!
- ez hül*eség..
Az én szívem igenis tud szólni, és ha még nem vetted volna észre, torkaszakadtából üvölt veled, és nagy táblákkal próbálja ábrázolni mennyire szeret..

A pillanat, amikor rájössz, hogy már nem érdekled. Keresed a régi üzeneteit, szép szavait, de helyettük már csak a gyanús mondatok kusza halmazát látod.

A mosoly... kisebb korban őszinte volt..manapság márcsak a legjobb álarc.

Ne légy szomorú ha búcsúzni kell.. búcsúzásra van szükség az új találkozáshoz!

Emlékezz rám mikor fúj a szél, Emlékezz mikor minden véget ér, Nézz rám, fogd meg a kezem, szorítsd meg bátran míg lehunyom a szemem..


Fájdalom csalódni abban, kit szívből szeretünk,
meghasad a szívünk, hiába nevetünk.

Elég ennyi.. nem haragszom. Más lettél, és már nem bírom.. íme a vallomás, nem tudom, hogy szép-e, de remélem érezhető benne egy barátságnak vége..

Arcomat eltakarom, ne lásd,
hogy szemem könnyes, ha más ölet át.

Nem értem én sem mâr a szivemet hisz ugy dobog ha rám nevet..

Régen a szeretlek szónak még súlya volt.. Manapság már mindenki ezzel dobálózik...

Csak egy lány vagyok,aki kicsit flegma, de akit szeret, azért ölni tudna ...!

Kopott házban kopott székek, kopott szívben kopott lélek ... !

Mosolygok és tudja: még mindig bele vagyok zúgva.

Ha valakit igazán szeretsz az a szívedbe van írva, nem a facebook állapotodba!

Mondhatod, hogy túl vagy rajta, de bármilyen idézetet olvasol ő jut róla eszedbe.!

Lány vagyok. Nem egy játék.!

Mindig elfog a világ legjobb érzése, amikor köszönsz nekem vagy rám mosolyogsz. mert lehet, hogy csak egy másodpercre, de rám gondolsz..

~Mondd, mit nem értesz azon, hogy szeretlek?!
A mosoly a legerőteljesebb az arc összes gesztusa közül.

Igen, ő a legjobb barátnőm. Az esküvőmön ő lesz a koszorúslány, a gyerekemnek ő lesz a keresztanyja, és mikor idősek otthonába kerülünk, vele fogok kő-papír-ollót játszani.

Fura hogy az emberek dobálóznak azzal hogy szeretlek, és van aki ki se meri mondani mert olyan súlyos jelentése van ... !

Fiú: Szeretlek ... *-*
Lány: te mondod, vagy csak az alkohol beszél belőled?:O
Fiú: én mondom! ÉS AMÚGY A PIÁMHOZ BESZÉLEK! : DDDD

Másnaposság - Olyan, mint az izomláz. Rá kell dolgozni, hogy elmúljon. ;D

Tanácsokat adok másoknak,hogyan fogadják el a szakítást,hogyan legyenek újra boldogok. a saját életemmel miért nem tudom ugyanezt tenni? : OO


szakadt a conversem, lyukas a farmerom, törött a szívem, de mosoly az arcomon

~ fog még neked fájni, hogy mással látsz.

Ezer darabra törted a szívem, és azt mondod, csak mert " Jobbat érdemlek " ... ?!

Ha te boldog vagy, akkor én is az vagyok.

Felébredtem könnyes szemekkel és akkor jöttem rá ,hogy még mindig nem felejtettelek el,hisz veled álmodok még mindig. És még mindig ugyan úgy fáj,hogy nem vagy velem.

Vajon számít-e rám valaki?? Vajon hiányzok-e valakinek ?? Vajon szeretnek-e úgy mint én ??:/

Szeretném megérteni,miért vagy ilyen vak.Miért nem látod azt,ami ott van előtted??Miért nem vagy képes felfogni amit érzel??Miért nem vagy képes megragadni azt,ami ott van tőled egy karnyújtásnyira? Miért nem szeretsz??:/

Higgy mindent,csak azt ne,hogy feledlek,
Feledj midnent,csak azt ne,hogy Szeretlek!

"Tudom, nagyon tud fájni egy váratlan szó, s kiderül, Ő már mást szeret, és csak meghalni volna jó."

„Ne hidd, hogy az édes álmok valóra válnak, mert a csalódások annál jobban fájnak!”


„Nem az az igazi fájdalom, melytől könnyes lesz a szem, hanem az mit egy életen át könnyezve hordozunk, csendesen.”

Mikor a szívem teli van fájdalommal,még ha akármennyire is fáj,mosolygok. És hogy mért?! Talán mert amikor látom,hogy visszamosolyognak rám ,a szívem is kicsit mosolyog a fájdalom ellenére.

Ha valami nagyon fáj, ha rossz a kedved akkor is csak mosolyogj, ne tudják hogy valami nagyon fáj.

"Egymáshoz se érünk, és mégis olyan mintha összesimulnánk."

~Nem vagyok bunkó , csak nincs hozzád kedvem.;)

~ Bellül valójában zokognak... Mi még is büszkén nézünk fel rájuk, hogy a bohócok mindig mosolyognak.! :') ~

" Néha amikor azt mondom, hogy: " Jól vagyok! ", azt akarom, hogy valaki nézzen a szemembe és azt mondja: " Mondd az igazat! " "

Te vagy az egyetlen ember a Földön, akiért képes lennék elolvasni még a felhasználási feltételeket is...:3


~A nevem: I
A problémám: love
A megoldás: you !!~

~Valakinek a drog meg a cigi, de nekem csak a barátok meg a happy.!

"Itt egy lány, tud élni, és nevetni, de leginkább azt tudja, hogyan kell szeretni...!"

vajon számít az, hogy nekem számítasz?

Még akkor is ha a világ összedőlne valaki ott van melletted és nem hagyja hogy feladd!

Már nincs kulcsod a szívemhez… lecseréltem a lakatot.

S van, hogy össze vagy törve,mint egy földhöz vágott bögre.


Ha mindenki elhagyott, és senki sem szeret már, Gyere el hozzám és én szépen füledbe súgom: NEKEM SEM KELLESZ MÁR.

"Az ember összeragasztja, ami eltörött, de mindig tudni fogja, hol vannak a törésvonalak."

~Van olyan az életben, hogy nem tudjuk mi köt egy emberhez. csak azt érezzük, hogy jobb vele, mint nélküle.

A Legerősebb Embereknek Vannak A Legnagyobb FáJdalmaik.

Csak Két Ismerős Vagyunk, Kiknek Volt Még Közös MúltJuk.. ~


~Tudod mi rémít meg valójában? Hogy te is velem akarsz lenni..

~Úgy játszd az életed, ahogy te akarod !Ne úgy, ahogy mások akarják...

~Mickey and minnie a legszebb páros , még sohasem vesztek össze.

Becsüld meg a gyermekként kapott kismackóód. egy életen át hű lesz hozzád !


~Legjobb barát az , akinek az állatsági szintje megüti a tiédet . :$

~Ha azért sírsz, mert lement a nap, a könnyeid miatt nem fogod látni a csillagokat!

~Az életem olyan , mint egy kirakós játék , ami most lett igazán teljes , mert megtaláltam az utolsó hiányzó darabkát: Téged. ♥

~Mosoly: Egy görbe vonal, ami egyenesbe hozhat mindent

~Nőből vagyok,tehát ha mondok valamit nem kérdezel,hanem elfogadod.

~Nem ismersz, csak látsz, mi van veled srác? Az én fajtám nem az amire te vágysz

~Ha valakit nagyon szeretünk, mindennél jobban hinni akarunk neki, még akkor is, ha már ezerszer hazudott azelőtt.

- Mi a különbség az ígéretek és az emlékek között?
- Az ígéreteket mi törjük meg, míg az emlékek pedig összetörnek minket..

Mi lányok.. egy sármos mosoly, és már a jövőt tervezgetjük vele. :')

Mindazok után, amiken keresztül mentem miattad azt gondolhatnád, hogy utállak téged. de végül köszönetet akarok mondani, hogy annyival erősebbé tettél engem.

Csak egy egyszerű lány kit már sokszor félre dobtak, kit már érzelmileg sokszor megpofoztak... : /

Inkább veszkszem veled órákon át, minthogy megcsókoljak valaki mást ♥!

Annyira nehéz azt mondani valakinek, hogy nem szeretem őt, miközben ő az egyetlen akit valaha is szeretni fogok .


Ahogy a letépett karját érzi az ember, úgy érzem őt, örökké. Nem fáj, csak hiányzik..

Az ember nem a magasságtól fél ,hanem az eséstől és nem a szerelemtől ,hanem attól,hogy nem szeretik viszont..

Csak egy percre had lássak bele a gondolataidba, mit gondolsz, mikor velem vagy..

A legrosszabb dolog a gondolat, mely befészkeli magát az elmébe és belülről emészt fel.

"Oh persze,minden rendben".. ez az amit elég sűrűn bebeszélünk magunknak..

Csókojom! Én kéjnék szépen 7 dajab szejetet és 5 dajab szejelmet.
* Kicsilány ezeket nem lehet darabszámra venni.
Tényleg? Akkoj kéjném az összeset.


tudod, miért a Shrek a legjobb tündérmese ? mert sok mesében a hercegek és a hercegnők tökéletesek. de a Shrek megtanít minket arra, hogy a nem tökéletes embereknek is lehet saját happy endjük !

látom a szemeden hogy idebujnál hozzám, gyere lépj közelebb, neked nem kell sorszám..

"Nem tehetek róla, sosem ment a színlelés.. adom magam mindig, ez olyan mint a szívverés.."

" Ordítanám, ahogy kifér a torkomon, hogy én mindig másképp gondolom. "

~Ha ma elvesztem, holnap újrakezdem, ha egymagamban is kell összeesnem.Talán jobban is lehetne élni..hisz egy halálraítélt is tud még remélni.

~Ne számíts jóra és nem csalódhatsz nagyot, Attól nem vidám az életem hogy az arcomra mosoly fagyott ..

Amióta megláttalak, nem tudok nyugodni a te két szép szemedet, nem tudom feledni. Úgy vágyom utánad, elepeszt a bánat. Ha egyszer elhagynál, meghalnék utánad.

régen:
- a kisfiú szereti a lovas katonát.
- a kislány a hajas babát.
most:
- a fiú szereti a hajas babát..
- a lány a lovas katonát..

Szia,beteg vagyok..
Tünetek: heves szívdobogás, hőemelkedés.
Diagnózis: hiányzol.
Javaslat: sok-sok puszi..
Meg akarok gyógyulni, kérlek segíts.


-Nem,tényleg nincs semmi bajom.
-Aha,persze kislány...látom a szemedben a könnycseppeket!
-Áhh,az csak azért van,mert nagyon fúj a szél...
-Igen fúj...az elmúlt szerelem szele...

Te vagy az egy, az egyetlenegy, akiért élek, akire ha ránézek, tudom, hogy én is valamit érek !

Van, aki szebb, és van, aki jobb,
De olyan nincs, aki én vagyok.

Mindig is TE leszel a számomra a legfontosabb, még ha
soha nem is leszünk együtt ... !

Szerelem első látásra..megismered azt viszontlátásra. ;)

Lehet, hogy okom lenne félni, de legalább én még tükörbe tudok nézni...;)

~Élek megint. - Érzem, mert szenvedek.

Ő minden, amire vágysz, minden, amit nem kaphatsz meg.

Óriási szappanbuborék szeli át az eget, majd a végén a szemembe néz és egyszerűen kinevet...

Minden hiba ugyanazzal a bugyuta mondattal kezdődik: "Ő más mint a többi"...

Csak beszélgettünk és beszélgettünk, és én közben beleszerettem...

El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar. . .~A mosoly az arcomon kényszerből máz, hogy elrejtse azt, amit jobb, hogyha nem látsz...
~"A szerelem vak.... tudom, mert nem látsz engem  "
~Azért mert erősnek tűnik,az nem jelenti azt,hogy nem aludt el soha sírva.
~Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson. Rá kell b*szni nagyot ásóval, aztán haladni tovább..
~Azokért a pillanatokért élj, amiket nem tudsz szavakba önteni!!
~Hidd el fog még fájni ha mással látsz!
~Barát az aki akkor jön amikor mindenki más megy.*-*
~Néha az összeomlásra van szükség ahhoz, hogy magunkra találjunk és folytassuk utunkat.:
~Két nagy hibám van: túl sokat gondolok rád...és túlságosan kellesz nekem....
~A várakozás fáj. A felejtés is fáj . De minden szenvedés közül a legrosszabb, ha nem tudjuk, hogy döntsünk.://
~Nem vagyok tökéletes, néha hibázok, sebet hagyok más szívében, néha boldogságot, tudok szeretni és utálni is....mégis így vagyok önmagam.: )
~A barátok nem hagyják hogy ***séget csinálj.....egyedül.!♥ ;)
~Néha a fantázia szebb, mint a valóság.: )
~Ne álmodd az életed.! Éld az álmaid.!♥ : )
~Minden lehetséges csak hinned kell benne.:$
~Flegmán élem az életem, véleményt hozzá nem kértem.;$
~Ha igazán szeretsz akkor elfogadsz úgy ahogy vagyok....: )
~A rózsa vörös, az ibolya kék, 5 ujjam van, s a középső a tiéd! ;33
~ Mosoly: Egy görbe vonal mely egyenesbe hozhat mindent.!)
~ Barát az,aki akkor is velünk tart,amikor az egész világ ellenünk fordul. (:
~ Megtisztel az irigységed, de én nem tudom viszonozni.: )
~Nem számít, mit gondol rólad a világ: állj be a fénybe, és élvezd a ragyogást..
~Ahol nincs Te ott nincs Én se.!
~Szoríts erősen vagy engedd el a kezem, de kérlek ne játssz velem!

Lány:Tudsz titkot tartani?:$
Fiú:Igen.)
Lány:Téged jobban szeretlek mint a plüssmacimat.De psszt mert mérges lesz.:$

Fiú: Apád tolvaj volt?
Lány: he????!!!!!
Fiú: Mert a csillagokat lelopta az égről és a szemedbe rejtette.
Lány: óóó  ♥

Lány: képzeld fogytam 5kg-ot! *-*
Fiú: igen?
Lány: kíváncsi vagy, hogy csináltam?:P
Fiú: várj, kitalálom, lemostad a sminked ! ;))

lány:szia...mizu??
fiú:hali..szerelmes vagyok.....veled??
lány:én is...te kibe??..:$
fiú: egy olyan lányba aki most nagyon közel áll hozzám..♥..
és te??☻
lány:háát egy srácba aki itt áll előttem...:$♥

Fiú : Járnál velem?
Lány : Te lennél az utolsó akivel járnék.
Fiú : Miért?
Lány : Mert veled sohasem szakítanék!

Fiú:Szia.
Lány:Szia
Fiú:Héj, megkérhetlek valamire?:$
Lány:Persze.: )
Fiú:Nem játszanád el a csajomat?:$
Lánye.Ki előtt és meddig?:O
Fiú:Mindenki előtt és örökké.!: )

Lány: Mit tennél ha szakítanék veled?
Fiú:Visszamennék az exemhez, mert szeretem.
A lány szakít a fiúval és hazamegy. Másnap elmegy hozzá a fiú.
Lány: Te meg mit keresel itt?
Fiú: Mondtam hogy visszamennék az exemhez mert szeretem! ♥

Lány : Szia mizu ? : ))
Fiú : Szia semmi ott ?
Lány: semmisem.. : )))
Lány : holnap talizunk ? [:P]
Fiú : Holnap ? holnap legszebb csajjal talizok én : )
… Lány : Akk jó nem zavarlak ..szia.
Másnap….
Lány: kint ül a parkban
Fiú : oda megy hozzá..
Lány : Hát tee ? : OO
Fiú: nem azt mondtam hogy ma a legszebb lánnyal találkozom ? : )
Lány : ohh. :$

fiú: ne vedd komolyan, hogy futottam utánad, futok én a focilabda után is, aztán belerúgok.
lány: te se vedd komolyan, hogy odavoltam érted. odavoltam én már egy cipőért is.. aztán felpróbáltam sokkal jobbakat.!!!!;)

Fiú: Ma átmegyek hozzád.  ♥
Lány: Inkább ne. :| ♥
Fiú: De látni akarlak.! :$
Lány: Himlős lettem, így inkább ne láss.! :| ♥
Fiú: De látni foglak.! Psszt cica, tudod hogy a pöttyös az igazi. :$$

telefonban :
fiú: sziaa. át jössz ma?♥
lány: sziaa. ő...beteg vagyok..nem.:S
fiú: mi a bajod?:O:|
lány: hát 1 hétig nem mehetek sehová.:/
fiú: dee miért? ennyire komoly? uristen.
lány: najooo..csak spongyabob maraton van a nickelodeonon.:$$$

Madridista 2017. 03. 05. 17:07  
EVELIN300, ne káromkodj cenzúrázatlanul! Kerüld a felnőtt tartalmat! 2x
Ez egy gyerek oldal, ahhoz mérten viselkedj!

Lysandra, ne csak formázott betűkkel írj!

hó királynő 2017. 03. 04. 20:15  
Szép a virág
szép az idő
gyere nyíj ki
itt az idő.

Fantastic-rozmaring
 
2017. 03. 04. 19:24  
"Visszavágyom egy olyan helyre, ami nem is biztos, hogy létezik."

Likike 2017. 03. 04. 11:42  
Macska
Macskaszemmel makacsan,
Makacsul Ő magasan,
Macska színvonalasan,
Ellensége madaram.

Macska,
Csacska,
Kacska,
Holdacska.

Kismacska,
Nagyobbacska,
Igazi vadmacska,
Karma, mint egy vasmacska

Gassya
 
2017. 03. 03. 18:56  
Nevetek, mert a testvérem vagy, kacagok, mert nem tehetsz elenne semmit.

Minek vigyázzak magamra, ha senki nem félt?

Tudod a nevem, de nem ismered az életem, tudod, hogy mit csináltam, de ha te lennél az én cipőmben már az első lépésnél elesnél.

Ha majd egy nap elrepülsz mással
és engem itt hagysz törött szárnnyal,
akkor talán megérted a lényegét,
egy lány neked adta az életét!

Bűn az élet, meghalnii félek, mert van egy fiú akiért élek.

Szívembe véstem egy szót, s egy nevet. A szó a szeretlek, mi az enyém és a név a tiéd.

A szerelem bolondot vagy hőst csinál bárkiből. Vagy minkettőt egyszerre.
meghalni*

cili80
 
2017. 02. 26. 18:36  
"Ilyen az élet ize"

1. oldal Következő

 
  CicaNevelde  · Copyright © 2007-2017 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat